- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
- Konu Sahibi Sertap2011
-
kocayı aldatırken dikkat edilmesi gereken hususlar..kuzeniniz kk ya üyeyse sizi ifşa edebilir ! illa isim nam birşeyler denmesi gerekmez burda bunun dile gelmesi niye size ne yahu ? kocası düşünsün.. kaldıki hep erkeklermi aldatıcak :131: konu fake olup olmasıda görüşlerimi değiştirmez kuzenine sevgilerimi yolla eline sağlık
kocayı aldatırken dikkat edilmesi gereken hususlar..kuzeniniz kk ya üyeyse sizi ifşa edebilir ! illa isim nam birşeyler denmesi gerekmez burda bunun dile gelmesi niye size ne yahu ? kocası düşünsün.. kaldıki hep erkeklermi aldatıcak :131: konu fake olup olmasıda görüşlerimi değiştirmez kuzenine sevgilerimi yolla eline sağlık
Cocuklarin babasi belli diye düsünüyorum. Calismiyor cocuklar ise okulda oluyor belirli bir saate kadar yada aksam oldugunda farkli bahaneletle cikip bulusuyor. Esi ona cok güveniyor böyle birsey allina bile gelmez, grci hangi türk erkeginin aklina böyle birsey gelirki. Ilk tasi atarim derken ciddimiydiniz?! Size bunun bedelimi bu olmali. Iste hem birseyler yapmaliyim biliyorum hem kan cikmasindan korkuyorum.
aklıma tanık olduğum bi olay geldi tıpkı anlattığınız gibi koskoca adam karısını erkek kardeşinin baldızı ile aldatıyor gözlerimin önünd eşahit bile oldum ama diyemedim ne yazıkki çünkü öyle insanlar inkar etmek için bi çamur atarlar mazallah altından kalkmak mümkün olmaz o yüzden karışma derim elbette günahı çok büyük zina yapan birinin yedi komşuya zararı vardır diye duymuştum Allah ona bi dolama getiri başına siz karışmayın ne diyceksiniz ki ama asla onun iğrencliklerine ortak olupda dinlemeyin tekrar söylüyorum asla ama asla karışmayınEsi onu aldatmis baskalariyla flörtlesmis öyle baslqmis kuzenim aldatmaya. Hayatima heycan verio ilgi görüyorum diyor. Özellikle evli cocuklu erkekler seciyorki onlarinda kaybedecekleri cok sey var dikkatli olurlar diyor
Bende durdurulmasi gerekiyor zaten o yüzden sizlere danismak istedim. Bende yakinda anneligi tatcam insallah ve aklima hep o günahsiz cocuklar geliyor. Bence bunun cezasi ortaya ciktigindaki duyacagi utanc ve yalnizlik yani her ne olursa olsun ölüm degil. Gazetelerde okuyoruz namus yüzünden cinayetleri. Bukadar igrenc seyler yasasada bunu hakketmez diye düsünüyorum
o aldattıgı adamlarınfotolarını cek gızlıce esnın olmadıgı saatte onun elıne ulasacak sekılde yaptıklarını bılıorummm...kocamlada yaptın bunu gıbı sankı bırının kocasıyla olmus gıbı korkutmak amacıyla bısey yapabılırsınnnn kocana söyleyecegım herseyıfalann dıee tehdıt edebılırsınnn belkıkorkarr ne bılım valaaa aklıma bısey gelmedıı yaptıgı bariz zina ve bir anne gercekten tiksinç birdurummm....keske bılmeseydınız onunn psıkolojısınınn sızınkı kadar bozuldugu sanmıyorum cok rahat anladıgım kadarıyla...allah yardımcınız olsunnn...Merhaba
Cok düsündüm bu derdimi paylasip paylasmamayi ama artik bu yükü daha fazla tasiyamayacagim. Kuzenim yedi yildir evli ve 3 cocugu var. Esini aldatiyor. Bir erkekle degil farkli kisilerle bunlarinda birbirinden haberi yok tabi. Bunlari tek ben biliyorum aglayarak bana acilmisdi iki sene önce. Yapma etme mutsuzsan ayril ilerde ortaya cikarsa cocuklatin bile yüzüne bakmas desemde dinlemedi. Esimde beni kac defa aldatti hakediyor diyor. Yaptiklari seyler gercekten cok igrenc seyler. Kuzenim baglarida kopartamiyorum kimseye birsey diyemiyorum. O cocuklara bakarken ben cok üzülüyorum, oysa namuslu es rolünü cok iyi oynuyor. Bitsin artik bu yaptiklari ortaya ciksin ve daha fazla can yakmasin istiyorum. Bu sir bana cok agir geliyor kaldiramiyorum artik. Defalarca konusdum devam ediyor dinlemiyor bulusdugu flörtlesdigi erkeklerde evli oluyor cogunlukla. Ne yapmaliyim nasil yapmaliyim kan cikmasindanda cok korkuyorum ama bunlati bilipde susarak yasayamiyorum artik
Tsk ederim. Ama ben ona tehtit edersem oda bana zarar verebilir?! Iftira atar belki. Zaten beni ciddiye almaz sanirim bunu yapcagima hayatta inanmaz.
Esim ögrenmez kimseye anlatmazlar diyor. Cok iyi fikir bu tarz birsey ama nasil ulasacak ona? Ve baskasinin ilk eline gecerse onun degil? Ve nasil fotografi onlar beraberkenmi? Onu yapamamki. Onu yapsam bile ozaman sadece o erkekle ilgisini keser öbürleriyle devam eder :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?