kuzenim ve kayınvalide sizce??

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Merhaba sevgili arkadaşlar. sizden bir konuda fikir istiyorum ama bu sefer benle ilgili değil çok sevdiğim kuzenim ile ilgili biliyorsunuz ben evlilik yolunda ayrılmadan ilerleseydim kv ile oturacaktım. Ama ayrıldım. Kuzenim bu yaz evlenecek kendisi memur.nişanlısının annesi, eltisi, kaynı, iki çocuğu ve nişanlısı aynı evde kalıyorlar. Görümcesi yakın oturuyor. eltisi de hemen iki bina öteye taşınacakmış. Kuzenim evlenince eltisigil ( bu arada eltisi damat beyin akrabası soyadları bile aynı birlikte büyümüşler) ayrı eve çıkacak kuzenim yeni eşya aldılar o eve gelin gidecek. kuzenim demiş biz ayrı eve çıksak diye ama nişanlısı ben annemi bırakmam bugüne kadar gün yüzü görmedi olmaz demiş önceden söyleyecektin demiş. Biz de size danışalım dedik doğrumu yanlış mı ne dersiniz? Biraz korkuyor aslında sizden fikir alalım dedik. Şayet ben size çok şey borçluyum bana verdiğiniz fikirler hayatımı kurtardı belki de

Son düzenleme:
Biz hiç buraya yorum yapmayalım bence siz açıp burda kayinvalidesiyle ayni evde, altlı üstlü, arada bir apartman mesafeli, aynı cadde üzeri hatta yürüyerek 10 dk mesafede oturan arkadaşların konularını üşenmeden tek tek okutun derim :) ne kadar uzak o kadar iyi..

o da benim gibi sevgili iken kabul etmiş. sonra bayan biraz soğuk yapılı imiş karışıyrmuş yemekleri kendisi yapıyrmuş bizimki de korkmuş birazcık

Tehlike çanları caliyor neden kulak tikiyorsunuz "annemci erkek"ten ceken cok kadin gordum burda bosanan mi ararsin huzur bulamayan mi ..kv ile ayni evde oturmak zaten feci bisey melek dense bile :))
Kk okuyucusu olarak bu cevabi senin yapistirman lazimdi oysaas

evet canım sağlıklı 52 yaşındaymış.
Yani o zaman birlikte kalmaları bence hayra alamet olmaz. Kişiliğe da bağlı aslında ama çoğu örnek kotu yonde bu durumda. Şimdiden nişanlısı 'ben annemi bırakamam onu baştan diyecektin onu baştan kabul etmeyecektin' dediğine göre sürekli annesinin tarafında olup kuzeninizi ikinci plana atacak. İyi düşünsün bence..

dedim aynısını bir sürü yorum görüyorum dedim o da dediki kv bana dediki ben evde gelin gelin de kaynana olur demiş iyi niyetli kuzenim de nişanlımım kaybetmeyim diyo bende dedim yazalım sen tek tek oku

kesinlikle ve kesinlikle kaynanayla oturulmaz diyorum mutlaka bir huzursuzluk çıkar ve ayrılığa kadar giderler evlenince kocası hep annesini el üstünde tutup kuzenini ezer, kız hizmetçilik yapmaktan yorulacaktır emin olun. Belki bu sözlerime karşı çıkan olabilir ama gerçeğin böyle olacağına eminim ha tabi kaynanasının karakteri de önemli ama eğer nişanlısı şimdiden anamı bırakamam gün yüzü görmedi diyorsa zaten o oğlandan da annesinden de hayır gelmez bence yol yakınken ya ayrılsın ya da ayrı evde yaşamaya ikna etsin ki ayrı ev bile olsa ben yine de o ailede sıkıntı çekeceğini düşünüyorum

o da benim gibi sevgili iken kabul etmiş. sonra bayan biraz soğuk yapılı imiş karışıyrmuş yemekleri kendisi yapıyrmuş bizimki de korkmuş birazcık
Kuzeniniz o zaman örneklerle göstersin gerçeği. Desin ki " annene gün yüzü göstermek istiyorsun fakat aynı evin içinde anlasamazsak hepimiz ayrı ayrı mutsuz olacak. Bundan en çok sen etkileneceksin. Evimiz ayrı olsun fakat onu rahat ettirmek gün yüzü göstermek için sürekli ziyaret ederiz, gezdiririz. Biz de genciz yeni evli olacagiz kapımızı kapadik mi yalnız olmalıyız ehuehu" gibilerinden ikna etmeye çalışsın.

dedim aynısını bir sürü yorum görüyorum dedim o da dediki kv bana dediki ben evde gelin gelin de kaynana olur demiş iyi niyetli kuzenim de nişanlımım kaybetmeyim diyo bende dedim yazalım sen tek tek oku

Gecsin o niyeti bende bi sure oturmustum ki ben disliyimdir esimde anneci degil ona ragmen kafayi usutecektim..bizde evlenmeden once annesi iyi gelmisti ayy ne iyi kadin filan diye dusundum suan arkadasin bisey bozulmasin diye olumlu bakmaya ugrasiyor ama sonra pisman olur ayni evde cinsellik ayri sıkıntı ,ozel biseler , iste evde plan yapmak zor , arkadaslarini cagirmak istersin aksam falan filan zor bunlar ha illaa evlencem diyosada evlensin gorsun gununu en azindan dese bi sure sonra cikicaz bekle tamam derim cok seviyorsa zorda olsa sıksın disini ama annemi birakamam diyen erkekle evlenmek demek .... korkuncccc yaptigi seyin farkinda degil -.- yazik

ben 10 ay nişsanlı kaldım evler yakındı kv ile geldi gitti karıştı laf soktu dedim allahtan uzaga gtcem sabr diye diye atlattım 10 ayımı ama burnumdan geldi aman aman kaynana adı üstünde anne gibi olmaz açık arar elti ile kıyaslar yaparda yapar yani ev temzligini begenmezz agz burun eger aman aman uzak dursun derim

Annesı gün yüzü gormemis gelin geldikten sonra ne hayal ediyorlar acaba gelin evi temizlesin kaynana gezsin falan diyemi neyse valla benimki 500 km ötede sesini bile duymak istemiyorum çünkü çok kotu bi insan ama melek bile olsaydı aynı evde oturma yi istemezdim çünkü ev ev üstüne olmaz evli bir çift rahat edemez ben gündüz bazen gecelikle geziyodum kahvaltı mi yapıp bir iki saat yine uyuyodum tabi şimdi bebek var ama olmadan önce böyleydi ama evde biri olunca nasıl yapacaksın bunları tabi bunlar en basiti böyle bir sürü örnek var ama yinede kendi bilir

gün yüzü nasıl görülüyor ki ,başkalarının hayatına maydonoz olarak mı ? Öyle bir hata yapmasın ,biri gün yüzü görürken öteki cehennemin dibini görecek üstelik memur ..

Ya durumu yok kira verecek grur yapt soyleyemedi oyle dedi yada gercekten oyle ama gordugum birsey varsa duskun annesine hatta kavgalari bile oluyr neden gelip gtmiyrsun kac ay sonra o eve gelin gelcen alis falandiye

Tabi ki bunlar olmayacak surekli basinda olacak ama simdiden gorumcesi falan dyrmus annem cok iyi agzi var dili yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…