kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

Nişanlısı da haklı bence ama kendini kanitla falan çirkin olmuş inanmıyorsan ayrilirsin belliki o da seviyor ama çok sağlam sarsılmış . Dr gitsin kontrol ettirsin nişanlısının da içi rahat etsin zamanında hata yapmış neticede .eğer iftira olsaydı ona inanmayan adamdan hemen ayrılmasını söylerdim.

Nereden biliyorsunuz bekaret dediğini? Zarı diktirebilir, anal ilişki olabilir. Yani bekaret olayı çok boş bir konu.

Nereden biliyorsunuz bekaret dediğini? Zarı diktirebilir, anal ilişki olabilir. Yani bekaret olayı çok boş bir konu.

Ben kastedileni söyledim. Anladığım bu. Bu konuda cahil insanların ispat olarak kastettiği argüman budur çünkü..
Operasyon geçirdi mi geçirmedi mi kimse bilemez ki zaten..

bu konu çok taraftan ele alınacak bır konu.uzun yazmamak adına tek garanti olan şeyİ; msj atan ve şantaj yapanın şerefsiz olduğudur.

Ben olsam mesaj atardım. "Nişanlıma böyle böyle demişsin madem gördün tarif et nasılmış izim" diye. Üstüne de "Savcılığa şikayete gidiyoruz" yazardım. Büyük ihtimalle cevap bile veremez ya da yalvarma moduna geçer. Kız doğru söylüyorsa tabii.

İspatla derken?dıyıp kızın nısanı atması lazımdı bence,
Ayrıca kapalı kızları ne sanıyor bu millet yahu:)
Anacım bi çoğu aile zoruyla kapatılmış,genc insanlar.
Kapalı dıye sanıyor musunuz ki 4*4luk yasıyor,kaldı ki genç illaki hatalar yapılır.
Bunun kapalısı açığı yok.
sokakta göruyorz sknny pantolon,sahne makyajı gibi makyaj,eller ojeli,aile kapan demıs örtmüş kafayı iste.
Bence ortada abartılcak bi durum yok,kız evlenmesin o adamla,bi ömür basına kakar.
Ayrıca nerden biliyorz adamın eski sevgilisi gibi fake hesapla kıza yürümediğini?

Şekil, boyut, renk sorabilirler adamla yüzleşip. Bunlar bekaret raporundan daha geçerli olur. Bekaret ne ki diktirebilir zarını ya da başka türlü ilişki yaşamış olabilir. Olaya çok düz bakıyorsunuz.

Kadin bu şekilde neyi ispatlayacak? "Bak ben bakireyim, evlenilmeye değerim"??? Iki erkeğin bir kadinin kalçasini konuşmasini nasil onur kirici, aşağalik birşey olarak görmezsin??

Güven nerede? Adam eğer bu olaydan dolayi güvenmiyorsa (ki bence yine alçakça birşey), ayrilip ve herkese "biz anlaşamadik" diyebilir.

Yemin ile aynisini bir erkeğin başina gelse, ve hatta seks yaparken videosu bile olsa, herkes "nolcak, söyleyememiş işte, o pis yellozda sizi kiskaniyor" diye konuşurdu. Kimse nişanlisindan ayrilmazdi.

Ama konu kadin ve üstüne kapali bir kadin! Tabiki geçmiş ilişkisinde yaşadiği şeylerin, söylediklerin hesabini vermek zorunda. Eğlenilecek değil, evlenilecek kiz olduğunu ispat etmek zorunda. Kendisi bir et parçasi çünkü. Söyledikleri önemli değil. Güven önemi değil. Sadece et parçasidir o dimi?

Yaziklar yaziklar olsun!! Bu konu benim miğdemi bulandirdi cidden. Kadinin en büyük düşmani, diğer bir kadindir.

Kuzenin nişanlısını alacak savcılıga gidecek. Şikayet edicek. O eski sevgili gelip ifadesini versin. Bakalım dogum lekesi nerdeymiş. Ne olmuşsa olmuş. Bitmiş bir ilişki. Kız kendi yolunu çizmiş hayat kurmuş. Ne diye kalkıpda araya çomak sokarsın. Amacın ne derdin ne. Her gün tv de izliyoruz. Bu saplantı nedir. Hastalıktan başka bişe degil. Kuzenin şikayet edicek başka yolu yok. Yani nişan atılsada kendini aklamak istiyosa bunu yapsın.

bu pilav daha çok su götürür, yol yakınken dönsün kuzenin zira ilk kavgada önüne bu mevzuyu koyacaktır, haklı da...

Bence hayatından çıkarır zaten ama olayı ailesi duyacak daha fena olacak. Sevgiliyken ayrılmaya benzemez ki bu. İki aile de niye ayrılıyorsunuz diyecek herkes olayı öğrenecek

O da ısrarla "eski erkek arkadaşımın iftirasına inanıp beni suçladı. Yarı yolda bıraktı. Ben insanım mal değil. Kimseye kendimi ispatlama zorunluluğum yok. Bana inanmayan güvenmeyen biriyle ömür geçiremem" diyecek. Net..

Bu zihniyeti korkarak, suçlamalara boyun eğerek, eziklenip kenarda köşede ağlayarak bitiremeyiz. Karşılarında dimdik durmak zorundayız.
Biz birilerinin kullandığı mal değiliz.
Zamanında o insanla seviştiyse istediği için yapmıştır. Bu kimseye ne şantaj ne de ispat hakkı verir. Hele sırf erkek olduğu için asla..

Ayrıca ikiyüzlü kendisi her haltı yiyip, bakire kız isteyen erkekler kandırılmayı da hakediyordur..
Bu evlilikten bir cacık olmaz zaten.

Ay ne salakca şey ya böyle bi hikaye vardı anlatın onu ona .hatta o hikâyeden sonra millet bu yalanı uydurmaya çalıştı. Kuzenin desinki eğer gerçekten bişey yasamadiysa 3 yıllık ilişkimiz oldu illa konuşurken konu bene geldi bende söyledim desin ki bu hep konuşulur insanlar arasında benim şurda leke var burda benim var gibi. Bi şeylerde yasadiysa açık açık söylesin nişanı atarsada kendi bilir.o adamına şikayet etsin

sonuna kadar okuyamadım ama burada kandırılan biri yok ki. yani adama çıkıp “ya biz 3 yıl görüştük, beraber sinemaya gittik” falan demek gibi bir şey bu. çünkü iki yetişkin insan arasında oluyor ve bitiyor.

bana sorulduğunda ben “evet senden önce biriyle görüştüm” dediysem içim rahat olur çünkü bir şey gizlememişimdir. hayatımın her detayını veremem. fotoğraf attığımın bilinmesine de gerek yok. birisinin çıkıp geçmişi afişe etmesi benim sıkıntım değil.

burada kuzenin eşi kandırılmış diyenler ne düşünüyorlar anlayamadım. özel hayat diye bir şeyin varlığı?????

Allah kahretsin ne rezil bir konu. Ortada çok aşağılık bir suç varken millet neleri konuşmuş. Lânet olsun ya. Sonra neden ülkeyi sevmiyorsunuz.

Ben de okur okumaz aynı şeyi anladım, yoksa zaten fotoğraflar var ve beni olduğunu da söylemiş başka neyi ispat etmesini isteyebilir ki

Bu sizin düşünceniz ama adamın dediği bir şey yok.

Nasıl yok?
bana kendini ispatla
demek ne demek size göre?

Hayır fikrinizi merak ettiğimden sormuyorum da olan şeyi niye inkar ediyorsunuz anlamadım.
Benim alıntı yaptığım yorumda ne anladınız da cephe aldınız anlayamadım :)
Nişanlı beyi savunmak zorunda mıyım?
Bana göre kaypak biri size göre haklı..

Ben kimse kimseye hesap vermek zorunda demedim. Konuyu kapalılığa bağlayan da sizsiniz. Kapalı ya da açık ortada bir yalan varsa tabii ki ispat etmek zorunda. Adam belli ki net bir çizgide. Sevgili, nişanlı, evli olmasına rağmen kadına yaklaşmamış. Kadın da ona yaklaşmamış. Bu şekilde bir ilişkide adamın duydukları, gördükleri bence ağır. Şu durumda ben adamın ispat istemesini normal görüyorum. Madem aşağılık bir davranıştı o zaman adama karşı olmadığı biri gibi gözükmeyecekti. Ben de şimdi nişanlıyım. Atıyorum biri ile birlikte oldum. Bedenimde de iz var. Adam gitti bunu söyledi. Nişanlım dönüp bana der "neden yalan söyledin, gerçeği başta desen problem yoktu ama şimdi var" diye. Ben de onu haklı görürüm. İnsan kendi ile çelişmemeli. Neyse o.

Ayrıca adam kıza güvenmiş ve evlenmiş. Şu an ortaya başka şeyler çıkmış. Çocuk gibi otur sözüme inan demek komik artık. Kadınız diye de erkekleri gömmenin gereği yok. Objektif olun.

Ben de okur okumaz aynı şeyi anladım, yoksa zaten fotoğraflar var ve beni olduğunu da söylemiş başka neyi ispat etmesini isteyebilir ki

Bu coğrafyada yaşayan herkes zaten bunu bilir ki..
Hala adamın dediği bir şey yok deniyor hayret doğrusu..

Allah kahretsin ne rezil bir konu. Ortada çok aşağılık bir suç varken millet neleri konuşmuş. Lânet olsun ya. Sonra neden ülkeyi sevmiyorsunuz.

Herkes bide "en namuslu beniiim" yarişina giriyor. Hiç kimse öyle foto yollamiş sevgilisine. Kapali kadin yollarsa, sonuncuna katlanmak zorunda. Bir erkeğe doğum lekesini tarif etmek zorunda, iki erkek bir kalça yi konuşmak zorunda.

Yani bir kadinin karakteri, hayata bakiş açisi, hobileri, sevdiği müzik ve filmleri önemli değil. Yani sanki insanmi? Kadin hep temkinli olacak, daima hesap verecek. Et parçasi olmak bunu gerektirir çünkü!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…