Kuzenim ve yaşantısı

Bu konu burada akıl danışılacak bir konu değil heleki ailesiyle ilgili verdiğiniz bilgilere bakılacak olursa hic değil yanlış hareket etmeniz hâlinde çok olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Psikoloğa gitmesi için ikna edip destek olmaya çalışın çok zor bir imtihan gerçekten Allah yardımcısı olsun.

çok aminn

insanların acılarına inanmaman normal eğer yeterince yara almadıysanız
İnanmak mantıklı mı? Kadın elbisesi giyiyor, zaten meyilli olduğunu anlamıştım önceden deyip, bana ilgisi var diye düşündüm demek arasındaki uçurum nasıl bir tezatlık. Ya kuzeninizin size meyilli olduğunu düşünecek kadar kendinizi seviyorsunuz ya da başka bir olay var. Neyse..

insanların acılarına inanmaman normal eğer yeterince yara almadıysanız

Konu nerden tutsam elimde kaldi. Kuzenim ilgi duyuyor ama onunla evde tektik kimse yoktu, aile tutucu ama anlatmayi dusunuyor, istismara da ugramis olabilirmis ama olumu de dusunuyormus. En son cok amin demissiniz artik nasil bir aci yasiyorsaniz.Evet bence siz yeterince yara almissiniz ki saglikli dusunup kurgulayamamissiniz.

bana

evlensin o zaman.
Vallahi konu hic gercek gelmedi bana da. Insanlari zorla evlendiriyorlar,ki bu durum ulkede neredeyse hic kalmadi. Buna ragmen babasina gidip ben escinselim diyecek oyle mi? Deyince ne olacakmis? Burda amac ne yani?
Tabi oglum ameliyat masrafini verelim hemen cinsiyetini degistir mi diyecekler, oyle bir sey mi bekliyormus ?

sana durumu özetliyim evde yanlızdık birden anlatacaklarım var deyince birazda eveleyip geveledi ben de normal olarak bana yürüdüğünü düşündüm yanılmışım

Annesinin elbiseleriyle nasıl yakaladınız onu merak ettim :)
çünkü ben çocukken annemin topuklu ayakkabılarını giyerdim gizlice anneme bile yakalanmazdim kuzeniniz size yakalanmayi nasıl başarmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…