Kuzenim ne yapsın ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

glsh85

Ziyaretçi
kuzenım bıraz önce benı aradı ve uzun uzuunn anlattı ve napıcam ben dedı ?

benımde aklıma burası geldı :enbuyukkk:

bana o kadar yorum yapıp yardım eden kızlar fıkırlerını esırgemezler dedım

kuzenımın 1 yılı askın sevgılısı var ve ogrencı araları fena degıl ...

bır deee

kuzenımın seneler önce asık oldugu ama kavusamadıgı bır cocuk var ama arada bunlar

telefonla konusurlardı ... hatta bı ıkı kere gorusmuslerdı ama kuzenım kendını suclu

hıssedıyordu sevgılısıne karşı .. :1no2:

neysee cocuk haftasonu yasadıgı sehre gelcekmıs sırf kuzenım ıcın ..

kuzenım acıkca anlatmıs durumu etkılendıgını ve bunun dogru olmadıgını fln

cocukta hak vermıs ve senı yınede gormek ıstıyorum demıs ...

sımdı bızım kız ( kuzen ) cocukla gorussun mü .. ?? :içelim:

sonucta kac gunluk dunya neden ıcınde kalsın kı gıtsın gorussun dıyor bır yanım ...

bır yanımda sonucta bu kızın sevgılısı var yazık ona dıyorumm ayy bılmıyorumm

yanıı bı yorumm bı fıkırr hadı kızlarrrr :1rolleyes:

göüşsün tabi neden görüşmesin ki
ama önce sevgilisinden ayrılsın :1closedeyes:
empati yapmasını söyle ltfn kuzenine arkadaşım ..
kendisine böyle bişi yapılsa ne hissederdi

valla kaç günlük dünya olarak bakmam. bir kere, kuzenin biriyle beraberlen başka bir erkekle neden telefonda görüşüyor ki.
.birde empati yapsın bakalım. erkek arkadaşı daha önce aşık olduğu bir kızla telefonla görüşsün. . vede ondan gizli o kızlada buluşsun. bakalım ne hisseder. ona bu doğru gelirmi. bence bu da bir çeşit aldatma.
üzgünüm ama bana doğru ,gelmiyor.

görüşmesin sevgilisi var ya empati yapsın bence hiç gerek yok yasakkelime

katılıyoruma.s

Mantığım diyor ki , görüşmemeli .. Aynı şeyi erkek yapsa , kuzen ne hissederdi acaba CADIARZU

Şu an beraber olduğu kişiye karşı duyguları net değil bana kalırsa, yani ilişkilerinde eksik bir şeyler var ; öyle olmasa sana bunu sormaya bile gerek duymazdı...Eskisinin telefonlarını ( ya da msn

her neyse) silerdi, böylelikle iletişimleri biterdi..

Ama kuzenin silmemiş , işte film burda kopuyor, yani silmeyerek aslında ondan(eskisi) haber bekledi belki kendisi.. Hala da görüşüp görüşmeme konusunda kararsız olduğuna göre demekki o da

bu kişiye karşı boş değil...

ışin kısası Gülşahçım, kuzenine söyle şu anki ilişkisini gözden geçirsin , sevmiyorsa hiç zaman kaybetmesin , bıraksın.Bu çocukla (eskisi) da öyle ve o zaman görüşsün...

Ama şu anki ilişkisinden memnunsa, bir daha o çocukla(eskisi) görüşmesin , ona dair her şeyi silsin ve asla da görüşmesin...

Ama önce duygularından emin olsun ve kimseyi aldatmasın...

Son düzenleme:
evet zaten yorumlarda anlasıldıgı kadarıyla aklın yolu bırdır :)

cocukla sadece arkadas olarak gorusuyorlar yanı sevgılı fln degıller yanlıs anlasılmasın

tabı kıı eskı asıktan ne kadar arkadas olunur o da tartısılır :)

gorussun tabi ama gitsin sevgilisine ben boyle boyle yapiyorum sana haksizlik etmek istemiyorum deyip yolunu ayirsin sonra istedigi kadar gorussun.
oyle tuzum kuru kalsin dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmiyim hesaplarina girmesin hic.
aslanlar gibi gitsin aciklasin sonra istedigini yapsin.
kimse kimseyi kandirmasin eski asiklar cok arkadasca bulusamazlar. niyetleri super iyi olsun hadi diyelim yasanmisliklari dahi yeter onlara.

kaç günlük dünya diye düşünürsek taşlar baya yerinden oynar...
tabiiki görüşmesin..
hatta mümkünse ( yani bunu nasıl anlatırsınız kuzeninize bilmiyorum ama) sevgilisi varken başka erkeklerden etkilenmesin. seni görünce etkileniyorum vs demesin.
sevgilisini ezik bir tipmiş gibi göstermesin.
sevgilisi napıyor, bir senedir kuzeninizle beraber.. adamın onurunu bari zedelemesin..
kuzeniniz başkasından etkileniyorsa kendi ilişkisini bitirir sonra da istediğiyle gider. ama bitirsin.
kendi başıma gelse çıldırırım..

Son düzenleyen: Moderatör:
evet bencede yani ... ınsan kendıne böle bıseye ugradıgını dusunmesı bıle kötu

bence görüşsün
erkek arkadaşıyla ilişkisinin akıbeti belli olur böylece..
benneyaptımki

erkek arkadaşı var ve başkasıyla teldede olsa görüşüyor...
ikisinden biri...

ikisinide ölçsün tartsın biçsin hangisi agar basıyorsa digerinden ayrılsın..

Kuzen,ne şiş yansın istiyor ne kebap heralde.
Etkilendiğine göre,telefonda hiçte arkadaşça konuşuyor değiller bence.
Ayrıca telefonda konuşuyor olmaktan içi rahat etmeyen insan görüşeyim mi görüşmeyeyim mi diye düşünmez.
belli ki hoşuna gidiyor işte istiyor görüşmeyi.
Ama kararsız olmak en kötü şey,hem sevgilisine karşı en önemliside kendisine karşı net olsun.
Kaç günlük dünya,acabalarla hayat geçmez.

canim gercekten kuzeninin sevgilisine aciyorum yaziktir yapmayin ya,,, akil mantik isimi Allahaskina gülüm. sonucta aralarinda bir bag var bir elektrik var ve bu imkansizliklar birbirlerini dahada cok bagliyor kendilerini! kuzenin lütfen kendini kandirmasin olacak is mi ya.... :1no2: ayni sekilde kendisini koysun bakalim kuzenin o olsa ne hisseder? bazi arkadaslar yazmislarki görüsmeye giitttigini sevgiline söylesin ve bence hangi erkek olsa buna tahammül edemez ki biz kadinlar oldugumuz halde kabul edemezken bir erkek nasil bu teklifi kabul etsin. "oldu tabi efendim sen yillardir unutamadigin sevgilinin yanina git bende burda pasa pasa ondan sonra benimle bulusmani bekleyim" diyecek hali yok herhalde...

Sevgilisiyle arası bozuksa ayrılsın.
O kişiyle görüşsün.
Ayrılamazsada görüşmesin diğer cocukla bence.

eskisinden etkileneceğini biliyor, bunu onada söylüyor ve görüşmeyide düşünüyor..

pardonda yeni sevgilisi bu bağıntıda ne rol oynuyor?

eğer figüransa onunla sevgili kalarak hayatında başrol veremez
eğer başrolse, figüran muamelesi yapamaz :uhm:

sağolun kızlar yorumlar ıcın ...

sevgılısını sevıyo tabı yanı benım gozumde ole ama bu dıger cocukk nasıl bır heycan onun ıcın bılemıyorumm kararsızlık kotu bısey ...

sağolun gercekten yormlar ıcın :)

Bence arkadaşın eski sevgilisiyle hala görüşmeye devam ettiğine göre ona olan hisleri henüz bitmemiş..

Bu durumda şu anki sevgilisine haksızlık yapıyor..

Gitsin görüşsün herşeyi konuşsun ve kiminle devam edeceğine karar versin..Zaten telefonla konusuyorsa yüzyüze konuşmasında da bir mahsur yok sanırım..

Belki böylesi 3 ' ü için de en iyisi olur.. Her şey netlik kazanmış olur..

eskı sevgılısyle gorusuyor dıye bakmayın olaya arkadas onlar gerkcekten arkadaslar yanı ıkı sevgılıyı bır arada yurutmuyor kız ..

ama duygular bazen karısabılıyor işte ne yazıkkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…