kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

Evet kız yemin ediyor laf arasında geçti. Söylediğimi bile unuttum diyor. Fotoğraf konusunda da zaten güveniyordum seviyordum anlık isteyince attım diyor

Evet kız yemin ediyor laf arasında geçti. Söylediğimi bile unuttum diyor. Fotoğraf konusunda da zaten güveniyordum seviyordum anlık isteyince attım diyor
Olabilir canım... İşte örnek anlattım ben de... Büyük ihtimalle kapalı olduğu için o şekilde fotoğraf atması bile garipsendi ve diğer dediği şeyler de doğru olabilir o zaman dendi. Şimdi konuyu başka yere kaydırmak için yazmıyorum ama bazı şeylerin hakkını vermek gerek işte.

Bu adam bu kizi bugun birakmasa yarin birakir.Zira guven bir kere gitmis.Yalan soyleyen esi kim ister?

Ustu kapatip alti elaleme acmak nasil bir tezattir!

Ee kuzeniniz birsey yaşamadiysa ve nişanlisini kaybetmek istemiyorsa bekaret raporu alsin. Ispatlasin..
Mesele bekaret değil ki. Bakire olsa diyecek belki başka yoldan yaptınız. Yada sadece sevistiniz. Çocuğun yalan söylediğini nasıl ispatlariz. Olayların kuzenimin anlattığı gibi olduğunu. Zaten eniştede bekaretle alakalı bişey dememiş

Ee kuzeniniz birsey yaşamadiysa ve nişanlisini kaybetmek istemiyorsa bekaret raporu alsin. Ispatlasin..
Çok mantıklı nasıl olsa kadınlarınki alınan bir şey. Doktora gidip istesin. Acaba erkeğin başına gelse böyle bir sey, zavallim ne yapacaktı acaba(!)

dQUOTE="Sonsuzum_melek, post: 59317383, member: 923143"]
[/QUOTE]
Daha neler ya, sözüne güvenmeyen adamı raporla mı ikna edecek. Bekaret raporu utanç verici, rezalet birşey!

Cok zor bir süreç insallah dogru kararlar alir cocuk belkide birlikte olup olmadiklarindan bile suphe ediyordur yorum yapmak bize ne kadar duser bilmem ama bunu aşsalar bile ilerde kizdiginda sen atmissindir resim yada bir kiz bir erkege kalcamda ben var niye desin anlatsin der yuzune vurur nişanlısı kendince hakli bence bende olsam nisanlim adina biri mesaj atsa derim senin ne isin vardi elalemin kizina kalcandaki beni anlattin
Ayrilmayi dusunuyosa da anlasamiyoruz desin
O mesaj atan cocugun mesajlarini mahkemeye versin

Ya niye bu kadar absurd geliyor? Benim de bacağımin en üstünde -baya en üstünde- bir şey var. Ve bu direkt bir harf. Zamanında beş sene sevgili olduğum birinin baş harfi... Ama tam da değil . Mesela adı
Zaten en başından bana niye bir şey deme gereği duydun ki?
Dürtün neydi?
Sana kasıt mı vardı?
Okumadığın gibi, yanlış anlamanın boyutunu değişirtdin.
Muhalif falan olmadığımı anlamış olmanı dilerdim.

Fakat bazen şımarıkça imkansız dileklerim oluyor, mühim değil.

Yıldızlı geceler.

Ben nikahları geçersiz demedim ki.
Toplum gözünde ve yaşayış biçimi olarak karı koca olmazlar dedim.
Dolayısıyla birliktelikleri yok iken, bir kadının poposunu açıp ‘aha bak’ demesi normal değil elbette.
Bir adam karısından, kendi isteği olmadan hiçbir şey talep edemez bile.
Ayrıca, siz ispattan gösteri anladıysanız bile iğrenç bir şey bu.
Eğer doğum lekesi varsa, diğer ithamı doğru kılacak.
Bir kadına belki atılan iftira, gerçeklik kazanacak.
Bu mudur doğru?
Herhangi bir insanın, eşi hakkında edilen tüm laflara ispatla mı inanması gerekir?
Söz beyanı esas değil midir?
Nerede kaldı güven?
Koca diye hitap edilen birinin, karısına sadece delille ispatla inanması, o evliliği gerçek kılmaktan çok öte, insan onurunu zedeleyici bir tutum bu.
Ayrıca, kocama milyon kere adam mısın erkek misin vs şeyler söyledim ve iğrenç şeyler de işittim.
Hiçbirinin altında ‘beden’ olgusu yoktur bu haraketlerin.
Lütfen onlarla, bunu bir tutmayın.

Genelleme neden?
Laf atacak yer ariyor olabilir misiniz?

Yahu mesele bekaret değilse neyi nasıl ispatlayabilir bu kız!

Yoo okudum aslında ve tam tersi sizin ben tam anlamamisim gibi şeyler dediğinizi gördüm son mesajlarda. Yansıtma mi yaptınız simdi de?

Şimdi artık uykumuz geldi, haliyle algı zayıfladı

Bir defa şunu idrak etmeni Tanrı’dan umarım
Burada şantaj yok, zorlama yok
İsteye isteye fotoğraf göndermiş, tesettürlü haliyle. Şimdi yandı çırası yani özet bu.

Yahu mesele bekaret değilse neyi nasıl ispatlayabilir bu kız!
Bizde onu bilmiyoruz açıkçası. Oldu ki ispat edemedim nisan atıldı amcamlar duyarsa kızın inanın bütün hayatı biter. Küçük yer duyulursa kızın geleceği bile kayabilir. Kuzenim açıkçası bu işten nasıl çıkarım derdinde

Bazen yok ya şaşıracak baya az şey kaldı diyorum. Böyle ooo diyecek citamiz yükseldi diyorum ama surda yazılanları okuyunca yine de oluyor ya... Bu belki de iyi bir şey(benim için en azından) ama hala,hala ve hala eşi bakirse bir de diyen var ya... Şu an erkek bakır olmayıp kadın bakire olup evlenen binler varken... Erkeğe aciyor...

Şu yazdığınız bile algınızı gösteriyor.
‘Tesettürlü haliyle’!
Tesettürsüz olsa müstehaktı ya da kapalı hanımsa ve gönderiyorsa sonucuna katlansın diyor bu cümle.
Bu kadın diyor ki, ben beraber olmadım ama diğer iğrenç herif namusuna laf edip, nişanlısına anlatıyor.
Şimdi kimin çırası yanmış acaba?
Atılan iftira ile beden ispatına zorlanan kadın mı, yoksa ona iğrençlikler silsilesi yaratan hayatındaki erkekler mi?
Bence erkeklerin öbür taraftaki çıraları yanıyor, hani güya muhafazakar oldukları için söylüyorum bunu.

Her neyse, siz yapmış etmiş çeksin ceremesini deyip dar açıdan bakıyorsunuz, benim gibi düşünenler ise kadının hayatında zorbalığa uğradığını, kendi bedeni hakkında iki erkeğin karşılıklı sohbeti sonucunda çok aşağılayıcı bir teklife maruz kaldığını görüyoruz.
Uzlaşmamız imkansız.

kasma canim kendini alinti yapip yapmicam diye

emin ol iliskiler bundan daha net olmali, olmak zorunda. ve emin ol guven konusunda bir sorun yok ise, ortaya nifak sokulan konuyla alakali mantikli bir aciklama yapilir ve karsi taraf bunda inanir. inanmazsa orani acmak burani acmak gibi gereksiz islere hic girilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…