kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

Yoo okudum aslında ve tam tersi sizin ben tam anlamamisim gibi şeyler dediğinizi gördüm son mesajlarda. Yansıtma mi yaptınız simdi de?
O halde karşılıklı
Aynı düşünüp, aynı dili kullanmıyoruz.
Uzlaşmak için, başka konuda şansımızı yeniden deneriz.
Çünkü burda dahası polemik cezası olacak,
Ki almamış olmak istiyorum.
Dün akşam burası bana iyi geldi, şu son tahliller çıkmadan ceza almayayım, zira günlük hayatta kuyruğu dik tutup, ağlamamak zorundayım :)

Ex e iftira davası açsa keşke. Yada kıstıracan bir köşede lekeyi tarif ettirtecen hangi tarafta boyutu rengi şekli vb... nişanlı da olacak yanında tabi. Sonra da müstakbel nişanlı kocasına açıp gösterecek

Kuzeniniz bu adamla hala evlenmeyi istiyor mu?
Kendini aklamak bir kenara, ona inanmayan biriyle hayatı yaşayacak mı sırd millet laf etmesin diye?
Ona göre önerim olacak.

Ya Allah aşkına kiz nasıl ispat edebilir böyle bir şeyi?
Bir şey istiyorlar ama azıcık beyinlerini calistirmiyorlar.

Yani sizde leke durumuna inandınız mi ?inanmış gibi mi yaptınız?

Şimdi gençler maşallah pek cesur.Ortamlarına, aile yapılarına bakmadan herşeyi yasiyorlar ve sonra pişmanlık duyuyorlar, korkuyorlar. .
Biz burdan boşuna demiyoruz ne yaşıyorsan hak ettiğine inandığın, güvendiğin kişiyle yaşa..
Kendini sonradan müdafaa edemeyeceksen bir zahmet nefsine hakim ol!

Geçmiş olsun. İnşallah iyi çıkar tahliller ve evet burası kafayı dağıtmak için birebir oluyor bazen.

Bu ne saçma bir konu ya? Neyi ispatlamak zorundaymış! Azıcık kadın olarak ayağınız yere sağlam basın ya. Sözüme inanmıyorsan yol orda diyebilin. Bu gun buna inanan adam yarın evlendiğinde karısısın iffetine iftira atanlara da inanır. Yol yakınken dönsün bence.. hem varsayalım ki yaşadılar birşeyler o zaman da çıksın mertçe evet ben bunları yaşadım kabul ediyorsan böyle et desin. Kafalara bak ya. Kadın kendini ispatlicakmis! Ne aciz insanlar var üzülüyorum...

Kuzeniniz bu adamla hala evlenmeyi istiyor mu?
Kendini aklamak bir kenara, ona inanmayan biriyle hayatı yaşayacak mı sırd millet laf etmesin diye?
Ona göre önerim olacak.
İnanın şuan ne yapmak istediğini ben bile bilmiyorum. Sadece korkuyorum diyo ailesi duyarsa etraftan duyarsa ve amcamlar biz senin arkandayız diyecek bir aile değil. Şuan tek derdi kendini temize çekmek. Ve gerçekten arasında bişey olsa bana söylerdi en azından benden neden saklasin ki böyle bir duruma gelmişken. Yapmadigim şeyin bedelini ödemek istemiyorum diyo

Haklısın ama o Benin zaten orda var olduğunu söylemiş o kısmı kaçırıyorsun. Laf arasında geçmişti orda benim var demiştim demiş. Bunun üzerine sadece laf arasında olmadığına ikna ve ispat et diyor nişanlı.

"Orasını ben bilemem." cümlesi bile itici.
Tamam güvenmiş atletli resim yollamış, hata yapmış kabul fakat böyle bir durumda insanın eşi "Hadi ispatla yerine." karşı tarafa haddini bildirmeyi seçmez mi?
Kuzeninizin nişanlısı ya da eşi her neyse belli ki güvenmiyor. Kendini hangi şekilde! ispatlasa da güvenmeyecek. Ömür boyu böyle bir konunun sorumlusu! olarak görülecek. Değer mi değmez mi kendi kararı.

Konu sahibi sizde sürekli bekaretten bahsetmemis diyorsunuz .İspatla demesi ne demek işte kalkıp eski sevgilisini karşısına getirecek halı yok.

Bal gibi bekaret raporu istiyor.
Ne kadar abartmisiniz fotolar atılmış nasıl insan ,nasıl kapalı .Hata herkes için.

Hanginizin güvendiği daga hiç kar yagmadi.O zaman seviyormuş ,güveniyormus atmış.Artik onu değiştirecek birşey yok.

İstemiyorsa kuzenin ayrılmayı ,alsın nişanlısını gitsin bir jinekolog a ispatlasin beyfendiye.

Bana kalsa tanımadığı bir insandan gelen senaryoya inanıp, bana sevdiği nikah kıydığı kadına inanmayan adamla bir gün bile durmam.

Şekil, boyut, renk sorabilirler adamla yüzleşip. Bunlar bekaret raporundan daha geçerli olur. Bekaret ne ki diktirebilir zarını ya da başka türlü ilişki yaşamış olabilir. Olaya çok düz bakıyorsunuz.
Evet kuzenimde bunu teklif etti madem görmüş tarif etsin dedi. Telefonunu enişteye verdi çünkü doğum lekesi kırmızı ve biraz değişik. Ben gerek olmadığını söylüyorum bırak inanmasın dedim ama yapmadığım şey için ailemi bu duruma düşürmem dedi. Zaten o inansin ben zaten bozarim nisani diyor. Şuan tek derdi kendini temize çekmek

Kızı gömmüşsünüz de atletli fotoğraf ve kalçasındaki leke hiçbir şeyi ispat etmez. Ayrıca yaşamışsa yaşamıştır kızın bunları saklamasındaki sebep toplum baskısı. Evlenmeden önce yaşadığı bir şeyin hesabını evleneceği erkeğe vermek zorunda değil. Tam tersi olsaydı, kuzen burada konu açsaydı nişanlımın eski sevgilisi bana mesaj attı onunla birşeyler yaşadık, delil olarak da kalçasında beni var ve atletli fotoğrafları var deseydi, hepimiz ona gülerdik. Neden çünkü onlar erkek, yasak olan birşey sadece kadınlara yasak değil erkeklere de yasak. Tersini iddia eden dine laf söylemiş olur. Ve herkes hata yapabilir, kimse mükemmel değil.

Fotoğrafa shop desin, benin de açıklaması var zaten.
Öyle suçlu, ezik gibi durmasın yapmadıysa.
Gayet çatır çatır adamı ayrılmakla tehdit bile etsin.
Sen bana değil de beni kaybettiği için iftiralar atan namussuza inandın desin, kavga çıkarsın hakkını arasın.
Olmazsa da ayrılsın, sebep olarak ailesine ‘bana düğünden önce böyle böyle talepte bulundu, neymiş başkasıyla olmuşmuşum namusuma laf attı kaldıramam ben bunu, gerekirse size ispatlarım ama ona asla’ desin ilk kendi olarak.
Düşüncemin tam zıttı öneriler ama resmen ailesinden çeşitli olumsuzluklar görecek diye aklıma gelenleri sıraladım.

Ben olsam ispat eder doktor onayıyla tabi sonra da s.ktiri çekerim illa küfür ettirtecekler evlencek kadar güvenmişsin yuva kurmak istemişsin dediğine inanmak yerine ispat ne demekmiş ! Ondan da yollarım zaten.

Kızın elinde kanıt olarak sözlerinden başka ne var ki? Yani böyle bir durum nasıl ispatlanabilir çok saçma. Sanırım nişanlısı gelen mesaj ve fotoğraflardan dolayı sarsılmış ama kuzenden ayrılmak istemiyor bir şekilde ikna edilmek istiyor. Kız tek kanıtını kullanıp açıkça konuşmuş zaten yapması gerekeni yapmış.

Bence eski sevgiliye bu konuda dava açılabiliyorsa açması gerek. Bilmiyorum böyle iftiralar için dava açılıyor mu? Nişanlısına da eski sevgilisine dava açacağını artık inanıp inanmamanın ona kaldığını söyleyip beklemeye geçsin. Yapacak başka bir şey yok. Doğum lekesinin rengine şekline girmek işi çirkinleştirir gibi geliyor bana.

Kuzeninizin size yalan söylediğini de düşünmüyorum. Kız akıl almak istiyor yalan söylemesinin anlamı yok. Güvendiği için açmış konuyu neden yalan söylesin?

Nişanlının kanıt istemesi çok saçma ama onu da anlamaya çalışıyorum. Bir anda böyle mesajlar ve fotoğraflar gelince anlık sinirle saçma sapan konuşmuştur belki. Sakinleştiği zaman ispat istemenin çok saçma olduğunu anlar eğer öküz değilse...

:)
Sadece yazarak, kısa sürede bu kadar laf edebilene, ne sanalda, ne uzayda ifade edemem kendimi.
Sabaha kadar
konuyu döndürür dolaşırır, ülkenin kaçak çay teminatçısı olarak tutuklatırsın bile sen beni.
Şu an ara birini, anlat bana neler yazdın, yeter ki sus diye benim yerime, o kafa dinlemeye hapse girer.
Bu yüzden, artık iyi geceler dileklerimizi paylaşıp, hiçbir konuda karşılaşmamak üzere, karşılıklı gözardı yapalım.
Çünkü diğer üyeye yazdığım gibi, polemikten ceza alacağız, ne gerek var?
Ben istemiyorum ceza,

Şekil, boyut, renk sorabilirler adamla yüzleşip. Bunlar bekaret raporundan daha geçerli olur. Bekaret ne ki diktirebilir zarını ya da başka türlü ilişki yaşamış olabilir. Olaya çok düz bakıyorsunuz.
Ya biri halihazırdaki kocası diğer eski sevgilisi oturup kızın ..tündeki (afedersiniz) Doğum lekesinin şekil boyut rengini mi tartışacaklar.

Aman Allahım. Beynime kan gitmiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…