Kv si kaç yaşında pekii kendine bakabilecek durumda mı?
Biz hiç buraya yorum yapmayalım bence siz açıp burda kayinvalidesiyle ayni evde, altlı üstlü, arada bir apartman mesafeli, aynı cadde üzeri hatta yürüyerek 10 dk mesafede oturan arkadaşların konularını üşenmeden tek tek okutun derim :) ne kadar uzak o kadar iyi..
Yani o zaman birlikte kalmaları bence hayra alamet olmaz. Kişiliğe da bağlı aslında ama çoğu örnek kotu yonde bu durumda. Şimdiden nişanlısı 'ben annemi bırakamam onu baştan diyecektin onu baştan kabul etmeyecektin' dediğine göre sürekli annesinin tarafında olup kuzeninizi ikinci plana atacak. İyi düşünsün bence..evet canım sağlıklı 52 yaşındaymış.
Tehlike çanları caliyor neden kulak tikiyorsunuz "annemci erkek"ten ceken cok kadin gordum burda bosanan mi ararsin huzur bulamayan mi ..kv ile ayni evde oturmak zaten feci bisey melek dense bile :))
Kk okuyucusu olarak bu cevabi senin yapistirman lazimdi oysaas
kayınvalide gün yüzünü kuzenin de cennet bahçesini görecek gibi
Kuzeniniz o zaman örneklerle göstersin gerçeği. Desin ki " annene gün yüzü göstermek istiyorsun fakat aynı evin içinde anlasamazsak hepimiz ayrı ayrı mutsuz olacak. Bundan en çok sen etkileneceksin. Evimiz ayrı olsun fakat onu rahat ettirmek gün yüzü göstermek için sürekli ziyaret ederiz, gezdiririz. Biz de genciz yeni evli olacagiz kapımızı kapadik mi yalnız olmalıyız ehuehu" gibilerinden ikna etmeye çalışsın.o da benim gibi sevgili iken kabul etmiş. sonra bayan biraz soğuk yapılı imiş karışıyrmuş yemekleri kendisi yapıyrmuş bizimki de korkmuş birazcık
dedim aynısını bir sürü yorum görüyorum dedim o da dediki kv bana dediki ben evde gelin gelin de kaynana olur demiş iyi niyetli kuzenim de nişanlımım kaybetmeyim diyo bende dedim yazalım sen tek tek oku
Gecsin o niyeti bende bi sure oturmustum ki ben disliyimdir esimde anneci degil ona ragmen kafayi usutecektim..bizde evlenmeden once annesi iyi gelmisti ayy ne iyi kadin filan diye dusundum suan arkadasin bisey bozulmasin diye olumlu bakmaya ugrasiyor ama sonra pisman olur ayni evde cinsellik ayri sıkıntı ,ozel biseler , iste evde plan yapmak zor , arkadaslarini cagirmak istersin aksam falan filan zor bunlar ha illaa evlencem diyosada evlensin gorsun gununuen azindan dese bi sure sonra cikicaz bekle tamam derim cok seviyorsa zorda olsa sıksın disini ama annemi birakamam diyen erkekle evlenmek demek .... korkuncccc yaptigi seyin farkinda degil -.- yazik
Annesı gün yüzü gormemis gelin geldikten sonra ne hayal ediyorlar acaba gelin evi temizlesin kaynana gezsin falan diyemi neyse valla benimki 500 km ötede sesini bile duymak istemiyorum çünkü çok kotu bi insan ama melek bile olsaydı aynı evde oturma yi istemezdim çünkü ev ev üstüne olmaz evli bir çift rahat edemez ben gündüz bazen gecelikle geziyodum kahvaltı mi yapıp bir iki saat yine uyuyodum tabi şimdi bebek var ama olmadan önce böyleydi ama evde biri olunca nasıl yapacaksın bunları tabi bunlar en basiti böyle bir sürü örnek var ama yinede kendi bilir
gün yüzü nasıl görülüyor ki ,başkalarının hayatına maydonoz olarak mı ? Öyle bir hata yapmasın ,biri gün yüzü görürken öteki cehennemin dibini görecek üstelik memur
Kv ile gorumcesi demis ayri ev tut diye ama nisanlisi kabul etmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?