Kuzenim ve evliliği

Dkurken fenalık geldi. Kendi yağımızda kavrulan insanlarız, hep bir maddi sorun ama dışarıda bir çay da içeceksek kimseye haber vermeden kapıyı çekip çıkmak daha iyi göründü gözüme.

Esiyle konusmali bu durumu, ama eside cesaret edip konusamiyosa yapacak pek bisey yok ozaman susun cekecek yada kendisi duruma el atacak...

Parasi varda ne olmus yiyemedikten sonra.

Değmez valla koloni gibi yaşamaya azcık asım kaygısız basim ondan zengin olamıyorum

Gelin bir gün sarhos numarasi yapsin. Bana karisirsaniz butun magazini buraya toplarim rezil ederim sizi desin. Icsin icsin sapitsin. Valla korkularina hiç bir şey diyemezler.

Cok zor bir durum; ne kadar esini sevsede bir sure sonra gozunde deger kaybetmeye baslayacaktir. Cunku evlendigi kisi kocasindan ziyade bir evin kucuk oglu gibi. O oyle olunca o kiz da evin kucuk kizi olmus tabi. KP aile resi rolunde herkesi hukmu altina almis, ama bu kiz da oglumun ailesi demeyi bilmiyor.
Nerede yasiyorlar? Kuzeniniz bi sekilde bagimsizligini ilan etmeli. Esi ona uymuyorsa bile kendi basina planlar yapmali. Yoksa dusunsene, uzerinden bir 10 yil gecer bu sekilde ve donup geriye baktiginda, ben kendim icin ne yaptim su dunyada diye sorsa, sadece baskalarinin ona bictigi rolu kukla gibi oynamis olmak cok yikici bir etki birakacaktir. Hangi mal mulk bir insanin sadece X in esi, Y nin gelini olarak var olmasi icin yeter?

Ohoo benim evlendiğim adam sinemaya gitmek için babasından izin alacak, babası izin vermeyince de kırıp dizini evde oturacak öyle mi? Valla benim evleneceğim insan taşı sıksa suyunu çıkarır biri olmalı. Çalışkan olmalı dik durabilmeli. Evlenmiş hala babasının parasını yiyen anasının babasının sözünden çıkmayan bi adama ben çocuk gözüyle bakardım, sevişemezdim bile. Çocuk yani bu çocuk başka bir şey değil.

Özgürlüğüm olmadan asla.

herzamanda bu böyledir her varlığın vardır bir külfeti siz sanırmısınızki ingiltere kraliçesi sizin kadar özgür
arkadaşın dediği gibi altın kafeste bülbül olacağına özgür bir serçe ol

Hangi aile bunlar merak ettim . Yasemin ergene mi kuzenin yada Pınar sabancımı

Doğuda mı yaşıyorlar ? Sabancı yada koçlardan sandım özyeğin vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…