Tek söyleyebileceğim Allah eğer evlenmekte kararlı ise kuzenine şimdiden kolaylık versin. Ben olsam kabul etmezdim. daha gençmiş kayınvalidesi, bana kuzeninin nişanlısı "anneci" gibi geldi. Ayrıca gün yüzü görmedi derken onun evliliği ile mi görecekmiş nasıl bir evlili olacak ki, oğlu evlendikten sonra görüyor o günün yüzünü? Kabul etmesin ya ilk başta dediler mi birlikte oturcaz die.
gün yüzü görmedi derken bu kızı yani kuzenini ne olarak alıyorlar eve? bence kabul etmesin
İkinci hafta bu konuyu sordu bana bende olur dedim diyor canim ama oda farjinda kirkuyrda
Arkadasim 2 yildir evli dublexi aradaki merdiveni kapattilar oturuyolar altli ustlu.. 2 senedir kaynanasi inceden inceden yapmadigi yok..
Ben oraya arkadasimi ziyarete her gittigimde elinde anahtarida var biz oturuyoruz bi baktim catir catir yaninada almis misafir habersiz geldi şok oldum resmen suratim dustu.. Bende kalktim hatta cok durmadim..
her gittgimde oyle yapiyo sacmaliga bak ya sinir bozucu..
Baska bir gun Arkadasim bilezikleri orda duruyodu hirsiz girermis diye..
Gitti aldi bize gosterme bahanesiyle 1 saat olmadi catcat acti kapiyi baktiysaniz alayim bilezikleri dedi sok olduk yine..
Bunlar cok ufak ornekler neler var neler gorumceside orda hep evli ama anasinda hep kiza laf sokuyolar o yokken eve girip bsyler yapiyolar kiz bsy dese abartiolar konuyu.. bide kocasi tam anaci aralarinda bisey olunca surat asiyolar herhalde geliyo eve arkadasima diomus noldu hatta bugun anlatti buunu uzuldmm..
Eve geliyo hemen asagi iniyo gece eve cikiyococugunuda aliyo iniyo..
1 saat oldu hatta dediki bu evde resmen hizmetciyim dedi..ihtiyaci olunca ohtiyacini goruyo dedi cok uzuldum...
Benimde esim guller almis surpriz yapmis onlari eklerken siteye cekindim resmen..Bazi erkekler boyle bi tane eslerine sahip cikamiyolar..
o ağzı dili olmayan kv ler,gelin geldikten sonra spiker kesiliyorlar ..Ben daha hiç ağzı olupta konuşmayan kv görmedim ..
Bence yol yakınken ya resti çeksin,ya da bıraksın ana oğul görülcek günlerini görsünler ...
nişan yaptıktan 2 hafta sonramı sormuş?? oda sorma için geç kalmış o zaman daha önce sorsa iş resmiyet azanamdan daha mantıklı olurdu kızın kafası karışmış nişan olmuş sözler verilmiş sonra annemde bizle otursunmu daha önce sorsa belki kuzenin daha mantıklı düşünürdü
Keşke en başından kabul etmeseydi.
Yok canim sevgililiklerinin ikinci haftssndaymis
aynen valla dogru diyosunuz...biz sözlenmeden önce kaynanam kendini öyle bi tanıtmıştı ki agır,aklı başınd,çok konuşmazve hiç bişeye karışmaz gibi... nişanlandık bi konuştu pir konuştu yani :)o ağzı dili olmayan kv ler,gelin geldikten sonra spiker kesiliyorlar ..Ben daha hiç ağzı olupta konuşmayan kv görmedim ..
Bence yol yakınken ya resti çeksin,ya da bıraksın ana oğul görülcek günlerini görsünler ...
sorma cok uzuluyorum kiz ve arkadasim da o kadar sesi cikan biriydi ki simdi ne yapsa olmuyo kocasi nisanliyken sariodu sarmaliyodu simdi sahip cikmiyo..Arkadasim kendi annesine yakin ona zor zahmet izin aliyo gidemiyo falan.. Bilmiyorum ya bana ters ben asla kabul etmezdim hastalik vs yoksaAy canimm cok zorr cokk Allah arkadasina yardim etsinn evet ayni hatayi bende yapacaktim ama nasip olmadi
aynen valla dogru diyosunuz...biz sözlenmeden önce kaynanam kendini öyle bi tanıtmıştı ki agır,aklı başınd,çok konuşmazve hiç bişeye karışmaz gibi... nişanlandık bi konuştu pir konuştu yani :)
bence o bile işe yaramazyıllar aynı taktik bu kv ler format atmalı kendine artık
bence o bile işe yaramaz
Ben ne denediysem fayda etmedi... Nasıl bi insansa iyilikten de anlamıyo kötülükten de....onların tek çözümü aynı silahla karşılık vermek ,o zaman pısıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?