• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim eşinden şiddet görüyor ve elimden hiçbir şey gelmiyor

Bosanan kardeslerin hicbiri calismiyor mu? Birlikte yasasinlar. Bosananlar baba evine gelip kendilerine mi baktiriyorlar kac yasinda insanlar. Ayrica babasinin maddi durumu yok diyorsunuz. Kuzeninizin esinin cok mu maddi durumu var sanki?

Ee bu bile bile lades değil mi ? 20 yaşında evlenmek çok büyük bi hata. Eğitim yok, meslek yok. Kendi ayakları üzerinde olsaydı kimse çaresiz bırakamazdı.
Adamın sözleşmesi 2 sene sonra bitmiş ve maddi zorluk yaşıyor ise neden 3 çocuk yapmış? Hadi 1i tamam ilk senelerde maddi kazanç var ikendi. 3 çocuk neden ?
Böyle insanlara hem çok üzülüyorum hemde çok kızıyorum.
Umarım burda eğitimini yarıda kesen 18-19 yasindaki kizlara ders olur.
Kuzeninizin de Allah yardımcısı olsun

Bosansin. Çocukların velayetinide alsin. Geçici bi süreliğine baba evine gitsin birikim yapıp düzen kurcak dereceye gelene kdr zaten nafaka alacak kendide çalışır kısa sürede toparlar. Annesine yakın bi ev tutar geçinir gider.böyle hayat geçer mi ?

Bu kuzenlerden hiçbirinin mi mesleği yok? Hiç kimse bir işe giremiyor mu? Çocuklar kreş yada okul yaşındaysa kuzenin çalışıp ayrılabilir eşinden. Şiddet için darp raporu alırsa evinide alabilir büyük ihtimalle. Sadece kanıt bulunsun elinde, tazminat davasıda açsın. Boyun eğmek ne kolay.

Back
X