Kuzen sorunu

Ne diyorsun be sen akıl yoksunumusunuz o benim kızımın kilosu düşük diye dalga geçip güldüler hadsiz
Onun bebeği kilo kaybetmiş belli ki besleme problemi yaşıyorlar analı kızlı başına üşüşmüşsünüz. Kötü niyetlisin o yüzden senin mesajına cevap vermiyor anneni de o yüzden terslemiş. Rahat bırakın kadını.

Seninde başına üşüşelim istermisin

Kötü niyetlisin
Dün "bebeklerini umreye götürmek istiyordu sırf kayın aileden çıkar sağlamak" için demişti birisi daha önceki konularındada sürekli birileri bencilsin tarzı şeyler demiş. Bence konu sahibi şapkasını önüne alıp düşünmeli evlilikte eşler böyle şeyler yüzünden boşanıyor bencillik gibi şeyler yüzünden.

Sizin yeri geldiğinde veremediğiniz ağız payını onlar yeri gelince vermiş herkesin tahammül seviyesi başka görüşmeyin olsun bitsin.

Aynen öyle halalıkta bir yere kadar
Annesi iyi eğitmiş kızını. Soran halası değil teyzesi olsaydı ağzını yaya yaya anlatırdı.

Bazı kadınlar neden kocalarının ailelerini sevmez anlamam. Durduk yere eş ailesine düşmanlık yapanlar var çocukları da analarından ne görüyorlarsa onu yapıyorlar. Böyle kadınların kocalarını da sevdiğini düşünmüyorum

Benim eşin akrabası geçenlerde bebek çantası açarken eltimle muhabbet ediyolar şey dedi. Turuncun meme ucu yok, bende güldüm sesimi çıkartmadım eltimde güldü geçti. Sonra tekrarladı, bende dönüp nerden biliyosun açıp baktın mı çok merak ediyosan kocama sor var mı yok mu dedim. Ayyyyyy sapık dedi. Kadın mememin ucu hakkında yorum yaparken sorun yoktu ben kocama sor deyince sapık oldum

Sansini zorlamis, icimin yaglari eridi haddini bildirdigin icin.

Hamile olunca ustune dogumda yapinca sanki herkes ortaklasa danaya girmis gibi soz sahibi olduklarini zannediyor bu ulkede, sacma sapan bi izansizlik.

Sansini zorlamis, icimin yaglari eridi haddini bildirdigin icin.

Hamile olunca ustune dogumda yapinca sanki herkes ortaklasa danaya girmis gibi soz sahibi olduklarini zannediyor bu ulkede, sacma sapan bi izansizlik.
Tabi canım görümcem kadın kadın otururken bana aç bakayım memene demişti mememden zevk alıyolar görüyorum ses etmiyorum şimdiden hepsini uyarıyorum, yanınızda emziririm diye çok beklersiniz mememi göremiceksiniz diyorum

Süt anne tutmak mı kaldı ya

Kesinlikle gitmezdim annemi de göndermezdim ki eşşekliğini anlasın.

Eşimin vasat altı zekalı teyzesi de “sezeryan varken normal doğum yapan salaktır” demişti.
Bebim çevremde hem normal hem sezeryan doğuranlar var hepsi sezeryan diyor teyzem normal doğum yaptı sadece altına kaçırıyor hepppp ne kadar altına kaçıran varsa normal doğurmuş ki 50li yaşlarda sorun bu. annem 4 doğuma rağmen böyle bir şey yaşamıyor 50 5aşındaki kadonlara soruyorum sezeryan diyorlar ben daha kendi normal doğuran kadın doğum doktoru görmedim aynı şekülde karısını normal doğurtan kadın doğumcu da görmedim valla avaz avaz bağırıp saatlerce sancı çekmeye ne gerek var arkadaşım normal normal tutturdu 1 gün sancı çekti sonra doğurdu şimdi sorsan pişman kaslar mahvoluyor çünkü

Daha doğurmadan başlıyor bu muhabbetler bana da geçen biri sordu nasıl doğuracaksın sezeryan dedim 180 boyun var at gibisin çocuk mu çıkaramayacaksın parmak kadar ayşe 2 kere normal doğurdu dedi parmak kadar dediği kadın 155 falan kısa boylu diye öyle diyor doğurmak ve boy arasında bağlantı varmış başladılar şimdiden emzirecek misin öyle mi böyle mi sütüm olursa emzircem emerse emer yoksa buluruz çare diyorum senin memeler büyük sende süt olmaz diyorlar kuzen kendine bakmadan iyi söylemiş ama siz gitmeyin mevlüde çok mu lazım

Hahshs degisikler cidden.

ilk bebemi yeni dogurdum, hala daha emzirmeyi anlamaya cabaliyorum memelerim yara icinde, pat diye kaynanam tuttu mememi (odamdaydim) soyle emzireceksin bak yoksa yaran bitmez diye bebenin agzina sokuverdi. Neye ugradigimi sasirmistim, niyet iyi ama tavir ve rahatlik rahatsiz edici.
Süt anne tutmak mı kaldı ya

Evet, bunu bana diyen 2 bebegini emzirmeyip sut anne tutmus, bende sasirmistim.

Bu arada bende sut annelik yaptim bi donem, manevi olarak cok rahatlatici ama kendi cocugunu emzirmemek (emzirememek degil kastim bilerek isteyerek gogsum deforme olur diye emzirmemek) bana hic dogal gelmiyor.

Bu sidik yarışı ne zaman bitecek

Aaa sütün yok mu

Aaaa sezaryen mi
Aaaa emmiyor my

Ben emzirdim çok şükür 1 kere havasını atmadım

Çünkü hava atılacak bir şey yok

Ama emziremeyen arkadaşım aaaa emiyor mu vs ay baydı beni ya

Yani benim de süt annem var annem de emzirmiş ama tamamen öylesine yani gerçi taşıyıcı anne bile var süt anneye şaşırmamak lazım. Ben emzirmemek için ilaç içen tanıyorum mesela. Doğurmadım yaşamadım yargılamak istemiyorum ama bana da tuhaf geliyor. Memelerin amacı yavruyu beslemek. Ama emziren kadının memesinin mahremi de kalmıyor cidden

Daha geçen kalabalık bi ortamda kızım ağlıyor diye sütümün yetmeyip mama vermemi isteyen bi kadın oldu tanımadığı halde
Ya annem bile öyleydi bu çocuk aç aç sütün yok

Baskı yapıyorlar

Anneme süt fırlatmıştım ahhahahah al bak var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…