kuzenim iyice çığrından çıktı:(

Black99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
357
141
18
30
Merhaba kk hatunları.şimdiden diyom cook uzun bi konu olacak.
Size daha önceki bi konumda küçük teyzemin kızlarından bahsetmistim belki hatirlayaniniz vardır ama sanmıyorum eski bu konuydu yeniden bahsedeyim.
En küçük teyzemin 2 kızı var biri benle yaşıt 15 16 yaşlarında.diğeri ise 9 yaşında falan sanırım.
Yasitim olan kuzenim çok küfürbaz.gerçekten tahmin edebildiginizin 10 katı kadar belkide daha fazla.hayatımda onun kadar küfürbaz insan tanımadım.Ona küfür etmedigim halde kötülük yapmadığım kavga cikarmadigim halde öyle durduk yere küfür ediyo.
Sayip sovuyo sulaleme sovuyo (kendin ve ailesini dahil etmiyor tabi onlarda bizim sulaleden ondan soyledim)
Ben taviz vermiyorum belki bos konustugunu anlar diye.
Ama nafile.sürekli hareket çekiyor bide bende ona çekiyorum "karsilik vermesen olmaz sanki" diyor.
Bide fazla egoist kendini beğenmiş mükemmel sanıyor kendini sürekli giyim tarzının ne kadar guzel olduğundan bahsediyor.tamam hakkını vermek lazım tarzı gerçekten güzel beğeniyorum bende.Ama o kadar abartiyorki duyan diyecek donatella.
Bu dün bize geldi ailesiyle.
Konuşuyoruz ışte sen ne olacan hangi mesleği hedefliyon dedi.
Bilmem biseyler yazarız artık kesin bisey yok dedim.
Oda hala mi dedi bende evet bir kaç şey var aklımda ama kesin karar vermedim daha dedim.
Sen ilerde randevu evinde calisirsin dedi.
Sonra ışte konu kapandı başka şeyler konustuk bu maviden kot ceket almış onu ovuyo deri ceket alcaktim beden yoktu ama buda çok guzel dedi.tamam bunda sorun yok ceketini beğenmiş olabilir.
Ama sonra fiyatını söyledi maviden aldım dedi sonra resmen düğmesini gözüme soktu bak mavi yazıyor ablaniz tarz dedi.ben şok
Bide ben onlar geldiğinde gelceklerini bilmiyordum ev haliyle ciktim karşılarına eşofman bide sıradan bir tisort biraz çocuksu.
Oda dedi bu tişörtü nerden buldun?
Bende dedim ev hali ışte pijama niyetine giyiyorum.
Oda bu ne bicim tisort böyle dedi.
Bende seninkinede bakalım bi dedim (ceketi olduğu için tişörtü gözükmüyordu)
Gösterdi tisortunu benimki çok guzel ablaniz tarz dedi.
Ben yine sok.bide kendi apartmaninda bi abla 28 29 yaslarinda onun tarzini cok begeniyomus botlarini gorunce nerdeyse calcaktim demis sürekli ovuyomus onu bunları anlattı. İste olaylar böyle.eskiden daha iyi biriydi egoistti yine ama herkesin kotu huyu vardir benimde vardir bununkide bu iste deyip es geciyordum fazlada gormuyorum deyip takmiyodum hatta onu sevemiyorum diye kendimi sucluyodum.iyi huyları da vardi ama artık yok.o egoistligin üstüne ileri derece kufurbazlik eklendi.egosu arttı ve onu daha fazla goruyorum
Kardesinide kendine benzetiyor kardeşi küfür ettiğinde sen bunları nerden öğrendin diyorum ablamdan öğrendim diyor.
Diyeceksiniz niye uyarmiyorsun niye rahatsız olduğunu dile getirmiyorsun ?
Ben o kızın içini biliyorum takmaz bile.ise yaramaz yani.
Bu kız nasıl iflah olacak ilerde yani 20 yaşlarına geldiğinde nasıl biri olacak?
Ve en önemlisi ben sürekli gördüğüm bu kıza nasıl katlanacagim?
Icimi döktüm rahatladım okuyan okumayan herkese tesekkurler

Son düzenleme:
Bu arada 1 ortak kuzenimiz daha var onada sürekli sana adınla seslenmektense o...u demek daha çok hosuma gidiyor diyormus

15 16 yaşlarındasın ve kk hatunları diye hitap ediyorsun:)

Çok hoş

Bencede :)
Hatunsunuz ama hepiniz
Acaba ne önerecek hatunlar kuzenim konusunda.insanın intihar edesi geliyor onu görünce

Bazi insanlarin huylari oyle ya katiliyorum soylesende degisen bisey olmaz. Ayni yaslardayiz benimde cevremde var boyle arkadaslarim, ben cozumu soguk davranmakta buldum. Ama senin kuzenin tabi biseyde yapamazsin. Annene gorusmek istemedigini falan soylesen olmaz mi?
Ayrica randevu evi falan.. hic hos degil gercekten. Belki yuzune direkt olarak soyleyemezsin ama yani o oyle seyler soylediginde sende onu tersle mesela?

Aman keşke bütün dertler böyle olsa :) Kıskanmayın birbirinizi ya

Kıskanmak mı :O
Emin olun bu hayatta yüzüne tukursem tukurugume yazık diyebileceğim bir insan kendisi.
Doğru diyorsunuz daha büyük çok fazla dert var ona lafım yok.Ama böyle bir insanı sürekli görmek de katlanilcak şey değil.
Sizlerde gorumce kaynana bende de kuzen

Kıskanmak mı :O
Emin olun bu hayatta yüzüne tukursem tukurugume yazık diyebileceğim bir insan kendisi.
Doğru diyorsunuz daha büyük çok fazla dert var ona lafım yok.Ama böyle bir insanı sürekli görmek de katlanilcak şey değil.
Sizlerde gorumce kaynana bende de kuzen

Annesine soylerdim ben terbiyesize bak.

Söylesem bana bisey yapar diye korkuyorum serseri arkadaşları var aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
Kaldı ki aileside zaten kızlarının ne mal olduğunu az çok biliyor

Vakit ayırıp bunu mu okudum 41.haftasında olan bir gebe olarak depresyonda mıyım neyim

Allah bağışlasın :)
gercekten o kadar sacma bi konu mu ya :/
bana dert gibi geliyor acikcasi.

Söylesem bana bisey yapar diye korkuyorum serseri arkadaşları var aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
Kaldı ki aileside zaten kızlarının ne mal olduğunu az çok biliyor
Kendi annene anlattin mi? Babana falan soyle,hic bir sey yapamaz canim ailen oldurur onlari.

Kendi annene anlattin mi? Babana falan soyle,hic bir sey yapamaz canim ailen oldurur onlari.

Anneme anlatmıştım biraz evet.
Ama ne kadar taktı bilmiyorum uyar dedi bende ise yaramaz dedim öyle bisey olursa soyle bana icabına bakarız dedi.Bende nasıl soyliyim olurmu öyle şey muhattap etmeyin beni onla gorusturmeyin bizi dedim.
Oda zaten fazla muhattap olmuyorsunuz dedi mecbur bir durum olmadıkça görüşmek zorunda değilsin dedi ama sürekli görüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…