Nişanlısı da haklı bence ama kendini kanitla falan çirkin olmuş inanmıyorsan ayrilirsin belliki o da seviyor ama çok sağlam sarsılmış . Dr gitsin kontrol ettirsin nişanlısının da içi rahat etsin zamanında hata yapmış neticede .eğer iftira olsaydı ona inanmayan adamdan hemen ayrılmasını söylerdim.Hayırlı akşamlar öncelikle hanımlar, konuyu uzatmadan yazmak istiyorum ve konunun taşınmamasını rica ediyorum. Kuzenim 26 yaşında ve nişanlı. Nişanlısından önce yaklaşık 3 yıl görüştüğü bir şahıs vardı. Bazı sebeplerden ötürü kuzenim ilişkiyi bitirip sonlandırdı. Yaklaşık 6 ay sonra nişanlısıyla tanışıp evlilik yoluna girdiler. Eski sevgili nerden öğrendiyse kuzenimin nişanlısına sahte bir hesaptan mesaj atıyor. Evleneceğin insana dikkat et benimle şunları şunları yaşadı diyor. Hatta delil olarak kalçasında doğum lekesi var tarzı şeyler yazıyor. Kuzenim kapalı bir kız kendisinde olan açık ve atletli resimleri atıyor ayrıca. Kuzenime sorduğumuzda asla aramızda bişey geçmedi sadece onun kolunda vardı doğum lekesi benimde kalçamda var tarzı şeyler konuştuklarını söylüyor. Bana yalan söylemez. Ama nişanlı bey inanmış gibi ve resmi nikah yapılmış şimdi nisan atılmak üzere bana kendini ispatla demiş. Ben inanmıyorsa bitsin diyorum ama aileme ne diyecem nasıl olacak tarzı şeylerle sürekli ağlıyor. Ne yapabiliriz ?
Söylediler mi bilmiyorum henüz hepsini okumadım, ama ispat olayını en başından bu yana yanlış anlıyorsun :)
"Kendini ispatla" derken bekaret kontrolünü kastediyor nişanlı (resmi nikahlı)
Ne kadar suni bir ilişki ve evlilik yaşıyor bu insanlar aklım almıyor..
Nereden biliyorsunuz bekaret dediğini? Zarı diktirebilir, anal ilişki olabilir. Yani bekaret olayı çok boş bir konu.
nikahlı eşi ve eski sevgilisi kızın kalçasındaki beninin nasıl olduğunu mu konuşacaklar? nereden bakarsak elde kalacak bir konu maalesef.. umarım sorun yaşamadan, kimse duymadan sıyrılır bu işin içinden..
Ben kastedileni söyledim. Anladığım bu. Bu konuda cahil insanların ispat olarak kastettiği argüman budur çünkü..
Operasyon geçirdi mi geçirmedi mi kimse bilemez ki zaten..
Şekil, boyut, renk sorabilirler adamla yüzleşip. Bunlar bekaret raporundan daha geçerli olur. Bekaret ne ki diktirebilir zarını ya da başka türlü ilişki yaşamış olabilir. Olaya çok düz bakıyorsunuz.
Bence hayatından çıkarır zaten ama olayı ailesi duyacak daha fena olacak. Sevgiliyken ayrılmaya benzemez ki bu. İki aile de niye ayrılıyorsunuz diyecek herkes olayı öğrenecek
Allah kahretsin ne rezil bir konu. Ortada çok aşağılık bir suç varken millet neleri konuşmuş. Lânet olsun ya. Sonra neden ülkeyi sevmiyorsunuz.Kadin bu şekilde neyi ispatlayacak? "Bak ben bakireyim, evlenilmeye değerim"??? Iki erkeğin bir kadinin kalçasini konuşmasini nasil onur kirici, aşağalik birşey olarak görmezsin??
Güven nerede? Adam eğer bu olaydan dolayi güvenmiyorsa (ki bence yine alçakça birşey), ayrilip ve herkese "biz anlaşamadik" diyebilir.
Yemin ile aynisini bir erkeğin başina gelse, ve hatta seks yaparken videosu bile olsa, herkes "nolcak, söyleyememiş işte, o pis yellozda sizi kiskaniyor" diye konuşurdu. Kimse nişanlisindan ayrilmazdi.
Ama konu kadin ve üstüne kapali bir kadin! Tabiki geçmiş ilişkisinde yaşadiği şeylerin, söylediklerin hesabini vermek zorunda. Eğlenilecek değil, evlenilecek kiz olduğunu ispat etmek zorunda. Kendisi bir et parçasi çünkü. Söyledikleri önemli değil. Güven önemi değil. Sadece et parçasidir o dimi?
Yaziklar yaziklar olsun!! Bu konu benim miğdemi bulandirdi cidden. Kadinin en büyük düşmani, diğer bir kadindir.
Söylediler mi bilmiyorum henüz hepsini okumadım, ama ispat olayını en başından bu yana yanlış anlıyorsun :)
"Kendini ispatla" derken bekaret kontrolünü kastediyor nişanlı (resmi nikahlı)
Ne kadar suni bir ilişki ve evlilik yaşıyor bu insanlar aklım almıyor..
Bu sizin düşünceniz ama adamın dediği bir şey yok.
demek ne demek size göre?bana kendini ispatla
Kadin bu şekilde neyi ispatlayacak? "Bak ben bakireyim, evlenilmeye değerim"??? Iki erkeğin bir kadinin kalçasini konuşmasini nasil onur kirici, aşağalik birşey olarak görmezsin??
Güven nerede? Adam eğer bu olaydan dolayi güvenmiyorsa (ki bence yine alçakça birşey), ayrilip ve herkese "biz anlaşamadik" diyebilir.
Yemin ile aynisini bir erkeğin başina gelse, ve hatta seks yaparken videosu bile olsa, herkes "nolcak, söyleyememiş işte, o pis yellozda sizi kiskaniyor" diye konuşurdu. Kimse nişanlisindan ayrilmazdi.
Ama konu kadin ve üstüne kapali bir kadin! Tabiki geçmiş ilişkisinde yaşadiği şeylerin, söylediklerin hesabini vermek zorunda. Eğlenilecek değil, evlenilecek kiz olduğunu ispat etmek zorunda. Kendisi bir et parçasi çünkü. Söyledikleri önemli değil. Güven önemi değil. Sadece et parçasidir o dimi?
Yaziklar yaziklar olsun!! Bu konu benim miğdemi bulandirdi cidden. Kadinin en büyük düşmani, diğer bir kadindir.
Ben de okur okumaz aynı şeyi anladım, yoksa zaten fotoğraflar var ve beni olduğunu da söylemiş başka neyi ispat etmesini isteyebilir ki
Allah kahretsin ne rezil bir konu. Ortada çok aşağılık bir suç varken millet neleri konuşmuş. Lânet olsun ya. Sonra neden ülkeyi sevmiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?