kuzenim iyice çığrından çıktı:(

Ne zaman dogacak hayirlisiyla?

Perşembe ye kadar gelmezse dr suni sancı verecek. Normal dogum olmazsa da son ihtimal sezeryanle alacak
Allah bağışlasın :)
gercekten o kadar sacma bi konu mu ya :/
bana dert gibi geliyor acikcasi.
saçma demeyelim de kafaya takmaya değmez diyelim. Sen de arana mesafeni koy. Derslerine odaklan.
O ceketiyle hava atanlar gibileri çok gördük biz . Bundan 10 sene sonra hangi dalda uzmanlaşmış, hangi mesleği icra ediyor olacak acep
kısacası kuzen de olsa kardeş de olsa sana zararı dokunandan uzak duracaksin

İnsallah suni sanciya ameliyata gerek kalmadan cabucak gelir :) bayagi geriden gelen bi gebe olsam da tecrubelerini merakla bekliyorum :)

Teşekkürler.
Suan en büyük stresin dersler zaten sınav haftasına girdik.
Araya mesafede koyamiyorum ya onlar bize geliyor ya biz onlara gidiyoruz yada anneannemlerde karşılaşıyoruz.ben o yokmuş gibi mesafeli davranıyorum ama teyzem hadi gidin takılın biraz,ders çalışın diyor yada kendi yanıma geliyor.

kardesim "sen kesin randevu evinde calisisrsin" dedikten sonra
odandan atamadinmi
defol git benimle muhatap olma diyip cingar cikartsaydin
ne yapabilir ki?

Tam 15 yaş muhabbeti.
Sen bu işleri bırak otur ders çalış bence
Boş muhabbetler

Söylesem bana bisey yapar diye korkuyorum serseri arkadaşları var aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
Kaldı ki aileside zaten kızlarının ne mal olduğunu az çok biliyor
Görüşmek zorunda değilsin ki ailen onlara gittiği zaman sen gitme evde otur yada annene söyle açık açık böyle böyle davranıyor davranışlarını beğenmiyorum.

çok tatlı yaa

Annenle babanla konuş. Anlat.

Ne demek sen randevu evinde çalışırsın

Annen konuşsun kardeşiyle

Bu ne

çok tatlı yaa

Annenle babanla konuş. Anlat.

Ne demek sen randevu evinde çalışırsın

Annen konuşsun kardeşiyle

Bu ne

Öyle yapicam sanırım.bu ne bende bilmiyorum inanin.
Tamam ergeniz ama küçük bi kızda degilki naaptigini bilmesin.uygun bu zamanda anneme söylesem cok iyi olacak

Teyzene söyle onu azcık dövsün, sana o..u dicem ne demek randevu evi falan, dayak istiyo o,ağız burun bir dal bak bir daha yapıyor mu

İlk 3 cumleden sonrasini okumadim bile kucuk hanim
Buraya konu acma amaciniz nedir yani,kuzeninizin kufurbazligina cozumu biz mi bulalim.
Herkes kendine baksin once,sizde onun icin dertlenmek yerine dersinize bakin.
Eger dert etmeye devam ederseniz, kuzeninizin agzina biber surun

Canım ne görümcem var ne kaynanam ama kuzenim var ve sen kuzeninle olan konumunu sakın sakın görümce ve kaynanası ile problemleri olanlarla bir tutma, bu hoş bir yaklaşım değil çünkü....
Şu an büyüme aşamasındasınız, bir dönemden geçiyorsunuz buna ergenlik diyincede kızıyorsunuz... Yazdıklarını sonuna kadar okudum eğer bu kuzeninin tavrı seni bu kadar rahatsız ediyorsa ailenle konuş ailene onun bu tavır ve davranışlarından rahatsız olduğunu söyle ve o kuzeninle ilişkine bir sınır koy... Kendi halinde takıl onunla aynı ortamdayken, dersim var de, okumam gereken kitap var de .........
Birde üzerinize giydiğiniz kıyafet sonuçta marka olsa ne olur marka olmasa ne olur, size yakışsın yeter ki ve şükür edin ki üzerinize giyecek kıyafetleriniz var... Bu marka takıntısı için daha fazla konuşmak istemiyorum çünkü şu hayatta gördüğüm en ene saçma şey....
Kuzeninin küfürlü konuşmasına gelirsek, bana kuzenim o şekilde seslenecek yüzüne dahi bakmam.. Herkes yerini ve haddini bilecek...
Sen daha fazla takma bu kuzeni derslerine bak, iyi günler

Ay valla ben de okudum. Canim neden daha bu yasta Kk'da takiliyorsun. Ben bu noktaya takildim. Gez,toz,muzik sitelerinde takil. Muzik forumlarinda takil. Ama KK bdv de degil. Vallahi yasin buralara girip okumak yazmak icin cok kucuk. Senin simdi baska seylerle ilgileniyor olman lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…