- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
- Konu Sahibi Hortkuluk1
-
Benim şu hayatta en büyük yadırgadığım şeydi. Fakat ben de hayatım boyunca hiiiiiiç görmediğim, yurt dışında yaşayan dayımın oğlunu sevdim. O da bana aşık olmuş ilk görüşte. Bizim aileler de çok direndi. Bizde akraba evliliği olmaz dedi ama biz akraba gibi değildik valla hiç. Annem dayımı 30 seneyi geçkindir görmemiş. Bi şekilde oldu işte.Arkadaşlar merhaba
Ben kuzenime aşığım(hamamın oğlu) 10 yaşından beri
Bunun yanlış olduğunu o kadar iyi biliyorum ki ben onunla kardeş gibi büyümedim benden 2 yaş büyük ve yurt dışında yaşıyorlar seneds en fazla 5 kere görüyorum belki daha az.şu an 18 yaşımdayım ama unutamıyorum.Bunun sonucunun iyi bitmeyeceğini de biliyorum. Bundan tam 3 yıl önce biri bize(tanımıyoruz) sosyal medyadan ikimizids siz birbirinize aşıksınız falan diye mesajlar attı sonra bu durumu aileler öğrendi olayın üstü kapatıldı o bana karşı soğuk biraz yani çekngen böyle bazen temaslar oluyor ama yanlışlıkla falan heralde. Benim en yakın arkadaşım var yani kankam(erkek) sosyal medyadan onun fotolarını atıyorım gittiğimiz yerleri falan kıskanskn diye bazen göndermeli sözler falan atıyorum.Bir iki güne Türkiyeye gelicekler biz onların evine gittiğimizde herkese hoşgeldin diyip bana dememesi bilerek yaptığını biliyorum
Onu unutmanın en iyi yolu bir araya gelmemek dedim ama babam beni zorla götürüyor sevgili yaparsam unuturum dedim ama unutamadım ayrıldım. Ben napıcam.Herkes o senin kardeşin falan demesin biz kardeş gibi büyümedik.Beni sevsin istiyorum.Ne yapıcağımı hiç bilmiyorum
Peki o sana karsı bise hissediyormu?Arkadaşlar merhaba
Ben kuzenime aşığım(hamamın oğlu) 10 yaşından beri
Bunun yanlış olduğunu o kadar iyi biliyorum ki ben onunla kardeş gibi büyümedim benden 2 yaş büyük ve yurt dışında yaşıyorlar seneds en fazla 5 kere görüyorum belki daha az.şu an 18 yaşımdayım ama unutamıyorum.Bunun sonucunun iyi bitmeyeceğini de biliyorum. Bundan tam 3 yıl önce biri bize(tanımıyoruz) sosyal medyadan ikimizids siz birbirinize aşıksınız falan diye mesajlar attı sonra bu durumu aileler öğrendi olayın üstü kapatıldı o bana karşı soğuk biraz yani çekngen böyle bazen temaslar oluyor ama yanlışlıkla falan heralde. Benim en yakın arkadaşım var yani kankam(erkek) sosyal medyadan onun fotolarını atıyorım gittiğimiz yerleri falan kıskanskn diye bazen göndermeli sözler falan atıyorum.Bir iki güne Türkiyeye gelicekler biz onların evine gittiğimizde herkese hoşgeldin diyip bana dememesi bilerek yaptığını biliyorum
Onu unutmanın en iyi yolu bir araya gelmemek dedim ama babam beni zorla götürüyor sevgili yaparsam unuturum dedim ama unutamadım ayrıldım. Ben napıcam.Herkes o senin kardeşin falan demesin biz kardeş gibi büyümedik.Beni sevsin istiyorum.Ne yapıcağımı hiç bilmiyorum
Yaşın çok küçük.. Hayatın çok başındasın.. Asıl hayat bundan sonra başlayacak .. Sana şimdi "unutamıyorum, ondan başkası ile yapamam" falan gibi geliyorAma Sen yine de şimdi içten içe platonik yaşamaya devam et.. Sınava gir üniversiteye başladıktan sonra kuzen muzen kalmayacak aklında.. Ahanda buraya yazıyorum Black dediydi dersin
Kanun izin veriyor bilmem ne izin veriyor o zaman okey diye bir şey olamaz. Aklımız mantıkımız almıyorsa konu kilit. İslam izin veriyor muş muş. Akraba evliliğinden doğan engelli çocukların vebali kimin üzerine peki islama göre. Ayrıca bahsettiğim şey sadece ensest için geçerli değil. Biyolojik olarak genleri bize en uzak olanı seçmeye kotlanmışızdır. Biyoloji okuyunuz merak ediyorsanız.Bahsettiğiniz şey ensest. Örneğin dişi aslan yavruları büyümeden o bölgeyi terk eder ki ensest olmasın. İçgüdüsel olarak bütün dişi aslanlar bunu yapar.
Kuzen evliliğine yasalar izin veriyor, konu sahibi Müslümansa İslama göre de izin veriliyor. Yani bizim “mümkün değil” dememiz kendi görüşümüz.
Ama 7 milyar insanız şu dünyada. Başka kimse mi kalmadı yahu
Allah yardımcınız olsunKanun izin veriyor bilmem ne izin veriyor o zaman okey diye bir şey olamaz. Aklımız mantıkımız almıyorsa konu kilit. İslam izin veriyor muş muş. Akraba evliliğinden doğan engelli çocukların vebali kimin üzerine peki islama göre. Ayrıca bahsettiğim şey sadece ensest için geçerli değil. Biyolojik olarak genleri bize en uzak olanı seçmeye kotlanmışızdır. Biyoloji okuyunuz merak ediyorsanız.
Sizede akıl fikir ve düşünme yetisi versin... Başka insan mı kalmadı yazmışsınız demekki sizde karşısınız akraba evliliğine ama islamda okeyse yumuşuyorsunuz karşı olduğunuz fikre. bu durum bana çok yanlış geliyor.Allah yardımcınız olsun
He bayan heeSizede akıl fikir ve düşünme yetisi versin... Başka insan mı kalmadı yazmışsınız demekki sizde karşısınız akraba evliliğine ama islamda okeyse yumuşuyorsunuz karşı olduğunuz fikre. bu durum bana çok yanlış geliyor.
Kime ne anlatıyorumki dedirttiniz resmen şu üslubunuzla. kendinize cici davranın öpüyorum siziHe bayan hee
İki cümleyle insan etiketleyen sizsiniz. O yüzden sadece “hee” diyorumKime ne anlatıyorumki dedirttiniz resmen şu üslubunuzla. kendinize cici davranın öpüyorum sizi
Etiketlemedim. Yazdığınız şeyin aynısını yazıp sonrada yazdığınız hakkında fikrimi söyledim. Ama neyse uzatmanın anlamı yok. “Hee” yazan birinden pek bir beklentim yok zaten.İki cümleyle insan etiketleyen sizsiniz. O yüzden sadece “hee” diyorum
Ben Müslümansam İslamiyete göre yaşarım. Siz kendi inanç sisteminize göre yaşayın. Bu küçümsemenin anlamı yok.Etiketlemedim. Yazdığınız şeyin aynısını yazıp sonrada yazdığınız hakkında fikrimi söyledim. Ama neyse uzatmanın anlamı yok. “Hee” yazan birinden pek bir beklentim yok zaten.
Sizi daha önceden hatırlamıyorum bile eğer daha önce bir polemik yaşadıysak kişisel algılamayın tesadüftür. İstediğiniz şeye göre yaşayın ama aklınızı mantıkınızı bir kenara atıp yaşamak bana çok tuhaf geliyor bunu söyledim sadece ama size ağır geldi hee falan demelere başladınız yani sataşan sizsiniz. Neyse inanın tartışacak bir şey yok. Aynı noktada buluşabilmemiz imkansız sizinle.Ben Müslümansam İslamiyete göre yaşarım. Siz kendi inanç sisteminize göre yaşayın. Bu küçümsemenin anlamı yok.
Benimle ilgili ne beklentiniz olacak ki? Bu bana ikinci sataşmanız. Geçmişte de yazdıklarımı küçümsemeye çalıştınız. Herkes kendi düşüncesini yazıyor. Bu kadar savaş hâline getirmeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?