kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

En iyisi bitirmeleri ama eski sevgili kendisinden dolayı ayrıldığını düşünmesin. Bir süre beklesinler ayrılmak için bence. Yoksa her seferinde gelip saldırır. Yok bilemedin benimki şöyleydi böyleydi filan da demesin. Konuşma ekran görüntülerini bile saklasın.

Ya biri halihazırdaki kocası diğer eski sevgilisi oturup kızın ..tündeki (afedersiniz) Doğum lekesinin şekil boyut rengini mi tartışacaklar.

Aman Allahım. Beynime kan gitmiyor sanırım.
Ne kadar saçma değil mi ? Allahım şuan o kadar kötüyüm ki 23 yaşında bi genç kızın bedeni üzerinden konuşanlara bak. Kiz çaresiz şaşkın korku içinde çok değişik bişey çıkamadım işin içinden. Bide evdekiler duyarsa olacakları düşünmek bile istemiyorum

Abla kusura bakma, gece oldu,
Sinirim zaten bozuk
Ya damın üstünde saksağan aradık
Konu Sahibi bile ne konuşuyor bunlar ya dedi çoktan Emin’im :)

Bende yalan söylediğini düşünmüyorum en azından bana kurtulmak için söylerdi. Bi çözüm bulalım diye zaten hareketlerinde belli oluyor kesinlikle yalan değil bence

O kadar ağır ne yazdım acaba da tutuklatmaya geldi konu
Neyse efendim, ayrı görüşlerde olmamız birbirimizi yok saymak anlamına gelmemeli.
Hele yöneticiler gayet saygı çerçevesinde fikir zıtlaşmasından ötürü hiçbir yaptırımda bulunmuyorlar zaten.
Aynı olmak zorunda değiliz, farklılıklarla güzeliz.
Ben kimseye gözardı edecek, bir daha karşılaşmayacak kadar keskin değilim.
Bu konuda sizi yanlış bulmam, başka konuda bana yeni bir bakış açısı kazandırabilecek olasılığını silemez gözümde.
Siz istiyorsanız memnuniyetle bu hakkınızı kullanınız.
İyi geceler.

Ya biri halihazırdaki kocası diğer eski sevgilisi oturup kızın ..tündeki (afedersiniz) Doğum lekesinin şekil boyut rengini mi tartışacaklar.

Aman Allahım. Beynime kan gitmiyor sanırım.
Al benden de o kadar .
Eski sevgilinin telefonunu niye veriyor ki daha beter etsin diye mi herşeyi.

Saçma, aşağılayıcı, onu kırıcı ve en önemlisi hayatının gidişatı kendine değil etrafındaki 3 erkeğe bağlı ( eş, ex, baba)
İşte bu Türkiye’nin özeti.
Hata insanlar için Allah’a hesap vereceğiz deriz, ama o hatayı Kadın yapıyorsa ilk hesap sorgu sual ve cezalandırma bizden gelir.

Hiç korkmasın. Tövbesini etsin Allah’a tevekkül etsin. Alması gereken bir ders varsa öyle böyle alacak, olan olacak. Engelleyemez bundan sonrasını.
Ama bedeni üzerinden bu pislik konuşmayı yaptırmasın lütfen.

Canım sen nasılsın bu arada?
Millete tanıştırayım seni konu sahibi o

Senden çok ben yazdım,
Şimdi yorumlarını okuyacağım

Resim var mi yok mu? Var anladim ben ama o resimler baskasinin mi?
Hayır kuzenimin resimleri var sadece şu sporcu atleti var ya rambo mu ne deniyor ondan 2 tane resim var. Kapalı bir kız olduğu için hani bak bende açık resimleri var doğru söylüyorum anlamında atılmış. Ama kesinlikle bacak göğüs yok sadece saçları ve kolları görünüyo

1.Bunun günahı var evet..
2.verdiğiniz örnek olmamış.. baya alakasiz
3.eski sevgilisi kisisi , kuzende olan doğum lekesini bir sohbet arasında öğrenmiş-denilene göre-

Okuyo musunuz yorum yazmadan önce?

Kuzen açık ve atletli resimlerini eski sevgiliye niye atmışki zamanında ,madem bide kapalı yani ... hey allahım ilişkilere bak .. nişanlısı güvenemezki artık kuzene
Atmissa ne olmus yani.. kapali diye birseyler yasayamaz mi.. yargilarsa allah yargilabilir ancak.. zihniyete bak.. guvenmiyorsa cehenneme kadar yolu var.. gecmisten ona neymis acaba

Abla kusura bakma, gece oldu,
Sinirim zaten bozuk
Ya damın üstünde saksağan aradık
Konu Sahibi bile ne konuşuyor bunlar ya dedi çoktan Emin’im :)
Konu sahibinin bunları düşünecek hali yok bence şu an :) inşallah buradaki bunca düşünce bi şekilde harmanlanır ve sonuca ulaşılır.
Not:Ve sana profil mesajı atamıyorum:)

Atmissa ne olmus yani.. kapali diye birseyler yasayamaz mi.. yargilarsa allah yargilabilir ancak.. zihniyete bak.. guvenmiyorsa cehenneme kadar yolu var.. gecmisten ona neymis acaba
İsteyen bişeyler yaşar, istemeyen yaşamaz. Ben sorgulamam. O yorumuda ben yapmadim hoş. Görünce yazmak istedim. Ama kapalılık Allah istedigi icinse ve bunu yapiyosa haramdan uzak durmasi lazim evet..

Ben asla gocunmuyorum
Şimdi geç saat oldu, gevşedik, sık cevap gelen konu değil, ihtiyatlıyız ne güzel.
Fakat, konu içinde ikimizin karşılıklı konuşması konu dışı, polemik, hangisi oluyor bilmiyorum
Bu yüzden çekindim, aldığım en sık ceza sebebi :)

İsteyen bişeyler yaşar, istemeyen yaşamaz. Ben sorgulamam. O yorumuda ben yapmadim hoş. Görünce yazmak istedim. Ama kapalılık Allah istedigi icinse ve bunu yapiyosa haramdan uzak durmasi lazim evet..
Bu sizi ilgilendirmez iste.. kapali da olsa insan insan dedigin seyin duygulari var ihtiyaclari var.. yargilamak allah in isi.. kendi isinize bakiniz...

Bu sizi ilgilendirmez iste.. kapali da olsa insan insan dedigin seyin duygulari var ihtiyaclari var.. yargilamak allah in isi.. kendi isinize bakiniz...
Yargılamadığımı , sorgulamadigimi söyledim. Bana ne? Ben sadece olmasi gerekeni söyledim. Sizin dediğiniz gibi bi rahatlik yok çünkü. Bilmediğimiz şeyler hakkında ne çok konuşuyoruz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…