- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok tatlım ortak arkadaş çok ve kız hepsiAdam kendini hatırlatıp ego tatmin etmeķ istiyor venşimdi kuzeninizden bi hamle bekliyor olabilir ona beklediğini vermemek en güzel tokat olacaktır. Tepkisizlik yani.
Bi diğer ihtimal de arkadaşınızı eklemesinden sevgilisi rahatsız oldu ve resmini görmesini sağlayıp ark. Çıkarttırdı.
kuzeniniz neden önemsiyor ki bu çocuğu hala aklı onda gibi hareketlerGururu incinmiş benimle dalga mı geçiyor diyor. İnsan gibi kabul ettim diyip aklına eskiyi getiriyor buna üzülmüş sadece.
Ya Yok aklım sende değil bak beğeniyorum sevgilinle resmini demek istemiş aslındaSenin kuzenin bile bile buna lades demis.kisacasi olmayacak birseye amin demis neyin cilvesi bu ki hayatinda baska biri varken.
Ya Yok aklım sende değil bak beğeniyorum sevgilinle resmini demek istemiş aslında
Kesinlikletamam da yinede yapilmasaymis bu daha iyi olurdu. cocuk bir nevi dikkat cekmeye calisiyor kiskandirmak amacli da olabilir. yani demem şu ki hic ilgilenmesin hic yokmus gibi davransin bu cocugu dahada kotu hissettirir.![]()
Ya zaten bir amaç gütmeden kabul etmiş kız kızın bir suçu yok ki oğlan pislikKonu ne tam anlayamadım.Sevgilisi var birine ilanı aşk yapıyor biri diyor o ilanı aşkı kaldır kuzen üzülüyor zayıflıyor.Travma geçirmek mi?Travma geçirmemişsiniz hayatınız boyunca bence.İnan lise seviyesindekiler bile yapmaz bunları.Bu ne Allah aşkına bir erkek için ölmek bitmek yok ekledi yok kaldırdı.Kardeşim görüşmediğini ekleme.Bu kadar basit.
Ben pisliklik bi durum görmüyorum.Bi amaç gütmeden kabul ettiyse üzülecek bi durum yok.Ya zaten bir amaç gütmeden kabul etmiş kız kızın bir suçu yok ki oğlan pislik