- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
O halde karşılıklıYoo okudum aslında ve tam tersi sizin ben tam anlamamisim gibi şeyler dediğinizi gördüm son mesajlarda. Yansıtma mi yaptınız simdi de?
Kuzeniniz bu adamla hala evlenmeyi istiyor mu?Bizde onu bilmiyoruz açıkçası. Oldu ki ispat edemedim nisan atıldı amcamlar duyarsa kızın inanın bütün hayatı biter. Küçük yer duyulursa kızın geleceği bile kayabilir. Kuzenim açıkçası bu işten nasıl çıkarım derdinde
Geçmiş olsun. İnşallah iyi çıkar tahliller ve evet burası kafayı dağıtmak için birebir oluyor bazen.O halde karşılıklı
Aynı düşünüp, aynı dili kullanmıyoruz.
Uzlaşmak için, başka konuda şansımızı yeniden deneriz.
Çünkü burda dahası polemik cezası olacak,
Ki almamış olmak istiyorum.
Dün akşam burası bana iyi geldi, şu son tahliller çıkmadan ceza almayayım, zira günlük hayatta kuyruğu dik tutup, ağlamamak zorundayım :)
Yahu mesele bekaret değilse neyi nasıl ispatlayabilir bu kız!
İnanın şuan ne yapmak istediğini ben bile bilmiyorum. Sadece korkuyorum diyo ailesi duyarsa etraftan duyarsa ve amcamlar biz senin arkandayız diyecek bir aile değil. Şuan tek derdi kendini temize çekmek. Ve gerçekten arasında bişey olsa bana söylerdi en azından benden neden saklasin ki böyle bir duruma gelmişken. Yapmadigim şeyin bedelini ödemek istemiyorum diyoKuzeniniz bu adamla hala evlenmeyi istiyor mu?
Kendini aklamak bir kenara, ona inanmayan biriyle hayatı yaşayacak mı sırd millet laf etmesin diye?
Ona göre önerim olacak.
Haklısın ama o Benin zaten orda var olduğunu söylemiş o kısmı kaçırıyorsun. Laf arasında geçmişti orda benim var demiştim demiş. Bunun üzerine sadece laf arasında olmadığına ikna ve ispat et diyor nişanlı.Yoo, yoldan geçeni tutup nikah masasına oturtmuyor
Nişan dönemi geçiren çiftin resmî nikahı sadece 2 şahit bile olsa dinen geçerlidir.
Bakın ben hala talebin
500 mesaj önceUyuyan Adamdan Nefret ablama yaptığım açıklamadaki gibi
Sevişme olduğunu düşünmüyorum.
Talep işte ispat talebi.
Ki bu İspatı koy kenara.
Öfkeyle geber insallah bile diyoruz, adam ol, kadınlık yap deniliyor, yani bu denli ağır tepkiler verilirken
Ee göster o zaman o beni ispatla demesi, çok mu tuhaf?
@nooption iyi niyetli demiş çok sevindim
Neden ilk anda kötüsünü düşüneyim, kuzenin riyası ortadayken.
"Orasını ben bilemem." cümlesi bile itici.Evet konu tam olarak böyle bi muhabbet anında boşboğaz kuzenim benimde kalçamda var diyor. Eski sevgilide ben nişanlınla bunları yaşadım yaşamasam doğum lekelesini bilemezdim diyor. Bide tutup atletli fotoğrafları atıp engelliyor. Eniştede kuzene anlatıyor kuzenimde aramızda bişey olmadı bak böyle böyle oldu diyor. Oda bana ispatla o zaman diyor. Ama bekaret lafi geçmedi diyor. Hani sen kız değilsin bakiremisin gibi diyalog geçmedi dedi. Sadece bana ispatla diyormus nasıl ispat edeyim diyecende orasıni ben bilemem demiş
Evet kuzenimde bunu teklif etti madem görmüş tarif etsin dedi. Telefonunu enişteye verdi çünkü doğum lekesi kırmızı ve biraz değişik. Ben gerek olmadığını söylüyorum bırak inanmasın dedim ama yapmadığım şey için ailemi bu duruma düşürmem dedi. Zaten o inansin ben zaten bozarim nisani diyor. Şuan tek derdi kendini temize çekmekŞekil, boyut, renk sorabilirler adamla yüzleşip. Bunlar bekaret raporundan daha geçerli olur. Bekaret ne ki diktirebilir zarını ya da başka türlü ilişki yaşamış olabilir. Olaya çok düz bakıyorsunuz.
Fotoğrafa shop desin, benin de açıklaması var zaten.İnanın şuan ne yapmak istediğini ben bile bilmiyorum. Sadece korkuyorum diyo ailesi duyarsa etraftan duyarsa ve amcamlar biz senin arkandayız diyecek bir aile değil. Şuan tek derdi kendini temize çekmek. Ve gerçekten arasında bişey olsa bana söylerdi en azından benden neden saklasin ki böyle bir duruma gelmişken. Yapmadigim şeyin bedelini ödemek istemiyorum diyo
:)Şu yazdığınız bile algınızı gösteriyor.
‘Tesettürlü haliyle’!
Tesettürsüz olsa müstehaktı ya da kapalı hanımsa ve gönderiyorsa sonucuna katlansın diyor bu cümle.
Bu kadın diyor ki, ben beraber olmadım ama diğer iğrenç herif namusuna laf edip, nişanlısına anlatıyor.
Şimdi kimin çırası yanmış acaba?
Atılan iftira ile beden ispatına zorlanan kadın mı, yoksa ona iğrençlikler silsilesi yaratan hayatındaki erkekler mi?
Bence erkeklerin öbür taraftaki çıraları yanıyor, hani güya muhafazakar oldukları için söylüyorum bunu.
Her neyse, siz yapmış etmiş çeksin ceremesini deyip dar açıdan bakıyorsunuz, benim gibi düşünenler ise kadının hayatında zorbalığa uğradığını, kendi bedeni hakkında iki erkeğin karşılıklı sohbeti sonucunda çok aşağılayıcı bir teklife maruz kaldığını görüyoruz.
Uzlaşmamız imkansız.
Ya biri halihazırdaki kocası diğer eski sevgilisi oturup kızın ..tündeki (afedersiniz) Doğum lekesinin şekil boyut rengini mi tartışacaklar.Şekil, boyut, renk sorabilirler adamla yüzleşip. Bunlar bekaret raporundan daha geçerli olur. Bekaret ne ki diktirebilir zarını ya da başka türlü ilişki yaşamış olabilir. Olaya çok düz bakıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?