Evet kız yemin ediyor laf arasında geçti. Söylediğimi bile unuttum diyor. Fotoğraf konusunda da zaten güveniyordum seviyordum anlık isteyince attım diyorYa niye bu kadar absurd geliyor? Benim de bacağımin en üstünde -baya en üstünde- bir şey var. Ve bu direkt bir harf. Zamanında beş sene sevgili olduğum birinin baş harfi... Ama tam da değil . Mesela adı birleşik Emrecan olsun ama herkes can desin kendi de dahil. Öyle bir şey yani c olduğunu düşünün. Sohbet arasında geçmişti yani zamanında. Hatta kardeşlerim falan da çok önceden derdi sen herhalde c ile başlayan-misal- biriyle evleneceksin vs diye. Demek ki ben de oyle anlam yuklemisim zamanında... Hiç de alakası olmadı yani:) demek istediğim geçebiliyor laf arasında.
Vallahi istediginizi savunun ama sırf karşıt bir sey yazacağım diye sacmalayabiliyorsunuz. Umarım sosyal medya dışında böyle değildir hatta reel hayatta yapamadiginizi buralarda yapıp tatmin oluyorsunuzdur. Ne diyimCeviz yeminin yaralarını tabi ki!
Olabilir canım... İşte örnek anlattım ben de... Büyük ihtimalle kapalı olduğu için o şekilde fotoğraf atması bile garipsendi ve diğer dediği şeyler de doğru olabilir o zaman dendi. Şimdi konuyu başka yere kaydırmak için yazmıyorum ama bazı şeylerin hakkını vermek gerek işte.Evet kız yemin ediyor laf arasında geçti. Söylediğimi bile unuttum diyor. Fotoğraf konusunda da zaten güveniyordum seviyordum anlık isteyince attım diyor
Mesele bekaret değil ki. Bakire olsa diyecek belki başka yoldan yaptınız. Yada sadece sevistiniz. Çocuğun yalan söylediğini nasıl ispatlariz. Olayların kuzenimin anlattığı gibi olduğunu. Zaten eniştede bekaretle alakalı bişey dememişEe kuzeniniz birsey yaşamadiysa ve nişanlisini kaybetmek istemiyorsa bekaret raporu alsin. Ispatlasin..
Çok mantıklı nasıl olsa kadınlarınki alınan bir şey. Doktora gidip istesin. Acaba erkeğin başına gelse böyle bir sey, zavallim ne yapacaktı acaba(!)Ee kuzeniniz birsey yaşamadiysa ve nişanlisini kaybetmek istemiyorsa bekaret raporu alsin. Ispatlasin..
Ya niye bu kadar absurd geliyor? Benim de bacağımin en üstünde -baya en üstünde- bir şey var. Ve bu direkt bir harf. Zamanında beş sene sevgili olduğum birinin baş harfi... Ama tam da değil . Mesela adı
Zaten en başından bana niye bir şey deme gereği duydun ki?Vallahi istediginizi savunun ama sırf karşıt bir sey yazacağım diye sacmalayabiliyorsunuz. Umarım sosyal medya dışında böyle değildir hatta reel hayatta yapamadiginizi buralarda yapıp tatmin oluyorsunuzdur. Ne diyim
Ben nikahları geçersiz demedim ki.Yoo, yoldan geçeni tutup nikah masasına oturtmuyor
Nişan dönemi geçiren çiftin resmî nikahı sadece 2 şahit bile olsa dinen geçerlidir.
Bakın ben hala talebin
500 mesaj önce @KaraTurna ablama yaptığım açıklamadaki gibi
Sevişme olduğunu düşünmüyorum.
Talep işte ispat talebi.
Ki bu İspatı koy kenara.
Öfkeyle geber insallah bile diyoruz, adam ol, kadınlık yap deniliyor, yani bu denli ağır tepkiler verilirken
Ee göster o zaman o beni ispatla demesi, çok mu tuhaf?
@nooption iyi niyetli demiş çok sevindim
Neden ilk anda kötüsünü düşüneyim, kuzenin riyası ortadayken.
Küçük şehir kız muhafazakar ama sevgilisiyle muhabbetine bak. Eşi haklı yani kim olsa öyle tepki verir gögüsündeki kalçasındaki izin muhabbetini niye yapmış ki gereksiz. Bence ilişki yaşamadıysa ispatlamak çok zor. Ancak güven gerekir o da yok sanırım. Bakireyse anca doktor yoluyla ispatlar. Gerçi ispat isteyenle de yaşanır mı bilemem. 9 yıllık ilişkim var nişanlıyım kapalı da değilim bir kere iç çamaşırlı fotoğraf atmadım. Kapalı insanlar daha fena derlerdi de inanmazdım. Yazık gerçekten eşine üzüldüm hele bir de bakirse..
Yahu mesele bekaret değilse neyi nasıl ispatlayabilir bu kız!Mesele bekaret değil ki. Bakire olsa diyecek belki başka yoldan yaptınız. Yada sadece sevistiniz. Çocuğun yalan söylediğini nasıl ispatlariz. Olayların kuzenimin anlattığı gibi olduğunu. Zaten eniştede bekaretle alakalı bişey dememiş
Yoo okudum aslında ve tam tersi sizin ben tam anlamamisim gibi şeyler dediğinizi gördüm son mesajlarda. Yansıtma mi yaptınız simdi de?Zaten en başından bana niye bir şey deme gereği duydun ki?
Dürtün neydi?
Sana kasıt mı vardı?
Okumadığın gibi, yanlış anlamanın boyutunu değişirtdin.
Muhalif falan olmadığımı anlamış olmanı dilerdim.
Fakat bazen şımarıkça imkansız dileklerim oluyor, mühim değil.
Yıldızlı geceler.
Şimdi artık uykumuz geldi, haliyle algı zayıfladıBen nikahları geçersiz demedim ki.
Toplum gözünde ve yaşayış biçimi olarak karı koca olmazlar dedim.
Dolayısıyla birliktelikleri yok iken, bir kadının poposunu açıp ‘aha bak’ demesi normal değil elbette.
Ayrıca, siz ispattan gösteri anladıysanız bile iğrenç bir şey bu.
Eğer doğum lekesi varsa, diğer ithamı doğru kılacak.
Bir kadına belki atılan iftira, gerçeklik kazanacak.
Bu mudur doğru?
Herhangi bir insanın, eşi hakkında edilen tüm laflara ispatla mı inanması gerekir?
Söz beyanı esas değil midir?
Nerede kaldı güven?
Koca diye hitap edilen birinin, karısına sadece delille ispatla inanması, o evliliği gerçek kılmaktan çok öte, insan onurunu zedeleyici bir tutum bu.
Ayrıca, kocama milyon kere adam mısın erkek misin vs şeyler söyledim ve iğrenç şeyler de işittim.
Hiçbirinin altında ‘beden’ olgusu yoktur bu haraketlerin.
Lütfen onlarla, bunu bir tutmayın.
Bizde onu bilmiyoruz açıkçası. Oldu ki ispat edemedim nisan atıldı amcamlar duyarsa kızın inanın bütün hayatı biter. Küçük yer duyulursa kızın geleceği bile kayabilir. Kuzenim açıkçası bu işten nasıl çıkarım derdindeYahu mesele bekaret değilse neyi nasıl ispatlayabilir bu kız!
Şu yazdığınız bile algınızı gösteriyor.Şimdi artık uykumuz geldi, haliyle algı zayıfladı
Bir defa şunu idrak etmeni Tanrı’dan umarım
Burada şantaj yok, zorlama yok
İsteye isteye fotoğraf göndermiş, tesettürlü haliyle. Şimdi yandı çırası yani özet bu.
kasma canim kendini alinti yapip yapmicam diyeYani söz verdim kendime alıntı yapmayacağım diye, ama
Bu Yeşilçam değil ki gerçek hayat
Benim sözüm doğruysa, al bak bakiim var mı iz
Yok mu haa morardın mı derdim.
Yani bu o Bebek benden değil demek ile karıştılırıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?