kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

Nısanlı cocukta haklı. Hem kapalısın hemde atletlı resımlerını neden atıyosun elın adamına. Dogum lekene kadar soylersen ayıkla pırıncın tasını. Adamda haklı nısanı bozmakta. Ucu cok acık. Banada senın nısanlanacagın adam bu deseler yarı cıplak fotolarını atsalar dogum lekesı bılmem neresınde deseler bende suphelenırdım. Ne ısı var elın kızlarında atletlı fotoların derdım.

Evet hanımefendi kuzenim şimdide davul oldu . Ne kadar kötü tabirler bunlar.
Ama bak sımdı senın amacın burada yardım onerı mı almak yoksa yorumlara muhalefet mı olmak bı kararını ver. Halka acık yere konu acıyorsun sonra bır atasozu ıcın laf edıyorsun. Yanı sen kuzenının bır lafına ınandın yok dedın benden saklamaz dedın yasamıs olsaydı ama nısanlısına da suan yalan soyledıgıne gore sana da yalan soyluyor olamaz mı? Sonucta gozunle gormedın sadece anlattıgına ınanıyorsun.

Belki biliyorsunuzdur ya da kuzen biliyordur nişanlısının hiç ilişkisi olmuş mu?

Bak yapabilecegi tek ispat bu olur yani bundan başka bir yöntem kuzeninizi kurtarmaz.. sen ya da kendisi kalcadaki benin fotoğrafını cekin avuc ici kadar elinizde dursun nisanliya gostersin ex e de tarif et desin zaten adam gormediyse benin boyutunu rengini tipini nerden bilsin binbir cesit dogum lekesi var ...adam bakireligini ispat et dememis sonucta adamin söylediğinin aksini ispat et demiş.

Ki kızcağız fotoları senelerdir sakladığını ne bilsin?

Kuzeniniz ayrilsin direk,
neyin aciklamasini yapacak ki.

is evlenmeye gelmeden bunlar konusulmaliydi, adamin hassasiyeti bu yonde ise ya oncesinde bilgilendirmeli ya da biz uygun degiliz deyip ayrilmaliydi. Su halde en guzeli iliskiyi bitirmek. Herkes kendine uygun birini bulsun, kimsenin huzuru kacmasin. Kuzen bu nisanli ile mutlu olamaz bunlardan sonra.

Ya inanamıyorum!
Buralar hep cahiliyet kokmuş..
"madem kapalı, erkek arkadaşına niye atletli fotograf atıyor?" diyen var yahu bu nasıl bir zihniyet?
Kadının 3 yıllık sevgilisi, atletle de fotograf atar, yanında açıkta oturur, bu sevgilisiyle kendisinin özelidir buna kim karışabilir?
Kız nerden bilsin adamın kansızın önde gideni olduğunu ve bunu başka insanlarla paylaşacağını?

Konu sahibi bi kere kuzeniniz henüz karakterini eline alamamış kusurabakmayın lütfen!
Eski sevgilinin gönderdiği mesajların hesabını sorarken nişanlısı, kuzeniniz diyememiş mi; sanane ulan benim geçmişimden, ben sana geçmişinin hesabını soruyor muyum?" diye..
Bide açıklamamı yapmış? Bide kendisini ifade etmeye mi çalışmış o cühela insana?

Bir kadın kendini neden bu kadar küçük düşürür Allah' ım inanılmaz sinirlendim.

Son olarak kuzeninizin bu kadar cesur olduğunu sanmıyorum ama; nişanlısının hesabına gelen mesajların ekran görüntüsünü alıp savcılığa şikayette bulunur ve konuyla ilgili dava açarsa şayet (ki hiç sanmıyorum), özel hayatın gizliliğini ihlal ve 3. kişilerle izinsiz paylaşmaktan 3 ila 6 yıl arasında hapis cezasına çaptırtabilir o ırz düşmanını.

Son düzenleme:
Olay bu noktaya geldi ise toparlanması çok zor.
Bir de kusura bakmayın ama sonuçta kapalı bir kız ile nişanlanmış adam , atletli fotolar vs çok çirkin.
Bu kadar mahrem bilmiyor ise şuanki nişanlısına söylemeliydi adam da ona göre davranırdı.

Ben tutucu bir insan değilim bunu söylerken yanlış anlaşılmak istemem ama baş örtüsü takacak edebe sahip ise bunun saygısı oluşturulmalı diye düşünüyorum yok o kadar ağırlığın altında değil ise de nişanlısına söylemeliydi
Bu şekilde hem kendini hem adamı kandırıyor

Kuzeninizin nişanlısı Namık Kemalin intibah romanını hiç okumamış mı lisede falan? İnsana iftira atmanın ne kadar olduğunu anlardı.
Anlamadığım kapalı kızın atletli resmi, eski sevgilisinde nasıl var?

Sanki hepiniz sütten çıkmış ak kaşık şeklinde mi evleniyorsunuz allah aşkına ? Çoğu kişi evlenene kadar pek çok şeyi yaşamış oluyor. Suçlamak çok kolay insanları.Yaşamışsa yaşamış bundan bize ne ? O eski sevgilininde boynu altında kalsın ne diyeyim.

Şimdi kusura bakmayın da adam da ne tepki vereceğini , çocuk da tam bir terbiyesiz çıkmış, kuzeniniz alacak adamı karşısına ben kendimden Eminim çok da meraklısıysan sana ispatlarım götür istediğin doktora ama sonra benim yüzüme bakabilecek misin diye sorsun bakalım

Sonra eski sevgililer ortaya çıkıyor böyle kadınların hayatını zindan ediyor, ne kadınlar da kendinden nefret etmeye başlıyor, burası Avrupa değil ki eski sevgili ile yaşanılanı umursamasın nişanlısı, nerdeeee

3 yillik sevgiliye 2 fotograf atti diye kizi gömenler olmus.Insan sevdigine guvenir ve yeri gelir elini de tutar ,yeri gelir sarilir da ne bileyim yeri gelir derdini de anlatirsin mutlulugunuda,dogum lekesini soylemesinde ne var ki mesela denk gelmis demiştir,anormal olan ne sonucta 3 yillik bir iletisim, güven hatta ask söz konusu ..Olmamis bitmis gitmiş sadece ve bu iliskiden de nişanlıya basta bahsetmiste ayni zamanda.Tek sorun eski sevgilinin adam olmayışı ve hatta onunla gecen 3 yilin telef olmasi olmali.Savciliga sikayet edilmeli cezasini odetmeli.Simdki nisanlida belliki olumsuz etkilenmis ,kiskanmistir,yakistiramamistir ,beklemiyordur veya şok olmustur vardir bir dusuncesi ama bence en nihayetinde kuzenine inanacaktir çünkü 3 yillik bir iliskide 2 fotograf cok degil atletli de olsa.Dogum lekesi de örnegin benim kardesimde de var cok kişi bilir illaki konusuluyor ister kolda olsun ister gobekte ister bacakta veya kalcada abes degil yani.Uzun yazdim sadece diyecegim şu aslinda olayin şoku ile yasanilan seyler bunlar ama o eskiyi muhakkak sikayet edin.

resmi nikah yapıldıysa zaten evli sayılmıyorlar mı nasıl nişanlısı oluyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…