- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
Evet kuzenimde bunu teklif etti madem görmüş tarif etsin dedi. Telefonunu enişteye verdi çünkü doğum lekesi kırmızı ve biraz değişik. Ben gerek olmadığını söylüyorum bırak inanmasın dedim ama yapmadığım şey için ailemi bu duruma düşürmem dedi. Zaten o inansin ben zaten bozarim nisani diyor. Şuan tek derdi kendini temize çekmek
Ne kadar saçma değil mi ? Allahım şuan o kadar kötüyüm ki 23 yaşında bi genç kızın bedeni üzerinden konuşanlara bak. Kiz çaresiz şaşkın korku içinde çok değişik bişey çıkamadım işin içinden. Bide evdekiler duyarsa olacakları düşünmek bile istemiyorumYa biri halihazırdaki kocası diğer eski sevgilisi oturup kızın ..tündeki (afedersiniz) Doğum lekesinin şekil boyut rengini mi tartışacaklar.
Aman Allahım. Beynime kan gitmiyor sanırım.
Abla kusura bakma, gece oldu,Haklısın ama o Benin zaten orda var olduğunu söylemiş o kısmı kaçırıyorsun. Laf arasında geçmişti orda benim var demiştim demiş. Bunun üzerine sadece laf arasında olmadığına ikna ve ispat et diyor nişanlı.
Bende yalan söylediğini düşünmüyorum en azından bana kurtulmak için söylerdi. Bi çözüm bulalım diye zaten hareketlerinde belli oluyor kesinlikle yalan değil benceKızın elinde kanıt olarak sözlerinden başka ne var ki? Yani böyle bir durum nasıl ispatlanabilir çok saçma. Sanırım nişanlısı gelen mesaj ve fotoğraflardan dolayı sarsılmış ama kuzenden ayrılmak istemiyor bir şekilde ikna edilmek istiyor. Kız tek kanıtını kullanıp açıkça konuşmuş zaten yapması gerekeni yapmış.
Bence eski sevgiliye bu konuda dava açılabiliyorsa açması gerek. Bilmiyorum böyle iftiralar için dava açılıyor mu? Nişanlısına da eski sevgilisine dava açacağını artık inanıp inanmamanın ona kaldığını söyleyip beklemeye geçsin. Yapacak başka bir şey yok. Doğum lekesinin rengine şekline girmek işi çirkinleştirir gibi geliyor bana.
Kuzeninizin size yalan söylediğini de düşünmüyorum. Kız akıl almak istiyor yalan söylemesinin anlamı yok. Güvendiği için açmış konuyu neden yalan söylesin?
Nişanlının kanıt istemesi çok saçma ama onu da anlamaya çalışıyorum. Bir anda böyle mesajlar ve fotoğraflar gelince anlık sinirle saçma sapan konuşmuştur belki. Sakinleştiği zaman ispat istemenin çok saçma olduğunu anlar eğer öküz değilse...
O kadar ağır ne yazdım acaba da tutuklatmaya geldi konu:)
Sadece yazarak, kısa sürede bu kadar laf edebilene, ne sanalda, ne uzayda ifade edemem kendimi.
Sabaha kadar
konuyu döndürür dolaşırır, ülkenin kaçak çay teminatçısı olarak tutuklatırsın bile sen beni.
Şu an ara birini, anlat bana neler yazdın, yeter ki sus diye benim yerime, o kafa dinlemeye hapse girer.
Bu yüzden, artık iyi geceler dileklerimizi paylaşıp, hiçbir konuda karşılaşmamak üzere, karşılıklı gözardı yapalım.
Çünkü diğer üyeye yazdığım gibi, polemikten ceza alacağız, ne gerek var?
Ben istemiyorum ceza,
Al benden de o kadar .Ya biri halihazırdaki kocası diğer eski sevgilisi oturup kızın ..tündeki (afedersiniz) Doğum lekesinin şekil boyut rengini mi tartışacaklar.
Aman Allahım. Beynime kan gitmiyor sanırım.
Saçma, aşağılayıcı, onu kırıcı ve en önemlisi hayatının gidişatı kendine değil etrafındaki 3 erkeğe bağlı ( eş, ex, baba)Ne kadar saçma değil mi ? Allahım şuan o kadar kötüyüm ki 23 yaşında bi genç kızın bedeni üzerinden konuşanlara bak. Kiz çaresiz şaşkın korku içinde çok değişik bişey çıkamadım işin içinden. Bide evdekiler duyarsa olacakları düşünmek bile istemiyorum
Canım sen nasılsın bu arada?Evet kuzenimde bunu teklif etti madem görmüş tarif etsin dedi. Telefonunu enişteye verdi çünkü doğum lekesi kırmızı ve biraz değişik. Ben gerek olmadığını söylüyorum bırak inanmasın dedim ama yapmadığım şey için ailemi bu duruma düşürmem dedi. Zaten o inansin ben zaten bozarim nisani diyor. Şuan tek derdi kendini temize çekmek
Hayır kuzenimin resimleri var sadece şu sporcu atleti var ya rambo mu ne deniyor ondan 2 tane resim var. Kapalı bir kız olduğu için hani bak bende açık resimleri var doğru söylüyorum anlamında atılmış. Ama kesinlikle bacak göğüs yok sadece saçları ve kolları görünüyoResim var mi yok mu? Var anladim ben ama o resimler baskasinin mi?
1.Bunun günahı var evet..Ayrıca resmî nikah yapılmışsa göstersin lekesini, bunun günahı yok ki?
Ay ne var bunda?
Kadınlar erkeğe ispatla dediklerinde eveeet
Ee erkek İstemiş ne var bunda?
Bir kız k
uzene mesaj atsa onun omzunda bu dövme var inanma kötü adamın TEK’i diye
Göster denilmez mi burda
Atmissa ne olmus yani.. kapali diye birseyler yasayamaz mi.. yargilarsa allah yargilabilir ancak.. zihniyete bak.. guvenmiyorsa cehenneme kadar yolu var.. gecmisten ona neymis acabaKuzen açık ve atletli resimlerini eski sevgiliye niye atmışki zamanında ,madem bide kapalı yani ... hey allahım ilişkilere bak .. nişanlısı güvenemezki artık kuzene
Konu sahibinin bunları düşünecek hali yok bence şu an :) inşallah buradaki bunca düşünce bi şekilde harmanlanır ve sonuca ulaşılır.Abla kusura bakma, gece oldu,
Sinirim zaten bozuk
Ya damın üstünde saksağan aradık
Konu Sahibi bile ne konuşuyor bunlar ya dedi çoktan Emin’im :)
Sabaha kalmaz ban yersinizİyi geceler. Sazan
İsteyen bişeyler yaşar, istemeyen yaşamaz. Ben sorgulamam. O yorumuda ben yapmadim hoş. Görünce yazmak istedim. Ama kapalılık Allah istedigi icinse ve bunu yapiyosa haramdan uzak durmasi lazim evet..Atmissa ne olmus yani.. kapali diye birseyler yasayamaz mi.. yargilarsa allah yargilabilir ancak.. zihniyete bak.. guvenmiyorsa cehenneme kadar yolu var.. gecmisten ona neymis acaba
Ben asla gocunmuyorumO kadar ağır ne yazdım acaba da tutuklatmaya geldi konu
Neyse efendim, ayrı görüşlerde olmamız birbirimizi yok saymak anlamına gelmemeli.
Hele yöneticiler gayet saygı çerçevesinde fikir zıtlaşmasından ötürü hiçbir yaptırımda bulunmuyorlar zaten.
Aynı olmak zorunda değiliz, farklılıklarla güzeliz.
Ben kimseye gözardı edecek, bir daha karşılaşmayacak kadar keskin değilim.
Bu konuda sizi yanlış bulmam, başka konuda bana yeni bir bakış açısı kazandırabilecek olasılığını silemez gözümde.
Siz istiyorsanız memnuniyetle bu hakkınızı kullanınız.
İyi geceler.
Hop dur bakalım , git sinirini başka yerden çıkar ... Sanane benim fikrimdenAtmissa ne olmus yani.. kapali diye birseyler yasayamaz mi.. yargilarsa allah yargilabilir ancak.. zihniyete bak.. guvenmiyorsa cehenneme kadar yolu var.. gecmisten ona neymis acaba
Bu sizi ilgilendirmez iste.. kapali da olsa insan insan dedigin seyin duygulari var ihtiyaclari var.. yargilamak allah in isi.. kendi isinize bakiniz...İsteyen bişeyler yaşar, istemeyen yaşamaz. Ben sorgulamam. O yorumuda ben yapmadim hoş. Görünce yazmak istedim. Ama kapalılık Allah istedigi icinse ve bunu yapiyosa haramdan uzak durmasi lazim evet..
Madem banane senin fikrinden, sanane milletin ne yasadigindan.. bazi seyler gunahsa burda milleti yargilamak gunahtan sayilmiyor galiba.. isinize geldigi gibi galibaHop dur bakalım , git sinirini başka yerden çıkar ... Sanane benim fikrimden
Yargılamadığımı , sorgulamadigimi söyledim. Bana ne? Ben sadece olmasi gerekeni söyledim. Sizin dediğiniz gibi bi rahatlik yok çünkü. Bilmediğimiz şeyler hakkında ne çok konuşuyoruz değil mi?Bu sizi ilgilendirmez iste.. kapali da olsa insan insan dedigin seyin duygulari var ihtiyaclari var.. yargilamak allah in isi.. kendi isinize bakiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?