Bakire istemiş bunu önemsemiş ki ona göre bir kız tercih etmiş. Barda tanışıp gece beraber olup sonra aşık olup nikah kıymış olsa büyük ihtimalle farklı bir yaşam tarzının insanı olduğunu anlardık zaten. O zaman vayyy ne bekareti yuh sana çiğ herif derdik. Şimdi kocanın davranışı çok normal hatta cidden seviyeli
Hanımlar öncelikle günaydın tek tek alinti yapamıyorum. Zor bir gece geçirdik. Gece kuzenim ve nişanlısı bey konuştular. Salak kuzenim ben doktora gelirim dedi.Enişte beyde ben zaten senin kız olmadığını düşünmüyorum demiş. Böyle bişey yapıp benimle nişanlanacak halin yok ya dedi. Kuzenimde e benden neyin ispatıni istiyorsun dedi. Şimdi yapmadim diyorum inanmıyosun dedi ispat edemezsem inanmayacakmisin dedi. Sana herşeyi doğru olarak söylüyorum. Ama elimde sana verecek bir belge yok demiş. Nişanlı da yarın yüzyüze konuşalim deyip kapatmış. Savcılıktan ailesi duyar diye korkuyo şuan kuzenimde nisanlinin yanında arayıp bak bizi ayırdın mutlumusun falan deyip doğruyu söyletecem diyor. Şuan beynim resmen durmuş.mantıklı düşünemiyo ve yazamıyorum. Aile olarak arkasinda durmazlar çünkü. Şiddet boyutu bile olabilir. Tek korku bu
Ya arkadaşım neden kandırsin adamı. İlk başta zaten söylemiş görüştügü biri olduğunu. Oturup 500 kere aşkım dedim aaa 5 kere fotoğraf attım mi diyecek. 3 yılı tek tek gün gün anlatacak mı ? Siz anlatırsınız başkası anlatmıyor diye kandırmış mı oluyor. İlk başta sevgilim yok dese haklısıniz da kandırmak ne yaniÖyle ama sırf erkek diye, burada herkes kadın diye taraflı konuşuyorlar. Bariz kandırmış adamı ama yine de adam suçlu. Olay sadece bekaret de değil. Kendisiyle çelişen biri var ortada.
Ya arkadaşım neden kandırsin adamı. İlk başta zaten söylemiş görüştügü biri olduğunu. Oturup 500 kere aşkım dedim aaa 5 kere fotoğraf attım mi diyecek. 3 yılı tek tek gün gün anlatacak mı ? Siz anlatırsınız başkası anlatmıyor diye kandırmış mı oluyor. İlk başta sevgilim yok dese haklısıniz da kandırmak ne yani
Evet hanımefendi kuzenim herkese resim atıyor. Evet hatta ilişkiye de girdi biz enişteyi nasıl kekleyelim derdine düştük. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.Nişanlıya görüştüm demiş. Doğru. Şimdiki ile de nişanlanmış. Bu süreçte hiçbir yakın temas olmamış. Adam kızla ilgili sıfır bilgi sahibi. Yani öncekine karşı tutumu ve şuanki bir değil. Üstelik inanış ve giyim tarzı da şuanki halini destekliyor. Karşı tarafta da nişanlı gayet seviyeli durmuş. Demek ki adam böyle bir insan. O zaman adamı kandırmış oluyor. Zira adam bu davranışları ondan beklemiyordu ve bilmiyordu. Detay vermek ve iki farklı durumu yaşamak aynı şey değil. Kaldı ki kuzeniniz belki başkalarına da resim attı. Belki de gerçekten ilişkiye girdi. Ne belli? Adam bakir ise, inanışı ve yaşantısı ters düşmüyor ise böyle bir evliliği hak etmiyor. Kuzeniniz dürüst olmalıydı.
Evet hanımefendi kuzenim herkese resim atıyor. Evet hatta ilişkiye de girdi biz enişteyi nasıl kekleyelim derdine düştük. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.
İlk görüşmelerde kuzenim ilişkisinden bahsetmiş enişte biliyordu neden ayrıldıklarini ne kadar sürdüğünü bilgisi vardıKonu kızın kapalı açık olmasından ziyade karşı tarafta oluşturduğu imajın yıkılmasından ibaret... ben nişanlı çocuğu haksız bulmadım çünkü dünyaya bakışı bu ve o yönde biri ile evlenmek istemesi gayet normal. Bu herkesin hakkı. Kimi el değmemiş olsun der kimisi benden sonrasına bakarım der... ben kuzeni hatalı buldum. Nişanlının eski ilişkiden belkide haberi yok,belkide ilk sevgilimsin dedi? Aralarında olanı bilmeden yorum yapıyoruz sadece. Ayrıca ne münasebet karşımdaki erkeğe kalçamdaki benden falan bahsetmek? Muhtemelen bekaret raporu istiyor nişanlısı. Ya gidip alabiliyorsa alacak o raporu ya da ilişkisini bitirecek. Her şekilde bitmesi çok daha hayırlı diye düşünüyorum. Kuzeniniz kaybedecekse dürüstlükten kaybetsin bundan sonra, yalanla dolanla elde edilen şeyler gün gelir başında patlar insanın..
Hayırlı akşamlar öncelikle hanımlar, konuyu uzatmadan yazmak istiyorum ve konunun taşınmamasını rica ediyorum. Kuzenim 26 yaşında ve nişanlı. Nişanlısından önce yaklaşık 3 yıl görüştüğü bir şahıs vardı. Bazı sebeplerden ötürü kuzenim ilişkiyi bitirip sonlandırdı. Yaklaşık 6 ay sonra nişanlısıyla tanışıp evlilik yoluna girdiler. Eski sevgili nerden öğrendiyse kuzenimin nişanlısına sahte bir hesaptan mesaj atıyor. Evleneceğin insana dikkat et benimle şunları şunları yaşadı diyor. Hatta delil olarak kalçasında doğum lekesi var tarzı şeyler yazıyor. Kuzenim kapalı bir kız kendisinde olan açık ve atletli resimleri atıyor ayrıca. Kuzenime sorduğumuzda asla aramızda bişey geçmedi sadece onun kolunda vardı doğum lekesi benimde kalçamda var tarzı şeyler konuştuklarını söylüyor. Bana yalan söylemez. Ama nişanlı bey inanmış gibi ve resmi nikah yapılmış şimdi nisan atılmak üzere bana kendini ispatla demiş. Ben inanmıyorsa bitsin diyorum ama aileme ne diyecem nasıl olacak tarzı şeylerle sürekli ağlıyor. Ne yapabiliriz ?
Konu kızın kapalı açık olmasından ziyade karşı tarafta oluşturduğu imajın yıkılmasından ibaret... ben nişanlı çocuğu haksız bulmadım çünkü dünyaya bakışı bu ve o yönde biri ile evlenmek istemesi gayet normal. Bu herkesin hakkı. Kimi el değmemiş olsun der kimisi benden sonrasına bakarım der... ben kuzeni hatalı buldum. Nişanlının eski ilişkiden belkide haberi yok,belkide ilk sevgilimsin dedi? Aralarında olanı bilmeden yorum yapıyoruz sadece. Ayrıca ne münasebet karşımdaki erkeğe kalçamdaki benden falan bahsetmek? Muhtemelen bekaret raporu istiyor nişanlısı. Ya gidip alabiliyorsa alacak o raporu ya da ilişkisini bitirecek. Her şekilde bitmesi çok daha hayırlı diye düşünüyorum. Kuzeniniz kaybedecekse dürüstlükten kaybetsin bundan sonra, yalanla dolanla elde edilen şeyler gün gelir başında patlar insanın..
Enisten guvenmiyor aralarinda es olacak bir bag yok demekki. Yani herhangi biri kim olsa inanmaz su anlattiklarina. Eniste de herhangi birilerinden farki yok demek ki gercek bir sevgi olsa guvenir kiza ispat diyene kadar exin haddini bildirirdi. Eniste kuzen yani sen kadar bile guvenmiyor dusun artik.Evet konu tam olarak böyle bi muhabbet anında boşboğaz kuzenim benimde kalçamda var diyor. Eski sevgilide ben nişanlınla bunları yaşadım yaşamasam doğum lekelesini bilemezdim diyor. Bide tutup atletli fotoğrafları atıp engelliyor. Eniştede kuzene anlatıyor kuzenimde aramızda bişey olmadı bak böyle böyle oldu diyor. Oda bana ispatla o zaman diyor. Ama bekaret lafi geçmedi diyor. Hani sen kız değilsin bakiremisin gibi diyalog geçmedi dedi. Sadece bana ispatla diyormus nasıl ispat edeyim diyecende orasıni ben bilemem demiş
kuzenimde nisanlinin yanında arayıp bak bizi ayırdın mutlumusun falan deyip doğruyu söyletecem diyor.
"Kapalı insanlar daha fena" diyenlere inanmamaya devam ediniz lütfen.Küçük şehir kız muhafazakar ama sevgilisiyle muhabbetine bak. Eşi haklı yani kim olsa öyle tepki verir gögüsündeki kalçasındaki izin muhabbetini niye yapmış ki gereksiz. Bence ilişki yaşamadıysa ispatlamak çok zor. Ancak güven gerekir o da yok sanırım. Bakireyse anca doktor yoluyla ispatlar. Gerçi ispat isteyenle de yaşanır mı bilemem. 9 yıllık ilişkim var nişanlıyım kapalı da değilim bir kere iç çamaşırlı fotoğraf atmadım. Kapalı insanlar daha fena derlerdi de inanmazdım. Yazık gerçekten eşine üzüldüm hele bir de bakirse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?