kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

Bu sizi ilgilendirmez iste.. kapali da olsa insan insan dedigin seyin duygulari var ihtiyaclari var.. yargilamak allah in isi.. kendi isinize bakiniz...
Kuzenim tek hatam bu diyo zaten. Aramızda kii sevgiye ve kendisine güvendiğim için bir hata olduğunu düşünmedim o zaman diyor. Çünkü yalanlarıni yakalamasam belki onunla nisanli olabilirdim dedi. Düşünemedim böyle bişey yaşayacagimi dedi.

İsteyen bişeyler yaşar, istemeyen yaşamaz. Ben sorgulamam. O yorumuda ben yapmadim hoş. Görünce yazmak istedim. Ama kapalılık Allah istedigi icinse ve bunu yapiyosa haramdan uzak durmasi lazim evet..
Ayrica son cumlenizle ilk cumleniz cok guzel celisiyor... yarissa hangi cumle kazanir acaba

Şekil, boyut, renk sorabilirler adamla yüzleşip. Bunlar bekaret raporundan daha geçerli olur. Bekaret ne ki diktirebilir zarını ya da başka türlü ilişki yaşamış olabilir. Olaya çok düz bakıyorsunuz.
nikahlı eşi ve eski sevgilisi kızın kalçasındaki beninin nasıl olduğunu mu konuşacaklar? nereden bakarsak elde kalacak bir konu maalesef.. umarım sorun yaşamadan, kimse duymadan sıyrılır bu işin içinden..

Geçmişe mazi derler kim ne kadar doğru yada tek günah zina mi ? Kadin bu adamı aldatmamış, fotoğraf atmış atmamalıymış empati falan değil mesele adamı suclamiyorum ama geçmiş, bitmiş bir mesele bence güvenmiyorsa direk ayrılsın hepimiz hata yapıyoruz ama geride bırakmış... Ayrıca benim geçmişte yaptığım birşeyi (namus dışında birşey yaşayıp da isbatı olmadan ) eşim dahi olsa kimse sorgulayamaz ...

Canim yasadigi degil hata olan, hata olan kismi kiminle yasadigi

Madem banane senin fikrinden, sanane milletin ne yasadigindan.. bazi seyler gunahsa burda milleti yargilamak gunahtan sayilmiyor galiba.. isinize geldigi gibi galiba
Ben yorumumda günahmı yazmışım ,soru sormanın neresi yargılama oldu ,sen hayırdırya 20 sayfa öncesi yapılan yorumları sorguyamı çekiyorsun tek tek ...

Kimseyi kırmak istemiyorum ama mesele burda atıp atmamasi değil ki. Zaten kız da iyiki attım demiyor. Pişman zaten. Belki düşünmedi. Yada isteyerek bilerek attı bu bizi bağlamaz. Ben sadece yardımcı olmak istiyorum. Nasıl kurtuluruz onu öğrenmek istiyorum.

Ben yorumumda günahmı yazmışım ,soru sormanın neresi yargılama oldu ,sen hayırdırya 20 sayfa öncesi yapılan yorumları sorguyamı çekiyorsun tek tek ...
Soylemek istwdigim gayet acik ve net... mesajinizi okuyun soru mu yargilama mi anlarsiniz.. ne sorgusu senin gibi fikrimi belirtiyorum... verecek cvp bulamayinca sen hayirdir... banlanmk istemiyorum demk istedigimi anlayan anladi... daha birsey yazmicam sana...

Anladim.Yasadigi olay uzucu tabiki.Ve bu olay onda derin izler birakabilir.Muhtemelen sonuclari da guzel olmayacaktir.

Evlilik guven temelli kurulur.Genellikle bireyler kendi inancina,kulturune yakin insanlarla iliski icine girer ve evlenmek ister.

Evlilik karari alinirken insanlar karsisindaki insanda gormek istedikleri beklentileri anlatir.Guven ise bunlarin basinda gelir.Yani bir kisi gecmisini dogru anlatir ve bu sekilde kabul gorurse iliski yurur.Gecmisini yanlis anlatir, saklarsa ve bu birgun ortaya cikarsa iliskide guven sarsilmis olur.

Eger karsisindaki kisi kuzeninize guvenmiyorsa ve her seye ragmen onu kabul etmeyecekse evlendikten sonra bakire oldugunu anlamis olsa dahi sen diktirmissindir gibi laflar soyleyebilir.

Bu durumdan kurtulusunun tek bir yolu var o da kocasinin ona guvenmesi.Ancak kuzeniniz ondan beklenmeyecek davranislarda bulundugu icin bu zor.

Ay ne olur yaz haha sanki ben sana laf atmışım durduk yere , fikrini beğenmediğin herkesi konunun içine çekmeye çalışmışsında fazla uzatma bence artık

Aslında kuzenim saklamamista başta söylemiş 3 yıl görüştüğüm biri oldu falan eşide olabilir herkesin bu zamanda oluyor tabi şeyler söylemiş. Kuzenimde detaya inmemiş. Fotoğraf attım şunu yaptım tarzı.Eski sevgili de böyle yapınca olanlar oldu

boşansın. gerçekten kendisinden ispat isteyen bu çiğ çocukla mı ömrünü geçirmek istiyor?

Ay ne olur yaz haha sanki ben sana laf atmışım durduk yere , fikrini beğenmediğin herkesi konunun içine çekmeye çalışmışsında fazla uzatma bence artık
Haklisiniz benim fikirlerini begenmedigim insanlari (ne demek oluyorsa artij konunun icine cekmek) yanlissa sizin de inanciniza uygun olmaysn insanlari yargilamaniz yanlis... herkes sizin inanciniz dogrultusun da yasamak zorunda degil.. bedelini sizin odemediginiz yahut olanaklarini sizin saglamadiginiz hayati yahut hayatlari yargilama hakkina sahip degilsiniz... bir fikrin yanlisligi konusunda yahut bir fikre tezat fikir belirtmek icin sizden icazet almayacagim... bunun icin illa bana laf atmaniz gerekmiyor...

6 yıllık kocam benim nerede ben var bilmez bu ne ya gerçekten bişey olsa bence olayın heyecanindan ben men hesabı yapamazdı. İnşallah kuzenin bırakır nisanlisini

Haha ay şaka gibisin cidden ,boşa konuşuyorsun ,yapmadığım ,hatta düşünmediğim bile şeyler üzerinden niye benimle muhattap oluyorsunki durduk yere

Ve ayrıca sen benim inancımı nerden biliyorsun , günah sevap yazmamışım yorumumda

Konudaki kimseye üzülemedim. Burada bekareti savunacak son insanlardan biriyim ama ortada güvensizlik yaratacak bir durum var.

İki aile de belli bir hayat görüşündeyse, adam, kızın eski sevgilisine atletli fotoğraf gönderdiğini düşünmemiştir. Çünkü şekilcilik bunu gerektirir.
Kız kendisi açıklamalıydı. "Doğruyu söylemiyorum ama yalan da söylemiyorum" şeklinde uyanıklık yapmış.
Nişanlı kandırılmış hissetmekte haklı. Çünkü kendisine vaat edilen bu değildi.

Nişanlıyla ne kadar ileri gidildiği de önemli. Ona atletli, saç açık fotoğraflar atılmadıysa, "ihihi ben çok utangaç bir kızım" imajı çizildiyse daha da kötü.
Ama zihniyetinden dolayı hak etmiş. Bundan sonra şekilci davranmamayı, herkesin dürtüleri olduğunu, baskının yalanlara sebep olduğunu öğrenmiştir umarım.

Ama ona da aynı tarz fotolar atıldıysa, kuzeniniz "yavrum sen salak mısın? Bu kadarcık sürede sana fotoğraf attıysam 3 senelik ilişkide atmamam mümkün mü?" dese haklı. Adamın ikiyüzlülüğünü yüzüne vurmalı.

Eski sevgili doğum lekesini tarif edemeyince nişanlısı inanacak mı? O şüphe hep kalacak. Kuzeniniz ikisini de hayatından çıkarıp böyle stresler yaşatmayacak birini bulsun.

Çok mantıklı nasıl olsa kadınlarınki alınan bir şey. Doktora gidip istesin. Acaba erkeğin başına gelse böyle bir sey, zavallim ne yapacaktı acaba(!)

Adam kısa ve oz ispatla demis eger kaybetmek istemiyorsa oyle yapsin dedim. Ben yapmazdim sahsen, zaten bana guvenmeyen insani ben siler atardim. Belliki kuzeni cikis yolu bekliyor ne diyim simdi.. Bencede kotu birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…