kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

Ne alaka cephe almak? E adama bekaret testi istedi diye iftira atıyorsunuz o zaman. Cidden çok saçma geliyor bekaret testi ayrıca. Ondan bunu istediğini düşünmüyorum. Belki de siz haklısınız belki de ben :)

he gülüm he 9 yıldır ne elin eline değdi ne göz göze geldiniz! bir insanı yargılamak ne kadar kolay neymiş kapalıymış da açıkmış da bunların zerre önemi yok zihniyetin çok kötü yazık valla bu hayatta birşey kınamıcan bunu unutma . 9 yllık ilişkinle el ele değmeden göz göze değmeden hiç bir şey yaşanmadan 9 yılda mutluluklarrrrrrr

Ne alaka cephe almak? E adama bekaret testi istedi diye iftira atıyorsunuz o zaman. Cidden çok saçma geliyor bekaret testi ayrıca. Ondan bunu istediğini düşünmüyorum. Belki de siz haklısınız belki de ben :)

Ben de size insani tecrübelerime dayanarak kastedilenin bekaret raporu olduğunu söylüyorum.
Hangi ülkede yaşıyorsunuz siz? Ya da toplumdan çok mu izolesiniz? Ne iftirası komik olmayın rica ederim.

Çok şey söylendi, ben konu sahibinin yazdıklarını okumadım arada, okuyayım dedim
Dikkatim dağıldı.
Benim çok saf olduğum söylendi :)
Ama nişanlı ispatla derken neyi kastetmiş, konu Sahibi yazmışsa kaçırmışım :)

Kimse kimseye bir şey göstermeye kanıtlamaya zorunda değil. zamanında birşeyler yaşasa bile kime hesap verecek. kimseyi ilgilendirmez. bu kız bir birey. ve iyi kötü ne yaşamak istiyorsa , ne yaşayacaksa kendi seçimi. kimseyi alakadar etmez. ister eşi , nişanlısı olsun ister babası onlara ne ! ayrılacaksa da ayrılsın. çok saçma gerçekten nişanlısının aldığı tavır

Ben de size insani tecrübelerime dayanarak kastedilenin bekaret raporu olduğunu söylüyorum.
Hangi ülkede yaşıyorsunuz siz? Ya da toplumdan çok mu izolesiniz? Ne iftirası komik olmayın rica ederim.

Sizin dediğiniz 20 yıl önce olsa evet haklıydınız ama günümüzde değil. Bir çocuk bile biliyor artık bekaretin önemsiz olduğunu. İlişkiye girmenin başka yolları da var. Zarı halletmek paraya bakıyor. Adam istiyorsa da salağın önde gidenidir zaten. Siz öyle düşünüyorsunuz ama ben düşünmüyorum. Saçma sapan yorumlar yapmayın hakkımda. Sizinle uğraşamayacağım.

Bu coğrafyada doğan kadının sınavıdır zaten bekaret.
Ben bir erkekten böyle bir konuda gelecek talebin ben göstermek gibi masum bir şey olduğunu düşünemem..

Tey allam :) Beni alıntılayan adamı masum kılan sizdiniz simdi çark ediyorsunuz. Bence de yazmayın zaten. Zira saçmalayan ben değilim :)

Bu coğrafyada doğan kadının sınavıdır zaten bekaret.
Ben bir erkekten böyle bir konuda gelecek talebi ben göstermek gibi masum bir şey olduğunu düşünemem..
Ama konunun aslı şahsi fikirlerimiz değil tabi
Onun ne kastettiği

Tey allam :) Beni alıntılayan adamı masum kılan sizdiniz simdi çark ediyorsunuz. Bence de yazmayın zaten. Zira saçmalayan ben değilim :)

Pardon neye çark ediyorum ? Kendi dünyanızı kurmuşsunuz yaşıyorsunuz ona buna iftira atarak, olmayan şeyleri itham ederek. Bence destek almalısınız.

9 yıllık ilişkide bacı bacı oturan evlenince de kocam iktidarsız diye konu açar

Valla bize ne
Aman ceza almayalım ağzımızın tadı kaçmasın artık
Gece boyu bu konudaydım yıldım :)

Normalde ben de bir zaman sonra 'aman banane herkes hakettiğini yaşar' derdim de, şu kastedilen şey konusunda iftira attığım için destek almam gerektiği bile söylendiğine göre açıkcası konu sahibi kuzuu21 den açıklama bekliyorum

Yani bu kaosa bilmiyorum yazar mı, doğruyu yazar mı
Ya da öğrendiği doğru olan mı.
Uzaktan takip edeceğim artık :)

İftira mı gerçek mi bi önemi yok. Nişanlısı ispatla derken neyi kastetmiş bi önemi yok. Ha poposundaki beni ölçsünler ha rapor alsın ha şahit göstersin vs vs kendini aşağılamadan ispat etmesi mümkün değil. Bence ayrılıp önüne baksın. Eğer insansa karşısındaki anlaşamadık ayrıldık der. Neden ayrıldığını ailesi duyarsa da iftira desin.

Bakire istemiş bunu önemsemiş ki ona göre bir kız tercih etmiş. Barda tanışıp gece beraber olup sonra aşık olup nikah kıymış olsa büyük ihtimalle farklı bir yaşam tarzının insanı olduğunu anlardık zaten. O zaman vayyy ne bekareti yuh sana çiğ herif derdik. Şimdi kocanın davranışı çok normal hatta cidden seviyeli

Ben bu sonradan zortlayan ESKİ sevgilinin kalıbına tüküreyim. Bu kadar mı kuyruk acısı varmış !

O değil de kuzenin eski sevgilisine özel fotoğrafları başkalarıyla paylaştığı için dava açmayı düşünmüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…