tabiki gerçek acı içinde yaşıyor çocukBugün ki konularda da analar babalar çocukları evlendirme dersinde ..
eğer anlattıkların gerçekse asla yardım almadan kimseye açılmasın !
ne için ölecekmiş ya da ölmeyi göze alacakmış ki sayın yeni üyetabi ölümü dahi göze almalı
Belki yeni uye oldugu icindir! Nedense pek inandirici gelmedi.ne için ölecekmiş ya da ölmeyi göze alacakmış ki sayın yeni üye
insanların acılarına inanmaman normal eğer yeterince yara almadıysanızBelki yeni uye oldugu icindir! Nedense pek inandirici gelmedi.
evet sözde özgürüzKimseye hesap vermek zorunda degil ki bu konuda...
çok aminnBu konu burada akıl danışılacak bir konu değil heleki ailesiyle ilgili verdiğiniz bilgilere bakılacak olursa hic değil yanlış hareket etmeniz hâlinde çok olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Psikoloğa gitmesi için ikna edip destek olmaya çalışın çok zor bir imtihan gerçekten Allah yardımcısı olsun.
İstismara uğradığını nasıl düşündün ?tabiki gerçek acı içinde yaşıyor çocuk
uff zorla mi evlendirecekler yapmayin ya.Ama evlendirmeyi dahi düşünüyorlar
İnanmak mantıklı mı? Kadın elbisesi giyiyor, zaten meyilli olduğunu anlamıştım önceden deyip, bana ilgisi var diye düşündüm demek arasındaki uçurum nasıl bir tezatlık. Ya kuzeninizin size meyilli olduğunu düşünecek kadar kendinizi seviyorsunuz ya da başka bir olay var. Neyse..insanların acılarına inanmaman normal eğer yeterince yara almadıysanız
insanların acılarına inanmaman normal eğer yeterince yara almadıysanız
muhafazakar bir ailenin evladı bu durumu normal karşılamaları imkansızne için ölecekmiş ya da ölmeyi göze alacakmış ki sayın yeni üye
evetuff zorla mi evlendirecekler yapmayin ya.
banaİnanmak mantıklı mı? Kadın elbisesi giyiyor, zaten meyilli olduğunu anlamıştım önceden deyip, bana ilgisi var diye düşündüm demek arasındaki uçurum nasıl bir tezatlık. Ya kuzeninizin size meyilli olduğunu düşünecek kadar kendinizi seviyorsunuz ya da başka bir olay var. Neyse..
evlensin o zaman.
Aile yapınız sizi kardeş gibi görmese aynı evde yalnız bırakmaz sizi. Hele kuzenle evliliği normal gören aile hiç bırakmaz. Yani kuzenim derdim var dese bana açılacağı aklıma gelecek son şeydir . Hatta hiç gelmez.Herkesin aile yapısı bir değil ki
sana durumu özetliyim evde yanlızdık birden anlatacaklarım var deyince birazda eveleyip geveledi ben de normal olarak bana yürüdüğünü düşündüm yanılmışımİnanmak mantıklı mı? Kadın elbisesi giyiyor, zaten meyilli olduğunu anlamıştım önceden deyip, bana ilgisi var diye düşündüm demek arasındaki uçurum nasıl bir tezatlık. Ya kuzeninizin size meyilli olduğunu düşünecek kadar kendinizi seviyorsunuz ya da başka bir olay var. Neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?