- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi Kardelennnnm
-
Altın kafes ?
Cok zor bir durum; ne kadar esini sevsede bir sure sonra gozunde deger kaybetmeye baslayacaktir. Cunku evlendigi kisi kocasindan ziyade bir evin kucuk oglu gibi. O oyle olunca o kiz da evin kucuk kizi olmus tabi. KP aile resi rolunde herkesi hukmu altina almis, ama bu kiz da oglumun ailesi demeyi bilmiyor.Malesef öyle ,izin alarak gidiyorlar ve genelde gidemiyorlar , evler dip dipe değil ama izinsiz çıkmaya eşinin cesareti Yok ,kp bazen Amerika'ya falan gidiyor o zaman kuzenim o kadar rahat ve mutlu ki çok ilginç bir sosyete yaşantısının arasına sıkışmış eski örf ve adetler ...
Parayı yememek değilEsiyle konusmali bu durumu, ama eside cesaret edip konusamiyosa yapacak pek bisey yok ozaman susun cekecek yada kendisi duruma el atacak...
Parasi varda ne olmus yiyemedikten sonra.
yaşlıKaynana ve kayinpeder genc mi yaşlı mi ona göre karar vercem
Neden inanmadınız anlamadım, ne için böyle bir konu açıp boş yere yazayım , İstanbul da yaşayan biri olarak Doğu illerinde nasıl yaşantı olacağınızı tahmin etmeniz zor olabilir.Affına sığınarak konuya inanmadım...
pardon kıyafet kısmını yanlış anlamışım amaEniştemde dışarıya adım atamıyor ki sadece iş ve ev Giydiğine karışma YÖK istediğini rahatça giyebiliyor
Burada açıkça yazmam olmaz tabiki de ciddi bir markaya sahipler .Hangi aile bunlar merak ettim . Yasemin ergene mi kuzenin yada Pınar sabancımı
DoğudaDoğuda mı yaşıyorlar? İstanbulda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?