- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Kuzenin bastan kabul mu etmis birlikte yasamayi ?Merhaba sevgili arkadaşlar. sizden bir konuda fikir istiyorum ama bu sefer benle ilgili değil çok sevdiğim kuzenim ile ilgili biliyorsunuz ben evlilik yolunda ayrılmadan ilerleseydim kv ile oturacaktım. Ama ayrıldım. Kuzenim bu yaz evlenecek kendisi memur.nişanlısının annesi, eltisi, kaynı, iki çocuğu ve nişanlısı aynı evde kalıyorlar. Görümcesi yakın oturuyor. eltisi de hemen iki bina öteye taşınacakmış. Kuzenim evlenince eltisigil ( bu arada eltisi damat beyin akrabası soyadları bile aynı birlikte büyümüşler) ayrı eve çıkacak kuzenim yeni eşya aldılar o eve gelin gidecek. kuzenim demiş biz ayrı eve çıksak diye ama nişanlısı ben annemi bırakmam bugüne kadar gün yüzü görmedi olmaz demiş önceden söyleyecektin demiş. Biz de size danışalım dedik doğrumu yanlış mı ne dersiniz? Biraz korkuyor aslında sizden fikir alalım dedik. Şayet ben size çok şey borçluyum bana verdiğiniz fikirler hayatımı kurtardı belki de
Kuzenin bastan kabul mu etmis birlikte yasamayi ?
Evet bana sorabilirsin karşilikli oturuyruz yan dairemde yanı.bunca sene kayınvalidemle oturmadiğim için pişmanım.elim ayağim o benim.bu kayınvalideainin karakterine bağlıBiz hiç buraya yorum yapmayalım bence siz açıp burda kayinvalidesiyle ayni evde, altlı üstlü, arada bir apartman mesafeli, aynı cadde üzeri hatta yürüyerek 10 dk mesafede oturan arkadaşların konularını üşenmeden tek tek okutun derim :) ne kadar uzak o kadar iyi..
Evet bana sorabilirsin karşilikli oturuyruz yan dairemde yanı.bunca sene kayınvalidemle oturmadiğim için pişmanım.elim ayağim o benim.bu kayınvalideainin karakterine bağlı
Kayinvalide bile ayri ev tut demis. O adam cok ezer kuzenini.
Annesinin mutluluğu için evcilik oynamaya niyetli bir dengesiz daha evlensin kuzenin bulamaz boylesini kendinede uyelik alsin (kaynanamin mutlu günlüğü) adi altinda daha cokkk konu acacaktir
Canim haklisin olacak olan belli birde memur kendisi kv nin 8 torunu var illaki gormekte isterler zaten su sndada oyleymis kv si istedigi zaman cagirirnis ama nisanlisi biz evlenince oyle olmaz merak etme demis
Bence hiç bulaşmasın madem her işini kendi görebiliyo ne gerek var ama...ne kadar uzak o kadar iyi...ne derler ne şeytanı gör ne salavat getir...o da benim gibi sevgili iken kabul etmiş. sonra bayan biraz soğuk yapılı imiş karışıyrmuş yemekleri kendisi yapıyrmuş bizimki de korkmuş birazcık
Kayınvalidemle evlenmeden öncede komsuyduk,hiçkimsenin onun hakkında kötü bişey söylediğini duymadım.arada ufak tefek şeylerimiz oluyor ama benim yasim 24 onunki 64 aramizfaki kuşak farkına bağlıyoum bunuda zaten ciddi şeylerde değil işte.annemle daha çok tartişmamız olurduAy canim masallah ne guzel
İpler kuzeninin elinde biz kadın milleti istersek yapamayacağımız şey yoktur...az cilve mi yapacak ne yapacak naz mı niyaz mı rest mi çekecek nişanlısının nabzına göre şerbeti dayayacak aynı ev isini vazgectirecek...yoksa onların evlilik başlamadan biter...yazık ne anladım o evlilikten sarılıp öpemez bile hep göz hapsinde kadın yanlarında...mahremiyeti var herşeyin canım...
Kayınvalidemle evlenmeden öncede komsuyduk,hiçkimsenin onun hakkında kötü bişey söylediğini duymadım.arada ufak tefek şeylerimiz oluyor ama benim yasim 24 onunki 64 aramizfaki kuşak farkına bağlıyoum bunuda zaten ciddi şeylerde değil işte.annemle daha çok tartişmamız olurdu.anne yapınca üzerinde durulmuyor kayınvalide yapınca kötü oluyor.yalnız sizin durumunuz içîn yanı kuzeniniz için şunu aöyliyebilirim kî onun eşi anna kuzısu be durm daha iyiye gitmez.
O zaman işi zor..her gece çayına çorbasına uyku hapı atsın madem derin derin uyutsun..Nisanlisi dedigim dedik canim benim ipler kuzenimin elinde defil de nisanliso elinde gibi sert yapiys sahip ve brn nereye anam oraya diyrmus
Merhaba sevgili arkadaşlar. sizden bir konuda fikir istiyorum ama bu sefer benle ilgili değil çok sevdiğim kuzenim ile ilgili biliyorsunuz ben evlilik yolunda ayrılmadan ilerleseydim kv ile oturacaktım. Ama ayrıldım. Kuzenim bu yaz evlenecek kendisi memur.nişanlısının annesi, eltisi, kaynı, iki çocuğu ve nişanlısı aynı evde kalıyorlar. Görümcesi yakın oturuyor. eltisi de hemen iki bina öteye taşınacakmış. Kuzenim evlenince eltisigil ( bu arada eltisi damat beyin akrabası soyadları bile aynı birlikte büyümüşler) ayrı eve çıkacak kuzenim yeni eşya aldılar o eve gelin gidecek. kuzenim demiş biz ayrı eve çıksak diye ama nişanlısı ben annemi bırakmam bugüne kadar gün yüzü görmedi olmaz demiş önceden söyleyecektin demiş. Biz de size danışalım dedik doğrumu yanlış mı ne dersiniz? Biraz korkuyor aslında sizden fikir alalım dedik. Şayet ben size çok şey borçluyum bana verdiğiniz fikirler hayatımı kurtardı belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?