kuzenim esini aldatiyor

Sertap2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
31
0
36
Diğer
Merhaba
Cok düsündüm bu derdimi paylasip paylasmamayi ama artik bu yükü daha fazla tasiyamayacagim. Kuzenim yedi yildir evli ve 3 cocugu var. Esini aldatiyor. Bir erkekle degil farkli kisilerle bunlarinda birbirinden haberi yok tabi. Bunlari tek ben biliyorum aglayarak bana acilmisdi iki sene önce. Yapma etme mutsuzsan ayril ilerde ortaya cikarsa cocuklatin bile yüzüne bakmas desemde dinlemedi. Esimde beni kac defa aldatti hakediyor diyor. Yaptiklari seyler gercekten cok igrenc seyler. Kuzenim baglarida kopartamiyorum kimseye birsey diyemiyorum. O cocuklara bakarken ben cok üzülüyorum, oysa namuslu es rolünü cok iyi oynuyor. Bitsin artik bu yaptiklari ortaya ciksin ve daha fazla can yakmasin istiyorum. Bu sir bana cok agir geliyor kaldiramiyorum artik. Defalarca konusdum devam ediyor dinlemiyor bulusdugu flörtlesdigi erkeklerde evli oluyor cogunlukla. Ne yapmaliyim nasil yapmaliyim kan cikmasindanda cok korkuyorum ama bunlati bilipde susarak yasayamiyorum artik

O sana söylemiş evet yanlış yapıyorda olabilir ama senin elinden birşey gelir mi gelmez sadece dua et ve azap çektirme kendine.

kocayı aldatırken dikkat edilmesi gereken hususlar.. kuzeniniz kk ya üyeyse sizi ifşa edebilir ! illa isim nam birşeyler denmesi gerekmez burda bunun dile gelmesi niye size ne yahu ? kocası düşünsün.. kaldıki hep erkeklermi aldatıcak :131: konu fake olup olmasıda görüşlerimi değiştirmez kuzenine sevgilerimi yolla eline sağlık

Canım seni anlıyorum fakat sakın karışma, iyiken kötü olursun, ağır bir sır ama sen gereken uyarı yapmışsın, senin bu saatten sonra yapman gereken bu konuyla alakalı kuzeninle konuşmaman ve daha fazla bu sırra ortak olmaman lazım, anlatmak istese bile ,izin verme bu konu hakkında konuşmak istemiyorum de, kendi hayatında yaşasın bunu, bişekilde tökezleyecek bu hayatta ne gizli kaldıki bu kalsın,,, sen sadece uzaktan izle , senin yüzunden oldu demesinlerde kendi kendilerinden bulsunlar, umarım anlatabilmişimdir,,

Benim icime dert oldu evet artik bu yükü tasiyamiyorum.

Önce ki yorumumu okudun mu bilmem ama , öyle bi yemize çıkarırlar ki kendilerini sen yuva bozucu olursun, hem kocasına söylesen ispat lazım, ispat ersen kuzenin sana düşman kesilecek ve her seyi senin yüzunden oldu , niye siyledin, ben sana guvendim vs gibi şeyler soyleyecek, basini ağrıtmaya gerek yok, çamuru sana bulaşir, dua et Allah çıkarsınn

Benim icime dert oldu evet artik bu yükü tasiyamiyorum.

içine dert olduysa sende ona eğer devam edersen ben dayanamıyorum ya aldatmassın yada artık ben dayanamicam birilerine sölicem de..( ve anlayamıyorum insan evliyken nasıl başka biriyle birlikte olur ne kadar sevmesende ayrıl ne halt yersen ye ) buda benm düşüncem

Bende bildigimden beri hep konusdum yapma etme dedim. Ama durmicak ve yapmaya devam etcek. Bir degil iki degil ve hepsi cociklu evli insanlar. Bende korkuyorum bu sayfayi görürse vea esim ben hurda yazarken görürse. Ama artik gercekten dayanamiyorum. Hamileyim bende bolmiyorum belki ondan bu yüke bu sira artik hic tahamülüm kalmadi. Keske bilmeseydim. Ne esine ne annesine babasina ne cocuklarinin yüzün e bakamiyorum.cok üzülüyorum. Diger tarafdada aldattigi erkeklerin günahsiz esleri ve cocuklari. Caresiz kaldim.

Evet söyleyemem o yüzden kan cikar allah korusun. Care bulamiyorum zaten o yüzden actim derdimi. Bu günahi bilmeseydim keske.

Hic hos degil yazdiklariniz

Bu nasil bir cevaptır, nasıl böyle bir iğrençliğe çanak tutabilirsiniz? Umarım şaka yapıyorsunuzdur, aldatılan bir kadın aldatarak mı karşılık vermeli , seviyesini o aldatan kocasının yerlerde sürünen seviyesine indirgemek zorunda mı ? Üstelik arada çocuklar da var, yazık anne-baba olmayı becerememiş insanların elinde büyümek zorundalar. Kusura bakmayın biraz ağır oldu belki ama.

valla kolay kolay bir kadin kocasini aldatmaz
eminim vardir iyi bir sebebi
sizede hata yapip anlatmis
karismayin kendi isinize bakin

Kuzeniniz size o kadar güveniyor ki böyle bir durumunu dahi size anlatmış. Sır tutmak zor zanaattir. Boşuna dememişler; iki kişinin bildiği bir şeyin sadece o kişi arasında kalmasının yolu, kişilerden birinin bu sırrı sağa sola yaymadan ölmesidir diye.

Kuzeninle arana mesafe koy, mümkün olduğunca görüşme.. sen söylesen bile o inkar edecektir, iftira atan çekemeyen kadın konumuna düşeceksin... dua et kalbin hafiflesin.. Allah kuzenine de onun eşine de akıl, fikir, utanma duygusu versin..

yine kötü sen olursun vicdan azabıda cabası..bence hiç karışma bildiklerinide unut.zaten hiçbişey gizli kalmaz açığa çıkar bigün.sende samimiyetini kes eğer ağır geliyorsa..

Bekarlarla aldatıyor olsaydı bari..:26:

Namus kavramı diye birşey kalmamış arkadaş.
Kadın/erkek,boşan napacaksan yap offf!

Bekarlarla aldatıyor olsaydı bari..:26:

Namus kavramı diye birşey kalmamış arkadaş.
Kadın/erkek,boşan napacaksan yap offf!

gerçekten artık dünyanın çivisi çıktı.aldanan kocasına yazık bi de kocasını aldattığı evli adamların eşlerine de..bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesiyle hareket edemeyiz arkadaşlar..sizin eşinize de böyle bir kadın bulaşabilir yani. o zaman acaba geride kalmak istermiydiniz. kendinizi aldatılan insanların yerine koyun.yazık günah yani. bence kuzeni tehdit et bu işleri bırakmazsan seni ifşa ederim diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…