- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi Sertap2011
-
Merhaba
Cok düsündüm bu derdimi paylasip paylasmamayi ama artik bu yükü daha fazla tasiyamayacagim. Kuzenim yedi yildir evli ve 3 cocugu var. Esini aldatiyor. Bir erkekle degil farkli kisilerle bunlarinda birbirinden haberi yok tabi. Bunlari tek ben biliyorum aglayarak bana acilmisdi iki sene önce. Yapma etme mutsuzsan ayril ilerde ortaya cikarsa cocuklatin bile yüzüne bakmas desemde dinlemedi. Esimde beni kac defa aldatti hakediyor diyor. Yaptiklari seyler gercekten cok igrenc seyler. Kuzenim baglarida kopartamiyorum kimseye birsey diyemiyorum. O cocuklara bakarken ben cok üzülüyorum, oysa namuslu es rolünü cok iyi oynuyor. Bitsin artik bu yaptiklari ortaya ciksin ve daha fazla can yakmasin istiyorum. Bu sir bana cok agir geliyor kaldiramiyorum artik. Defalarca konusdum devam ediyor dinlemiyor bulusdugu flörtlesdigi erkeklerde evli oluyor cogunlukla. Ne yapmaliyim nasil yapmaliyim kan cikmasindanda cok korkuyorum ama bunlati bilipde susarak yasayamiyorum artik
Kuzeniniz o adamlarla buluşmaya giderken hangi ara gidiyor hep eşinin işte oldugu vakittemi gidiyor peki o çocuklara kim bakıyor,eşinin aldatıldıgını bilmek hakkı aslında ama nasıl ögrenecek orası muamma hiç mi şüphelenmiyor hal ve hareketlerinden nasıl davranıyor,bence abiyle babayı şimdilik karıştırmayın.Esi ögrense kan cikar diye korkuyorum. Ve esi zaten sabahdan aksama kadar calisiyor takip edemez. Ciddiye alsa bile ortaya cikartamaz kuzenin ne zaman buluscagi belli degilki. Hoppp birgün arabaya birgün otele birgün ormana. Ama evet bende zinaya ortak oluyormusum gibi hissediyorum. Abisine yada babasina giuli ihbarmi etsem acaba sonucda onun kanindan kiyamazlar heralde. Ama inkar edebilir.
kocayı aldatırken dikkat edilmesi gereken hususlar..kuzeniniz kk ya üyeyse sizi ifşa edebilir ! illa isim nam birşeyler denmesi gerekmez burda bunun dile gelmesi niye size ne yahu ? kocası düşünsün.. kaldıki hep erkeklermi aldatıcak :131: konu fake olup olmasıda görüşlerimi değiştirmez kuzenine sevgilerimi yolla eline sağlık
Esi ögrense kan cikar diye korkuyorum. Ve esi zaten sabahdan aksama kadar calisiyor takip edemez. Ciddiye alsa bile ortaya cikartamaz kuzenin ne zaman buluscagi belli degilki. Hoppp birgün arabaya birgün otele birgün ormana. Ama evet bende zinaya ortak oluyormusum gibi hissediyorum. Abisine yada babasina giuli ihbarmi etsem acaba sonucda onun kanindan kiyamazlar heralde. Ama inkar edebilir.
Kuzeniniz isterik olmuş. .ne yapsanda vazgecmez..tedavi lazim tedavi...
Alkahtan korkmayan kuldan utanir mi?? İfşa etsen nolcek ki...
İsterik???? O da ne demek
Otel, orman, araba neresi olursa yani.
İçim bulandı yeminle.
İşi ticarete dökmüş olmasın bu:26:
Otel, orman, araba neresi olursa yani.
İçim bulandı yeminle.
İşi ticarete dökmüş olmasın bu:26:
Tövbe tövbeee orman ne yaaa:44: Allah ıslah etsin
kocayı aldatırken dikkat edilmesi gereken hususlar..kuzeniniz kk ya üyeyse sizi ifşa edebilir ! illa isim nam birşeyler denmesi gerekmez burda bunun dile gelmesi niye size ne yahu ? kocası düşünsün.. kaldıki hep erkeklermi aldatıcak :131: konu fake olup olmasıda görüşlerimi değiştirmez kuzenine sevgilerimi yolla eline sağlık
Ben konusmayi cok denedim ama o hala devam ediyor. Kuzenim oldugu icin bir sekilde herzaman görüsmek zorunda kaliyorum. Birde herkese beni ne cok sevdigini güvendigini anlatiyor ya birgün ortaya cikarsa benimde kapima gelmezlermi offfff. Ben en cok cocuklarina birde o erkeklerin eslerine üzülüyorum. Ya hastalik felan kaparsalar. Esine bir sekilde söylersem ya inanmaz yada kan cikar onuda yapamiyorum. Abisi var acaba diyorum abisinemi yeni bir mail alip yazsammi bilemiyorum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?