Kuzenim ve yaşantısı

siz kadın bedenine hapsolmuş birini tanır ve acısını dinlerseniz o vakit anlarsınız

Hem de kadin elbiseleri ile ailesi yakalayamazken sayin yeni uye yakaliyor sonra da evlendirmeyi dusunuyorlar arkadas belli ki gercekten cok yara almis anlamamamiz normal.

Annesinin elbiseleriyle nasıl yakaladınız onu merak ettim :)
çünkü ben çocukken annemin topuklu ayakkabılarını giyerdim gizlice anneme bile yakalanmazdim kuzeniniz size yakalanmayi nasıl başarmış :)
kuzenim hasta olmuştu yengem bize geldi bana evin anahtarını verdi gidip bakmamı istedi kapıyı ben açınca biran yakaladım o vaziyette

akrabalarımz da kuzen evliliği çok

Bazı üyelerin sorularına ısrarla cevap vermemişsiniz. Nasıl sizinle ilgilendiğini düşünüp hem de farkındaydım böyle bişeyin diyorsunuz ?

açılırsa o söylediğiniz aile yapısı ona ne yapar düşünmek dahi istemem. iş bulup evden uzaklaşsın doktorla konuşsun eğer gerçekten öyleyse de ailesinden uzakta istediği gibi yaşar

Haticecik fakecik:))
O kuzen senmisin yoksa

kuzenim hasta olmuştu yengem bize geldi bana evin anahtarını verdi gidip bakmamı istedi kapıyı ben açınca biran yakaladım o vaziyette
Kuzen kardeştir demiş arkadaşlar "herkesin aile yapısı farklı" demişsiniz. Ama bu kuzen ile yalnız kalabiliyorsunuz, kadın elbiseleriyle yakalıyorsunuz (buradan sonraki süreci merak ettim, nasıl izah edildi vs, açılmasına gerek kalmıyor sanki bu manzara karşısında ama siz şuan şaşırmış gibisiniz), kuzeniniz hasta oluyor yengeniz size geliyor evin anahtarını da size veriyor gidip bakın diye, sebep?

Demek ki seni yakın görmüş güvenmiş içini dökmüş.
Bence hep yanındayım ne olursa olsun deyip arkasında durun.
Ha babaya anaya söylese anne ağlayıp sızlayacak baba küfürler edip evden kovacak dovecek belki de.
kimse bağrına basmayacak yani.
Ben bu durumda olsam mesleğimi elime alır uzaklarda kendime bi hayat kurardım.
Hatta imkanı varsa yurt dışına gitsin.

Ayrica kaç yaşında insan psikologa gitse tercihleri değişmeyecek ki.
Bunca zaman emin olmuştur kendinden illa ki.

Konu fake ise belki kendi yaşadıklarını burada paylaşıp fikir almak istiyordur
Bence önce psikoloğa git canım sen

Gay olduğunu söyleyen birine insanız insanın başına her şey gelir diye rahatlatmaya çalıştınız ve psikoloğa git mi dediniz cidden. Siz de az bağnaz değilsiniz keşke size de açılmasaymış

Bence önce doktora götürün kuzeninizi.Madem size açılmış yakın hissetmiş yardımcı olun ona eminim zor bir durumdur. Öncelikle östrojen hormonuna bakılması gerekiyor hepimizin vücudunda kadınlık ve erkeklik hormonu da diyebileceğimiz hormonlar var ve bir erkekte östrojen hormonu daha yüksekse daha kadınsı oluyor diye biliyorum tabiki uzmanlar daha iyi bilir ve bakar ama hormonal bir durumsa ki siz kendinize karşı duyguları oldugunu dusundugunuze göre dış görünüş çokta kadınsı değil demekki umarım hormon tedavisi ve terapi desteğiyle duzelir. Bence yardımcı olun bir insanın yaşayabileceği en zor durumlardan biri çünkü ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…