- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
Nasıl yok?
demek ne demek size göre?
Hayır fikrinizi merak ettiğimden sormuyorum da olan şeyi niye inkar ediyorsunuz anlamadım.
Benim alıntı yaptığım yorumda ne anladınız da cephe aldınız anlayamadım :)
Nişanlı beyi savunmak zorunda mıyım?
Bana göre kaypak biri size göre haklı..
he gülüm he 9 yıldır ne elin eline değdi ne göz göze geldiniz! bir insanı yargılamak ne kadar kolay neymiş kapalıymış da açıkmış da bunların zerre önemi yok zihniyetin çok kötü yazık valla bu hayatta birşey kınamıcan bunu unutma . 9 yllık ilişkinle el ele değmeden göz göze değmeden hiç bir şey yaşanmadan 9 yılda mutluluklarrrrrrrKüçük şehir kız muhafazakar ama sevgilisiyle muhabbetine bak. Eşi haklı yani kim olsa öyle tepki verir gögüsündeki kalçasındaki izin muhabbetini niye yapmış ki gereksiz. Bence ilişki yaşamadıysa ispatlamak çok zor. Ancak güven gerekir o da yok sanırım. Bakireyse anca doktor yoluyla ispatlar. Gerçi ispat isteyenle de yaşanır mı bilemem. 9 yıllık ilişkim var nişanlıyım kapalı da değilim bir kere iç çamaşırlı fotoğraf atmadım. Kapalı insanlar daha fena derlerdi de inanmazdım. Yazık gerçekten eşine üzüldüm hele bir de bakirse..
Ne alaka cephe almak? E adama bekaret testi istedi diye iftira atıyorsunuz o zaman. Cidden çok saçma geliyor bekaret testi ayrıca. Ondan bunu istediğini düşünmüyorum. Belki de siz haklısınız belki de ben :)
Çok şey söylendi, ben konu sahibinin yazdıklarını okumadım arada, okuyayım dedimSöylediler mi bilmiyorum henüz hepsini okumadım, ama ispat olayını en başından bu yana yanlış anlıyorsun :)
"Kendini ispatla" derken bekaret kontrolünü kastediyor nişanlı (resmi nikahlı)
Ne kadar suni bir ilişki ve evlilik yaşıyor bu insanlar aklım almıyor..
Kimse kimseye bir şey göstermeye kanıtlamaya zorunda değil. zamanında birşeyler yaşasa bile kime hesap verecek. kimseyi ilgilendirmez. bu kız bir birey. ve iyi kötü ne yaşamak istiyorsa , ne yaşayacaksa kendi seçimi. kimseyi alakadar etmez. ister eşi , nişanlısı olsun ister babası onlara ne ! ayrılacaksa da ayrılsın. çok saçma gerçekten nişanlısının aldığı tavırHayırlı akşamlar öncelikle hanımlar, konuyu uzatmadan yazmak istiyorum ve konunun taşınmamasını rica ediyorum. Kuzenim 26 yaşında ve nişanlı. Nişanlısından önce yaklaşık 3 yıl görüştüğü bir şahıs vardı. Bazı sebeplerden ötürü kuzenim ilişkiyi bitirip sonlandırdı. Yaklaşık 6 ay sonra nişanlısıyla tanışıp evlilik yoluna girdiler. Eski sevgili nerden öğrendiyse kuzenimin nişanlısına sahte bir hesaptan mesaj atıyor. Evleneceğin insana dikkat et benimle şunları şunları yaşadı diyor. Hatta delil olarak kalçasında doğum lekesi var tarzı şeyler yazıyor. Kuzenim kapalı bir kız kendisinde olan açık ve atletli resimleri atıyor ayrıca. Kuzenime sorduğumuzda asla aramızda bişey geçmedi sadece onun kolunda vardı doğum lekesi benimde kalçamda var tarzı şeyler konuştuklarını söylüyor. Bana yalan söylemez. Ama nişanlı bey inanmış gibi ve resmi nikah yapılmış şimdi nisan atılmak üzere bana kendini ispatla demiş. Ben inanmıyorsa bitsin diyorum ama aileme ne diyecem nasıl olacak tarzı şeylerle sürekli ağlıyor. Ne yapabiliriz ?
Ben de size insani tecrübelerime dayanarak kastedilenin bekaret raporu olduğunu söylüyorum.
Hangi ülkede yaşıyorsunuz siz? Ya da toplumdan çok mu izolesiniz? Ne iftirası komik olmayın rica ederim.
Çok şey söylendi, ben konu sahibinin yazdıklarını okumadım arada, okuyayım dedim
Dikkatim dağıldı.
Benim çok saf olduğum söylendi :)
Ama nişanlı ispatla derken neyi kastetmiş, konu Sahibi yazmışsa kaçırmışım :)
Sizin dediğiniz 20 yıl önce olsa evet haklıydınız ama günümüzde değil. Bir çocuk bile biliyor artık bekaretin önemsiz olduğunu. İlişkiye girmenin başka yolları da var. Zarı halletmek paraya bakıyor. Adam istiyorsa da salağın önde gidenidir zaten. Siz öyle düşünüyorsunuz ama ben düşünmüyorum. Saçma sapan yorumlar yapmayın hakkımda. Sizinle uğraşamayacağım.
Ama konunun aslı şahsi fikirlerimiz değil tabiBu coğrafyada doğan kadının sınavıdır zaten bekaret.
Ben bir erkekten böyle bir konuda gelecek talebi ben göstermek gibi masum bir şey olduğunu düşünemem..
Ama konunun aslı şahsi fikirlerimiz değil tabi
Onun ne kastettiği
Tey allam :) Beni alıntılayan adamı masum kılan sizdiniz simdi çark ediyorsunuz. Bence de yazmayın zaten. Zira saçmalayan ben değilim :)
he gülüm he 9 yıldır ne elin eline değdi ne göz göze geldiniz! bir insanı yargılamak ne kadar kolay neymiş kapalıymış da açıkmış da bunların zerre önemi yok zihniyetin çok kötü yazık valla bu hayatta birşey kınamıcan bunu unutma . 9 yllık ilişkinle el ele değmeden göz göze değmeden hiç bir şey yaşanmadan 9 yılda mutluluklarrrrrrr
Valla bize neBunu konuşmanın devamı da vardır mutlaka görürüz ileride..
Pardon neye çark ediyorum ? Kendi dünyanızı kurmuşsunuz yaşıyorsunuz ona buna iftira atarak, olmayan şeyleri itham ederek. Bence destek almalısınız.
Valla bize ne
Aman ceza almayalım ağzımızın tadı kaçmasın artık
Gece boyu bu konudaydım yıldım :)
Yani bu kaosa bilmiyorum yazar mı, doğruyu yazar mıNormalde ben de bir zaman sonra 'aman banane herkes hakettiğini yaşar' derdim de, şu kastedilen şey konusunda iftira attığım için destek almam gerektiği bile söylendiğine göre açıkcası konu sahibikuzuu21 den açıklama bekliyorum
Bakire istemiş bunu önemsemiş ki ona göre bir kız tercih etmiş. Barda tanışıp gece beraber olup sonra aşık olup nikah kıymış olsa büyük ihtimalle farklı bir yaşam tarzının insanı olduğunu anlardık zaten. O zaman vayyy ne bekareti yuh sana çiğ herif derdik. Şimdi kocanın davranışı çok normal hatta cidden seviyeliHaklısınız. Aslında olaylar karşısında da gayet seviyeli kalmış. Kıza bir terbiyesizlik yapmamış. Bazıları bekaret istiyor diye saçmalamış sadece. Adam öyle bir şey de dememiş. Ki evlendik bana bedenini göster gibi bir beklentisi dahi olmamış ki eski sevgiliden öğrenmiş bunları. Gayet de düzgün bir insanmış. Belki de Allah yüzüne baktı. İspat istemeyip de ne yapsın şimdi bu adam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?