kuzenim ve kayınvalide sizce??

Kuzenin bastan kabul mu etmis birlikte yasamayi ?

Evet bana sorabilirsin karşilikli oturuyruz yan dairemde yanı.bunca sene kayınvalidemle oturmadiğim için pişmanım.elim ayağim o benim.bu kayınvalideainin karakterine bağlı

Evet bana sorabilirsin karşilikli oturuyruz yan dairemde yanı.bunca sene kayınvalidemle oturmadiğim için pişmanım.elim ayağim o benim.bu kayınvalideainin karakterine bağlı

Ay canim masallah ne guzel

Annesinin mutluluğu için evcilik oynamaya niyetli bir dengesiz daha evlensin kuzenin bulamaz boylesini kendinede uyelik alsin (kaynanamin mutlu günlüğü) adi altinda daha cokkk konu acacaktir

Annesinin mutluluğu için evcilik oynamaya niyetli bir dengesiz daha evlensin kuzenin bulamaz boylesini kendinede uyelik alsin (kaynanamin mutlu günlüğü) adi altinda daha cokkk konu acacaktir

Canim haklisin olacak olan belli birde memur kendisi kv nin 8 torunu var illaki gormekte isterler zaten su sndada oyleymis kv si istedigi zaman cagirirnis ama nisanlisi biz evlenince oyle olmaz merak etme demis

Simdi nisanlisini kaybetmek istemez ama sonra kocasini kaybeder otomatik olarak...
Insan aklina susamis olmali en guzel zamanlarini kv ile gecirmeyi goze alarak...
Bizimki 1000 km yetisiyo sen bide ayni ev...
hic bir erkegi hayatinizi mahvetmesine sebep olacak kadar sevmemeli insan..
Abbowwww deli cesareti .....
Sen birak ayni mahalleyi ulke degistirin ulke..:)
Anasi cok cekmis napalim sen gunah kecisimisin eş olmaya mi evleniyon hizmet etmeye mi sonra sizin yuzunuzden kaynanasini istemeyenler olarak biz kinaniyoruz ltfen kabul etmeyin arkadaslar su birlikte oturmalari:):) mahreemmm die bise var yahuu

Canim haklisin olacak olan belli birde memur kendisi kv nin 8 torunu var illaki gormekte isterler zaten su sndada oyleymis kv si istedigi zaman cagirirnis ama nisanlisi biz evlenince oyle olmaz merak etme demis

Ben altli ustlu oturmama rağmen olmuyor. Ayni ev delilik melek olsa olmazzzz.
Yasayip görecek
8 torunundan mahrum mu kalacak tabi ki gelip gidecekler. Kuzenin buna hazir olsun

o da benim gibi sevgili iken kabul etmiş. sonra bayan biraz soğuk yapılı imiş karışıyrmuş yemekleri kendisi yapıyrmuş bizimki de korkmuş birazcık
Bence hiç bulaşmasın madem her işini kendi görebiliyo ne gerek var ama...ne kadar uzak o kadar iyi...ne derler ne şeytanı gör ne salavat getir...

İpler kuzeninin elinde biz kadın milleti istersek yapamayacağımız şey yoktur...az cilve mi yapacak ne yapacak naz mı niyaz mı rest mi çekecek nişanlısının nabzına göre şerbeti dayayacak aynı ev isini vazgectirecek...yoksa onların evlilik başlamadan biter...yazık ne anladım o evlilikten sarılıp öpemez bile hep göz hapsinde kadın yanlarında...mahremiyeti var herşeyin canım...

Ay canim masallah ne guzel
Kayınvalidemle evlenmeden öncede komsuyduk,hiçkimsenin onun hakkında kötü bişey söylediğini duymadım.arada ufak tefek şeylerimiz oluyor ama benim yasim 24 onunki 64 aramizfaki kuşak farkına bağlıyoum bunuda zaten ciddi şeylerde değil işte.annemle daha çok tartişmamız olurdu.anne yapınca üzerinde durulmuyor kayınvalide yapınca kötü oluyor.yalnız sizin durumunuz içîn yanı kuzeniniz için şunu aöyliyebilirim kî onun eşi anna kuzısu be durm daha iyiye gitmez.

Nisanlisi dedigim dedik canim benim ipler kuzenimin elinde defil de nisanliso elinde gibi sert yapiys sahip ve brn nereye anam oraya diyrmus

Ay masallah canim. Evet zor kuzenimin isi simdi donemiyrda basta keske hayr deseydim diyt

Dünyanın en iyi insanı da olsa kimse kv desi ile aynı evde rahat yaşayamaz. Ya ayrı oturmaya ikna etsin kuzenin ya da ayrılsın.
Zaten kadın genç ve sağlıklıymış. Birlikte yaşamanın ne anlamı var. Yaşlı olsa neyse dicem.

Bende erkek annesi olacağım. İnan ilerde oğlumla gelinimle birlikte oturmak istemem. Bende rahat edememki. Gelinin hizmetçisimi olucam 60 yaşından sonra :)
Fazla iç içe olmadan yakın oturmak olabilir ama aynı evde olmaz. Ben sağlık problemi olmadığı sürece kendi annemle dahi aynı evde istemem. Annem babam iki ay bizde kaldı annem hasta olduğu için. Eşim sesini çıkarmadı ama hiç rahat edemediğine eminim. İstediğin gibi giyinmek, bacağını uzatıp oturmak, arkadaşını davet etmek, cinsellik hepsi problem.
Hele birde gelin kv söz konusu olunca.. Mümkünatı yok!!

Nisanlisi dedigim dedik canim benim ipler kuzenimin elinde defil de nisanliso elinde gibi sert yapiys sahip ve brn nereye anam oraya diyrmus
O zaman işi zor..her gece çayına çorbasına uyku hapı atsın madem derin derin uyutsun..

en güzelim yılları cok cok ilerde kayınvalidem vardı şunu yapamadım.
kayınvalidem vardı kocamla evin içinde koşturamadık diye söylenicek
annesini bırakamıyomuş. kuzeninizde annesini nasıl bırakıyor
evlenme o zaman arkadaşım alla alla. annesinden ayrılamazmış vıdı vıdı

Daha şimdiden annemi bırakamam diyen bir nişanlı,
anasını bırakamayan evlenmesin bence elin kızı mecbur mu erkek anneleri ile oturmaya, sanki kızın ki ana değil ..
Bu işin sonunu hayırlı göremiyorum maalesef ..

Gülüyorum sadece.
Aman sakın ciddiyye almayın buradaki yorumları.
Kendi bbildiğinizi okuyun sonra benim gibi keşke diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…