Kuzenim ve yaşantısı

Psikolojik değildir bence.
Bi lise öğrenciside kendini erkek gibi hissettigini söylemişti. Ailesi destekleyip testlerden sonra ameliyat ettirdi.
Aile dışlarsa daha kötü olur. Bence doktor ve psikiyatrden aynı anda destek almalı

akrabalarımz da kuzen evliliği çok
Kuzen evliliğini de kuzenden hoşlanmayı da hiç olumlu değerlendiremeyeceğim. Bunun hiç bir şekilde aile yapısıyla ilgisi de yok. Ne yani yetiştirilirken kuzeninizle evlenebilirsiniz o bir eş adayı mı deniliyor. Kuzen kardeştir, istersen hiç görme istersen ömrü hayatında bir kere gör, istersen ayrı büyü-beraber büyü. Kuzenim bana bir derdim var dese aklıma türlü kötü şey gelirdi. Ayrıca bu durumun psikologluk bir durumu da yok. Ne hissediyorsa odur. Ama tabi yaşatacakları olumsuzluklar için ihtiyacı olabilir. Dilerim ömrünce hırpalanmadan yaşar.

Son düzenleme:
Kuzeniniz açılmasın bence.evlilik falan da zorla kabul edilebilicek şeyler değil. Bi arkadaşım vardı onun gibi.sabah babasıyla odun kırar öğlen gelir pudra rimel sürerdi.maddi olarak kendini toplayinca ayrıldı evden.arada görüyodu ailesini.kimsenin bilmediği şey kimseyi mutsuz etmez.

insanların acılarına inanmaman normal eğer yeterince yara almadıysanız
Bence bi sor küçükken cinsel istismara uğramış mı?Bu tarz erkek çocuklarında maalesef bu tarz durumlar olduğunu biliyorum.Babasının kalbine inerse...Ya annesi....Bence açılmasın gidip tedavi olsun ,hormonsa erkek hormonu takviyesi falan alsın

muhafazakr aıle ve yengen anahtarı verıp gt bak dıyor kapı zılıne basmadan dırek içeriye dalıyosun.yakalayosun...erkek bir çocuk.başka bır haldede yakalayabılırdın vala bıdaha dan dıye içeriye dalma .

Kuzen nerden kardeşin oluyor anne baba bir mi dinimizde yasak mi. Abim teyzemin kiziyla evli 20 yildir. Saçmalamayın ya. Tamm biz kardeş gibi görüyoruz kuzenimizi simdi ama kardeş gibi görmeyip seven de var. Benim sülalede önceden yabanci kimse yoktu genelde akraba evliligiydi. Şimdi artik bizler yabanci alıyoruz. Ama yinede kuzeniyle akrabayla evlenen de var nadir olsada.Anne,baba,abi,abla,amca,dayı,teyze ve hala hariç diğerleriyle evlilik haram değildir bil istedim.

Akraba evliliklerin sonucunda doğan çocukları araştırmanızı tavsiye ederim.
Sülalede herkes birbiri ile evli ise hiç denk gelmemeniz çok ilginç

Akraba evliliklerin sonucunda doğan çocukları araştırmanızı tavsiye ederim.
Sülalede herkes birbiri ile evli ise hiç denk gelmemeniz çok ilginç
Allaha şükür bütün çocuklarımızda sapasağlam, hatta zekiler. Bence akrabadan çok genden ve uyusmazliktan diye düşünüyorum. Eşimle ben akraba değiliz ama ablasi amcasininogluyla evli onlarınki daha yakin onlarin çocukları masallah akilli yani. Ona inanmıyorum ben.

Çocukları iyiki sağlıklıymış. Ama aklım almadı. Amca oğlu nedir? Amca çocukları aynı kandan kardeş sayılır. Teyze çocuğu filan belki onuda tasvip etmesemde. Ama amca çocuğu. Çok çok yakın...

Öyle işte. Dediğim gibi şimdikiler aile dışından aliyor. Nadirde olsa aile içi evlilik var yine. Ama hiç öyle engelli bir çocuk olmadi,olmaz da inş

gayrimüslimler bu tarz yeni haramlar çıkarmışlar. Haşa Allahtan kendilerine vahiy iniyor tabi kuzenle evlenmek artık yasak diye. Bir de eşcinselliği kutsayan normal gören yorumlar da eklendi. Eşcinsellik anormal desen linç yiyorsun. Konu muhtemelen fake ama sözde düşünce özgürlüğünü savunan kişiler karşıt fikirlilere nasıl saldırıyorlar burada görülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…