kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

Hayırlı akşamlar güzel hanımlar öncelikle çok fazla mesaj biriktiği için tek tek yazmadım son durumu merak edenler olmuş. Bir kaç arkadaş bilip bilmeden bakireligini koruyup herşeyi yaşamış olabilir tarzı şeyler yazmış ben onları önce insanlığa davet ediyorum. Tanımadığınız insanın hakkına bu kadar kolay girmeyin. Kuzenimle enişte buluştular bende gittim ayrı masada oturdum. Kuzenim ben zaten sana söylemiştim durumu 3 yıl konuştuğum biri olduğunu sende bana tamam demiştin demiş. Tabiki 3 sene içinde elini tuttum gezdikte demiş. 28 yaşında bir erkek olarak zaten senin bunları tahmin etmen gerekir demis. Fotoğraf meselesi leke meselesini size anlattığım gibi anlatmış. Ben sana ispat edemem belki demiş ama sende inanmazsan zaten bu ilişki yürümez demiş. Eniştede benim güvenim kırıldı içimde sana karşı şüphe kalacak demiş. Kuzenimde artık bu ilişki yürümez deyip bitirmek istediğini söyledi. Enişte beyde ben bitirmiyorum da sen mi bitiriyorsun demiş. Ailene ne diyeceksin demiş. Kuzenimde benim alnim açık sen düşünme demiş. Ayrıca eski sevgiliyi de savcılığa vereceğini söylemiş.

Turnusol kağıdı gibi konu.
Herkesin zihniyeti ve
kadına-erkeğe-romantik ilişkiyle-evliliğe olan bakış açısı ortaya dökülmüş.
Hiç tanımadığı bir kadının ahlakı üzerine ahkam kesenler,hatta her şeyi yapabilecek tıynette biri olduğunu anlayanlar,
Nişanlı beyi ahlak abidesi görüp methiyeler düzenler,
Konuyu bağlamından çıkarıp açık-kapalı ikilemine taşıyanlar,
Kapalılık-dindarlık-ahlak ölçütleri belirleyenler...
Güzel ülkemin kadınları ve ilginç bakış açıları.

Benim okuduklarımdan anladıklarım:
Olan olmuş,kimseyi geçmişte yaşadıkları nedeniyle eleştirip,yargılamak benim üzerime vazife değil.
Bugüne gelince,artık bu ilişkiden hayır gelmez.
İlerde,her tartışmada,bu konu gündeme gelir,kuzeniniz duygusal olarak örselenir.
Eski sevgili hakkında,mutlaka şantaj nedeniyle şikayetçi olunmalı.
Yaptığı yanına kar kalmasın.
Kuzeniniz de ikisini de arkasında bırakıp,
önüne baksın.

ay bazı üyelerden de, düşünme şekillerinden de, onları yetiştiren ailelerinden de nefret ettim bu nasıl konu ya? kadını da adamı da tanımadan birden kadını yerin dibine sokup adamı nasıl yüceltmişsiniz midem bulandı bazı mesajları okurken.

Evet bazıları başka bir kadın üzerinden kendi ahlak tatminlerini gerçekleştiriyor. Olayı geçtim yazdıklarına üzüldüm. Davul tokmak kesin yapmıştır gibi diyecek bişeyim yok kimseyi kırmakta istemiyorum allaha havale ettim

O nişanlı olacak adama en hafifinden, en düşmüş kalkmışından, en yılanından, en kandırıkçısından diliyorum davullu zurnalı.

Totalde en çok yazan olarak
Hiç üstüme alınmıyorum.
Kuzen erkek olsa aynı durumda ne tepki verilirdi? Buna dikkat çekmek istedim.
İster sevişsin, istet mektuplaşsın
Ben buna hiç takılmadım.

bana kendini ispatla demiş.

Ara sayfaları okumadım, gelişme olduysa bilmiyorum.

Hiçbir şey yaşamadıysam bile sırf şu laf için ben kendim ayrılırdım. Her insanın bir gururu var, bazı şeyler evlenmekten önce gelir. Böyle bir insana kendini "ispat etse" (!) bile bunun sonu gelecek mi sanıyor. Bitmiş artık, nişanlısının kafasında her daim şüphe kalacak. Kafa yapısı belli elemanın.

bir kapalidan yola cilarak tum kapalilari yargjlayamazsin haddini bileceksin biz de o zaman yuva yikan acık sacik şılliklardan yola cikarak tüm aciklara hakaret edelim ne kadar cahil sığ köhnemiş bi beynin var senin terbiyesizlik etme haddini bil!!!

Yani bir kadına bu şekilde konuştuğu için değil de kapalı birine bu şekilde konuşup genelledigi için mi kızdiniz? Cidden 40 değil 80 fırın ekmek yemeliyiz herhalde.

Şu konuyu sabahtan beri okuyorum gerçekten midem bulandı yorumlardan. Yani o sinirle yazsaydım kesin banlamislardi. Nasıl ailelerde yetistiniz, bunlar nasıl kafa yapıları aklım almıyor, kadının an büyük düşmanı yine kadındır sözünün ispatısınız yemin ederim.

Kuzene gelince çok üzüldüm ama bir taraftan da o şerefsiz eski sevgilisi iyi bir şeye sebep olmuş olabilir ama yine de o şerefsizin yanına sakın bırakmasın. O şerefsiz şimdi "ohh ne güzel ayırdım" diyecek ya, işte onu diyemesin. Şu anki ilk işi o şerefsizden şikayetçi olmak olsun, nişanlı 2.meselesi. Bu şerefsizi şikayet etmek ispat etmek yerine geçer benim fikrimce, gerizekalı nişanlısı da kuzenini yok yere kaybettigi için dizlerini dövsün.

Yazık kıyamam ya, nedir bu zihniyetten çektiğimiz deliricem. Neymiş madem kapalı atletli fotoğrafını neden göndermişmişşş ! sana ne? Sen misin onun günahını sevabını yargılayacak olan? O an canı öyle yapmak istemiş, hata ya da değil onun iradesi. Kızcağız her şeyi anlatmış nişanlısına - ki böyle şeyleri açıklamak zorunda olmak ne kadar onur kırıcı! Kuzenin böyle bir durumda sakın ama sakın açıklama yapmaya, ona kendini delillerle ispat etmeye kalkmasın, zaten resti çekmiş canım benim, çok takdir ettim okuyunca

O küçük dediğin yerdeki bunları sorun edecek örümcek beyinli küçük insanlar var ya, toz zerresinden daha değersizler. Koskocaman dünyaya yaşamak için geliyorsun, tek bir canın var ve koskoca dünyanın, bir kitasindaki, bir ülkedeki, küçük bir sehrin küçük bir kasabasındaki, küçük insanlar adını karalamasin diye bunca şeye katlanacaksin he mi? Dünya o yaşadığınız küçük yerden ibaret değil bunu sakın unutmasın.

Hanımlar,
sizler uygunsuz üslupla yazanları rapor ettikçe gerekli uyarıları veriyoruz zaten, banlanmış üyeleri alıntılayıp laf söylemenin ve sırf sinirinize hakim olamadığınız için banlanmanın alemi var mı?
Örtülü veya değil, burada genç bir kızın önerilerinize ihtiyacı varken, ki kimse kimsenin kıyafetine, yaşam tarzına, tercihlerine laf söyleyemez, mesele baş örtüsü takan veya takmayan kadınları yerip ağzımıza geleni saymak mı? Rica ediyorum kendinize geliniz.

En mantıklısını yapmış şuan taktir ettim

[
En mantıklısını yapmış.
Ayrılırmı bilmem ama o sapığı kesinlikle savcılığa versin. Siciline işlensinde görsün anyayı konyayı...
Bu arada genel olarak söylüyorum, silinen şeylerinde aslında asla silimediği bu teknoloji çağında lütfen özel sayılabilecek şeylerinizi kimseye yollamayın.

Eski ilişkisne adam foto atmış
Bir bana mi çok uç gelmedi durum
Eski ilişkisi ile cinsellik de yaşayabilir
Ne var ki bunda
Eski sevgili belli ki ara bozmak istiyor , kıskanıyor
Eğer kuzenin sevgilisinin kendine olan davranışlarından rahatsız değilse kızı engellesin
Aralarında cinsewlik geçmesi garip gelmedi bana

Böylelikle kuzen nişanlısınında aslında eski sevgilisinden farkının olmadıgını görmüş oldu. Asıl kuzenin çok büyük hayal kırıklıgına ugradı. Hayatını bu adamla sürdürmesi hayatının hatası olacak.

beddua eden bir insan değilim, avam bulurum bedduayı ama yorumları okuyunca inşallah burda keskin konuşanlar, kızı gömenler daha beter hatalar yapsınlar, evlilerse ya da değillerse en ayıp buldukları şey neyse onu yapsınlar, büyük konuşmamaları gerektiğini en ağır bedelle öğrensinler.

bu kadar kadın düşmanı olunmaz, herhangi bir erkeğin bir saçmalaması yüzünden kıza hayatı zehir olacak, bazılarının tek derdi kız da yapmasaymış, kız da yapmıştır, vah vah erkeğe.
erkek erkek olsa konuşmasına izin vermezdi adamın, ispat et saçmalığına düşmezdi.

Boyle bir seyin ispati olmaz. Eski sevgili serefsizmis. Nisanli da kendine gore hakli.
Kapali da olsan acik da olsan sevgiliye atletli falan foto gondermek cok yanlis.
Kuzenin nisanlisiyla konusup gercegi anlatacak. Artik nisanli inanir inanmaz onun bilecegi is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…