iyi de kızı burada herkes bekaret istemiştir diye doldurdu kız da sormuş buysa hazırım diyeİstenmediği halde kızın teklif etmesi daha da rezilce.
aynennnnnn de öyle ayıplayanların yargılayanların çoğuda yaşamıştır eminim :)Sanki hepiniz sütten çıkmış ak kaşık şeklinde mi evleniyorsunuz allah aşkına ? Çoğu kişi evlenene kadar pek çok şeyi yaşamış oluyor. Suçlamak çok kolay insanları.Yaşamışsa yaşamış bundan bize ne ? O eski sevgilininde boynu altında kalsın ne diyeyim.
tanımadığınız iki insan hakkın da böyle yorumlar yapmanız böyle körü körüne savunmanız ve direk yargılamanız hiç ama hiç mantıklı değil.. bir düşünün belki kızın zerre suçu yok vebal altına girmeyin yorum yapma hakkınız var tabi ama bu kadar her şeyden emin olup yargılayarak değil.Evet ben de ona anlam veremedim. İnsan söylense bile kabul etmez. Onursuzca gidip kendi teklif etmiş. İyi adam "hadi yaptır" demedi yani. Boşa demiyorum adam düzgün, kız problemli diye.
tanımadığınız iki insan hakkın da böyle yorumlar yapmanız böyle körü körüne savunmanız ve direk yargılamanız hiç ama hiç mantıklı değil.. bir düşünün belki kızın zerre suçu yok vebal altına girmeyin yorum yapma hakkınız var tabi ama bu kadar her şeyden emin olup yargılayarak değil.
tüm yorumlarınızı okudum maalesef. hala yargılayıp hala suçluyorsunuz körü körüne ki konu sahibinin de yaptığı tüm yorumları okudum ben böyle sonuçlara varamadım.olayı dışardan görüyoruz okuyoruz bu kadar derin bilemeyiz demi. belki dedikleriniz doğru belkide tam tersi hiçbir suçu yok çünkü biz orada değildik. bir yorumunuz da nişanlısı için nikahı olmasına rağmen onla bir şey yaşamamış demişsiniz bunu yazmışsınız nerden biliyorsunuz nişanlı olduğu dönem boyunca yanında mıydınız? demem o ki kim suçlu kim değil bilmem asla sen de bilemezsin sadece böyle keskin yorumlar yapıp kesin gibi vebal altına girmeyinBenim yazdığım ve sizin yorumunuz ne alaka ? Adam bakirelik testi istememiş bana göre bu olması gereken. Sabahtan beri birileri adama bakirelik testi istedi diye saldırıp duruyordu. Sonra kendi laflarını yediler. Şimdi de kız kendi demiş yaptıralım diye. Bakirelik testi olunca Meryem ana olacak sanki. Anal, oral seks diye bir şey yok dünyada. Kızımız çok uyanık. Ki kendisinin bakirelik testi isteyecek seviyede biri olmasından da pekala zarı koruyup istediğini yapabilecek kalitede biri olduğu izlenimi aldım. Kimse bana böyle bir test yaptıramazdı. Ben çıkıp yapalım da demezdim. Biraz gerçekleri görün ya.
pekala zarı koruyup istediğini yapabilecek kalitede biri olduğu izlenimi aldım.
Benim yazdığım ve sizin yorumunuz ne alaka ? Adam bakirelik testi istememiş bana göre bu olması gereken. Sabahtan beri birileri adama bakirelik testi istedi diye saldırıp duruyordu. Sonra kendi laflarını yediler. Şimdi de kız kendi demiş yaptıralım diye. Bakirelik testi olunca Meryem ana olacak sanki. Anal, oral seks diye bir şey yok dünyada. Kızımız çok uyanık. Ki kendisinin bakirelik testi isteyecek seviyede biri olmasından da pekala zarı koruyup istediğini yapabilecek kalitede biri olduğu izlenimi aldım. Kimse bana böyle bir test yaptıramazdı. Ben çıkıp yapalım da demezdim. Biraz gerçekleri görün ya.
Demek istediğimi örnek vereyim siz bunları yazıp şöyledir böyledir kesin yorum yazıyorsunuz ya ben de size diyorum ki kişi kendinden bilir işi siz bunları yaptınız ettiniz ki karşınız da ki kızı bu kadar kolayca yargılayıp emin konuşabiliyorsunuz. Bakın şu an ben de sizi yargıladım belki de hiç birini yapmadınız etmediniz vebalinizi almış oldum. Size demek istediğim bu böyle yargılayın kesin hayatınız da ki herkes için geçerli bu.Benim yazdığım ve sizin yorumunuz ne alaka ? Adam bakirelik testi istememiş bana göre bu olması gereken. Sabahtan beri birileri adama bakirelik testi istedi diye saldırıp duruyordu. Sonra kendi laflarını yediler. Şimdi de kız kendi demiş yaptıralım diye. Bakirelik testi olunca Meryem ana olacak sanki. Anal, oral seks diye bir şey yok dünyada. Kızımız çok uyanık. Ki kendisinin bakirelik testi isteyecek seviyede biri olmasından da pekala zarı koruyup istediğini yapabilecek kalitede biri olduğu izlenimi aldım. Kimse bana böyle bir test yaptıramazdı. Ben çıkıp yapalım da demezdim. Biraz gerçekleri görün ya.
Maalesef işte kimin sonradan ne yapacağını bilemiyoruz ama böyle örnekler çok.aben sadece yargılayanlar için konuştum.Sonra eski sevgililer ortaya çıkıyor böyle kadınların hayatını zindan ediyor, ne kadınlar da kendinden nefret etmeye başlıyor, burası Avrupa değil ki eski sevgili ile yaşanılanı umursamasın nişanlısı, nerdeeee
Hanfendiciğim merak etmeyin düşündüğünüz gibi kimsenin sevgilisinin, kocasının kalça deyince salyaları akmıyor, peçete yetiştirmeye mahal yok yani... Demek ki biz ve bizim çevremizdeki insanlar sizin standartlarınızda normal değiliz ki işi bedensel konulara indirmeden bir çok konuda konuşabilmişiz sevgililerimizle... Sizin gibi aydın bir insanın bu kadar örümcek kafalının arasında olmasıda zor ama artık idare ediceksiniz...bu konudan da anlıyoruz ki her zaman kadının en büyük düşmanı kadın. 3 sen sevgili kaldığı birine atletli fotoğraf atması olay oldu. size ne? kapalı ise kapalı. onun başını örtmesinden ya da çıplak fotoğraf atmasından biz mi sorumluyuz? kadının sevabı günahı bize mi yazılıyor?
kalçasındaki doğum lekesini niye konuşmuşmuş lafa bak. kalça deyince sizin kocalarınızın, sevgililerinizin ağzının suyu akıyor olabilir. bi paket peçete ile koşun da silin o salyaları. ama normal insanlar hayatlarındaki kişi ile bedenleri hakkında konuşabilir. bunda anormal olan nedir?
Nişanlısıda ,Eski erkek arkadaşıda tiniyetsiz bence.Evlense ne olucakki kuzenınız?Nişanlısı kücük bır olayda boyle boyle oldu diyecek.Ağlar ama az ağlar.Görmüş işte ne güzel ikisindende koca olmaz onların.Kuzenınız atletlı resımlerı attıgını kabul ettımı?Hayırlı akşamlar öncelikle hanımlar, konuyu uzatmadan yazmak istiyorum ve konunun taşınmamasını rica ediyorum. Kuzenim 26 yaşında ve nişanlı. Nişanlısından önce yaklaşık 3 yıl görüştüğü bir şahıs vardı. Bazı sebeplerden ötürü kuzenim ilişkiyi bitirip sonlandırdı. Yaklaşık 6 ay sonra nişanlısıyla tanışıp evlilik yoluna girdiler. Eski sevgili nerden öğrendiyse kuzenimin nişanlısına sahte bir hesaptan mesaj atıyor. Evleneceğin insana dikkat et benimle şunları şunları yaşadı diyor. Hatta delil olarak kalçasında doğum lekesi var tarzı şeyler yazıyor. Kuzenim kapalı bir kız kendisinde olan açık ve atletli resimleri atıyor ayrıca. Kuzenime sorduğumuzda asla aramızda bişey geçmedi sadece onun kolunda vardı doğum lekesi benimde kalçamda var tarzı şeyler konuştuklarını söylüyor. Bana yalan söylemez. Ama nişanlı bey inanmış gibi ve resmi nikah yapılmış şimdi nisan atılmak üzere bana kendini ispatla demiş. Ben inanmıyorsa bitsin diyorum ama aileme ne diyecem nasıl olacak tarzı şeylerle sürekli ağlıyor. Ne yapabiliriz ?
Hanfendiciğim merak etmeyin düşündüğünüz gibi kimsenin sevgilisinin, kocasının kalça deyince salyaları akmıyor, peçete yetiştirmeye mahal yok yani... Demek ki biz ve bizim çevremizdeki insanlar sizin standartlarınızda normal değiliz ki işi bedensel konulara indirmeden bir çok konuda konuşabilmişiz sevgililerimizle... Sizin gibi aydın bir insanın bu kadar örümcek kafalının arasında olmasıda zor ama artık idare ediceksiniz...
Tahmin ettiğim için bende öyle yazma gereği duydum, ne güzel şey bazı insanların herşeyden bu kadar iyi anlaması...Cidden zor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?