Evet bazıları başka bir kadın üzerinden kendi ahlak tatminlerini gerçekleştiriyor. Olayı geçtim yazdıklarına üzüldüm. Davul tokmak kesin yapmıştır gibi diyecek bişeyim yok kimseyi kırmakta istemiyorum allaha havale ettimay bazı üyelerden de, düşünme şekillerinden de, onları yetiştiren ailelerinden de nefret ettim bu nasıl konu ya? kadını da adamı da tanımadan birden kadını yerin dibine sokup adamı nasıl yüceltmişsiniz midem bulandı bazı mesajları okurken.
Totalde en çok yazan olarakTurnusol kağıdı gibi konu.
Herkesin zihniyeti ve
kadına-erkeğe-romantik ilişkiyle-evliliğe olan bakış açısı ortaya dökülmüş.
Hiç tanımadığı bir kadının ahlakı üzerine ahkam kesenler,hatta her şeyi yapabilecek tıynette biri olduğunu anlayanlar,
Nişanlı beyi ahlak abidesi görüp methiyeler düzenler,
Konuyu bağlamından çıkarıp açık-kapalı ikilemine taşıyanlar,
Kapalılık-dindarlık-ahlak ölçütleri belirleyenler...
Güzel ülkemin kadınları ve ilginç bakış açıları.
Benim okuduklarımdan anladıklarım:
Olan olmuş,kimseyi geçmişte yaşadıkları nedeniyle eleştirip,yargılamak benim üzerime vazife değil.
Bugüne gelince,artık bu ilişkiden hayır gelmez.
İlerde,her tartışmada,bu konu gündeme gelir,kuzeniniz duygusal olarak örselenir.
Eski sevgili hakkında,mutlaka şantaj nedeniyle şikayetçi olunmalı.
Yaptığı yanına kar kalmasın.
Kuzeniniz de ikisini de arkasında bırakıp,
önüne baksın.
bana kendini ispatla demiş.
bir kapalidan yola cilarak tum kapalilari yargjlayamazsin haddini bileceksin biz de o zaman yuva yikan acık sacik şılliklardan yola cikarak tüm aciklara hakaret edelim ne kadar cahil sığ köhnemiş bi beynin var senin terbiyesizlik etme haddini bil!!!Küçük şehir kız muhafazakar ama sevgilisiyle muhabbetine bak. Eşi haklı yani kim olsa öyle tepki verir gögüsündeki kalçasındaki izin muhabbetini niye yapmış ki gereksiz. Bence ilişki yaşamadıysa ispatlamak çok zor. Ancak güven gerekir o da yok sanırım. Bakireyse anca doktor yoluyla ispatlar. Gerçi ispat isteyenle de yaşanır mı bilemem. 9 yıllık ilişkim var nişanlıyım kapalı da değilim bir kere iç çamaşırlı fotoğraf atmadım. Kapalı insanlar daha fena derlerdi de inanmazdım. Yazık gerçekten eşine üzüldüm hele bir de bakirse..
Yani bir kadına bu şekilde konuştuğu için değil de kapalı birine bu şekilde konuşup genelledigi için mi kızdiniz? Cidden 40 değil 80 fırın ekmek yemeliyiz herhalde.bir kapalidan yola cilarak tum kapalilari yargjlayamazsin haddini bileceksin biz de o zaman yuva yikan acık sacik şılliklardan yola cikarak tüm aciklara hakaret edelim ne kadar cahil sığ köhnemiş bi beynin var senin terbiyesizlik etme haddini bil!!!
En mantıklısını yapmış şuan taktir ettimHayırlı akşamlar güzel hanımlar öncelikle çok fazla mesaj biriktiği için tek tek yazmadım son durumu merak edenler olmuş. Bir kaç arkadaş bilip bilmeden bakireligini koruyup herşeyi yaşamış olabilir tarzı şeyler yazmış ben onları önce insanlığa davet ediyorum. Tanımadığınız insanın hakkına bu kadar kolay girmeyin. Kuzenimle enişte buluştular bende gittim ayrı masada oturdum. Kuzenim ben zaten sana söylemiştim durumu 3 yıl konuştuğum biri olduğunu sende bana tamam demiştin demiş. Tabiki 3 sene içinde elini tuttum gezdikte demiş. 28 yaşında bir erkek olarak zaten senin bunları tahmin etmen gerekir demis. Fotoğraf meselesi leke meselesini size anlattığım gibi anlatmış. Ben sana ispat edemem belki demiş ama sende inanmazsan zaten bu ilişki yürümez demiş. Eniştede benim güvenim kırıldı içimde sana karşı şüphe kalacak demiş. Kuzenimde artık bu ilişki yürümez deyip bitirmek istediğini söyledi. Enişte beyde ben bitirmiyorum da sen mi bitiriyorsun demiş. Ailene ne diyeceksin demiş. Kuzenimde benim alnim açık sen düşünme demiş. Ayrıca eski sevgiliyi de savcılığa vereceğini söylemiş.
En mantıklısını yapmış.Hayırlı akşamlar güzel hanımlar öncelikle çok fazla mesaj biriktiği için tek tek yazmadım son durumu merak edenler olmuş. Bir kaç arkadaş bilip bilmeden bakireligini koruyup herşeyi yaşamış olabilir tarzı şeyler yazmış ben onları önce insanlığa davet ediyorum. Tanımadığınız insanın hakkına bu kadar kolay girmeyin. Kuzenimle enişte buluştular bende gittim ayrı masada oturdum. Kuzenim ben zaten sana söylemiştim durumu 3 yıl konuştuğum biri olduğunu sende bana tamam demiştin demiş. Tabiki 3 sene içinde elini tuttum gezdikte demiş. 28 yaşında bir erkek olarak zaten senin bunları tahmin etmen gerekir demis. Fotoğraf meselesi leke meselesini size anlattığım gibi anlatmış. Ben sana ispat edemem belki demiş ama sende inanmazsan zaten bu ilişki yürümez demiş. Eniştede benim güvenim kırıldı içimde sana karşı şüphe kalacak demiş. Kuzenimde artık bu ilişki yürümez deyip bitirmek istediğini söyledi. Enişte beyde ben bitirmiyorum da sen mi bitiriyorsun demiş. Ailene ne diyeceksin demiş. Kuzenimde benim alnim açık sen düşünme demiş. Ayrıca eski sevgiliyi de savcılığa vereceğini söylemiş.
Hayırlı akşamlar öncelikle hanımlar, konuyu uzatmadan yazmak istiyorum ve konunun taşınmamasını rica ediyorum. Kuzenim 26 yaşında ve nişanlı. Nişanlısından önce yaklaşık 3 yıl görüştüğü bir şahıs vardı. Bazı sebeplerden ötürü kuzenim ilişkiyi bitirip sonlandırdı. Yaklaşık 6 ay sonra nişanlısıyla tanışıp evlilik yoluna girdiler. Eski sevgili nerden öğrendiyse kuzenimin nişanlısına sahte bir hesaptan mesaj atıyor. Evleneceğin insana dikkat et benimle şunları şunları yaşadı diyor. Hatta delil olarak kalçasında doğum lekesi var tarzı şeyler yazıyor. Kuzenim kapalı bir kız kendisinde olan açık ve atletli resimleri atıyor ayrıca. Kuzenime sorduğumuzda asla aramızda bişey geçmedi sadece onun kolunda vardı doğum lekesi benimde kalçamda var tarzı şeyler konuştuklarını söylüyor. Bana yalan söylemez. Ama nişanlı bey inanmış gibi ve resmi nikah yapılmış şimdi nisan atılmak üzere bana kendini ispatla demiş. Ben inanmıyorsa bitsin diyorum ama aileme ne diyecem nasıl olacak tarzı şeylerle sürekli ağlıyor. Ne yapabiliriz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?