kuzenim esini aldatiyor

Yuhhhhhhhh Söyleyecek başka kelime bulamadım! Aksi takdirde ağzımı bozacağım!

Yorumlariniz icin tsk. Evet aldattigi erkeklerde evli ve cocuklari var. Ve olurda günün birinde hastalik felan kaparsa bu hastalik o günahsiz kadinlarada gecer. Vicdanim hic rahat degil. Acaba diyorum kendimi belli etmeden yabanci birisinemi söyletsem hani güa birisi görmüs gibi. Bilmiyorum korkmuyor ve beni dinlemiyorum yüz gözde olmak istemiyorum.

Siz nerden tanıyorsunuz adamlari, evli çocuklu olduklarını biliyorsunuz?

bu ne ya ? ölsen hoca arkandan fatiha okumaz.

Bu nasil bir igrencliktir birde 3 cocugu var cocuklarin babasi belli mi bari ve bu kadin calisiyor mu?
bu kadar erkegi ve bu cocuklari nasil idare ediyo?
Aklimdan daha onlarca soru geciyor emin olun

Su an eger recm cezasi olsaydi emin olun bu kadina ilk tasi atan ben olmak isterdim...

Cocuklarin babasi belli diye düsünüyorum. Calismiyor cocuklar ise okulda oluyor belirli bir saate kadar yada aksam oldugunda farkli bahaneletle cikip bulusuyor. Esi ona cok güveniyor böyle birsey allina bile gelmez, grci hangi türk erkeginin aklina böyle birsey gelirki. Ilk tasi atarim derken ciddimiydiniz?! Size bunun bedelimi bu olmali. Iste hem birseyler yapmaliyim biliyorum hem kan cikmasindan korkuyorum.

Kuzeniniz eşi kendisini aldattığı için mi aldatıyor.Eğer ki böyle bir savunması varsa yalan.

Tencewre yuvarlanmış kapağını bulmuş.

Eğer ki aldatıkdığında canı gerçekten yanmış olsa bir başka kadına bunu yaşatmaz.

Kendi eşinden de biliyodur aldatan erkeğin adiliğini.Evde bir tane adi varken birde dışardan bul.

Ayrıca kuzeninizin defalarca eşini aldattığına bakılırsa bu karakterdeki bir kadının boşanmak için bir korkusu olduğunu zannetmiyorum.

Ama kendisi pravan bir evlilik ardından yemediği halt kalmamış.

Üstüne üstlük pırt pırt birde çocuk doğurmuş.

Uc cocugu oldugunu okumasaydim bu konuya cevap bile yazmazdim ama ben bir anne olarak cocuklar konusunda cok hassasim ve bu kadinin biran once durdurulmasi gerekiyor
ben aklima gelen en uc noktayi yazdim(ki bunu ciddi yapardim) ben emin olun o kadina en agir bedeli odetirdim
sizce bunun bedeli ne olmali

Bende durdurulmasi gerekiyor zaten o yüzden sizlere danismak istedim. Bende yakinda anneligi tatcam insallah ve aklima hep o günahsiz cocuklar geliyor. Bence bunun cezasi ortaya ciktigindaki duyacagi utanc ve yalnizlik yani her ne olursa olsun ölüm degil. Gazetelerde okuyoruz namus yüzünden cinayetleri. Bukadar igrenc seyler yasasada bunu hakketmez diye düsünüyorum

Esi onu aldatmis baskalariyla flörtlesmis öyle baslqmis kuzenim aldatmaya. Hayatima heycan verio ilgi görüyorum diyor. Özellikle evli cocuklu erkekler seciyorki onlarinda kaybedecekleri cok sey var dikkatli olurlar diyor

Esi onu aldatmis baskalariyla flörtlesmis öyle baslqmis kuzenim aldatmaya. Hayatima heycan verio ilgi görüyorum diyor. Özellikle evli cocuklu erkekler seciyorki onlarinda kaybedecekleri cok sey var dikkatli olurlar diyor
aklıma tanık olduğum bi olay geldi tıpkı anlattığınız gibi koskoca adam karısını erkek kardeşinin baldızı ile aldatıyor gözlerimin önünd eşahit bile oldum ama diyemedim ne yazıkki çünkü öyle insanlar inkar etmek için bi çamur atarlar mazallah altından kalkmak mümkün olmaz o yüzden karışma derim elbette günahı çok büyük zina yapan birinin yedi komşuya zararı vardır diye duymuştum Allah ona bi dolama getiri başına siz karışmayın ne diyceksiniz ki ama asla onun iğrencliklerine ortak olupda dinlemeyin tekrar söylüyorum asla ama asla karışmayın

Canım bence yuvalarına zarar verecek bişeyi SEN yapma bırak kuzenin ne yaparsa yapsın o onun günahı bence sen karısma rahatsız oluyorsanda artıkk onu dinlememeye calıs...ayrıca dinimizde yalan söylemek bazı şekillerde caizdir savaşta,iki müslümanı barıstırmak için eşlerin iyi geçinmesi için gibi.... o yüzden bırak kendi kendilerini kandıradursunlar sen o 3 cocuk için hiç karısma kimseye bişey deme derim ben..

Genelde gazetelerdeki namus cinayetlerinde olen kadinlarin cogu namuslu emin olun sizin kuzen gibi kocasini bilmem kac erkele aldatan pek olmuyo
Ha utanc ve yalnizligin durduracaginida pek zannetmem azicik utansaydi komsunun kocasina kadar sarkmazdi bu kadini bu saatten sonra ancak Allah (c.c) durdurur
Benim size tavsiyem kuzeninizde olsa kesinlikle gorusmeyin konusmayin derim

Bunca zaman bende sizin gibi karismak istemedim.ama artik dayanamiyorum kendimi yiyip niziriyorum. Hrpsinle cinsellik yasiyor eh dedigim gibi bunun hastaligida var olursa birsey günahsiz bir kadina gecerse?! Ve heryerde beni cok sevdigini ve tek bana güvendigini diyor. Eh ortaya cikarsa banada sormazlarmi? Amcamin kizi ve cok yakin oturuyoruz maalesef uzak durmama pek sansim yok.

o aldattıgı adamlarınfotolarını cek gızlıce esnın olmadıgı saatte onun elıne ulasacak sekılde yaptıklarını bılıorummm...kocamlada yaptın bunu gıbı sankı bırının kocasıyla olmus gıbı korkutmak amacıyla bısey yapabılırsınnnn kocana söyleyecegım herseyıfalann dıee tehdıt edebılırsınnn belkıkorkarr ne bılım valaaa aklıma bısey gelmedıı yaptıgı bariz zina ve bir anne gercekten tiksinç birdurummm....keske bılmeseydınız onunn psıkolojısınınn sızınkı kadar bozuldugu sanmıyorum cok rahat anladıgım kadarıyla...allah yardımcınız olsunnn...

Tsk ederim. Ama ben ona tehtit edersem oda bana zarar verebilir?! Iftira atar belki. Zaten beni ciddiye almaz sanirim bunu yapcagima hayatta inanmaz.

Tsk ederim. Ama ben ona tehtit edersem oda bana zarar verebilir?! Iftira atar belki. Zaten beni ciddiye almaz sanirim bunu yapcagima hayatta inanmaz.

sen zatennnn yapacaksın yapmamıs gıbııı o gelıp sana anlatacakkk baska bırı yapmıs gıbı sasıracaksınnn uzuleceksın o panıkle sana gelecegı ıcınnnn sende panık olacaksın hanı hıc bılmıyorsun yaa...bence bunu yapmalısınn kı gözu korksun bırazz...ama kesınlıkle caktırmamalısınnnn hatta bunlar oldugu gunn senkendıne sosyal bı aktıvıte ayarla arkadaslarınla sınemaya falan gıttt...şüphe cekme yanı..senn mı yaptın dersee de ben dısardaydımmmm yapsaydım sımdıye kadar yapardım dıe kendını savunnn...acıkcasıı yalanı hıc sevmemmm amaa kuzenınınn sonunu hıc ıyı görmuorummaile facıası olacagı sonunda bariz acık o yuzdennn böle bısey düşündümm...belkı bu sekılde engel olabılırsınnnn....allah ıslahh etsınnnn ...eşi ögrenırsee nolcakkkk???? bunu göze alarak yapıo heralde herseyı?

Esim ögrenmez kimseye anlatmazlar diyor. Cok iyi fikir bu tarz birsey ama nasil ulasacak ona? Ve baskasinin ilk eline gecerse onun degil? Ve nasil fotografi onlar beraberkenmi? Onu yapamamki. Onu yapsam bile ozaman sadece o erkekle ilgisini keser öbürleriyle devam eder :-(

onun evde yanlız oldugu saatleriii kollaa ne zamanlarr oluo dıee ?meselaa zarf oldugunu dusunelımmm kapının altına atsann arayıp bı yerı opnun adresını vererek sıparıs versennnn kapıyı acıtıgında zarfımutlaka görecektırr ....yada mail adresinedee gönderebilrisin ille zarf olması sart degill.fake bır mail adresi alll git bir internet kafeyee ordan gönderr..fotograf derkennnn onunolması bıleesart degıl beraber oldugu bıkac kısınını ölesıne fotograflarını cekkk sankı bırısısenınkocanmıs gıbııı tehdıt ett....her adımınııı bılıyorummm baskalarıyla olsanda bılıyorum bılırım bosuna debelenme gıbısındenn korkuu ver bırazz...hatta bundan sonrakıı bırlıkte olacagın erkeklee bulusurken dıkkat et kocan basmasınnn yanlıslıkla :) diee bırazz endıselenmesını saglaa..buyuk bı ıhıtımal bu korku ona fazlasıylaa yetecektırr......kımle olursan ollll senınn her adımını bılıyorummmm kocamla bunu yaptıgın ıcın pesını hıc bırakmıcam falan dee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…