kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

Ay vallahi bütün enerjimi emdi arkadaş. Hala "nikahlı eşi, doğum lekesini göstersin" dedim ben diyor ölicim..

Ya ben sana anlatacağıma gidip deve eğitseydim
İsterse ayak topuğundaki çatlağı göstersin.
Foto alışverişini ahlaksız sevgiliden öğrenen nişanlı var, bilse baştan belki nişan bile olmayacaktı.

İspatını artık konuşmuyorum.
Belki kız lekeyi bile inkar etti, okuyamadım konu Sahibini maalesef

Bence nişanlı o Benin lekenin var olduğunu o mesajda öğrenmiş

İşte biz bu kararlılığı erkeklerde görüyoruz sadece. Kendi olsa aynı konumda bu kadar büyümezdi olay.

Vallahi şoklardayım.. pes ediyorum.

O zaman bekaret kağıdını alıp o nişanlı bozuntusunun suratına atacak...
Diğer karaktersizi de şikayet edecek...
Sonrada ikisinden kurtulacak...

Evet konu tam olarak böyle bi muhabbet anında boşboğaz kuzenim benimde kalçamda var diyor. Eski sevgilide ben nişanlınla bunları yaşadım yaşamasam doğum lekelesini bilemezdim diyor. Bide tutup atletli fotoğrafları atıp engelliyor. Eniştede kuzene anlatıyor kuzenimde aramızda bişey olmadı bak böyle böyle oldu diyor. Oda bana ispatla o zaman diyor. Ama bekaret lafi geçmedi diyor. Hani sen kız değilsin bakiremisin gibi diyalog geçmedi dedi. Sadece bana ispatla diyormus nasıl ispat edeyim diyecende orasıni ben bilemem demiş

Şimdi ben size farketmediğiniz bir detayı söyleyeyim.
Nikahlı evliler sadece.
Yani düğün, aynı evde yaşama ve birliktelik yok.
Bilirsiniz ki, bir nikahın geçerlerliliğinde şahit gerekir bu dinide de resmide de böyledir.
Ama günümüzde resmi nikah, dini yerine de geçer.
Hepsine tamam.
Ama çiftler beraber bir yaşam paylaşdan, düğünleri yapılmadan karı koca olmazlar yani.
Hele muhafazakar kesimde hiç!
Yani koca kişisi resmen ahlaksız bir şey talep ediyor nikahlı eşinden.
Ohoo imza atıldı iş bitti diye bir şey söz konusu değil.

bak guneykarimkure konu sahibesi de yazmış.
dediğim gibi.
şimdi sen söyle neyi nasıl ispatlaması talep edilmiş kızın?

evet o mesajda öğrenmiş ama kıza sormuş ya.
kızda böyle bir muhabbet olmuştu oradan demiş.
Mesajdan önce mi sormuş, sonra mı?
Şimdi kuzene anlatılanı okuyabildim, Arada yazdı mı kaçırdım, yoğun trafikten

Kuzeniniz yalan söylüyor bunun dönüşü doğruyu söyleyip kabul edip etmediğini beklemek kabul etmiyorsa bu onun tercihi..sevgilime popomdaki benden bahsedip açık fotoğraflar gönderip yeni sevgiliye bir şey yaşamadım demek karşısındakini salak yerine koymaktır..aklıma ilkim sensin capsleri geldi:)

Aslında kuzenimin söylediğine göre aralarında hiç birsey geçmiyo. Eski sevgili bildiği bir kaç detayi kullanarak nişanlıya birlikte olduklarına dair bir imaj ciziyor. Daha etkili olsun diyede fotoğraf atıyor. Nişanlı kuzeni arayıp bana böyle bir mesaj geldi ne demek oluyor bu diyo. Kuzenimde ben sana zaten söylemiştim. Ama aramızda bişey geçmedi sadece ben ona bir konuşmada doğum lekesi olduğunu söylemiştim diyor.Aslında görmemiş doğum lekesini anlatılan şeyleri kendisi görmüş yaşamış gibi anlatmış fotoğrafta olunca enişte beyde inanmış galiba. Kuzenimin doğum lekesi böyle kırmızı gibi e madem sevgili görmüş tarif etsin dedik. Kuzenim görmediği için o boyutu falan nasıl bilmez dedi. Bakalım ne olacak

Ya niye bu kadar absurd geliyor? Benim de bacağımin en üstünde -baya en üstünde- bir şey var. Ve bu direkt bir harf. Zamanında beş sene sevgili olduğum birinin baş harfi... Ama tam da değil . Mesela adı birleşik Emrecan olsun ama herkes can desin kendi de dahil. Öyle bir şey yani c olduğunu düşünün. Sohbet arasında geçmişti yani zamanında. Hatta kardeşlerim falan da çok önceden derdi sen herhalde c ile başlayan-misal- biriyle evleneceksin vs diye. Demek ki ben de oyle anlam yuklemisim zamanında... Hiç de alakası olmadı yani:) demek istediğim geçebiliyor laf arasında.

Yoo, yoldan geçeni tutup nikah masasına oturtmuyor
Nişan dönemi geçiren çiftin resmî nikahı sadece 2 şahit bile olsa dinen geçerlidir.

Bakın ben hala talebin
500 mesaj önce Uyuyan Adamdan Nefret ablama yaptığım açıklamadaki gibi
Sevişme olduğunu düşünmüyorum.
Talep işte ispat talebi.

Ki bu İspatı koy kenara.

Öfkeyle geber insallah bile diyoruz, adam ol, kadınlık yap deniliyor, yani bu denli ağır tepkiler verilirken

Ee göster o zaman o beni ispatla demesi, çok mu tuhaf?

@nooption iyi niyetli demiş çok sevindim
Neden ilk anda kötüsünü düşüneyim, kuzenin riyası ortadayken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…