Kuzenim ne yapsın ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eskı sevgılısyle gorusuyor dıye bakmayın olaya arkadas onlar gerkcekten arkadaslar yanı ıkı sevgılıyı bır arada yurutmuyor kız ..

ama duygular bazen karısabılıyor işte ne yazıkkı

Ben bu yaşıma kadar eski sevgilisi ile arkadaş olabileni görmedim canım..

Kalabilenede bravo..

Ama çok zor onca şeyi paylaştığın insana hadi bakalım biz artık arkadaşız diyerek devam etmek..

Sonuçta robot değiliz ki programımızı değiştirerek yolumuzu farklı bir şekilde çizelim..

Elbette istisnalarda olacaktır ama ben henüz görmedim.. :1no2:

onca sey yasanmadı işte.. sadece kız sevdıı ama olmadı bı ılıskı olamadı

yanlıs anlasılmasınn korumak degıl nıyetım yanlıs anlasılmamak cnmm

:uhm: :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
kendi kafasını karıştırmaktan başka eline bişey geçmez.zaten bunca zaan görmemiş ölmemiş yaa boşversin bencee

eskı sevgılısyle gorusuyor dıye bakmayın olaya arkadas onlar gerkcekten arkadaslar yanı ıkı sevgılıyı bır arada yurutmuyor kız ..

ama duygular bazen karısabılıyor işte ne yazıkkı

ben gerçekten anlamıyorum. biriyle beraberken bir insan neden eski sevgiliyle telefonlaşır ve görüşür. bu nasıl bir anlayıştır.
hadi arkadaş olarak görüşsün diyelim ki, (bu görüşmenin altında daha başka şeyler de hissettim ben.) madem bu yaptığı arkadaşsa desin bakalım yeni sevgilisine eski sevgilimle arkadaş gibi telefonlaşıyorum vegörüşüyorum. nasıl tepki alır acaba...
böyle bir şeye niye gerek görüyor ki.
arkadaşa mı ihtiyacı var. yada hiç mi arkadaşı yok.arkadaşsız mı kalmışta eski sevgilinin arkadaşlığına ihtiyaç duyuyor.
.hiç sanmıyorum.
.elbette ki, arkadaşı vardır. olmasa bile siz,varsınız.
eee. bu durumda neden,, arkadaşça da olsa eskisiyle görüşülür ki.?
bence kuzeniniz kendini ve doğal olarakta sizide kandırıyor arkadaşça,,görüşüyorum diyerek..

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz ne söylersek söyleyelim kuzeninizin o görüşmeye gidip gitmeyeceğine yine kuzeniniz karar verecek..

Bence ; Gidecekte Kendi kararı; kendine yakıştırabiliyorsa gitsin ...

Niye gitti diye yargılayacak değiliz...

.............................. ilaveten;

Adı üzerinde: Eski !

Eskilerini atmayıp değerlendirenler yok mu ? Var elbet...

Ama atılmış, yerine yenisi alınmış.

Şimdi çöp kurcalamanın alemi ne ???

Sevgilisinden izin alıp görüşsün.:1closedeyes:
Sevgilisi ya izin verir ya da yol verir.
Bence yol verir

ooff bılmıyorumm kııı

ben bıldıgımı yazıyorumm fıkır almak ıcın ısteee belkıde utanıyordurr :1closedeyes:

Gorusmemeli cok yanlis bir davranis,ayni olayi sevdigi erkek tarafinndan dusunsun bakalim o neler hissederrmis.....

hayatında biri varsa,
neden hala eski defterlerin sayfalarını karıştırıyoki..

bence kuzenin şuanki sevgilisinden ayrılsın hemen..neden mi?
çünkü sevmiyor...
sevse aklından bile geçirmez başka adamla görüşmeyi...bırak görüşmeyi, ben kocamı okadar çok seviyorum ki, bir başka erkek bana baktığında bile kocama haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum ki benlik birşey değil.

yazık valla kızlarımız neden böyle anlamıyorum, boş kalmamak için mi beraberler bir insanla, yoksa sevgi denen şeyi ben mi yanlış biliyorum

Hayatında biri varken gönlünün başkasında olması hiç hoş değil. şuanki çocucu seviyosa eskisiyle görüşme konusunu bile gündeme getirmesin şimdikine yazıkk. Yada eskisine temelli dönsün şimdikine yazık etmesin buna onun içindeki kalbindeki ses karar vericektir heralde

tabi ki görüşmemeli, ya sevgilisinden ayrılsın görüşsün, ya da eskiyi tamamen gömsün.
öyle bişi mi var yaaa

Eski sevgilinin niyeti zaten iyi olsaydı, arkadaşça olsaydı, kızın hayatında biri olduğunu bile bile illa geleceğim, göreceğim diye tutturmaz, kafasını karıştırmazdı. Paşalar gibi çekilirdi köşesine.

Tabii onu suçlamıyorum, ona bu cesareti veren de yine kuzeniniz. Adam haklı olarak diyordur beni istemeseydi net bir şekilde hayır derdi, görüşmezdi benimle diye. Kapıyı açık bulunca girmek istiyor elbette... ne arkadaşlığı allasen.

evet bende aynı seyı dedımm sen esın bı dılle hayır dıyebılsem cocukk aramaz sormazz dedımm

ama kızın aklına yer etmıs ıstee gıdıcez bı yerde oturcazz o kdr dıyoo bunda ne kotuluk var dıyoo

aklınca mantıklı hale getırmeye calısıyor bu gorusmeyıı :1closedeyes:

Ben burdan büyük bi sonuç çıkardım..Demekki kocalar aldatırken

Kaç günlük dünya hayatımı yaşiyim diyolar..

bence hiç görüşmesinn geçen görüştüğünde kendini suçlu hissetmiş 2.kez bence hiç gerek yok gibi geliyo bana tabi bu benim fikrim ::)

bu nasıl bi mantıktır ya. bunu bi insan düşünüyo hiç suçluluk hissetmeden ve üstüne üstlük marifet gibi bi de burda millete duyuruluyo fikir alınıyor. ne bu ya şaka mı. ama doğru çok büyük bi dertmiş doğrusu. eğer bunu söleyen bi erkek olsaydı ne şerefi kalırdı laf sölenmedik nede adamlıı.kuzenine sölede erkek arkadaşını azat etsin de garipte kurtulsun hiç olmazsa böle bi kızdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…