- 3 Kasım 2015
- 143
- 151
- 103
- Konu Sahibi Kardelennnnm
-
Aynen öyle bir şeyAltın kafes ?
Kocası ile konuşuyor , ama kocası ailesi ile konuşamıyor ... Çocukla baba arasında anne arasında çok resmiyet var.Eşiyle konuşması gerekiyor bu konuyu.burdan ne soyleyebiliriz ki.
Kocasinda bitiyor iş
Sadece para değil ahlak olarak ta çok iyi bir eşi var , kim olsa kanardı diye düşünüyorum...Yiyrmedikten sonra napayım o parayıheralde kuzenin de paraya kandı ama düşündüğü gibi olmadı tabi
O zaman alismali buna,çünkü bu saatten sonra aile geleneklerini degistiremezler gibime geliyor.,Kocası ile konuşuyor , ama kocası ailesi ile konuşamıyor ... Çocukla baba arasında anne arasında çok resmiyet var.
Sürekli ben destek oluyorum , burda okuduğum hep kötü koca profillerini sayıyorum ona ,sabretmesini gerektirecek çok şeyler var ama bazen ayrılmak istiyorum gibi konuşuyor ...Eşiyle arası çok iyiyse sırf bu yüzden ayrılmasın hemen, eşiyle konuşsun önce.
Malesef bilmiyordu ... Eniştem çok araştırdı aileyi ,herkes aşırı güzel şeyler söyledi böyle olunca kimsenin aklına gelmedi ...O zaman alismali buna,çünkü bu saatten sonra aile geleneklerini degistiremezler gibime geliyor.,
Evlenmeden once bilmiyor muydu
Kesinlikle sana katılıyorum bir kova kadını olarak önce özgürlük Benin içinZamanla ve tatlı dille halleder gibi geldi. Olmazsa biraz aile ile takılsın. İyi insanlarsa zararı olmaz gibi geldi. Ama kendimi onun yerine koysam ben özgürlüğümü hiçbir şeye değişmem derim
Eniştemde dışarıya adım atamıyor ki sadece iş ve ev Giydiğine karışma YÖK istediğini rahatça giyebiliyoreniştenin çok ahlaklı düzgün olduğunu söylemişsiniz ama
izinsiz dışarıya adım attırmama
giydiğine karışma
her gün annemde olacaksın zorunluluğu
herşeyi beraber yapma zorbalığı
bilemedim ki
Sürekli ben destek oluyorum , burda okuduğum hep kötü koca profillerini sayıyorum ona ,sabretmesini gerektirecek çok şeyler var ama bazen ayrılmak istiyorum gibi konuşuyor ...
Aynen öyle , ahlakı korumak adına yapıyorlar.1 sene oldu ,tek sıkıntıları bu , aynen dizilerdeki gibi hayatları var hizmetçiler , şöförler Görücü usülü oldu ...kuzenim aşırı güzeldi .Maddi zenginliklerini bir kere dile getirmeyecek kadar görgülü insanlardı ..Koca koca insanlar haliyle anneden babadan izin almak garip.. Dizilerde görüyordum benzer şeyleri gerçekmiş meğerse.
Ne kadar oldu evleneli? Başka sıkıntıları yoksa sabretsin biraz daha bence, ama bir şekilde özellikle bu ailede eşinin anne babasına söylemesi daha uygun önce, bu durum değişmezse bir yerde patlar yine.
Ahlak falan bu sıkı yönetimden dolayı fazla fazla korunmuş heralde kendilerince :)
Görücü usulü mü evlendiler?
Kuzenim okuyor yazdıklarınızı zaten .eşi ile tekrar konuşsun bakalım umarım güzel sonuca varıp altın kafesten çıkar mutluluğunun tadını çıkartır ..Aşiretlerse erkek çocuğuna çok da laf edemezler öyle. Eşini tatlı dille mi artık neyle ikna ederse etsin eşi konuşsun, başka türlü olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?