Kuzenim ve evliliği

Kardelennnnm

Her daim gülümse...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
143
151
103
Merhaba kızlar , kuzenim gurbete evlendi , evlendiği aile çok aşırı tanınmış , ahlaki sıkıntıları olmayan , maddi manevi çok donanımlı bir aile ...Evlendikten sonra bu ailenin kurallarını kaldıramadığı öte yandan eşini çok sevdiğini aralarında en ufak problemi olmadığını söylüyor ...Siz olsaydınız ne yapardınız ..Her gün kayınvalidesinin evine gitmek zorunda , kayınvalidesi ile ilgilide hiç problemi Yok ama çok sıkılmış eşi ile izin almadan dışarıya çıkamıyorlar ...Altlarında en lüks araba olmasına rağmen rahat gezmeleri YÖK ..Piknikler tatiller gezmeler hep ailece yapılıyor ..oturduğu evden giydiği kıyafetlere kadar en lüks en kaliteli şeyler ...Siz olsaydınız sabreder miydiniz ...Dışarıdan bütün akrabalar ona özeniyor bir tek bana anlatıyor ,aşirete gelin gitmişim gibi diyor ...

esiyle problemi yoksa zamanla bu durumu degistirmeye baksın esi yanındaysa haklı buluyorsa zaten bunun onune gecebilirler

Kocası ile konuşuyor , ama kocası ailesi ile konuşamıyor ... Çocukla baba arasında anne arasında çok resmiyet var.
O zaman alismali buna,çünkü bu saatten sonra aile geleneklerini degistiremezler gibime geliyor.,
Evlenmeden once bilmiyor muydu

Zamanla ve tatlı dille halleder gibi geldi. Olmazsa biraz aile ile takılsın. İyi insanlarsa zararı olmaz gibi geldi. Ama kendimi onun yerine koysam ben özgürlüğümü hiçbir şeye değişmem derim

Eşiyle arası çok iyiyse sırf bu yüzden ayrılmasın hemen, eşiyle konuşsun önce.
Sürekli ben destek oluyorum , burda okuduğum hep kötü koca profillerini sayıyorum ona ,sabretmesini gerektirecek çok şeyler var ama bazen ayrılmak istiyorum gibi konuşuyor ...

Zamanla ve tatlı dille halleder gibi geldi. Olmazsa biraz aile ile takılsın. İyi insanlarsa zararı olmaz gibi geldi. Ama kendimi onun yerine koysam ben özgürlüğümü hiçbir şeye değişmem derim
Kesinlikle sana katılıyorum bir kova kadını olarak önce özgürlük Benin için

Eniştemde dışarıya adım atamıyor ki sadece iş ve ev Giydiğine karışma YÖK istediğini rahatça giyebiliyor

Sürekli ben destek oluyorum , burda okuduğum hep kötü koca profillerini sayıyorum ona ,sabretmesini gerektirecek çok şeyler var ama bazen ayrılmak istiyorum gibi konuşuyor ...

Koca koca insanlar haliyle anneden babadan izin almak garip.. Dizilerde görüyordum benzer şeyleri gerçekmiş meğerse.
Ne kadar oldu evleneli? Başka sıkıntıları yoksa sabretsin biraz daha bence, ama bir şekilde özellikle bu ailede eşinin anne babasına söylemesi daha uygun önce, bu durum değişmezse bir yerde patlar yine.
Ahlak falan bu sıkı yönetimden dolayı fazla fazla korunmuş heralde kendilerince :)
Görücü usulü mü evlendiler?

Aynen öyle , ahlakı korumak adına yapıyorlar.1 sene oldu ,tek sıkıntıları bu , aynen dizilerdeki gibi hayatları var hizmetçiler , şöförler Görücü usülü oldu ...kuzenim aşırı güzeldi .Maddi zenginliklerini bir kere dile getirmeyecek kadar görgülü insanlardı ..

Aşiretlerse erkek çocuğuna çok da laf edemezler öyle. Eşini tatlı dille mi artık neyle ikna ederse etsin eşi konuşsun, başka türlü olmaz.

Aşiretlerse erkek çocuğuna çok da laf edemezler öyle. Eşini tatlı dille mi artık neyle ikna ederse etsin eşi konuşsun, başka türlü olmaz.
Kuzenim okuyor yazdıklarınızı zaten .eşi ile tekrar konuşsun bakalım umarım güzel sonuca varıp altın kafesten çıkar mutluluğunun tadını çıkartır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…