Artık yanına gitmeni istemiyorMerhaba arkadaşlar kuzenimin benle ne zoru var bilmiyorum aramızda tam 12 yaş var 4 senedir baya samimi olduk evli kendisi, izin gününde yanına gidiyorum ama her gittimde beni üzüyor laf sokuyor ve ben üzülünce bundan zevk alıyor ben hep boşveriyorum ama her hafta aynı sizce sorunu ne teşekkürler
En mantıklı sı bu yapmaya çalışcamGitme o zaman.
Sen niye boşandı zaten boşanmak için evlendin çok kilolusun başka şeyler de varNe gibi laf sokuyor
Belki de aslında en büyük sorun aşırı iyilik yapmam karşısında nankörlük bulmamSiz de üzüldüğünüzü belli etmeyin, anladığı için bilerek yapıyordur
Ben bu tip insanların kompleksli ve çekemeyen tipler olduğunu düşünüyorum. İçinde sizin neyinizi çekmiyorsa dışına böyle vurarak canınızı acıtıp sizi aşağı çekmeyi hedefliyor. Uzak durulması gereken insan tipi.En mantıklı sı bu yapmaya çalışcam
Sen niye boşandı zaten boşanmak için evlendin çok kilolusun başka şeyler de var
Acaba bir iki ayda bir mi görüşsem daha az işin tuhafı onun çocuğu elimde büyüdü çocuga karşı da Bi tuhafım yani sanki annesi karşımdaki çocuk değilGitmezsiniz olur biter. Kardes degil anne baba degil. Abartmayin uzmeyinde kendinizi
Size nacizane tavsiye;kimseye aşırı iyilik yapmanıza gerek yok,haddinden fazla verirken kendinizden almış olursunuz, kendinize bir iyilik yapmak isterseniz önce kendinizi düşünün, asil durun iyilik perisi gibi kendinizi feda etmeye gerek yokBelki de aslında en büyük sorun aşırı iyilik yapmam karşısında nankörlük bulmam
Öyle gibiBen bu tip insanların kompleksli ve çekemeyen tipler olduğunu düşünüyorum. İçinde sizin neyinizi çekmiyorsa dışına böyle vurarak canınızı acıtıp sizi aşağı çekmeyi hedefliyor. Uzak durulması gereken insan tipi.
Bana ihtiyacı var mutsuzNiye böyle yaptığını bilemiyorum da siz niye bu eziyeti çekiyorsunuz?
Onu siz bilirsiniz. Insanlar bir araya muhhabet birbirlerine destek ozledikleri icin gorusurizler. Uzulmek ya da laf sokulmasini duymak icin degil. Tercih sizinAcaba bir iki ayda bir mi görüşsem daha az işin tuhafı onun çocuğu elimde büyüdü çocuga karşı da Bi tuhafım yani sanki annesi karşımdaki çocuk değil
E iyi de sizi de mutsuz ediyor.Ayr
Bana ihtiyacı var mutsuz
Çok saygısız ya görüşme olsun bitsin bu dediklerinin de rövanşını al son görüşünde ne demek bunlar?Düşman sankiEn mantıklı sı bu yapmaya çalışcam
Sen niye boşandı zaten boşanmak için evlendin çok kilolusun başka şeyler de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?