Kuzenim laf sokuyor

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Merhaba arkadaşlar kuzenimin benle ne zoru var bilmiyorum aramızda tam 12 yaş var 4 senedir baya samimi olduk evli kendisi, izin gününde yanına gidiyorum ama her gittimde beni üzüyor laf sokuyor ve ben üzülünce bundan zevk alıyor ben hep boşveriyorum ama her hafta aynı sizce sorunu ne teşekkürler

Artık yanına gitmeni istemiyor
Biraz ayağınızı zilesin.

Siz de üzüldüğünüzü belli etmeyin, anladığı için bilerek yapıyordur

En mantıklı sı bu yapmaya çalışcam

Sen niye boşandı zaten boşanmak için evlendin çok kilolusun başka şeyler de var
Ben bu tip insanların kompleksli ve çekemeyen tipler olduğunu düşünüyorum. İçinde sizin neyinizi çekmiyorsa dışına böyle vurarak canınızı acıtıp sizi aşağı çekmeyi hedefliyor. Uzak durulması gereken insan tipi.

Gitmezsiniz olur biter. Kardes degil anne baba degil. Abartmayin uzmeyinde kendinizi
Acaba bir iki ayda bir mi görüşsem daha az işin tuhafı onun çocuğu elimde büyüdü çocuga karşı da Bi tuhafım yani sanki annesi karşımdaki çocuk değil

Belki de aslında en büyük sorun aşırı iyilik yapmam karşısında nankörlük bulmam
Size nacizane tavsiye;kimseye aşırı iyilik yapmanıza gerek yok,haddinden fazla verirken kendinizden almış olursunuz, kendinize bir iyilik yapmak isterseniz önce kendinizi düşünün, asil durun iyilik perisi gibi kendinizi feda etmeye gerek yok

Öyle gibi

Acaba bir iki ayda bir mi görüşsem daha az işin tuhafı onun çocuğu elimde büyüdü çocuga karşı da Bi tuhafım yani sanki annesi karşımdaki çocuk değil
Onu siz bilirsiniz. Insanlar bir araya muhhabet birbirlerine destek ozledikleri icin gorusurizler. Uzulmek ya da laf sokulmasini duymak icin degil. Tercih sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…