Kuzenim!

Evire cevire döverim ben o gerizekaliyi...daha cok gozune gözüne sok gezdigin yerleri. Esinden de uzak filan durma. Catir catir catlasın yazik. Hayat böylelerine cok zor olmali.

ugrasacak bir şeyi yok. bebegi dr koz olarak kullaniyor.beyni kucuk sanirim ne garip ya. kiskanmak nedir cekememezlik nedir sukret haline otur yarin ne olacagimiz belli mi ? gereksizlik. sizi sinir etmek icin ugrasiyor dile getirdiği durumlara aynen cevao vererek iyi yapmissiniz bunlar bundan anliyor. hic canini sikma. Allaha havale et

Offf.
Kuzen degil düsman sanki
Annene babana anlat aynen bunlari ve gorusmek istemedigini soyle
Baslarim oyle kuzene
Silerim valla acimam
hakikaten ben de kuzen olduğunu unutmusum komşu gibi algiladim. icini fesatligi diline vurmus. hic degilse ici disi bir cekilmiyor boyle insanlar. derler ya gonlu zengin olsun diye. mali mulku var ama huzuru ona yetmiyor demek ki mutlulugu gozune görünmüyor . siz mutlulugunuzun huzurunuzun tafini cikatin boylelerine kulak asmayin miniginiz de hemencecik geliversin insallah

Ne çeşit bi ruh hastası bu ya? Bu tip bi insan kocana da göz koyar ben öyle bi profil algıladım

Görüşmeyi tamamen kesin. Telefondan da engelleyin. Gerekirse yüzüne açıkça söyleyin. Hasta resmen

Asla yyzune bakma !! Böyle adiler benm çevremdede var ama bılmıyorlar allah kımıne vererek kımınede vermeyerek imtihan eder allah mutlulugunu daım etsın ve en kısa zmanda hayırlı evlat nasp etsn size ve bn gıbı butun bekleyenlere ..

ayyyy bugün tamda güzel giderdi. o saclardan tutcaksin o duvar senin bu duvar benim carpicaksin.

siddete hayir ama canim cekti

Kimisi de kuzeniniz gibiler yani insan olamıyor malesef... nasıl bir hayat yada yetiştirme bunları bu hale getiriyoe keşke bilebilsek !! Çocuk konusunda söylediklerine aşırı sinirlendim böyle biriyle bir ömür konuşmasanız kaybedecek hiçbirşeyiniz olmaz. Bir şekilde hissettiklerinizi söyleyin iletişimi kesin

yazık ya çok mutsuz belli.
sakın gaza gelip daha da kıskandırayım demeyin , beyni yanar size zarar verecek işlere girer.

arkadaşların dediği gibi bi bahane bulun küsün uzaklaşın.

Bu ne yaa, beş buçuk yaşında çocuklar yapmaz bunun yaptığını.
Her şey bir tarafa da tedavi gören biri olarak en çok çocuk mevzusunda söylediklerine takıldım. Ayıp ya hu, günah. Bu ne görgüsüzlük, bu ne saygısızlık..

İnsanlar gerçekten bir garip kıskançlık bir yana gönlünü kırıyor bence. Bebek sahibi olmak için uğraşan bir insanın ne kadar hassas olabileceğini düşünmeli önce
Takılmayın böyle kişilere siz mutluysanız hiçbirşeyin önemi yok.

Hayattaki tek başarısı evlenip doğurabilecek herhalde
Allah aratmasin ama ikinciyi isteyip de olmadığında gormek lazim onu tedavilerle ugrasip durunca olmayanin halinden anlar belki..ki ornekleri de var cnm biliosun

Konu sahibi hic canını sıkma rabbimin adaleti büyük bir soz var ya malina guvenme bir kivilcim yeter guzelligine guvenme bir sivilce yeter die.. Allah a havale et lafini da soylemekten cekinme.. rabbim en kisa zamanda hayirli evlatlar versin size de insallah

Aynen aynen.
Gerçi bu tipler ders almayı da bilmiyor ikinciyi yapsa hemen üçüncüyü yapmak istiyor filan

Kadinin dusmani yine kadindir...

Canım benim Rabbim inşAllah hayırlı bi evlat nasip eder Allah o kuzenini ıslah etsin. Ben hamileyken eltim çocuk istiyodu olmuyodu ona aman zaten hamilelik çok zor zaten hem daha erken bizde ddaha istemiyoduk diyodum üzülmesin diye. Çok şükür benden 6 ay sonra doğum yaptı oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…