- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
sen fazla iyi niyetlisin bence.
bana kendini ispatla demiş.
kız demiş ki doğum lekesi muhabbeti yapmıştık oradan biliyor. demek ki nişanlı biliyor lekenin varlığını artık. sence neyin ispatını istiyor oluyor bu durumda?
Ya ben sana anlatacağıma gidip deve eğitseydimOfff..Konuyu tekrar okuyun, bende size son kez açıyorum konuyu;
Kızın doğum lekesi var. Söylediğine göre, eski sevgilisi ile konuşurken adam kendisine kolundaki lekeyi göstermiş. Kız da "benim de kalçam da var doğum lekesi" demiş. Yani kız diyor ki "ben bir şey yaşamadım eski sevgilimle, kendi ağzımla söyledim ona lekem olduğunu".
Nişanlısı olacak herifte madem bir şey yaşamadınız, kendini bana ıspatla demiş!
Umarım anlamışsınızdır..
Not: Fotoğraflarda kalça fotosu falan yok. Atletle resim çekmiş yollamış. Başı kapalı bana bunları yolluyor diye atmış nişanlıya.
Bence nişanlı o Benin lekenin var olduğunu o mesajda öğrenmişsen fazla iyi niyetlisin bence.
bana kendini ispatla demiş.
kız demiş ki doğum lekesi muhabbeti yapmıştık oradan biliyor. demek ki nişanlı biliyor lekenin varlığını artık. sence neyin ispatını istiyor oluyor bu durumda?
Ay vallahi bütün enerjimi emdi arkadaş. Hala "nikahlı eşi, doğum lekesini göstersin" dedim ben diyorölicim..
İşte biz bu kararlılığı erkeklerde görüyoruz sadece. Kendi olsa aynı konumda bu kadar büyümezdi olay.Abla az önce otobüs dedim ya
Ya açık konuşayım, hayat tarzına göre eş arıyorum buluyorum tesettürlü, geçmişte görüştüğü olmuş, eyvallah hiç sıkıntı değil.
Bana yaklaşımı, nasıl? Onun tarzında, hiçbir aşırılık görmedim. Aklımdan geçmez, sex sohbeti yapıp kasık Benin’i görüştüğüne göndermesi, konduramam, ki o yüzden beraberim nikah kıydım kime ne ben böyle mufazakar seviyorum.
Nikahlı karımın kaşığında ben olduğunu eski sevgilisinden öğreniyorum
Sadece görüştük dediği.
Bu saatten sonra sevişti elini tuttu kaç defa oldu hiç önemi yok.
Ya ben sana anlatacağıma gidip deve eğitseydim
İsterse ayak topuğundaki çatlağı göstersin.
Foto alışverişini ahlaksız sevgiliden öğrenen nişanlı var, bilse baştan belki nişan bile olmayacaktı.
İspatını artık konuşmuyorum.
Belki kız lekeyi bile inkar etti, okuyamadım konu Sahibini maalesef
O zaman bekaret kağıdını alıp o nişanlı bozuntusunun suratına atacak...Arkadaşlar amcamlarda olduğum için ve mesajları tam okuyamadigim için yanlış anlayanlar olmuş ben bir özet geceyim. Kuzenimin eski sevgilisinin kolunda doğum lekesi varmış bir gün otururken bi muhabbette sevgilisi nerde doğum leken varsa önceki yaşantında ordan vurulmuşsun gibi bişey söylemiş kuzenimde aaa benimde sol kalçamda var demiş ben hiç iyi bir yerden vurulmadim o zaman tarzı gülmüşler. Fotoğraflar içinde sürekli mesajlasiyoduk kendisine çok güvendiğim için benden anlık fotolar istediğinde bi kaç tane sporcu atletiyle atmıştım diyor. Çok güvenip sonumuz olacağına inandığım için attım diyor. E ben meselesi ne dedim. Gösterdi hemen boynun altında göğüste bile değil görüntülü konuşurken fotoğraflarda görmüştür diyo ısrarla aramızda bişey olmadı diyor
Şaka yapmıyorsun değil mi?mevzu nişanlının görmesi değil ki yahu, eski sevgilinin bu benden haberdar olması..
Evet konu tam olarak böyle bi muhabbet anında boşboğaz kuzenim benimde kalçamda var diyor. Eski sevgilide ben nişanlınla bunları yaşadım yaşamasam doğum lekelesini bilemezdim diyor. Bide tutup atletli fotoğrafları atıp engelliyor. Eniştede kuzene anlatıyor kuzenimde aramızda bişey olmadı bak böyle böyle oldu diyor. Oda bana ispatla o zaman diyor. Ama bekaret lafi geçmedi diyor. Hani sen kız değilsin bakiremisin gibi diyalog geçmedi dedi. Sadece bana ispatla diyormus nasıl ispat edeyim diyecende orasıni ben bilemem demişKuzeniniz eski sevgilisiyle sohbet ederken kalçasındaki doğum lekesinden bahsediyor. Eski asalak da elindeki atletli resimlerinde gücüyle birlikte olduklarını ima ediyor ve kalçasındaki beni görmüş gibi anlatıyor. Yani o kalçada bir ben var fakat eski sevgili duyduğu şeyı görmuş gibi anlatıyor??
Yeni asalak da tüm bunları öğrenince " Bana kendini ispatla." diyor. Doğru anladım değil mi?
Peki ne tarz bir ispat bekliyor? Eski asalak ile yüzleşme mi? Yoksa bekaretle ilgili bir ispat mı?
Bence nişanlı o Benin lekenin var olduğunu o mesajda öğrenmiş
Şimdi ben size farketmediğiniz bir detayı söyleyeyim.Ya ben sana anlatacağıma gidip deve eğitseydim
İsterse ayak topuğundaki çatlağı göstersin.
Foto alışverişini ahlaksız sevgiliden öğrenen nişanlı var, bilse baştan belki nişan bile olmayacaktı.
İspatını artık konuşmuyorum.
Belki kız lekeyi bile inkar etti, okuyamadım konu Sahibini maalesef
Evet konu tam olarak böyle bi muhabbet anında boşboğaz kuzenim benimde kalçamda var diyor. Eski sevgilide ben nişanlınla bunları yaşadım yaşamasam doğum lekelesini bilemezdim diyor. Bide tutup atletli fotoğrafları atıp engelliyor. Eniştede kuzene anlatıyor kuzenimde aramızda bişey olmadı bak böyle böyle oldu diyor. Oda bana ispatla o zaman diyor. Ama bekaret lafi geçmedi diyor. Hani sen kız değilsin bakiremisin gibi diyalog geçmedi dedi. Sadece bana ispatla diyormus nasıl ispat edeyim diyecende orasıni ben bilemem demiş
Mesajdan önce mi sormuş, sonra mı?evet o mesajda öğrenmiş ama kıza sormuş ya.
kızda böyle bir muhabbet olmuştu oradan demiş.
Siz burada neyi savunuyorsunuz tam olarak? Muhalif tarzda yazmayı seviyor olabilirsiniz ama bir kadın olarak burda neyi savunuyorsunuzŞaka yapmıyorsun değil mi?
Hakikaten böyle düşünüyorsun.
Yüreğimle sarılıyorum sana
Mesajdan önce mi sormuş, sonra mı?
Şimdi kuzene anlatılanı okuyabildim, Arada yazdı mı kaçırdım, yoğun trafikten
Yoo, yoldan geçeni tutup nikah masasına oturtmuyorŞimdi ben size farketmediğiniz bir detayı söyleyeyim.
Nikahlı evliler sadece.
Yani düğün, aynı evde yaşama ve birliktelik yok.
Bilirsiniz ki, bir nikahın geçerlerliliğinde şahit gerekir bu dinide de resmide de böyledir.
Ama günümüzde resmi nikah, dini yerine de geçer.
Hepsine tamam.
Ama çiftler beraber bir yaşam paylaşdan, düğünleri yapılmadan karı koca olmazlar yani.
Hele muhafazakar kesimde hiç!
Yani koca kişisi resmen ahlaksız bir şey talep ediyor nikahlı eşinden.
Ohoo imza atıldı iş bitti diye bir şey söz konusu değil.
Ceviz yeminin yaralarını tabi ki!Siz burada neyi savunuyorsunuz tam olarak? Muhalif tarzda yazmayı seviyor olabilirsiniz ama bir kadın olarak burda neyi savunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?