Ama bak sımdı senın amacın burada yardım onerı mı almak yoksa yorumlara muhalefet mı olmak bı kararını ver. Halka acık yere konu acıyorsun sonra bır atasozu ıcın laf edıyorsun. Yanı sen kuzenının bır lafına ınandın yok dedın benden saklamaz dedın yasamıs olsaydı ama nısanlısına da suan yalan soyledıgıne gore sana da yalan soyluyor olamaz mı? Sonucta gozunle gormedın sadece anlattıgına ınanıyorsun.Evet hanımefendi kuzenim şimdide davul oldu . Ne kadar kötü tabirler bunlar.
Belki biliyorsunuzdur ya da kuzen biliyordur nişanlısının hiç ilişkisi olmuş mu?Hanımlar öncelikle günaydın tek tek alinti yapamıyorum. Zor bir gece geçirdik. Gece kuzenim ve nişanlısı bey konuştular. Salak kuzenim ben doktora gelirim dedi.Enişte beyde ben zaten senin kız olmadığını düşünmüyorum demiş. Böyle bişey yapıp benimle nişanlanacak halin yok ya dedi. Kuzenimde e benden neyin ispatıni istiyorsun dedi. Şimdi yapmadim diyorum inanmıyosun dedi ispat edemezsem inanmayacakmisin dedi. Sana herşeyi doğru olarak söylüyorum. Ama elimde sana verecek bir belge yok demiş. Nişanlı da yarın yüzyüze konuşalim deyip kapatmış. Savcılıktan ailesi duyar diye korkuyo şuan kuzenimde nisanlinin yanında arayıp bak bizi ayırdın mutlumusun falan deyip doğruyu söyletecem diyor. Şuan beynim resmen durmuş.mantıklı düşünemiyo ve yazamıyorum. Aile olarak arkasinda durmazlar çünkü. Şiddet boyutu bile olabilir. Tek korku bu
Bak yapabilecegi tek ispat bu olur yani bundan başka bir yöntem kuzeninizi kurtarmaz.. sen ya da kendisi kalcadaki benin fotoğrafını cekin avuc ici kadar elinizde dursun nisanliya gostersin ex e de tarif et desin zaten adam gormediyse benin boyutunu rengini tipini nerden bilsin binbir cesit dogum lekesi var ...adam bakireligini ispat et dememis sonucta adamin söylediğinin aksini ispat et demiş.Aslında kuzenimin söylediğine göre aralarında hiç birsey geçmiyo. Eski sevgili bildiği bir kaç detayi kullanarak nişanlıya birlikte olduklarına dair bir imaj ciziyor. Daha etkili olsun diyede fotoğraf atıyor. Nişanlı kuzeni arayıp bana böyle bir mesaj geldi ne demek oluyor bu diyo. Kuzenimde ben sana zaten söylemiştim. Ama aramızda bişey geçmedi sadece ben ona bir konuşmada doğum lekesi olduğunu söylemiştim diyor.Aslında görmemiş doğum lekesini anlatılan şeyleri kendisi görmüş yaşamış gibi anlatmış fotoğrafta olunca enişte beyde inanmış galiba. Kuzenimin doğum lekesi böyle kırmızı gibi e madem sevgili görmüş tarif etsin dedik. Kuzenim görmediği için o boyutu falan nasıl bilmez dedi. Bakalım ne olacak
Ki kızcağız fotoları senelerdir sakladığını ne bilsin?Ya arkadaşım neden kandırsin adamı. İlk başta zaten söylemiş görüştügü biri olduğunu. Oturup 500 kere aşkım dedim aaa 5 kere fotoğraf attım mi diyecek. 3 yılı tek tek gün gün anlatacak mı ? Siz anlatırsınız başkası anlatmıyor diye kandırmış mı oluyor. İlk başta sevgilim yok dese haklısıniz da kandırmak ne yani
Hiçbir kadın bekaret testini kabul edecek kadar düşmemeli.
Yazık!
Konu sahibi son mesajında yazmış kuzeni hast gitmeyi kabul etmiş...Bekaret testi isteyen yok zaten kızdan.
İstenmediği halde kızın teklif etmesi daha da rezilce.Bekaret testi isteyen yok zaten kızdan.
Şimdi kusura bakmayın da adam da ne tepki vereceğini , çocuk da tam bir terbiyesiz çıkmış, kuzeniniz alacak adamı karşısına ben kendimden Eminim çok da meraklısıysan sana ispatlarım götür istediğin doktora ama sonra benim yüzüme bakabilecek misin diye sorsun bakalımHayırlı akşamlar öncelikle hanımlar, konuyu uzatmadan yazmak istiyorum ve konunun taşınmamasını rica ediyorum. Kuzenim 26 yaşında ve nişanlı. Nişanlısından önce yaklaşık 3 yıl görüştüğü bir şahıs vardı. Bazı sebeplerden ötürü kuzenim ilişkiyi bitirip sonlandırdı. Yaklaşık 6 ay sonra nişanlısıyla tanışıp evlilik yoluna girdiler. Eski sevgili nerden öğrendiyse kuzenimin nişanlısına sahte bir hesaptan mesaj atıyor. Evleneceğin insana dikkat et benimle şunları şunları yaşadı diyor. Hatta delil olarak kalçasında doğum lekesi var tarzı şeyler yazıyor. Kuzenim kapalı bir kız kendisinde olan açık ve atletli resimleri atıyor ayrıca. Kuzenime sorduğumuzda asla aramızda bişey geçmedi sadece onun kolunda vardı doğum lekesi benimde kalçamda var tarzı şeyler konuştuklarını söylüyor. Bana yalan söylemez. Ama nişanlı bey inanmış gibi ve resmi nikah yapılmış şimdi nisan atılmak üzere bana kendini ispatla demiş. Ben inanmıyorsa bitsin diyorum ama aileme ne diyecem nasıl olacak tarzı şeylerle sürekli ağlıyor. Ne yapabiliriz ?
Sonra eski sevgililer ortaya çıkıyor böyle kadınların hayatını zindan ediyor, ne kadınlar da kendinden nefret etmeye başlıyor, burası Avrupa değil ki eski sevgili ile yaşanılanı umursamasın nişanlısı, nerdeeeeSanki hepiniz sütten çıkmış ak kaşık şeklinde mi evleniyorsunuz allah aşkına ? Çoğu kişi evlenene kadar pek çok şeyi yaşamış oluyor. Suçlamak çok kolay insanları.Yaşamışsa yaşamış bundan bize ne ? O eski sevgilininde boynu altında kalsın ne diyeyim.
İstenmediği halde kızın teklif etmesi daha da rezilce.
Konu sahibi son mesajında yazmış kuzeni hast gitmeyi kabul etmiş...
O raporu alıp suratına atmalı ve bitirmeli ömür boyu başına kakilacak çünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?