Kuzenim ve yaşantısı

Hatice334

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2018
21
3
1
37
Geçenler de kuzenimin evine gittim, ev de yalnızdık bana bir sıkıntısı olduğunu ve dertleşmek istediğini söyledi.
Ben ilk önce benimle ilgilendiğini düşündüm bu yüzden geçiştirmek istedim. Sonra ağlamaya başladı ve dinlemeye karar verdim. Bana farklı eğilimleri olduğunu açıkladı ben olgunlukla karşılamaya çalıştım. İnsanız ve insanın başına gelir dedim. Neden gizlediğini felan anlattı. Bana dayımın çok baskıcı bir insan olduğu için gizlemeye çalıştığını söyledi. Ama şuan kendisi 22 yaşında olduğu için gizleyemediğini ve ilk olarak bana anlattı. Ama daha önce ki davranışlarından dolayı bu tür şeylere eğilimli olduğunu düşünüyordum bazen onu annesinin elbiseleriyle yakalıyordum. Neden bir şey yaptığını sorduğumda, bir erkek bedenine hapsolmuş bir kadını yaşadığını söyledi. Kendisine psikoloğa gitmesi gerektiğini söyledim. Ama o bunun psikolojik bir şey olduğunu düşünmüyor tamamen hormonel bir durum olduğunu düşünüyor. Tamamen bağnaz bir ailenin evladı olduğu için korku içinde ve babasına açılmayı düşünüyor sizin önerileriniz nedir bu konu ile ilgili ?

Ara sıra kadın kıyafetiyle yakalandığın kuzeninin seninle ilgilendiğini mi düşündün:/ ayrıca bu bir hastalık değil. Ailesine açılıp acilamayacagini en iyi kendi bilir ama bundan sonra yoluna nasıl devam edeceğine karar verirken mutlaka profesyonel destek almalı.

Bu çözümlenebiliyir diye biliyorum,, bir psikolog ile görüşürse iyi olur..babasina açılmasın..

ben de psikoloğa yönlendirdim

Peki ne yapması gerekiyor ?
Tepkilere göğüs gerebilecekse istediği hayatı yaşasın ki bence bu onun için en kötü seçenek olur. İş bile bulamaz. Cinsel eğilimi farklı olanlara hangi meslekleri layık gördükleri malum ülkemizde. Çok küçük bir grup şanslı olup sıyrılıyor. Psikolojisi kaldırabilecekse herkesi alsın karşısına.

22 yasindaki cocugun neyini evlendirmeyi düşünüyorlar. Evlenmiycem baska hayallerim var , para biriktiricem vs desin gecistirsin mumkun oldugunca.
ailesi çok anlayışsız çocuğun derinliğine inmiyorlar istismarada uğramış olabilir

Bugün ki konularda da analar babalar çocukları evlendirme dersinde ..
eğer anlattıkların gerçekse asla yardım almadan kimseye açılmasın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…