Kuzenim Ve Ben.. Var mıdır böyle bir dert....

lovezac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
43
0
36
Ankara
Merhba arkdslar Sizlerle bir sorunumu paylasmak istiyorum umarm Anlayısla karsılar, yorumlarsınız. Gerçekten hayat bu neyin ne olacagı hiç belli olmuyor..
Kuzenimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Bundan 1 ay önceye kadar beni sevdigini asık oldugunu söyledi. Ama ilk ilgiliydi bana karşı memlekette oldgum sıralar ama hiç farkına varamadım ben böyle bir durumun. Aramızda 2 yas olmasına ragmen abim görürdüm onu abi derdim. Daha sonra Yazın gittik işte memlekete. İlgiliydi bana karşı dedigm gbi aklımn ucundan geçmedi hiç..
Çünkü 6 yıldır çıktıgı bir kız vardı. Ama kuzenim çok çapkındır başka bi kız daha vardı hatta kız bunu çalışmıyor etmiyor diye istememiş daha sonra tekrar görüşmüşler. Bu 6 yıllık çıktıgı kız da bunun çok kahrını çekmiş hiç bırakmamış.. Sonra ben bunu biliyorum ve aklıma gelmezdi dedim ya... Bana beni sevip bana aşık oldugunu söyledi gece saatlerinde Ben ilk tersledim bunu çok kızdım böyle birşey olamayacagını söyledim. O da hemen dönüş yaptı sen benim bacımsın kuzenmsn ben öyle birşey düşünemem diye. Kendi kendime utandım şüphelendigim şeye bakk ya dedim saçma sapaannn dedim. Sabah oldu neyse bu mesaj attı öyle konusuyoruz özür dilerim falan dedi Önemli degl bn yanls anlamsm ddm. Snra düşnüyorum düşünüyorum saçma olamaz yani anladım sonuçta ilgisinden kelimelerinden nyse agznı aradım öyle birşey olsa kızmam falan dedim. Öyle mi ddi evt ddm. ozmn söyleym seviyordum bn seni ddi. oyle knustk fln. Bende seviyorum ama bendeki kuzen sevgisi kırmak istemiyorum bi yandan da hep aynı ortamda bulunacagız. 2-3 hafta böyle knuştuk. Ben sıcak bakıyorum tabi normal konusuyoruz. Ama büyük sorunumuz var. Kıza bu gitmiş demiş ki bana bunu açıklamadan önce evlensek aileler tanışsa falan şakasına demiş ama. Kız da ailesine söylemiş sülalesi duymş kızın. aileler tanıştı falan dedi. Bn uzak durmaya calıstıkca yakınlasmaya bsladı. Sonra kızın ailesi de olumlu bakmış ben bunu duydugumda üzüldüm :(( İnsan ister istemez üzülüyo kırılıyo sanki kullanılmş gibi hissediyor kendni .s başkası olsa sevdgm adam olsa daha çok koyardı ama. böyle konusup gidio onunla sözlnck olması çok yıktı beni açıkçası. Sonra bu bi kac ay içinde sözlenck daha askere gidecek seneye çok genç ben belki aileler anlaşmaz ayrılırlar ddim buna iş ciddiye bindi ddi. Sevmiyomusun kızı peki ddim. Seviyorumda senin gibi degil o kdar kahrmı çekti ddi . Sni seviyorum aşıgm fln ddi. Çok tuhaf hissetmiştm kendmi gerçktn kızdım kendime. Senle olmasnı çok isterim demişti. Bn başkasınında olsam gönlüm sende unutma bunu hep sevcem seni ne yaparsn yap unutmam demişti.... Bende en son duydum yuzuk meselesini adam degilsn msj atma arama ulasma bana hiç bi seklde ddm.. Simdi konusmuyoruz Allahtan yasanmıslık birşeyimiz olmadı. Yanına gitsem mi gitmesemmi ? Nasıl davransam ona hiç birşey olmamış gibi mi yoksa beni de yarı yolda koydugu için kızym kötü mü dvranaym. ? Npacagmı bilemedm gunlerdir kafam karışk çok üzülüyorumm duydukca onunla ilgili şeylerii :(( Yardım edin nolur :(

hmm , ben açıkçası kuzenle yani kan bağı olunan kişilerle duygusal anlamda ilişki yaşamayı çözemedim yani insan nasıl duygusal şeyler hisseder bizde kuzen kardeş gibidir.

Neyse , siz kuzeninizden hoşlanmıyor muydunuz ki o kızla sözleneceğini duyduğunuzda kızdınız? Ayrıca kuzeninizi en iyi siz tanırsınız ama bana sağlam ayakkabı gibi gelmedi.

Bence size aşık olduğu falan yok , öylesine söylemiş olabilir o tür şeyleri ayrıca yok şakasına dedim de kız ciddiye almış olayına hiç mi hiç inanmadım.Bence sizde inanmayın.

Bir an önce kuzeninize ben sana duygusal anlamda birşey hissetmiyorum sen benim kardeşim sayılırsın , bu konuyu uzatmadan kapatalım bir daha bana böyle şeyler söylersen annem ve babamda öğrenir lütfen kendine çeki düzen ver demelisin.:31:

Ayrıca kız arkadaşıyla sözlenir veya evlenir sizene , siz niye bu olayı büyütüp sorununuz yapıyorsunuz anlayamadım.:19:

prettywitch sanırım kuzenı aklını celmıs konu sahıbı arkadasın..Oda üzülüyor bu duruma..Kısa zamanda okudugumdan anladıgım bu..

şakasına aileler tanışsa demiş ilahi kuzeniniz cok alem..Sizde bu laflara inanacak kadar temiz kalplisiniz..Yapmayın Allah aşkına..Gitsinde layığını bulsun..

prettywitch sanırım kuzenı aklını celmıs konu sahıbı arkadasın..Oda üzülüyor bu duruma..Kısa zamanda okudugumdan anladıgım bu..

şakasına aileler tanışsa demiş ilahi kuzeniniz cok alem..Sizde bu laflara inanacak kadar temiz kalplisiniz..Yapmayın Allah aşkına..Gitsinde layığını bulsun..

Aynen bende öle düşündüm , çok sinir oldum kızıyorum böyle erkeklere yaa :kkk: ya hayır yanii adamın sevgilisi var sevgilisini aldattığı başka bir sevgilisi daha var üstüne gelp kuzenine kız arkadaşımı seviyorum ama sana aşığım diyor ayy vallahi böyle erkeklerden nefret ediyorum amaç nee yanii çok eşlilik mi ? ego tatmini mi ?

Konu sahibi kızcağızda ondan ilgi görünce hoşuna gitmiş kaptırmış biraz kendini sanırım.İyide bende bu kaptırma olayında konu sahibi gibi durumda olan kızlarada kızıyorum bu tarz erkekere pirim veriyorlar resmen yahuu niye bir durup düşünmüyorsunuz? bu adamın bir sevgilisi var üstelik çapkın ve sevgilisini başka bir kızla aldatmış üstüne bana gelip sana aşığım diyor ve kız arkadaşıyla olan ilişkisine devam ediyor aileler tanışıyor.Sonrada konu sahibi arkadaşa ben sevgilime şaka yapmıştım ama o ciddiye almış diyor ve hayatımda duyduğum en bariz yalan tarzıdır bu :20:

Konu sahibide buna inanıyor :20: yaa yapmayın allah aşkına kızlar azıcık ilgiyle bir sürü kızı kandırıp kullanıyor erkekler neler okuyorz haberlerde.

Konu sahibinede önerim kuzenininden uzak dur ve yukarı dediğim şeyleri söyle ona.Kendine önem veriyorsan bunu yap. Ve her ilgi gösteren veya sana aşığım diyen erkeğe inanma , erkekler kadınların zayıf noktasını biiliyor ve güzel sözlerle kandırıyorlar.bu kadar saf olamyın lütfen.

Son düzenleme:
Son duruma neden uzuldun anlamıyorum ?? Bız kuzenlerle kardes gıbı buyuduk boyle bırsey olması olanaksız gıbı gelıyor buyuk konusmamak gerek tabıı ama senın yapacagın sey madem yardım ıstıyorsun .... Kuzenınee sen benım kardesım abım gıbısın de zaten baslarda abı dıyormussun ıs bu duruma gelınce onu da dememıssın galıba orayı tam anlayamadım neyse kısacası ona mutluluklar dılee cok saglam bır tıp gelmedı bana acıkcası...Uzuluyormus gıbı davranma demeyecegım hıc uzulme buna gerek yokk...

yaa ben anlamıyorum insan kuzenine karşı nasıl böyle şeyler hissedebilir.. benim de kuzenlerim var ama aklımın ucundan dahi geçmezdi bu gibi şeyler. o yüzden o kadar şaşırıyorum ki burda okudukça. ben kuzenlerimi ' kardeş ' gözüyle görüyorum.. bir kuzenim bana böyle birşey söylese ki asla cüret edemez buna ki demez zaten. dediğim gibi bizim ailede kardeştir bütün kuzenler. herneyse ola ki dedi . ben onun yüzüne bakmayı bırak ailemin ve ailesinin yüzüne bile bakamazdım olayı bilmeseler bile.. ne diyim ya.. allah şaşırtmasın :) sen de çok üzülüyorum onun kız arkadaşıyla olanlara falan dediğine göre demek ki sen de bişeyler hissetmişsin bu çocuğa karşı. ilk önce bunu kabullenmelisin ve ondan sonra da içinden çıkarmalısın unutmalısın ve sonra da hiçbirşey olmamış gibi davranmalısın gördüğünde.. bence.. ;)

Son düzenleme:
Sadece ilk cümleni okudum..Kalanı okumadım..Kuzenden sevgili,eş olmaz,olmamalı...Kuzen kardeştir kardeş.............

kuzenin daha büyüyemiş erkek ya normaldir askerden sonra büyür inşallah :D seni de kullanmak istemiş bence iyi ki fırsat vermemişsin bırak ne hali varsa görsün fazla muhatap olma evlenip düğün yaptığında da git bi güzel oyna ayakların su toplayana kadar :D çatlasında patlasın :D

bence sen de ona karsis ilgilisin yoksa seni bu kadar etkilelmememli
ama kuzen de pek normal sayilmaz..
neyse is ilerlememis bence en iyisi uzak durman...

canım bak kendin söylemişsin kuzenim çapkındır diye o kızdan net bir haber gelinceye kadar senide elinde tutmak istemiş işte açıkcası ben bunu anladım :19: sende çok temiz kalpli ve dygusal yaklaşmışsın olaya bence kesinlikle kafana takacak bir durum yok seni sevdiği falan zaten hikaye unut canım :20:

benim ailem de bi ara beni kuzenime yakistiriyordu, hatta arkamdan konusmuslar aralarinda kuzenimin ailesi ve bizimkiler...dalga geciyorlar zannettim ölürüm de evlenmem kuzenimle hem benden kücük hem kardesim o benim..kusura bakmayin igrenc olucak belki brz ama insan nasil kardesinin koynuna girer ayni yatagi paylasir..düsüncesi bile korkunc benim icin!
Akraba iliskilerine/evliliklerine kesinlikle karsiyim!!

Yorumlarınızı tek tek okudum kızlar çok teşekkur ederim gerçekten bana yardımcı olunacak sözler söylediniz. Bende sizin gibi düşünüyordum Sadce koydu bu olan şey ve neden oldugunu anlayamadım. Evet en iyisi uzak durmk ki duruyorum zaten. Hiç yakn davranmycm yanına gidince kesinlikle knusmak isteyck bnm snle knscak bişym yok diyecegm ama agzma ne geliyosa sayarm. üzülmüyorum zaten artık üzülsmde belli edp kendmi düşürmem. Erkek degl mi işte ya bula bula kuzenine niye böyle birşey yapar insan yazıklar olsun ama ona diyorum tam adiymş gerçktn böyle bir kuzenm oldgu içn utanıyorum açkçası !!

Back
X