Evet normal olarak herkes öyle düşünür zaten...çok normalsana durumu özetliyim evde yanlızdık birden anlatacaklarım var deyince birazda eveleyip geveledi ben de normal olarak bana yürüdüğünü düşündüm yanılmışım
SiZin düşünce tarzıda çok ilginç ..sana durumu özetliyim evde yanlızdık birden anlatacaklarım var deyince birazda eveleyip geveledi ben de normal olarak bana yürüdüğünü düşündüm yanılmışım
siz kadın bedenine hapsolmuş birini tanır ve acısını dinlerseniz o vakit anlarsınızevlensin o zaman.
Vallahi konu hic gercek gelmedi bana da. Insanlari zorla evlendiriyorlar,ki bu durum ulkede neredeyse hic kalmadi. Buna ragmen babasina gidip ben escinselim diyecek oyle mi? Deyince ne olacakmis? Burda amac ne yani?
Tabi oglum ameliyat masrafini verelim hemen cinsiyetini degistir mi diyecekler, oyle bir sey mi bekliyormus ?
Aile yapınız sizi kardeş gibi görmese aynı evde yalnız bırakmaz sizi. Hele kuzenle evliliği normal gören aile hiç bırakmaz. Yani kuzenim derdim var dese bana açılacağı aklıma gelecek son şeydir . Hatta hiç gelmez.
kuzenim hasta olmuştu yengem bize geldi bana evin anahtarını verdi gidip bakmamı istedi kapıyı ben açınca biran yakaladım o vaziyetteAnnesinin elbiseleriyle nasıl yakaladınız onu merak ettim :)
çünkü ben çocukken annemin topuklu ayakkabılarını giyerdim gizlice anneme bile yakalanmazdim kuzeniniz size yakalanmayi nasıl başarmış :)
akrabalarımz da kuzen evliliği çokAile yapınız sizi kardeş gibi görmese aynı evde yalnız bırakmaz sizi. Hele kuzenle evliliği normal gören aile hiç bırakmaz. Yani kuzenim derdim var dese bana açılacağı aklıma gelecek son şeydir . Hatta hiç gelmez.
Resmen genetik hastalıklara davetiye çıkarmışsınızakrabalarımz da kuzen evliliği çok
Kuzen evliliği yaygınsa anahtar verip git bak demesi. Bilemedim,inandırıcı gelmedi.kuzenim hasta olmuştu yengem bize geldi bana evin anahtarını verdi gidip bakmamı istedi kapıyı ben açınca biran yakaladım o vaziyette
Haticecik fakecik:))Geçenler de kuzenimin evine gittim, ev de yalnızdık bana bir sıkıntısı olduğunu ve dertleşmek istediğini söyledi.
Ben ilk önce benimle ilgilendiğini düşündüm bu yüzden geçiştirmek istedim. Sonra ağlamaya başladı ve dinlemeye karar verdim. Bana farklı eğilimleri olduğunu açıkladı ben olgunlukla karşılamaya çalıştım. İnsanız ve insanın başına gelir dedim. Neden gizlediğini felan anlattı. Bana dayımın çok baskıcı bir insan olduğu için gizlemeye çalıştığını söyledi. Ama şuan kendisi 22 yaşında olduğu için gizleyemediğini ve ilk olarak bana anlattı. Ama daha önce ki davranışlarından dolayı bu tür şeylere eğilimli olduğunu düşünüyordum bazen onu annesinin elbiseleriyle yakalıyordum. Neden bir şey yaptığını sorduğumda, bir erkek bedenine hapsolmuş bir kadını yaşadığını söyledi. Kendisine psikoloğa gitmesi gerektiğini söyledim. Ama o bunun psikolojik bir şey olduğunu düşünmüyor tamamen hormonel bir durum olduğunu düşünüyor. Tamamen bağnaz bir ailenin evladı olduğu için korku içinde ve babasına açılmayı düşünüyor sizin önerileriniz nedir bu konu ile ilgili ?
Haticecik fakecik:))
O kuzen senmisin yoksa
Kuzen kardeştir demiş arkadaşlar "herkesin aile yapısı farklı" demişsiniz. Ama bu kuzen ile yalnız kalabiliyorsunuz, kadın elbiseleriyle yakalıyorsunuz (buradan sonraki süreci merak ettim, nasıl izah edildi vs, açılmasına gerek kalmıyor sanki bu manzara karşısında ama siz şuan şaşırmış gibisiniz), kuzeniniz hasta oluyor yengeniz size geliyor evin anahtarını da size veriyor gidip bakın diye, sebep?kuzenim hasta olmuştu yengem bize geldi bana evin anahtarını verdi gidip bakmamı istedi kapıyı ben açınca biran yakaladım o vaziyette
ben sizin önerilerinize güvenerek derdimizi anlattım alay konusu yaptınız çok kırıldımBence de o kuzen kesin hatccceee :)))
çok kırıcı oldunuzHaticecik fakecik:))
O kuzen senmisin yoksa
Bence önce doktora götürün kuzeninizi.Madem size açılmış yakın hissetmiş yardımcı olun ona eminim zor bir durumdur. Öncelikle östrojen hormonuna bakılması gerekiyor hepimizin vücudunda kadınlık ve erkeklik hormonu da diyebileceğimiz hormonlar var ve bir erkekte östrojen hormonu daha yüksekse daha kadınsı oluyor diye biliyorum tabiki uzmanlar daha iyi bilir ve bakar ama hormonal bir durumsa ki siz kendinize karşı duyguları oldugunu dusundugunuze göre dış görünüş çokta kadınsı değil demekki umarım hormon tedavisi ve terapi desteğiyle duzelir. Bence yardımcı olun bir insanın yaşayabileceği en zor durumlardan biri çünkü ....Geçenler de kuzenimin evine gittim, ev de yalnızdık bana bir sıkıntısı olduğunu ve dertleşmek istediğini söyledi.
Ben ilk önce benimle ilgilendiğini düşündüm bu yüzden geçiştirmek istedim. Sonra ağlamaya başladı ve dinlemeye karar verdim. Bana farklı eğilimleri olduğunu açıkladı ben olgunlukla karşılamaya çalıştım. İnsanız ve insanın başına gelir dedim. Neden gizlediğini felan anlattı. Bana dayımın çok baskıcı bir insan olduğu için gizlemeye çalıştığını söyledi. Ama şuan kendisi 22 yaşında olduğu için gizleyemediğini ve ilk olarak bana anlattı. Ama daha önce ki davranışlarından dolayı bu tür şeylere eğilimli olduğunu düşünüyordum bazen onu annesinin elbiseleriyle yakalıyordum. Neden bir şey yaptığını sorduğumda, bir erkek bedenine hapsolmuş bir kadını yaşadığını söyledi. Kendisine psikoloğa gitmesi gerektiğini söyledim. Ama o bunun psikolojik bir şey olduğunu düşünmüyor tamamen hormonel bir durum olduğunu düşünüyor. Tamamen bağnaz bir ailenin evladı olduğu için korku içinde ve babasına açılmayı düşünüyor sizin önerileriniz nedir bu konu ile ilgili ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?