eskı sevgılısyle gorusuyor dıye bakmayın olaya arkadas onlar gerkcekten arkadaslar yanı ıkı sevgılıyı bır arada yurutmuyor kız ..
ama duygular bazen karısabılıyor işte ne yazıkkı
kuzenım bıraz önce benı aradı ve uzun uzuunn anlattı ve napıcam ben dedı ?
benımde aklıma burası geldı :enbuyukkk:
bana o kadar yorum yapıp yardım eden kızlar fıkırlerını esırgemezler dedım
kuzenımın 1 yılı askın sevgılısı var ve ogrencı araları fena degıl ...
bır deee
kuzenımın seneler önce asık oldugu ama kavusamadıgı bır cocuk var ama arada bunlar
telefonla konusurlardı ... hatta bı ıkı kere gorusmuslerdı ama kuzenım kendını suclu
hıssedıyordu sevgılısıne karşı .. :1no2:
neysee cocuk haftasonu yasadıgı sehre gelcekmıs sırf kuzenım ıcın ..
kuzenım acıkca anlatmıs durumu etkılendıgını ve bunun dogru olmadıgını fln
cocukta hak vermıs ve senı yınede gormek ıstıyorum demıs ...
sımdı bızım kız ( kuzen ) cocukla gorussun mü .. ?? :içelim:
sonucta kac gunluk dunya neden ıcınde kalsın kı gıtsın gorussun dıyor bır yanım ...
bır yanımda sonucta bu kızın sevgılısı var yazık ona dıyorumm ayy bılmıyorumm
yanıı bı yorumm bı fıkırr hadı kızlarrrr :1rolleyes:
eskı sevgılısyle gorusuyor dıye bakmayın olaya arkadas onlar gerkcekten arkadaslar yanı ıkı sevgılıyı bır arada yurutmuyor kız ..
ama duygular bazen karısabılıyor işte ne yazıkkı
ben gerçekten anlamıyorum. biriyle beraberken bir insan neden eski sevgiliyle telefonlaşır ve görüşür. bu nasıl bir anlayıştır.
hadi arkadaş olarak görüşsün diyelim ki, (bu görüşmenin altında daha başka şeyler de hissettim ben.) madem bu yaptığı arkadaşsa desin bakalım yeni sevgilisine eski sevgilimle arkadaş gibi telefonlaşıyorum vegörüşüyorum. nasıl tepki alır acaba...
böyle bir şeye niye gerek görüyor ki.
arkadaşa mı ihtiyacı var. yada hiç mi arkadaşı yok.arkadaşsız mı kalmışta eski sevgilinin arkadaşlığına ihtiyaç duyuyor.
.hiç sanmıyorum.
.elbette ki, arkadaşı vardır. olmasa bile siz,varsınız.
eee. bu durumda neden,, arkadaşça da olsa eskisiyle görüşülür ki.?
bence kuzeniniz kendini ve doğal olarakta sizide kandırıyor arkadaşça,,görüşüyorum diyerek..
Eski sevgilinin niyeti zaten iyi olsaydı, arkadaşça olsaydı, kızın hayatında biri olduğunu bile bile illa geleceğim, göreceğim diye tutturmaz, kafasını karıştırmazdı. Paşalar gibi çekilirdi köşesine.
Tabii onu suçlamıyorum, ona bu cesareti veren de yine kuzeniniz. Adam haklı olarak diyordur beni istemeseydi net bir şekilde hayır derdi, görüşmezdi benimle diye. Kapıyı açık bulunca girmek istiyor elbette... ne arkadaşlığı allasen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?