Kuzenim Ve Nişanlısı

Amann sana ne boşver bunlara göre en akıllı kendileri acayip bir ego sıkıyor bu kişiler. Biz cokk aşığız biz çok çok .... Bilmem ne. Ne halleri varsa görsünler. 😂

İkisi de çocuk bana göre 20 yaşında.Kuzenim Üniversite Öğrencisi.2 senesi olacak kız da kazanamadı galiba bilmiyorum.Sevgililerdi.Gecen sene zamanlarında kız ciddi ciddi biz evleneceğiz gibi konuşmalar yaptı bana.Bende yaşınız daha erken acele etmeyin okulunuzu bitiriniz gibi cümle kullandım.
Sonra bunlar nişanlandılar.Benim bu şekilde konuşmadan rahatsız olmuşlar.Ya ben karışmadim sadece erken değil mi ? Dedim okulu bitmedi.Erkek çocuğu iş bulabilecek mi vs. Çokta karışmadim.Buna bozulmuslar.

Yeme bizi barbie birak bu isleri. Hepimiz senin kafa yapini biliyoruz simdi okul mokul ihhh olmuyor. Sen erkenden birini bulsaydin 18'inde evlenecek potansiyel var sende. 2 sene cocuk icin gec, 2 sene iliski icin cok, maddiyat cocuk dogurmaya engel degil diyen hep bizdik zaten. Sen masallah herkese akil veriyorsun birazini kendine sakla bir gun lazim olur, boyle herkesin hayatina burnunu sokarak harcama. Dun kuzenim neden sacini sari yapmadin diyor demistin. Masallahiniz var herkes herkesin hayatina burnunu sokuyor. Hayir bize ne isyediginizi yapin ama sonra gelip burada agliyorsun.

Her seye bu bozuluyor ya herkese akil vermekten kendine kalmadi :) kendisi evlenseydi evlenin artik derdi simdi bize mantik pozlari veriyor.
Evlenenleri gısganmaktan bitap düştü zaten ya, nerde bi evlenen var kem gözleriylen orda. 🤣

İkisi de çocuk bana göre 20 yaşında.Kuzenim Üniversite Öğrencisi.2 senesi olacak kız da kazanamadı galiba bilmiyorum.Sevgililerdi.Gecen sene zamanlarında kız ciddi ciddi biz evleneceğiz gibi konuşmalar yaptı bana.Bende yaşınız daha erken acele etmeyin okulunuzu bitiriniz gibi cümle kullandım.
Sonra bunlar nişanlandılar.Benim bu şekilde konuşmadan rahatsız olmuşlar.Ya ben karışmadim sadece erken değil mi ? Dedim okulu bitmedi.Erkek çocuğu iş bulabilecek mi vs. Çokta karışmadim.Buna bozulmuslar.
Boşverin siz hiç karışmayın evlensinlerde görsünler yaşantıyı

Siz siz olun doğru da yapsalar yanlış da yapsalar kimsenin hayatına karışmamayı düstur edinin. İnsanların ne yaptığıyla ilgilenmek hem yorucu hem gereksiz.

Haklı veya haksız… ana babaları bişiy denmesi gerekiyosa söyler zaten. Genç ve hayal dolu insanlar böyle şeyleri olumsuz algılar. Bişiyi söyleme şekli de önemli “işinizi gücünüzü okul olaylarını nasıl planladınız?” Diye sormak vardır ya da “yaşınız çok genç değil mi bu yaşta nasıl evlenebiliceksiniz” demek vardır

Aman sana ne bacım
Fikir vermişsin yanlış anlamışlar
Bu yüzden kimsenin bir şeyine yorum yapmam ben.

Back
X