- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
AllahlaTamam da siz açsın lekesini göstersin diyor sunuz, ne mana? Neyi kanıtlayacak öyle anlamadım?? Adam bekaretini ıspatlamasını istiyor.
Ne atletmiş ya..
İlk gece kan gelmeyince gece mece demezler koşa koşa doktora giderler. Neden? Kanamadı çünkü!! Hani varsa bir defo iade süresi geçmeden hemen götürüp geri verecekler çünkü! Lanet olsun ya
Evet.. allah butun erkekleri bildigi gibi yapsinKeşke fotoğraf atmasaymış ne yazık ki çoğu erkek bu şekilde kullanıyor sonrasında. Bence kuzeniniz nişanlısı ile açık açık ne yaşadıysa konuşsun ve eskiyi kapatıp onlerine baksınlar. Belliki birşeyler yaşamış o kişi ile ve şuan pişman, bunları eşine dürüstçe anlatsın. Allah bile tövbemizi kabul ederken kul mu etmiyecek, içten bir şekilde eşinden özür dilesin en başından açık olmadığı için. İnşallah çözülür, gencecik kızın bu şekilde suçlanması çok onur kırıcı.
O leke Doğum lekesi işteAyrıca resmî nikah yapılmışsa göstersin lekesini, bunun günahı yok ki?
Ay ne var bunda?
Kadınlar erkeğe ispatla dediklerinde eveeet
Ee erkek İstemiş ne var bunda?
Bir kız k
uzene mesaj atsa onun omzunda bu dövme var inanma kötü adamın TEK’i diye
Göster denilmez mi burda
Tesetturlu olmanizi belirtmenize gerek yoktu zira mini etek giymeme ragmen sevgilim kalcami gormedi.. ve normal yobazlik.. eskiden biseyler yasamis olabilir neden terkediyor daha iyi olmus beni gecmisimle yargilayan bi adam terketsin.. namus mu? Kafadan uydurulan ve turk milletine asilanmis sacma sapan bi kavram!!!
E tamam nisanlisina da olduğu gibi anlatsın işte nişanlısı inanmazsa kendi sorunu ayrılacak mecbur ne ispatı istiyormus ki.Kuzeniniz benim gecmisimde evet biri olmuştu sana bunu söylemiştim zaten bişey yaşamadım inanıp inanmamak seni bağlar desin çekilsin aradan zira diğer türlü daha çok üzülürArkadaşlar amcamlarda olduğum için ve mesajları tam okuyamadigim için yanlış anlayanlar olmuş ben bir özet geceyim. Kuzenimin eski sevgilisinin kolunda doğum lekesi varmış bir gün otururken bi muhabbette sevgilisi nerde doğum leken varsa önceki yaşantında ordan vurulmuşsun gibi bişey söylemiş kuzenimde aaa benimde sol kalçamda var demiş ben hiç iyi bir yerden vurulmadim o zaman tarzı gülmüşler. Fotoğraflar içinde sürekli mesajlasiyoduk kendisine çok güvendiğim için benden anlık fotolar istediğinde bi kaç tane sporcu atletiyle atmıştım diyor. Çok güvenip sonumuz olacağına inandığım için attım diyor. E ben meselesi ne dedim. Gösterdi hemen boynun altında göğüste bile değil görüntülü konuşurken fotoğraflarda görmüştür diyo ısrarla aramızda bişey olmadı diyor
Beni kimsenin geçmişi, dindarlığı ya da ahlaksızlığı ilgilendirmez.Aaaahhh
Ama rica ederim, iyi okuyun her mesajımı
Ben empati yapın diye yazdım, ya kadın oldaydı nişanlı, ya kadın kandırılmış olsaydı diye.
2 mesaj atlayıp okuyup, alıntı yapacak ne kininiz var?
Anlamıyorum, sanki tüm türbanlıları dahil etmişim gibi, bir saldırı,
Ben yazdığımdan Emin’im.
Ama kuzenle organik bağı olmayıp, savunucularını gördükçe gerildim.
Ortak noktanız neyse orda buluşun. Beni bırakın.
Muhafazakar kelimesini de hiç sevmıyorum ben zaten, içi o kadar boşaltıldı kı malesef.. Ben toplumun muhafazakar denilen kısmındanım ama erkeklerin bu iki yüzlülüğünden nefret ediyorum. Hadi diyelim kuzenin nişanlısı daha önce böyle seyler yaşamadı ve fotoğraflar , kalçadaki ben muhabbeti onun için cok fazla, adam gibi ben devam edemem , ailelere de anlaşamadık ayrıldık de bitir. Neyin ispatını istiyorsun, cok aşağılayıcı gerçekten..Kan görecel, kan!!!
Kanında boğulsun diyeceğim, ayıp olacak bu zihniyete.
Hayır yani, böyle adam kılıklıya da anlatamazsın ki bir sürü kızlık zarı çeşidi var, hepsi kanamıyor vs diye.
Çünkü onlar namus bekçisi, karısı da tapulu malı.
İster sever, ister döver isterse çeker atar babasının evine.
Muhafazarlık bunu gerektirir çünkü...
Ne demek istediginizi anlamadim?Görseydi de görmeseydi de bu sizden de bizden de adamlardan da bir şey eksiltmezdi. Yücelmediniz de sevgiliniz oranızı buranızı görmedi diye. Gösterip gösterip ama beni doğumda ebe gördü, yıkarken anam gördü derseniz işler orada değişir. Konuda geçen kuzenin olayı da tam olarak bu.
Allahla
Ya bir defa gösterin nerde bekaret demişim?
Adamın ispat dediği kan mı? Siz bunu mu anladınız?
Benim ufkum farklı bakıyor, ayyy en başından yazıyorum
Bak o leke var mı? Yok
O zaman güle güle
Haa eğer varsa, kadın yalanıyla yüzleşip gitmeli
Yakinda kendime misyon edinecegim ve karsima her cikan kiroyu ezdikce ezecegim.
Nedir bu kadinlarimizin turkiyede cektigi yahu?
Birde kuzenin oturmus agliyor..hale bak.
O erkegi hayatindan cikarmasan gereki kendisinin oldugunu bile idrak edemeyecek kadar sindirilmis.
Ben bu konuda kizin bu erkegi kandirdigini okuyamadim. Nerde yaziyor?
Hıhı.
Burada soralım, evliyken aldatılan kadınlardan kaçı affedip hayatına devam etti acaba?
Kaçı iğrenç şekillerde öğrendi de yine o adam sıyrıldı işin içinden?
Niye akıl veriyoruz delil topla, bekle vs diye?
O nikahlı koca, ömründe hiç tanımadığı bir adamın lafıyla daha düğünü olmamış karısına böyle iğrenç bir teklifte bulunabiliyor?
Ahlaksızlığın daniskasını yapması, kandırılmış olmanın hakkı mı?
Kadına yüklenen meta değeri, değişmedi ve değişemez de bu gidişle.
Velev ki beraber oldu, doğru düzgün insan ‘sen beni kandırdın, ben bakire bir kadın istiyordum kusura bakma’ der, çeker gider.
Böylesine iğrenç, mide bulandırıcı bir oyuna girmez.
Kan görecek, kan!!!
Kanında boğulsun diyeceğim, ayıp olacak bu zihniyete.
Hayır yani, böyle adam kılıklıya da anlatamazsın ki bir sürü kızlık zarı çeşidi var, hepsi kanamıyor vs diye.
Çünkü onlar namus bekçisi, karısı da tapulu malı.
İster sever, ister döver isterse çeker atar babasının evine.
Muhafazarlık bunu gerektirir çünkü...
Kız başörtülü diye dünyanın yükünü koymuşsunuz omuzlarına. Kız şuan bile küçük, ki o zaman daha küçükmüş. Ne olmuş yani askılı fotoğrafını attıysa?? Bizim sosyal medyada bile paylaştığımız fotoğrafları, dile kolay 3 senelik sevgilisine özel olarak yolladı diye namussuz mu oldu??
Namus bekçiliğine soyunmasın. 2 insan birbiriyle bir şey paylaşa bilir, bunu yaymak hem kanunen suç, hemde şerefsizlik!
Ben kuzeninize çok üzüldüm konu sahibi. Ne kadar kötü bir durum. O pislik şantajcı böyle sıyrılmamalı bu işten ya!
Sanırım bir şekilde duyulacak bu durum.. Kız eski sevgiliye şikayette bulunacağını söylese, biraz geri adım atmaz mı acaba?
Tamam da siz açsın lekesini göstersin diyor sunuz, ne mana? Neyi kanıtlayacak öyle anlamadım?? Adam bekaretini ıspatlamasını istiyor.
Kız kapalıymış askılı atletle fotoğraf yollamış, onu göstermiş. Kalçasında da leke var demiş.
Ne atletmiş ya..
İlk gece kan gelmeyince gece mece demezler koşa koşa doktora giderler. Neden? Kanamadı çünkü!! Hani varsa bir defo iade süresi geçmeden hemen götürüp geri verecekler çünkü! Lanet olsun ya
Ya o kadar şaşırdım ki mesajlarınızaArkadaşlar amcamlarda olduğum için ve mesajları tam okuyamadigim için yanlış anlayanlar olmuş ben bir özet geceyim. Kuzenimin eski sevgilisinin kolunda doğum lekesi varmış bir gün otururken bi muhabbette sevgilisi nerde doğum leken varsa önceki yaşantında ordan vurulmuşsun gibi bişey söylemiş kuzenimde aaa benimde sol kalçamda var demiş ben hiç iyi bir yerden vurulmadim o zaman tarzı gülmüşler. Fotoğraflar içinde sürekli mesajlasiyoduk kendisine çok güvendiğim için benden anlık fotolar istediğinde bi kaç tane sporcu atletiyle atmıştım diyor. Çok güvenip sonumuz olacağına inandığım için attım diyor. E ben meselesi ne dedim. Gösterdi hemen boynun altında göğüste bile değil görüntülü konuşurken fotoğraflarda görmüştür diyo ısrarla aramızda bişey olmadı diyor
Adamın ispat dediği kan mı? Siz bunu mu anladınız?
delil olarak kalçasında doğum lekesi var
açık ve atletli resimleri atıyor ayrıca.
Kuzenime sorduğumuzda asla aramızda bişey geçmedi sadece onun kolunda vardı doğum lekesi benimde kalçamda var tarzı şeyler konuştuklarını
Kuzeniniz eski sevgilisiyle sohbet ederken kalçasındaki doğum lekesinden bahsediyor. Eski asalak da elindeki atletli resimlerinde gücüyle birlikte olduklarını ima ediyor ve kalçasındaki beni görmüş gibi anlatıyor. Yani o kalçada bir ben var fakat eski sevgili duyduğu şeyı görmuş gibi anlatıyor??bana kendini ispatla demiş.
mevzu nişanlının görmesi değil ki yahu, eski sevgilinin bu benden haberdar olması..Ya o kadar şaşırdım ki mesajlarınıza
Ama şimdi anladım
İlk sayfada yazdığım lekeye takıldınız, Doğum lekesini kastettim, göstersin lekeyi derken
Açsın eteği göstersin yani var bunda nikah da var artık ayıp günah yok, mübah mı münafık mı neydi günah yerine onu yazabilsem anlardınız
İşte ben de işin tam o kısmındayım.Muhafazakar kelimesini de hiç sevmıyorum ben zaten, içi o kadar boşaltıldı kı malesef.. Ben toplumun muhafazakar denilen kısmındanım ama erkeklerin bu iki yüzlülüğünden nefret ediyorum. Hadi diyelim kuzenin nişanlısı daha önce böyle seyler yaşamadı ve fotoğraflar , kalçadaki ben muhabbeti onun için cok fazla, adam gibi ben devam edemem , ailelere de anlaşamadık ayrıldık de bitir. Neyin ispatını istiyorsun, cok aşağılayıcı gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?