- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 33
Daha neler ya, sözüne güvenmeyen adamı raporla mı ikna edecek. Bekaret raporu utanç verici, rezalet birşey!dQUOTE="Sonsuzum_melek, post: 59317383, member: 923143"]
Ee kuzeniniz birsey yaşamadiysa ve nişanlisini kaybetmek istemiyorsa bekaret raporu alsin. Ispatlasin..
Hanımlar,Kimseyi kırmak istemiyorum ama mesele burda atıp atmamasi değil ki. Zaten kız da iyiki attım demiyor. Pişman zaten. Belki düşünmedi. Yada isteyerek bilerek attı bu bizi bağlamaz. Ben sadece yardımcı olmak istiyorum. Nasıl kurtuluruz onu öğrenmek istiyorum.
Allah başın örtülmesini istiyor. Başı açık kadın Allah'ın bu isteğine uymuyor. O zaman diğer isteklerine de uymuyor/uymasın. Hiç böyle bir şey olabilir mi?İsteyen bişeyler yaşar, istemeyen yaşamaz. Ben sorgulamam. O yorumuda ben yapmadim hoş. Görünce yazmak istedim. Ama kapalılık Allah istedigi icinse ve bunu yapiyosa haramdan uzak durmasi lazim evet..
Yani kuzeniniz karsi cinse haram oldugnu dusunerek kapaniyor ve inancina gore dini bir vecibeyi yerine getiriyor ama eski sevgiliye acik fotolar atabiliyor vucudunu gosterebiliyor.Ha birine ha binine 1 kisiye olunca gunah yada haram degil mi?? demek ki konu allah korkusu degil goruntuymus.Bence bu buyuk karaktersizlik hic etik bir davranis degil iste bu sebeple ayrilirdim kuzeninizden.
Alllahtan kapalıymışŞuan kuzenim yanımda anlık fotoğraf isteyince ve kendisine güvendiği için atmış bir kaç tane kendi evinden. Böyle diyor kuzenim
Herkes genç adama yüklenmiş denk gelip okuduğum birkaç mesajda. Bu tür hassasiyetler gütmeyecek bir erkek olsa zaten saçlarını, bacaklarını, kollarını, omuzlarını... gördüğü bir kadını seçebilirdi eş olarak. Hiç dokunmadan da nikahı kıymış. Olan bitenden kim olsa rahatsızlık duyar, nasıl ispatlayacaksın olayına girer. Çocuk çiğ falan değil, tercih ettiği insandan beklentisi gayet normal. Başını örtmüşsün ya yeter demesini mi bekliyorsunuz anlamadım
Hiç sanmıyorum
Ya ne büyütüyor ki kuzen
Al ben var mı incele desin.
Yoksa, yalanın bedelini çekip ayrılacak,
Nişanlı tecavüz mü edecek sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?