Kuzene aşık olmak

İnsanların kendi tercihlerine göre yaşamaları normal bir durumdur. Daha önce de bu konu ile ilgili küçümseme yaptınız.

İnsanların kendi tercihlerine göre yaşamaları normal bir durumdur. Daha önce de bu konu ile ilgili küçümseme yaptınız.
Yazdığımı bir daha okur musunuz. İstediğiniz şeye inanıp ona göre yaşayabilirsiniz ama inandığınız şeyi asla sorgulamazsanız bence orda bir sıkıntı vardır. Bir de tutturdunuz küçümsüyorsun diye. İlk başta yorumuma “allah yardımcınız olsun” yazdınz sonra “he bayan he” yazdınız kim kimi küçümsüyor acaba

Ülkede erkek kıtlığı mı var? Kuzene taktınız.
ben çıktığım bir erkeğin arkadaşıyla dahi sevgili olmam. Bırak akrabayı.
Bir çizginiz, bir sınırınız olsun. Çaba harcamayım diye en yakınınızı mı gözünüze kestirdiniz?
ha kardeşim, ha kuzenim. Benim için aynı. Kardeş gibi büyüdük. O çocukluktaki saf duygulara yazık.

1 sene icersinde sadece 5 köz görüp aşık olmuş olman ilginç .
Bu kadar derin ne yaşatmış olabilir ki sana ?
Ayrıca kuzenin..
Kıskandırmak için fotoğraf vs gondermende çok basit kaçmış.
Çekeyim derken uzaklastirmissin.
Yineliyorum,bu kişi senin kuzenin.
Birini unutmak için sevgili yapmak gibi bir dusuncen de olmasin.
Karşındaki bir ilaç veya merhem değil.
Onun görevi sana yasanmisliklarini unutturmak değil.
Bu düşünceyle birileriyle birlikte olursan karşındaki kisiyede haksızlık etmiş olursun.
Sonuc olarak kuzen,adı üzerinde.
Senin farkında bile değil bence.
En azindan bu şekilde bir beklenti içerisinde olduğunun farkında değil.
Sende bırak artık peşini..
Üzülürsün.

Toplum olarak ne kadar da birini anlamaya, anlaşılmaya açız. Kızcağız belli ki paylaşacak birine ihtiyaç duymuş gelmiş buraya içini dökmüş. Yargılar gibi tepkiler vermişsiniz. Bu mudur yani çözüm yolu? Kuzene aşk olur muymuş vs.
Insanin basina gelmeyen bir seyi yargılaması ne kolay oluyor. (Kuzenime aşık olmadim yanlis anlasilmasin. Genel olarak konuşuyorum.Ayrica kuzen kardes degildir, oyle kabul ediliyor olmasi bu gerçeği degistirmez.)
Neyse benim burada anlatmak istedigim ekseriyetin uslubu.

Ne kadar yanlış bir tutum..
Bu yanlışa nasıl yönlendirirsiniz insanları..
Bilim denen bir şey var hanımefendi,gen havuzu,genetik gibi şeyler duydunuz mu??
Kardeş değilsiniz derken,kardeşten sonra genetik olarak en çok benzeyen hala-teyze-amca çocuklardır ve nasipse olur dediğiniz şey olursa eğer engelli çocuk dünyaya getirme olasılıklarının ne kadar yüksek olduğunu biliyor mudunuz??
Bilimden uzaklaşıp,insanları da yanlış yönlendirmeyin

Pek hos gelmiyor bana bilemiyorum
O gozle hic bakmadim kuzenlerime zaten yasca baya buyukler benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…