- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Amann sana ne boşver bunlara göre en akıllı kendileri acayip bir ego sıkıyor bu kişiler. Biz cokk aşığız biz çok çok .... Bilmem ne. Ne halleri varsa görsünler. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah be nuran her gün buraya konu açmaktan yorulmuyorsun. Nerden buluyorsun bı kadar çok açacak konuyu?
Kenin barbiesi diyeceksiniz![]()
İkisi de çocuk bana göre 20 yaşında.Kuzenim Üniversite Öğrencisi.2 senesi olacak kız da kazanamadı galiba bilmiyorum.Sevgililerdi.Gecen sene zamanlarında kız ciddi ciddi biz evleneceğiz gibi konuşmalar yaptı bana.Bende yaşınız daha erken acele etmeyin okulunuzu bitiriniz gibi cümle kullandım.
Sonra bunlar nişanlandılar.Benim bu şekilde konuşmadan rahatsız olmuşlar.Ya ben karışmadim sadece erken değil mi ? Dedim okulu bitmedi.Erkek çocuğu iş bulabilecek mi vs. Çokta karışmadim.Buna bozulmuslar.
Bozulmasınlar yedek parça yok. Ehonomik griz var.
Evlenenleri gısganmaktan bitap düştü zaten ya, nerde bi evlenen var kem gözleriylen orda.Her seye bu bozuluyor ya herkese akil vermekten kendine kalmadi :) kendisi evlenseydi evlenin artik derdi simdi bize mantik pozlari veriyor.
Evlenenleri gısganmaktan bitap düştü zaten ya, nerde bi evlenen var kem gözleriylen orda.![]()
Boşverin siz hiç karışmayın evlensinlerde görsünler yaşantıyıİkisi de çocuk bana göre 20 yaşında.Kuzenim Üniversite Öğrencisi.2 senesi olacak kız da kazanamadı galiba bilmiyorum.Sevgililerdi.Gecen sene zamanlarında kız ciddi ciddi biz evleneceğiz gibi konuşmalar yaptı bana.Bende yaşınız daha erken acele etmeyin okulunuzu bitiriniz gibi cümle kullandım.
Sonra bunlar nişanlandılar.Benim bu şekilde konuşmadan rahatsız olmuşlar.Ya ben karışmadim sadece erken değil mi ? Dedim okulu bitmedi.Erkek çocuğu iş bulabilecek mi vs. Çokta karışmadim.Buna bozulmuslar.
Siz siz olun doğru da yapsalar yanlış da yapsalar kimsenin hayatına karışmamayı düstur edinin. İnsanların ne yaptığıyla ilgilenmek hem yorucu hem gereksiz.Sonra bunlar nişanlandılar.Benim bu şekilde konuşmadan rahatsız olmuşlar.Ya ben karışmadim sadece erken değil mi ? Dedim okulu bitmedi.Erkek çocuğu iş bulabilecek mi vs. Çokta karışmadim.Buna bozulmuslar.
EvettttttNuranka mı bu?
Aman sana ne bacımİkisi de çocuk bana göre 20 yaşında.Kuzenim Üniversite Öğrencisi.2 senesi olacak kız da kazanamadı galiba bilmiyorum.Sevgililerdi.Gecen sene zamanlarında kız ciddi ciddi biz evleneceğiz gibi konuşmalar yaptı bana.Bende yaşınız daha erken acele etmeyin okulunuzu bitiriniz gibi cümle kullandım.