- 29 Nisan 2010
- 398
- 114
- 103
- Konu Sahibi mazosistin_mutlulugu
Merhaba arkadaşlar kuzenim 28 yaşında, 8 yıllık evli üç çocuğu var. Eşi kendisinden 14 yaş büyük fakat evlenmeden önce yaşını küçük söyleyerek kandırmış ayrıca resmi olduğunu söylediği işi sözleşmeliymiş ve evlendikten iki yıl sonra sözleşmesi bittiği için şuan boşta geziyor taksicilik falan yapıyor arada ama geçimleri pek iyi değil. Kuzenimin babasının durumu pekte iyi olmadığı halde eşi babasından borç alıyor fakat bayağı bir süredir vermiyor. Kuzenimin babasına para lazım olunca kuzenim eşini borcunu ödemesi için uyarıyor fakat eşi ona şiddet uyguluyor. Kuzenimin 3 kız kardeşi iki erkek kardeşi var. Kız kardeşlerinin ikisi boşandı. Birinin eşi yine aynı şekilde şiddet uyguluyordu diğerinin eşi vefat etti. Onlarda babalarının yanına yerleştiler o sebeple kuzenim babasının yanına yerleşmeye çekiniyor hem babasının maddi imkanlarının yetersiz olması hem de evde iki boşanan daha olduğu için çevre ne der durumu. Bir de çocuklar var tabii kuzenim çocuklarından ayrı kalamaz çocukların okul düzeni vs. olduğu için onları alıpta gidemez. Ne yapacağını şaşırmış eli kolu bağlı kaderine razı olmaya kararlı fakat benim içim gidiyor. Kuzenimi çok seviyorum ve olanlara katlanmasına gönlüm razı olmuyor. Ne yapılır ki böyle bir durumda, kuzenime nasıl yardım edebilirim?