Kuzenim tek hatam bu diyo zaten. Aramızda kii sevgiye ve kendisine güvendiğim için bir hata olduğunu düşünmedim o zaman diyor. Çünkü yalanlarıni yakalamasam belki onunla nisanli olabilirdim dedi. Düşünemedim böyle bişey yaşayacagimi dedi.Bu sizi ilgilendirmez iste.. kapali da olsa insan insan dedigin seyin duygulari var ihtiyaclari var.. yargilamak allah in isi.. kendi isinize bakiniz...
Ayrica son cumlenizle ilk cumleniz cok guzel celisiyor... yarissa hangi cumle kazanir acabaİsteyen bişeyler yaşar, istemeyen yaşamaz. Ben sorgulamam. O yorumuda ben yapmadim hoş. Görünce yazmak istedim. Ama kapalılık Allah istedigi icinse ve bunu yapiyosa haramdan uzak durmasi lazim evet..
nikahlı eşi ve eski sevgilisi kızın kalçasındaki beninin nasıl olduğunu mu konuşacaklar? nereden bakarsak elde kalacak bir konu maalesef.. umarım sorun yaşamadan, kimse duymadan sıyrılır bu işin içinden..Şekil, boyut, renk sorabilirler adamla yüzleşip. Bunlar bekaret raporundan daha geçerli olur. Bekaret ne ki diktirebilir zarını ya da başka türlü ilişki yaşamış olabilir. Olaya çok düz bakıyorsunuz.
Geçmişe mazi derler kim ne kadar doğru yada tek günah zina mi ? Kadin bu adamı aldatmamış, fotoğraf atmış atmamalıymış empati falan değil mesele adamı suclamiyorum ama geçmiş, bitmiş bir mesele bence güvenmiyorsa direk ayrılsın hepimiz hata yapıyoruz ama geride bırakmış... Ayrıca benim geçmişte yaptığım birşeyi (namus dışında birşey yaşayıp da isbatı olmadan ) eşim dahi olsa kimse sorgulayamaz ...Güvenmiyorsaymış...
Hemen adamı suçlayın zaten...
Resmi nikahlı karısının uygunsuz fotoğrafları ve üstüne vücudunun ayrıntıları elin sapığı tarafından adama gönderiliyor ama yine suçlu yine suçlu...!
Bırakın lütfen. Adam haklı. Sonuna kadar haklı.
Biraz empati yapın. Bu kişinin yerinde olsanız ne hissederdiniz?? Siz şüphe etmezmiydiniz??
Güvenip güvenmeme meselesi değil bu. O sınır çoktan aşılmış. Olan olmuş ne güveni ne itimadı...
Canim yasadigi degil hata olan, hata olan kismi kiminle yasadigiKuzenim tek hatam bu diyo zaten. Aramızda kii sevgiye ve kendisine güvendiğim için bir hata olduğunu düşünmedim o zaman diyor. Çünkü yalanlarıni yakalamasam belki onunla nisanli olabilirdim dedi. Düşünemedim böyle bişey yaşayacagimi dedi.
Yok celismiyo, algı meselesi. Ben beni alakadar etmediğini fakat dinine bağlı biriyse Allahın bunu haram kıldığını söylüyorum. Anlayabildiniz umarımAyrica son cumlenizle ilk cumleniz cok guzel celisiyor... yarissa hangi cumle kazanir acaba
Ben yorumumda günahmı yazmışım ,soru sormanın neresi yargılama oldu ,sen hayırdırya 20 sayfa öncesi yapılan yorumları sorguyamı çekiyorsun tek tek ...Madem banane senin fikrinden, sanane milletin ne yasadigindan.. bazi seyler gunahsa burda milleti yargilamak gunahtan sayilmiyor galiba.. isinize geldigi gibi galiba
Soylemek istwdigim gayet acik ve net... mesajinizi okuyun soru mu yargilama mi anlarsiniz.. ne sorgusu senin gibi fikrimi belirtiyorum... verecek cvp bulamayinca sen hayirdir... banlanmk istemiyorum demk istedigimi anlayan anladi... daha birsey yazmicam sana...Ben yorumumda günahmı yazmışım ,soru sormanın neresi yargılama oldu ,sen hayırdırya 20 sayfa öncesi yapılan yorumları sorguyamı çekiyorsun tek tek ...
Hayır kuzenimin resimleri var sadece şu sporcu atleti var ya rambo mu ne deniyor ondan 2 tane resim var. Kapalı bir kız olduğu için hani bak bende açık resimleri var doğru söylüyorum anlamında atılmış. Ama kesinlikle bacak göğüs yok sadece saçları ve kolları görünüyo
Ay ne olur yaz haha sanki ben sana laf atmışım durduk yereSoylemek istwdigim gayet acik ve net... mesajinizi okuyun soru mu yargilama mi anlarsiniz.. ne sorgusu senin gibi fikrimi belirtiyorum... verecek cvp bulamayinca sen hayirdir... banlanmk istemiyorum demk istedigimi anlayan anladi... daha birsey yazmicam sana...
Aslında kuzenim saklamamista başta söylemiş 3 yıl görüştüğüm biri oldu falan eşide olabilir herkesin bu zamanda oluyor tabi şeyler söylemiş. Kuzenimde detaya inmemiş. Fotoğraf attım şunu yaptım tarzı.Eski sevgili de böyle yapınca olanlar olduAnladim.Yasadigi olay uzucu tabiki.Ve bu olay onda derin izler birakabilir.Muhtemelen sonuclari da guzel olmayacaktir.
Evlilik guven temelli kurulur.Genellikle bireyler kendi inancina,kulturune yakin insanlarla iliski icine girer ve evlenmek ister.
Evlilik karari alinirken insanlar karsisindaki insanda gormek istedikleri beklentileri anlatir.Guven ise bunlarin basinda gelir.Yani bir kisi gecmisini dogru anlatir ve bu sekilde kabul gorurse iliski yurur.Gecmisini yanlis anlatir, saklarsa ve bu birgun ortaya cikarsa iliskide guven sarsilmis olur.
Eger karsisindaki kisi kuzeninize guvenmiyorsa ve her seye ragmen onu kabul etmeyecekse evlendikten sonra bakire oldugunu anlamis olsa dahi sen diktirmissindir gibi laflar soyleyebilir.
Bu durumdan kurtulusunun tek bir yolu var o da kocasinin ona guvenmesi.Ancak kuzeniniz ondan beklenmeyecek davranislarda bulundugu icin bu zor.
Kimseyi kırmak istemiyorum ama mesele burda atıp atmamasi değil ki. Zaten kız da iyiki attım demiyor. Pişman zaten. Belki düşünmedi. Yada isteyerek bilerek attı bu bizi bağlamaz. Ben sadece yardımcı olmak istiyorum. Nasıl kurtuluruz onu öğrenmek istiyorum.
Haklisiniz benim fikirlerini begenmedigim insanlari (ne demek oluyorsa artij konunun icine cekmek) yanlissa sizin de inanciniza uygun olmaysn insanlari yargilamaniz yanlis... herkes sizin inanciniz dogrultusun da yasamak zorunda degil.. bedelini sizin odemediginiz yahut olanaklarini sizin saglamadiginiz hayati yahut hayatlari yargilama hakkina sahip degilsiniz... bir fikrin yanlisligi konusunda yahut bir fikre tezat fikir belirtmek icin sizden icazet almayacagim... bunun icin illa bana laf atmaniz gerekmiyor...Ay ne olur yaz haha sanki ben sana laf atmışım durduk yere, fikrini beğenmediğin herkesi konunun içine çekmeye çalışmışsında fazla uzatma bence artık
Haha ay şaka gibisin cidden ,boşa konuşuyorsun ,yapmadığım ,hatta düşünmediğim bile şeyler üzerinden niye benimle muhattap oluyorsunki durduk yereHaklisiniz benim fikirlerini begenmedigim insanlari (ne demek oluyorsa artij konunun icine cekmek) yanlissa sizin de inanciniza uygun olmaysn insanlari yargilamaniz yanlis... herkes sizin inanciniz dogrultusun da yasamak zorunda degil.. bedelini sizin odemediginiz yahut olanaklarini sizin saglamadiginiz hayati yahut hayatlari yargilama hakkina sahip degilsiniz... bir fikrin yanlisligi konusunda yahut bir fikre tezat fikir belirtmek icin sizden icazet almayacagim... bunun icin illa bana laf atmaniz gerekmiyor...
Ve ayrıca sen benim inancımı nerden biliyorsun , günah sevap yazmamışım yorumumdaHaklisiniz benim fikirlerini begenmedigim insanlari (ne demek oluyorsa artij konunun icine cekmek) yanlissa sizin de inanciniza uygun olmaysn insanlari yargilamaniz yanlis... herkes sizin inanciniz dogrultusun da yasamak zorunda degil.. bedelini sizin odemediginiz yahut olanaklarini sizin saglamadiginiz hayati yahut hayatlari yargilama hakkina sahip degilsiniz... bir fikrin yanlisligi konusunda yahut bir fikre tezat fikir belirtmek icin sizden icazet almayacagim... bunun icin illa bana laf atmaniz gerekmiyor...
Çok mantıklı nasıl olsa kadınlarınki alınan bir şey. Doktora gidip istesin. Acaba erkeğin başına gelse böyle bir sey, zavallim ne yapacaktı acaba(!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?