kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

Tamam da siz açsın lekesini göstersin diyor sunuz, ne mana? Neyi kanıtlayacak öyle anlamadım?? Adam bekaretini ıspatlamasını istiyor.
Allahla
Ya bir defa gösterin nerde bekaret demişim?
Adamın ispat dediği kan mı? Siz bunu mu anladınız?
Benim ufkum farklı bakıyor, ayyy en başından yazıyorum
Bak o leke var mı? Yok
O zaman güle güle
Haa eğer varsa, kadın yalanıyla yüzleşip gitmeli
 
Yahu kadın insanlar
Siz leke leke dediğimi bekaret kanı mı sandınız?

İlk mesajımdan bu zamana Doğum lekesi diyorum
Onu kastediyorum
 
Keşke fotoğraf atmasaymış ne yazık ki çoğu erkek bu şekilde kullanıyor sonrasında. Bence kuzeniniz nişanlısı ile açık açık ne yaşadıysa konuşsun ve eskiyi kapatıp onlerine baksınlar. Belliki birşeyler yaşamış o kişi ile ve şuan pişman, bunları eşine dürüstçe anlatsın. Allah bile tövbemizi kabul ederken kul mu etmiyecek, içten bir şekilde eşinden özür dilesin en başından açık olmadığı için. İnşallah çözülür, gencecik kızın bu şekilde suçlanması çok onur kırıcı.
 

Adamın derdinin bekaret olduğunu nereden çıkardınız? Kan göreceğim de dememiş. Ki illa kan gelmesi de gerekmiyor. Adam fotoğrafla ve izlerle söylediklerini belgelemiş. Kızın elinde ne kanıt var ki? Adama hiçbir şey yaşamamış imajı çizen kendisi. Mesela 3 yıllık sevgili izleri bilirken nişanlı neden bilmiyor? Bu konu onla neden geçmedi? Belki de bilerek hiçbir çey yaşamadı bu adamla. Kendini öyle gösterdi. Bunu yapan bir sürü kadın var. Ne alaka adam suçlu oluyor? Kadınsınız, kadınız diye bu kadar kör olmaya da gerek yok. Objektif olun biraz.
 
Evet.. allah butun erkekleri bildigi gibi yapsin
 
O leke Doğum lekesi işte
Offf
Şimdi anladım neden herkes dellendi
 
Sonra bana yalanlarını yakaladim ayrıldım diyor. Sonra nişanlısıyla tanışıyor. Başta benim hayatımda biri oldu şu kadar sene konuştuk ayrıldık dedim diyo kuzenim. Enişte beyde tabi olabilir benim için önemli değil deyip kapatıyor. Ve dünde eski sevgili enişte beye böyle bir mesaj atıyor. Eniştede bana ispatla o zaman diyo madem senin anlattığın gibi bana doğrusunu ispatla diyo. Ama hiç bekaret lafi geçmedi diyo kuzenim
 

Görseydi de görmeseydi de bu sizden de bizden de adamlardan da bir şey eksiltmezdi. Yücelmediniz de sevgiliniz oranızı buranızı görmedi diye. Gösterip gösterip ama beni doğumda ebe gördü, yıkarken anam gördü derseniz işler orada değişir. Konuda geçen kuzenin olayı da tam olarak bu.
 
E tamam nisanlisina da olduğu gibi anlatsın işte nişanlısı inanmazsa kendi sorunu ayrılacak mecbur ne ispatı istiyormus ki.Kuzeniniz benim gecmisimde evet biri olmuştu sana bunu söylemiştim zaten bişey yaşamadım inanıp inanmamak seni bağlar desin çekilsin aradan zira diğer türlü daha çok üzülür
 
Beni kimsenin geçmişi, dindarlığı ya da ahlaksızlığı ilgilendirmez.
Bir kocanın, ömründe hiç tanımadığı bir kişiden aldığı duyumla nikahlı karısına ettiği iğrenç teklif alakadar eder.
İsterse hiç böyle bir şey olmasın, yine de kendini ispatla diye masumane düşünce doktor kontrolü, ama işin gerçeği kan gösterme teklif edilsin, aynı şekilde tepki veririm.
20 senelik koca kişisi bile ilişkiye zorlayamaz, namus lafı edemez karısına.
 
Muhafazakar kelimesini de hiç sevmıyorum ben zaten, içi o kadar boşaltıldı kı malesef.. Ben toplumun muhafazakar denilen kısmındanım ama erkeklerin bu iki yüzlülüğünden nefret ediyorum. Hadi diyelim kuzenin nişanlısı daha önce böyle seyler yaşamadı ve fotoğraflar , kalçadaki ben muhabbeti onun için cok fazla, adam gibi ben devam edemem , ailelere de anlaşamadık ayrıldık de bitir. Neyin ispatını istiyorsun, cok aşağılayıcı gerçekten..
 
Ne demek istediginizi anlamadim?
 

Offf.. Konuyu tekrar okuyun, bende size son kez açıyorum konuyu;

Kızın doğum lekesi var. Söylediğine göre, eski sevgilisi ile konuşurken adam kendisine kolundaki lekeyi göstermiş. Kız da "benim de kalçam da var doğum lekesi" demiş. Yani kız diyor ki "ben bir şey yaşamadım eski sevgilimle, kendi ağzımla söyledim ona lekem olduğunu".
Nişanlısı olacak herifte madem bir şey yaşamadınız, kendini bana ıspatla demiş!
Umarım anlamışsınızdır..

Not: Fotoğraflarda kalça fotosu falan yok. Atletle resim çekmiş yollamış. Başı kapalı bana bunları yolluyor diye atmış nişanlıya.
 
Ben bu konuda kizin bu erkegi kandirdigini okuyamadim. Nerde yaziyor?
Ya o kadar şaşırdım ki mesajlarınıza
Ama şimdi anladım
İlk sayfada yazdığım lekeye takıldınız, Doğum lekesini kastettim, göstersin lekeyi derken
Açsın eteği göstersin yani var bunda nikah da var artık ayıp günah yok, mübah mı münafık mı neydi günah yerine onu yazabilsem anlardınız
 
Adamın ispat dediği kan mı? Siz bunu mu anladınız?

sen fazla iyi niyetlisin bence.
bana kendini ispatla demiş.
kız demiş ki doğum lekesi muhabbeti yapmıştık oradan biliyor. demek ki nişanlı biliyor lekenin varlığını artık. sence neyin ispatını istiyor oluyor bu durumda?
 
Bir de soyle dusunelim; misal ben inancimdn oturu ortunmus bir kadinim hayatimi bu dogrultuda yasiyorum,es adayi olarak da muhafazakar oldugunu dusundugum benim gibi haramdan sakinmis birini seciyorum ok.Simdi burada olayin alametifarikasi es adayinin muhafazakar olmasi. E sonra ogreniyorum ki mustakbel es cok da muhafaza edememis kendini yani o kisve altinda aslinda gayet de haramla hasir nesir olmus.Bu durumda bekaret sevisme vs degil masumca opusmus olmasi bile kabul edilemez bir durumdur.Haa konudaki adam musvettesi "ispat" isteyerek zaten her halukarda popocuguna tekmeyi haketmistir o ayri.
Ps:muhafazakar degilim.ideolojik olarak yakin hic degilim.
 
delil olarak kalçasında doğum lekesi var
açık ve atletli resimleri atıyor ayrıca.
Kuzenime sorduğumuzda asla aramızda bişey geçmedi sadece onun kolunda vardı doğum lekesi benimde kalçamda var tarzı şeyler konuştuklarını
bana kendini ispatla demiş.
Kuzeniniz eski sevgilisiyle sohbet ederken kalçasındaki doğum lekesinden bahsediyor. Eski asalak da elindeki atletli resimlerinde gücüyle birlikte olduklarını ima ediyor ve kalçasındaki beni görmüş gibi anlatıyor. Yani o kalçada bir ben var fakat eski sevgili duyduğu şeyı görmuş gibi anlatıyor??

Yeni asalak da tüm bunları öğrenince " Bana kendini ispatla." diyor. Doğru anladım değil mi?

Peki ne tarz bir ispat bekliyor? Eski asalak ile yüzleşme mi? Yoksa bekaretle ilgili bir ispat mı?
 
Ona neymiş geçmişten. Neyi ispatlıyor ya. Nasıl biliyorsan öyle yap desin.
 
mevzu nişanlının görmesi değil ki yahu, eski sevgilinin bu benden haberdar olması..
 
İşte ben de işin tam o kısmındayım.
Hiçbir erkek böyle bir talepte bulunamaz.
Kanunlarımızda bile suç ispatlanırken, bir kadın hem de kendi bedeni hakkında masumluğunu ispatlamaya zorlanamaz.

Muhafazakar kesimden değilim, eşim ve ailesi öyle.
Valla ne yalan söyleyeyim, gördükçe soğuyorum.
Herkesin yaşam biçimi kendinedir, bunu ne karı kocasına ne de çevresine belirtmek zorunda değil.
Ha görmüyor muyuz kapalı kızların taytla gezip açık saçık giyindiğini, görüyoruz.
E aynı şekilde vücudunu güzel sergileyen de mevcut.
Sırf birinin başı kapalı, öbürünün açıl diye yaptıklarını niye farklı kefede?
Madem kapalıymış, yapmasaymış da bilmemneymiş de.
Günahsa herkese günah arkadaş, kapalıya daha mı haram bazı şeyler?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…