kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

Hanımlar öncelikle günaydın tek tek alinti yapamıyorum. Zor bir gece geçirdik. Gece kuzenim ve nişanlısı bey konuştular. Salak kuzenim ben doktora gelirim dedi.Enişte beyde ben zaten senin kız olmadığını düşünmüyorum demiş. Böyle bişey yapıp benimle nişanlanacak halin yok ya dedi. Kuzenimde e benden neyin ispatıni istiyorsun dedi. Şimdi yapmadim diyorum inanmıyosun dedi ispat edemezsem inanmayacakmisin dedi. Sana herşeyi doğru olarak söylüyorum. Ama elimde sana verecek bir belge yok demiş. Nişanlı da yarın yüzyüze konuşalim deyip kapatmış. Savcılıktan ailesi duyar diye korkuyo şuan kuzenimde nisanlinin yanında arayıp bak bizi ayırdın mutlumusun falan deyip doğruyu söyletecem diyor. Şuan beynim resmen durmuş.mantıklı düşünemiyo ve yazamıyorum. Aile olarak arkasinda durmazlar çünkü. Şiddet boyutu bile olabilir. Tek korku bu

Öyle ama sırf erkek diye, burada herkes kadın diye taraflı konuşuyorlar. Bariz kandırmış adamı ama yine de adam suçlu. Olay sadece bekaret de değil. Kendisiyle çelişen biri var ortada.

Ne oldu şimdi adam bekaret testi istiyor diyenleri ortaya alalım. Ben biliyordum adamın bunu istemediğini. Hayat tecrübesi diye konuşan üyeler biraz daha tecrübe alsınlar.

Kuzeniniz kesinlikle kendisini düşürmesin. Blöf yapsın eskiye savcılığa gidiyorum diyerek. Kendisi itiraf etsin durumu. Olmadı gidip karakolda konuşsunlar yardım istesinler. Aileye duyurmadan şikayetçi olsunlar. Duruma göre adam itiraf edince de geri çeker ya da çekmiş gibi gösterir kendisini.

Öyle ama sırf erkek diye, burada herkes kadın diye taraflı konuşuyorlar. Bariz kandırmış adamı ama yine de adam suçlu. Olay sadece bekaret de değil. Kendisiyle çelişen biri var ortada.
Ya arkadaşım neden kandırsin adamı. İlk başta zaten söylemiş görüştügü biri olduğunu. Oturup 500 kere aşkım dedim aaa 5 kere fotoğraf attım mi diyecek. 3 yılı tek tek gün gün anlatacak mı ? Siz anlatırsınız başkası anlatmıyor diye kandırmış mı oluyor. İlk başta sevgilim yok dese haklısıniz da kandırmak ne yani

Nişanlıya görüştüm demiş. Doğru. Şimdiki ile de nişanlanmış. Bu süreçte hiçbir yakın temas olmamış. Adam kızla ilgili sıfır bilgi sahibi. Yani öncekine karşı tutumu ve şuanki bir değil. Üstelik inanış ve giyim tarzı da şuanki halini destekliyor. Karşı tarafta da nişanlı gayet seviyeli durmuş. Demek ki adam böyle bir insan. O zaman adamı kandırmış oluyor. Zira adam bu davranışları ondan beklemiyordu ve bilmiyordu. Detay vermek ve iki farklı durumu yaşamak aynı şey değil. Kaldı ki kuzeniniz belki başkalarına da resim attı. Belki de gerçekten ilişkiye girdi. Ne belli? Adam bakir ise, inanışı ve yaşantısı ters düşmüyor ise böyle bir evliliği hak etmiyor. Kuzeniniz dürüst olmalıydı.

Evet hanımefendi kuzenim herkese resim atıyor. Evet hatta ilişkiye de girdi biz enişteyi nasıl kekleyelim derdine düştük. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Konu kızın kapalı açık olmasından ziyade karşı tarafta oluşturduğu imajın yıkılmasından ibaret... ben nişanlı çocuğu haksız bulmadım çünkü dünyaya bakışı bu ve o yönde biri ile evlenmek istemesi gayet normal. Bu herkesin hakkı. Kimi el değmemiş olsun der kimisi benden sonrasına bakarım der... ben kuzeni hatalı buldum. Nişanlının eski ilişkiden belkide haberi yok,belkide ilk sevgilimsin dedi? Aralarında olanı bilmeden yorum yapıyoruz sadece. Ayrıca ne münasebet karşımdaki erkeğe kalçamdaki benden falan bahsetmek? Muhtemelen bekaret raporu istiyor nişanlısı. Ya gidip alabiliyorsa alacak o raporu ya da ilişkisini bitirecek. Her şekilde bitmesi çok daha hayırlı diye düşünüyorum. Kuzeniniz kaybedecekse dürüstlükten kaybetsin bundan sonra, yalanla dolanla elde edilen şeyler gün gelir başında patlar insanın..

İlk görüşmelerde kuzenim ilişkisinden bahsetmiş enişte biliyordu neden ayrıldıklarini ne kadar sürdüğünü bilgisi vardı

O eski sevgilinin Allah belasını versin. İnşallah yarına çıkmaz lanet herif.
Çok talihsiz bir olay. Bana malesef bu ilişki de kuzeniniz artık mutlu olmaz gibi geliyor. Çünkü bana kendini ispatla diyen adam eminim hayat boyu bu olayı başına vuracaktır.

Adama ilişkisi olduğunu söylemiş. Muhtemelen adam kendisi gibi bir ilişki diye düşündü. Zira nişanlı hatta evliler ama aralarında bir yakınlaşma olmamış. Eskiye fotoğraflar da atılmış, bunlar da konuşulmuş. Adam bekaret testi de istemiyor. İftira olduğunu kanıtla diyor. Bu kalitede bir insana da bu tip kızlar düşüyor işte. Yazık. KK de utanmadan adama saldırıyor. Hikayedeki tek düzgün kişi nişanlı adam oysa ki.

Enisten guvenmiyor aralarinda es olacak bir bag yok demekki. Yani herhangi biri kim olsa inanmaz su anlattiklarina. Eniste de herhangi birilerinden farki yok demek ki gercek bir sevgi olsa guvenir kiza ispat diyene kadar exin haddini bildirirdi. Eniste kuzen yani sen kadar bile guvenmiyor dusun artik.

Ben de nişanlı beyi haklı buldum. Evet kuzeniniz göründüğü gibi değilmiş. Herkes de kapalı diye yuklenmeyin yazmış ama zaten inancı gereği kapanmıyor mu? Ona da uygun yaşaması beklenir.
Arasında nikah yok nisan yok atletli fotolar var.atlet iç çamaşırı değil mi?
Bana kalırsa sevgilim oldu deyince her şey anlatılmış olmuyor. Kaldı ki illa beraberlik olmasına gerek yok.bir laf vardır davul patlamamış ama tokmagin degmedigi yer yok diye.

kuzenimde nisanlinin yanında arayıp bak bizi ayırdın mutlumusun falan deyip doğruyu söyletecem diyor.

Eski sevgili biraz zeki adamsa, oynadığı oyuna da devam etmek istiyorsa kuzeninizin niye aradığını anlar, ona göre devam eder.

"Ben niye mutlu olayım kızım, nişanlına acıdım doğruları duysun istedim. Kimbilir nasıl kekledin adamı, nasıl yalanlar uydurdun? Bana yaptıklarını başkasına yapma istedim."
gibi bir diyalogla devam ederse daha da sarpa sarar işler.

Evet hanımefendi kuzenim şimdide davul oldu . Ne kadar kötü tabirler bunlar.

Kuzen nişanlısına "biz birşey yaşamadık,doğum lekelerimi göstermedim, söyledim " diyor ya, yalan söylüyor yani.
Yalan söylediği için nişanlısının "bana ispat et" demesini hiç yadırgamadım.
Bence de ispat etsin.
Dürüst olsun yaşadım desin.
Yaşamadıysa da o fotoğrafları açıklasın.
Teknolojinin kirli ellerine emanet etmemek lazım böyle müstehcen fotoğrafları.
Sonra böyle uğraş dur.

Öncelikle nişanlısından ayrılması, şu kafada bir adamla devam etmemesi en doğru olanı.
Ama her şey ağızdan bir kere de kolayca çıktığı gibi olmuyor.
O nedenle de ispatı şöyle yapabilir, nişanlısından, eski sevgiliye doğum lekesinin büyüklüğünü şeklini, rengini, açık mı, koyu mu olduğunu sormasını istesin.
Eğer kuzen doğru söylüyorsa, eski sevgili bu detayları veremez.

"Kapalı insanlar daha fena" diyenlere inanmamaya devam ediniz lütfen.
Açığın da kapalının da akılsızı varken bunu genele yaymak doğru değildir.

Diğer cümlelerinize kesinlikle katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…