kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

aynennnnnn de öyle ayıplayanların yargılayanların çoğuda yaşamıştır eminim :)
bir de nişanlının hesap sormasına kızanlar da tuhaf değil mi ?sanki kadınlar kendi nişanlısı olsa eski sevgilisi kız deseki bunları yaşadık diye böyle bir olay yaşansa (tam tersi durum yani) adama hesap sormıcaklar mı bu kadın ne diyor diye

Evet ben de ona anlam veremedim. İnsan söylense bile kabul etmez. Onursuzca gidip kendi teklif etmiş. İyi adam "hadi yaptır" demedi yani. Boşa demiyorum adam düzgün, kız problemli diye.
tanımadığınız iki insan hakkın da böyle yorumlar yapmanız böyle körü körüne savunmanız ve direk yargılamanız hiç ama hiç mantıklı değil.. bir düşünün belki kızın zerre suçu yok vebal altına girmeyin yorum yapma hakkınız var tabi ama bu kadar her şeyden emin olup yargılayarak değil.

bu konudan da anlıyoruz ki her zaman kadının en büyük düşmanı kadın. 3 sen sevgili kaldığı birine atletli fotoğraf atması olay oldu. size ne? kapalı ise kapalı. onun başını örtmesinden ya da çıplak fotoğraf atmasından biz mi sorumluyuz? kadının sevabı günahı bize mi yazılıyor?
kalçasındaki doğum lekesini niye konuşmuşmuş lafa bak. kalça deyince sizin kocalarınızın, sevgililerinizin ağzının suyu akıyor olabilir. bi paket peçete ile koşun da silin o salyaları. ama normal insanlar hayatlarındaki kişi ile bedenleri hakkında konuşabilir. bunda anormal olan nedir?

Benim yazdığım ve sizin yorumunuz ne alaka ? Adam bakirelik testi istememiş bana göre bu olması gereken. Sabahtan beri birileri adama bakirelik testi istedi diye saldırıp duruyordu. Sonra kendi laflarını yediler. Şimdi de kız kendi demiş yaptıralım diye. Bakirelik testi olunca Meryem ana olacak sanki. Anal, oral seks diye bir şey yok dünyada. Kızımız çok uyanık. Ki kendisinin bakirelik testi isteyecek seviyede biri olmasından da pekala zarı koruyup istediğini yapabilecek kalitede biri olduğu izlenimi aldım. Kimse bana böyle bir test yaptıramazdı. Ben çıkıp yapalım da demezdim. Biraz gerçekleri görün ya.

tüm yorumlarınızı okudum maalesef. hala yargılayıp hala suçluyorsunuz körü körüne ki konu sahibinin de yaptığı tüm yorumları okudum ben böyle sonuçlara varamadım.olayı dışardan görüyoruz okuyoruz bu kadar derin bilemeyiz demi. belki dedikleriniz doğru belkide tam tersi hiçbir suçu yok çünkü biz orada değildik. bir yorumunuz da nişanlısı için nikahı olmasına rağmen onla bir şey yaşamamış demişsiniz bunu yazmışsınız nerden biliyorsunuz nişanlı olduğu dönem boyunca yanında mıydınız? demem o ki kim suçlu kim değil bilmem asla sen de bilemezsin sadece böyle keskin yorumlar yapıp kesin gibi vebal altına girmeyin

Demek istediğimi örnek vereyim siz bunları yazıp şöyledir böyledir kesin yorum yazıyorsunuz ya ben de size diyorum ki kişi kendinden bilir işi siz bunları yaptınız ettiniz ki karşınız da ki kızı bu kadar kolayca yargılayıp emin konuşabiliyorsunuz. Bakın şu an ben de sizi yargıladım belki de hiç birini yapmadınız etmediniz vebalinizi almış oldum. Size demek istediğim bu böyle yargılayın kesin hayatınız da ki herkes için geçerli bu.

Konu sahibi son durum nedir acaba? En son ne olmis neye karar verdiler nisanlisiyla ayrildilar mi? Ben yorumlari okuyamadim.

yazık olmuş kızada nişanlisinada
savciliga versin mesajlarla birlikte boyle bi durumda kiz ne yapsa ne soylese ispatlayamaz kendisini
şüphe düşmüş birkere nisanlisinin aklina

Yaaa her ilişkide olur illa öyle konuşmalar cinsel içerikli, bunun kapalılık ya da açıklık ile alakası yok. Tabii kimlerle konuştuguna dikkat etmek gerekir. Kuzeninin nişanlısı da haklı bir yandan... ama ispatla ne demek? Güvenmiyorsa bıraksın gitsin. Çok zor bir durum

Maalesef işte kimin sonradan ne yapacağını bilemiyoruz ama böyle örnekler çok.aben sadece yargılayanlar için konuştum.

Hanfendiciğim merak etmeyin düşündüğünüz gibi kimsenin sevgilisinin, kocasının kalça deyince salyaları akmıyor, peçete yetiştirmeye mahal yok yani... Demek ki biz ve bizim çevremizdeki insanlar sizin standartlarınızda normal değiliz ki işi bedensel konulara indirmeden bir çok konuda konuşabilmişiz sevgililerimizle... Sizin gibi aydın bir insanın bu kadar örümcek kafalının arasında olmasıda zor ama artık idare ediceksiniz...

Nişanlısıda ,Eski erkek arkadaşıda tiniyetsiz bence.Evlense ne olucakki kuzenınız?Nişanlısı kücük bır olayda boyle boyle oldu diyecek.Ağlar ama az ağlar.Görmüş işte ne güzel ikisindende koca olmaz onların.Kuzenınız atletlı resımlerı attıgını kabul ettımı?

Cidden zor valla

Cidden zor valla
Tahmin ettiğim için bende öyle yazma gereği duydum, ne güzel şey bazı insanların herşeyden bu kadar iyi anlaması...takmayacaksınız ama bazı cümleleri kurarken biraz düşünceli olsanız daha hoş olabilir. Büyüklerinde dediği gibi istediğini söyleyen istemediğini işitirmiş çünkü

Bana kendini ispatla ne demek ya? Oldu olucak kızı tutsun kolundan bekaret kontrolüne götürsün? Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Bence kuzeniniz kurtulduğuna sevinsin, böyle insanla bir ömür yaşanmaz, yol yakınken dönülmesi daha iyi.

Ya bi insan nasil sevdigine guvenmez, vallahi aklim almiyor. Hadi diger cocuk dogru soyluyor diyelim.. e gecmiste kalmis bitmis gitmis. Bir seyler olmussa bile ona ne oluyor? Nasil bi zihniyet bu. Aglayacagina kurtuluyorum gercek yuzunu dusuncelerini ogrendim diye sevinmeli..

Ne şe...sizler var.!!! Al birini vur ötekine. Üzüldüm kuzeniniz için nişanlısı ikna olsa bile bunu hep başına kalkacak bir ömür ailesi öğrense bile anne babadır bir ömür başına kalkmazlar kızlarının doğru söylediğine inanırlar. Ailesi karşısnda mahcup olmama adına bence böyle biriyle evlenmesin yazık etmesin hayatına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…