Kuzenim!

Manyağın haddi hesabı yok ki..
Bilmesin annenize gittiğinizi. Evi mi gözetliyor?

Çok kötü birisi. Ve hiç gizleme gereği bile duymuyor.
Çocuğunuz olunca da sürekli kıyaslayıp sinir eder bu.
Ben olsam iletişimi minimumda tutarım..
 
Ben özellikle haber vermiyorum zaten. Ama bahce kapisindan girerken görüyormuş. Her dakika mi izliyor yoksa kapi acilirken kim geldi diye mi bakiyor bilmiyorum. Keske benden başka bir ugras bulsa. Hayir hic derdi tasasi ugrasisi olmayinca böyle mi oluyor insan. Mesela benim bebek derdim var. Ama ugrasilarim cok. Bebegi bile kafama takamiyorum bazen.
 
Anneniz kapiyi acmasin siz oldugunuzda evde, kuserse de kussun caninizi sikacaginiza onun cani sıkılsın
 
Ya benim karşıma şöyle biri çıksa ya, bi çıksa da neşem yerine gelse.
Aleni konuşun ya "Yavrum ben seni çok seviyorum, gerizekalı olduğunu bildiğim için de idare ediyorum ama el bilmez kuzum, fesat sanırlar içini, kalbi kara kem gözlü doyumsuz pisliğin teki sanırlar; hayır ne bilsinler oysa sadece gerizekalılıktan böyle olduğunu değil mi? Herkes hoş görmez canım, milletin içinde yapma ayıplarlar, bana baş başayken söyle balım sonuçta gerizekalılık senin suçun değil" deyin.

Size her bulaştığında da "Gerizekalı kuzenim benim, anlıyorum ben seni konuş canım, konuş idiotum" diye başlayın. Kendisi kaçmazsa sizden, ne olayım.
 
İşte insanın içi pis olunca ne para ne evlilik ne bebek ne başka bir şey onu mutlu edemiyor. Kendisinin her şeyi olmasının bir önemi yok, istiyor ki başkasının hiçbir şeyi olmasın. Hele bir de sizi bebekten vs vurmaya çalışması. Ne kadar kötü. Ne pis insanmış vallahi tiksindim. Aslında elin manyağıyla muhatap olmaya pek değmez ama siz de onu onun silahıyla vurun. Belli ki mutluluğunuzu kiskanmaktan geberecek. Siz de sürekli gözüne sokun eşinizle gittiğiniz gezdiğiniz yerleri. Onun eksikleri üzerinden laf sokun ama çaktırmadan.
 
Baya güldüm cok sagolun :)) bakalim bunu deneyecegim zaten bardak taştı coktan...
 
Canım face aç instgrm aç gezdiğin yerleri gittikçe paylaş hatta eskileri de tbt yap. Kıskanıyorum derse fesatsın için kararmış normaldir dersin. Hadi hiç bir şey degil de çocuktan vurmak nedir nasıl bir cani insani kişiliktir bilmem. Hiç Allahtan da mı korkusu yok. Takdir olur olmaz olanı marifet gibi olmayana ezmede kullanmak nedir yani. Bu fitneliği fesadı bir yerden cıkar gibi ama nereden bilemiyorum.
 
Baya güldüm cok sagolun :)) bakalim bunu deneyecegim zaten bardak taştı coktan...

Kesinlikle zerre öfkelenmeyin; bu tip insanlar karşısındakinin öfkesi ile beslenirler ve gerginliği hissedecekleri tepkileri aldıkça devam ederler, bu yüzden en hassas yerinize vurup duruyor. En hassas yerden yeterince darbe aldınız, artık orası en güçlü yeriniz olsun, böyle düşünün tamam mı? Ve kuzeninizin de gerizekalı olduğuna kendinizi öyle bir inandırın ki, öfkelenemeyin işlemesin size; farz edin "Gerizekalı" işte ve böyle davranıyor :) Kendinin kale alınmadığına tahammül edemeyip, ya kendisi kaçacak ya da kendine yenilip millet içinde büyük bir hata yapacak ve kendini çok güzel herkese tanıtıverecek.

Sıfır öfke.
O bir gerizekalı, yazıııık. Bu kadar. :)
 
Allah kolaylik versin gercekten cok zor birde ailenle ayni binada oturmasa kendi cikip gelmese kurtulacaksinda yok oyle bi sansin bence kinusmaktan baska caren yok

Bendede var oyle bir kuzen ornegi herseyiyle benden 10 kat ustundur diyebilirim

Ama her geldiginde suraya gittim sunu aldim bunu yedim burda gezdim buna bu kadar para verdim

Bir keresinde birsey icin iddaya giricez neyine deyince yemegine demistim

Verdigi cevap ben disarda o kadar yemek yedim ki bıktim baska birseyine girelim demisti sanki ben acliktan yemegine dedim gerizekalı
 
Ne sal.k bir kuzeniniz var!

Siz de ona benim çocuğum yok ya hani bir nazar değdiririm çocuğuna zönk diye kalakalırsın alık gibi ortada diyin bakın size bir daha resim filan atacak mı.
Ha bir de arayı açın biraz.
 

Allah korudun cocuguna bissy olsa kalacak konu sahinin boynuna
 
Ne sevimsiz kadınmış o ya. Görüşmeyin. Babanızın oğlu da olsa görüşmeyin. Annenize gittiğinizde damlıyorsa kovalayın gitsin. " işimiz var, sonra gel, biz bir yere gidiyoruz, evde durmayacağız" vs falan de, yürüsün gitsin mesela.
 
Çok sinir bozucu bir durum . Yerinde olsam anneme babama durumu izah eder geldiğini söylememelerini rica ederim. Baktın olmuyor direk kendin gelmemesini söyle belki özel konuşacaksınız hiç hoş değil hele ki evlat sahibi olmak istediğini bildiği için bu şekilde kelimeler kullanıp laf sokması çok saygısızca vicdansızca .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…