kuzenim esini aldatiyor

hiiiiç karışma bence kötü şeyler yaptığını biliyor ama kabul etmiyor böyleleri. uyarırsın sen kötü olursun. hatta o kadar ileri giderlerki bu lafı sen çıkarıyon olur. o ise sütten çıkma ak kaşık oluverir.

tecrübeyle sabittir

namus konusunda hiç kımsenın işine karısmayın ne olursa olsun sız haksız cıkrsınız belkı esı bu durumu kabullenmek zorunda kalacaktır (belkı de kalmayacaktır) ama esının bıde bu durumu kabul edıp esını kayırdıgını ızın laf cıkardgınızı solese bu sefer sızın esınız sıze kotu olacak bırakın herkes kendı bıldıgını yapsın o kendını cocuklarını dusunmuyosa sız ne kdar dusunebılırısnz kı

Bir düzen hazırla.

Ne bileyim mesela kuzenin bir erkekle buluştuğunda kocasına söyle.

O kendi görsün inansın..

Sen konuşursan inanmayabilir.

Arada olan sana olur.

Kuzenin fena bir kadına benziyor..

bence sakın karışma. minareyi çalan kılıfını hazırlar misali muhakkak sıyrılırlar, sonra sen iftiracı olursun..
belki zamanla hatasını da anlar, pişman olur. 3 çocuğun hatrına hiçbirşeye müdahele etme derim ben. konuyu açmasına fırsat vermeden geçiştirmekten başka şansın yok...

Elbette kimseyi kınamak, olayları bilmeden yargılamak istemem...ama aldatmanın nasıl bir gerekçesi olabilir anlamıyorum...

Eğer aradığı sevgi ise sevgi eksikliği yaşıyorsa bunu konuşur, evliliğinin yürümediğini eksik bazı şeyler olduğunu düşünüyorsa taaa başında boşanır sonra ne yapacaksa yapar...belki martaval okuyorum başına gelmeden bilinmez ama...insan aldatınca kocasının ya da karısının yüzüne nasıl bakar, aynı yastığa nasıl baş koyar bunu anlamıyorum...

Güzel arkadaşım,

Yazdıklarını 1-2 saat kadar oldu okuyalı ve gerçekten mide bulantısı çekiyorum.Yazıp yazmama konusunda bile kendimle savaştım.Ama bunları yazmak benim bizim görevimiz bence.Biz anneyiz herşeyden önce yada anne adayı bazılarımız.

Kuzeninin eşi onu aldatsa bile onun bunu yapma hakkı varmıydı.O pislik yapıyor diye yapmak zorunda mı.
Allahım ya kafayı yiyeceğim ortada 3 çocuk var ve bir anne olarak onların yüzüne nasıl bakıyor o kadın.
Yazık yavrulara zinaya, pisliğe bulaşmış ve bunu adet edinmiş bir kadın ve malesef ki ANNE.

Ağlıyorum şu an ya gerçekten akıyor gözlerimden.Bir anne kocası onu aldatsa da kötü davransa da nasıl evlatlarına kendi bedenine kıyar da başka erkeklere kendini peşkeş çekebilir ki.

Maalesefki bu tip hassas konular toplum içinde dejenere olmuş haram haller normalmiş gibi algılanılır olup, bırakın yasaklamayı teşvik edilir olmuş..(herkesin kendi hayatını yaşaması gibi.)

Konuyu eşine anlatman mevzuna gelince,

Öncelikle kuzenine sürekli telkinde bulun bu işi bırakmasını ve evlatlarına iyi örnek bir anne olmasını öğütle.
Heleki kız çocuğu varsa Allah korusun kendisi gibi aynı durumda olması ne acı olur onun için bir düşünmesini sağla.Sana gelip pişmanlık içinde anlatmışsa belki düzelme umudu vardır.Lütfen onunla sürekli konuş bunu yapmaması gerektiğini ve zina ettiğini söyle.Ki zina ettiği için şu an eşi ile arasındaki nikahta düşmüş demektir.Her ne kadar şu anki yasalar zinaya artık ceza vermese de kalbin cezası bir anneye yetmelidir diye düşünüyorum.

Allah kimseye aldatılmayı ya aldatmayı da yaşatmasın...Aldatmanın sorumluluğu da az değil...Bence konuş ona göre tavrını al. Belkide en çok seninle konuşmaya ve derdini paylaşmaya ihtiyacı vardır.Sen sürekli üzerine gidersen ve durumun vehametini anlatırsan belki bir yerlerde kafasına birşeyler dank edecektr.
Eşi onun aldatmış olsada,ona bunu yapma hakkı doğmaz.

kuzeniniz eşini aldatıyor, çocuklarını değil, öncelikle bazı şeyleri birbirine karıştırmayın.

ikincisi beraber olduğu erkekler kuzeniniz olmasa, yalnız kalıp eşlerine mi dönecekler sanıyorsunuz? Kuzeniniz onları kandırıp çaylarına ilaç mı atmış?

bence siz kuzeninizin sırrını bilmekten ötürü kendinizi kötü hissedip, içinizi rahatlatmak istiyorsunuz, bunlar da bunu açıklama yolunuz...

sır saklamak kolay iş değildir, insanların sırlarını saklamakta zorlanacaksanız, belki de onlarla bu kadar yakın olmamalısınız.

ama genel tavsiyem hamileliğinizde bunları bırakıp, rahatlama yollarına yönelmeniz olacaktır. Olmadı konuşun kuzeninizle, uyarın onu, sonra da size bunları anlatmamasını isteyin...

Tsk ederim yorumlariniz icin. Cogunuzun fkri karismamam bunca zamandir yaptigim gibi. Onla konusmak yaoma demek ki bunuda ilk basdan beri yapiyorum. Ama haklisiniz belkide olacagina birakmaliyim ama ortakmisim gibi hissediyorum ister istemez.

Kuzenimi her gördügümde uyariyorum ama o devam ediyor hatalarina. Inanin cok caresizim. Cocuklari, kadinlari düsünüyorum icim yaniyor. Benzer bir durum yasayan varmi aranizda? Uykularim kaciyor artik cok huzursuzum.

sizi dinlemiyorsa yapacak bir şey yok.ona artık bu konuları size anlatmamasını,dinlemek istemediğinizi söyleyin.sır tutmak bir erdemdir.ifşa edince o çocuklar için daha mı iyi olucak sizce?bi düşünün bakalım.kuzeniniz bir gün hatasını anlayacaktır.Allah ıslah etsin.çok pişman olacaktır bir gün.

bırak ne hali varsa görsün, zamanı gelince eşi muhakkak fark edecektir
böyle durumlara karışmamak lazım.
yarın öbür gün bişi olur, tek suçlu sen olursun

Alışmış kudurmuştan beterdir senin yapman gereken uzak durmak sen kötü olursun sonra seni de araya atar senden destek alayım derken senide belaya sürükler uaklaşman daha iyi. Eninde sonunda gerçekler çıkar ortaya sana anlatmasına müsade etme

komşumuzda aynı şekilde kocasını aldatıo tüm mahalle duydu ama kocasının hiçbişeyden haberi yok kadının 3 kızı var herkez kadını konuşuo resmen kızlarıda annelerine benzedi resmen aklı başına gelen sokakta erkek peşine düşüo küçük kızı en fazla 10 yaşında o bile sevgiliden bilmem neden konuşuyo bunları ilerde yaşamamak için bir şekilde misal vererek bunları anlatabilirsin komsum çok rahatça aldatıyo kocasıda bilmiyo duymuyo ama olan çocuklara oluyo ister istemez anlıycaklar sonunda bence bu anlattıklarımı misal olarak verip anlat Rabbim ıslah etsin

eşi onu aldattı die onunda eşini mi aldatması gerekio çivi çiviyi söker hesabı ayırır yolunu sonra napıyorsa yapar böle yaparak o sadece eşini aldatmıyo en başta kendini ve çocuklarını aldatıo benden size tavsiye fasla görüşmeyin anlatmak istersede dinlemek istemediğinizi belirtin sonra siz kötü olursunuz

yalancının mumu yatsıya kadar yanrmış... merak etme cnm er yada gec ortaya cıkacaktır illa ki... sen bence uzak dur birden bağları kopar demiyorum ama mesafe koy ki kuzenin tavrını anlasn.. allah o cocukların yardımcısı olsun...

ya bence eşi duymalı ! sen üstüne alma suçu ne bileyim bi mektup yaz bi msj at başka numaradan eşin şurda şunu şunu yapıyo de. ben olsam uyuyamazdım. o kadını, yaptığını, çirkefliğini gizleyemezdim. Allah var yukarda sır tutmanın mantığı bu değil ! ben uyuşturucu pazarlıyorum diye sır versem filancayı öldürcem diye sır versem tutarmısınız? ortada bi iffetsizlik varsa ortaya çıkmalı !

ayrıca kocam beni aldattığı için bunu yapıyorum demekte pisliğin daniskası. boşasaydın kocanı o zaman. alnın ak çıksaydın insan içine. yazıklar olsun böyle kadınlara!

Son düzenleme:
Ben konusmayi cok denedim ama o hala devam ediyor. Kuzenim oldugu icin bir sekilde herzaman görüsmek zorunda kaliyorum. Birde herkese beni ne cok sevdigini güvendigini anlatiyor ya birgün ortaya cikarsa benimde kapima gelmezlermi offfff. Ben en cok cocuklarina birde o erkeklerin eslerine üzülüyorum. Ya hastalik felan kaparsalar. Esine bir sekilde söylersem ya inanmaz yada kan cikar onuda yapamiyorum. Abisi var acaba diyorum abisinemi yeni bir mail alip yazsammi bilemiyorum :-(

Abisine falan mail atarsanız belkide çok kötü olaylar çıkar.
İnsanın aklına herşey geliyor, bu ülkede hala namus cinayeti denen bir kavram var.
Üstelik bu durumu siz bildiğiniz için yine olayların merkezinde siz olursunuz.
Çok zor bir durum, bu konuyu eşinizle paylaştınız mı ?
Belki kuzeninizi hayatınızdan çıkarmanın vakti gelmiştir, en azından bu rezilliğe şahit olup, göz yummak zorunda kalmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…