Ne zaman dogacak hayirlisiyla?
saçma demeyelim de kafaya takmaya değmez diyelim. Sen de arana mesafeni koy. Derslerine odaklan.Allah bağışlasın :)
gercekten o kadar sacma bi konu mu ya :/
bana dert gibi geliyor acikcasi.
İnsallah suni sanciya ameliyata gerek kalmadan cabucak gelir :) bayagi geriden gelen bi gebe olsam da tecrubelerini merakla bekliyorum :)Perşembe ye kadar gelmezse dr suni sancı verecek. Normal dogum olmazsa da son ihtimal sezeryanle alacak
saçma demeyelim de kafaya takmaya değmez diyelim. Sen de arana mesafeni koy. Derslerine odaklan.
O ceketiyle hava atanlar gibileri çok gördük biz . Bundan 10 sene sonra hangi dalda uzmanlaşmış, hangi mesleği icra ediyor olacak acep
kısacası kuzen de olsa kardeş de olsa sana zararı dokunandan uzak duracaksin
Perşembe ye kadar gelmezse dr suni sancı verecek. Normal dogum olmazsa da son ihtimal sezeryanle alacak
saçma demeyelim de kafaya takmaya değmez diyelim. Sen de arana mesafeni koy. Derslerine odaklan.
O ceketiyle hava atanlar gibileri çok gördük biz . Bundan 10 sene sonra hangi dalda uzmanlaşmış, hangi mesleği icra ediyor olacak acep
kısacası kuzen de olsa kardeş de olsa sana zararı dokunandan uzak duracaksin
Görüşmek zorunda değilsin ki ailen onlara gittiği zaman sen gitme evde otur yada annene söyle açık açık böyle böyle davranıyor davranışlarını beğenmiyorum.Söylesem bana bisey yapar diye korkuyorum serseri arkadaşları var aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
Kaldı ki aileside zaten kızlarının ne mal olduğunu az çok biliyor
Bu ne be
Tam 15 yaş muhabbeti.
Sen bu işleri bırak otur ders çalış bence
Boş muhabbetler
Ya ben bu konuyu neden sonuna kadar okudum? Ben şok..
çok tatlı yaa
Annenle babanla konuş. Anlat.
Ne demek sen randevu evinde çalışırsın
Annen konuşsun kardeşiyle
Bu ne
Asiri sacma hemdeNiye öyle dedinizki simdi
Fake falan da değil konu saçma mi geldi acaba
25 çok fazla ama ben daha 23 yaşındayım, bizlerde kaynarız arada15 yasinda bebe gelip KK HATUNLARI diye bize hitap edememeli ya bdye 25 yas siniri gelsin :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?