• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim çok kötü. Bu çocuğun amacı ne artık ? Nasıl bir ceza verilmeli ?

Merlin906

Mutlu Yalnızlık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.293
699
123
34
Merhaba arkadaşlar
Bu sefer ben değil kuzenimin derdini soracağım beraber okuyacağız sizin yorumlarınızı.
Şimdi arkadaşlar benim kuzenimin 1 yıl önce aşık olduğu birisi vardı..
Aşkını bir siteye yazmış cevap beklemiş milletten. Ama sevdiği kişi bir şekilde bulmuş bu yazıyı ve başkası aracılığıyla çocuğun arkadaşı kuzime o yazıyı kaldır falan filan demiş. (Kendisi bile söylememiş.) Kuzenim o aralar berbattı çok üzüldü zayıfladı kuzum :KK43:
Unuttu o çocuğu sevmeyi bıraktı, teyzem ve benim tesellimle tabi..
Olaydan aylar sonra kuzenim bununla aynı yere atandı. (Tesadüf) Kuzenimin üstüymüş o çocuk.
Bu tuhaf tuhaf bakıp selam veriyormuş kuzen pas vermemiş bile.
(Bu arada cidden kuzim güzel bir kız maşallahı var)
Kuzenime istek yollamış sosyal medyadan.
(Bu arada kuzimin hayatında birisi var ve çokta mutlu bunuda biliyor o salak çocuk. Kuzenime dedim şu çocuğun resmini göster kim bu ölüp bittiğin bir baktım ben şok nasıl aşık olmuş anlamadım, değişik bir tip anlatamam)
Kuzenimin şuan hayatındaki çocuğun maşallahı var. Ailecek çok severiz çocuğu.
Kuzim isteği kabul ettikten 10 dk sonra çocuk sevgilisi ile resim koyuyor. Kuzenimde saf niyetiyle beğeniyor. (Onu iyi niyetli olarak görüyor yaşı büyük 3 4 yaş var zaten ortak arkadaşları var o sebeple iş yerinden diye ondan kabul ediyor)
(Normalde hiç resim koymamış sevgilisiyle) Sadece kendisi varmış. Kuzimi ekledikten sonra koymuş o resmî.
Sonra gece bakmış çıkarmış listeden kuzenimi çıkardığı zamanı biliyor 24 saat sonra (Amacının ne olduğunu anlamamış ve çok sinirli yine travma yaşayacak diye korkuyorum :KK43: ) Kuzenimde beğeniyi kaldırıp onu çıkarmış.
Şimdi bu çocuğun yaptığı hareket ne cidden merak ediyoruz ve ne yapması gerekiyor ?
Bu arada eskiden kuzenim bu çözümü sevdiği zamanlar çocuk çıkarmış arklıktan yine.
Sebebini sormuş kuzenim oda parmağım kaymış istersen ekle kabul ediyim demiş. Kuzenimde yollamamış tabi.
Bu arada şuan başka yere tayini çıkmış bu çocuğun. Çıktıktan sonra bu hareketi yapmış. (Ekleme olayı).
Sessiz mi kalsın yoksa saydırsın mı ağzına geleni ?
Ayrıca amaç ne bu çocuğun ?

Son düzenleme:
Bi ekleme silme olayımı çok üzüleceği olay.neden bu kadar travma oluştursun ki hayatında sevdiği biri de var.hiç takmaması gerekir..yada ben bişey anlamadım

Konu lise seviyesinde ama atanmış insanlardan bahsettiginize göre 25 üstü olmalılar.
Kuzeniniz ergen muhabbetinden vazgeçsin bence. Adama niye ceza verilecek o kısmı anlamadım.
Kuzenim 21 yaşında sözleşmeli çocuk 25

Bi ekleme silme olayımı çok üzüleceği olay.neden bu kadar travma oluştursun ki hayatında sevdiği biri de var.hiç takmaması gerekir..yada ben bişey anlamadım
Gururu incinmiş benimle dalga mı geçiyor diyor. İnsan gibi kabul ettim diyip aklına eskiyi getiriyor buna üzülmüş sadece.

Gururu incinmiş benimle dalga mı geçiyor diyor. İnsan gibi kabul ettim diyip aklına eskiyi getiriyor buna üzülmüş sadece.

kuzen insanlara gereksiz yere paye vermeyi bıraksın.. bu kadarda naif olmasın.. yaşı küçük hayat uzun çok üzülür yoksa..
25 yaşında oğlan çocuğu kıvamındaki bir tipi bu kadar kafaya takmaya gerek yok..

Kuzenim diyor ki neden benimle dalga geçmek için mi yapıyor ne yapıyor diyor. Ben ona kötü niyet beslemedim diyor

Öyle diyor ama galiba içinde pırıltı var yine :)
Böyle saçma iş mi olur.Abi gibi görüp sonradan ilişki bile saçma çünkü hiç abi gibi görmemiştir.Ama bu hiç olmuyor.
Diğer arkadaşlara katılıyorum,ergenliğin çoktaan bitmiş olması gerekir.
Adam ebesinin gözü.K.çı başı ayrı oynuyor.
Kuzen akıllı olsun dalmasın böyle gereksiz heyecanlara.Canı yanar.

Böyle saçma iş mi olur.Abi gibi görüp sonradan ilişki bile saçma çünkü hiç abi gibi görmemiştir.Ama bu hiç olmuyor.
Diğer arkadaşlara katılıyorum,ergenliğin çoktaan bitmiş olması gerekir.
Adam ebesinin gözü.K.çı başı ayrı oynuyor.
Kuzen akıllı olsun dalmasın böyle gereksiz heyecanlara.Canı yanar.
Aynen aynen..

Back
X