Kuzenim!

Allah korudun cocuguna bissy olsa kalacak konu sahinin boynuna
Bir şey olmaz yahu nazar değdiricem diyince nazarı değmez zaten konu sahibesinin yüreği kuzeninkinden baya temiz sonuçta :)
Ama doğru alakasız bir şey olsa gene konu sahibesinden bilir böylesi de...
En iyisi hiç görüşmemek...

İşi gücü yok heralde size sarmış sabrını zorluyo en iyisi bi sekilde konusmayı kesin devam ederse de sizde onun bi yarasını bulup tuzu basın üzerinize gelemez.

oha. siz niye gülerek karşılıklar veriyosunuz ki? nezaketen fln mı? nezaket diye biiey kalmamış. yapıştırın cevabı
Hayir birkaç kez idare ettim sadece. Yüzyüze geliyoruz diye düsündüm ama yanlis yaptim. Annemin kucagina oturtmus cocugunu gecen foto çekmiş. Yazmis ki paylasip yengemin torun hasreti. Kpssye gircem 22sinde. Sonra anneme gidip orda baya bozmayi düsünüyorum artik bunu

oha. ama bişey diym mi. Anne tarafından kuzen sandım meğerse anneniz onun yengesiymiş. Bilmiyorum neden ama baba tarafından kuzenlerde bi çok böyle şeyler duydum. arkadaşlarımdanda. Resmen sizi kıskanıyo.

kimse yanlış anlamasın tabiki normal değil kuzen be bu durum normal deği ama bence biraz şimdi anlaşıldı.

Hadsiz. “Bu kadar kötü kalpli olduğun için Allah sana bunları vermiyor demek ki” diye söylemek lazım. Çocuk konusunda vurduğunda da “tatlım, çocuk olsa seni kıskandıracak kadar nasıl gezelim, sen az daha kıskan ondan sonra yapacaz biz” diyin. Dengesiz kadın.

Hastalık bence. Hasta yani baya baya hasta. Dünyaları önüne serseler aasla mutlu olamaz o kadın.

Neyse hepsini geçiyorum ben olsam yerinizde görüşmezdim. Hiç bi şekilde

siz kalbinizi temiz tutun merak etmeyin nazarı falan değmez. ben böyle insanları gördükçe acıyorum hallerine, hayat amaçları yok, başkalarının hayatını takip edip komplekse girerek zaman öldürüyolar. kesinlikle uzak durun, fotoğraflarınızı engelleyerek çok iyi yapmışsınız. olur da aynı ortamda bulunmak zorunda kalırsanız onu görmezden gelin, sohbet etmeyin, kısa cevap verin.

Ay icim şişti böyle kuzen olmaz olsun.

6 yil cocugu olmayan ben cok iyi anlıyorum seni rabbim kucağını doldursun ins...

Seni birdaha çocukla vurmaya çalışırsa...

herkes doğuruyor ama senin gibi anne olamıyor de.

Cok kötü biri kuzeniniz bi de aleni yani gizlemiyor da. Böyle insanlardan korkarım ben mümkün mertebe görüşmeyin hatta bir arada olunca esinizle aranız kötü gibi konusun mutsuz durun. Dinsizin hakkından imansız gelir derler ama siz belli ki naif birisiniz hic yormayın kendinizi bu tip insanlar insanın başına her şey getirir allah korusun

Neden haddini bildirmiyorsunuz?
Nekadar sabırlısınız..

Ben olsam sen bana nasıl bu sekilde davranırsından girer gözün varsa gözün cıksınla bitiririrm meseleyi ..

Birdahada görüsmem böyle bi insanın hayatımda yeri olamaz zaten kan bagı falan umrumda olmaz

Akrabanın akrabaya yaptığını akrep akrebe yapmaz derler ya aynen öyle.Kudursun boşver , hiç umursamazdım ben olsam.

Eklentiler

• image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 62
Kuzenler arasında olur böyle olaylar...diyemeyeceğim çünkü sizinki ağır bir vaka resmen. Ciddi anlamda hayatında boşluklar var, muhtemelen zamanında veya çocukluğunda ailesinden ya da herhangi birinden bir sevgi göremedi, size verilen sevgi ya da herhangi manevi bir üstünlük zamanında ister istemez çok ona çok dokundu. Yıllar içinde bilinçaltındaki bu durum büyüdü büyüdü ve kendini saldırganlık olarak gösterdi. Mümkün olduğunca ilişkinizi azaltın. En azından huzurlu kalmaya bakın.

Bende de vardı bir tane böyle kuzen. Küçükken ve ergenlik zamanlarında benle ne uğraşırdı. Hep bi laf sokma çabası, incitme çabası vsvs. Kıyafetlerimde hep gözü vardı vs. Ama onun ailesiyle problemleri vardı, sevgi yoksunluğu çekiyordu. Benim ailem bana hep fazla sevgi verirdi, o göremediği için bana karşı hırçınlaşıyordu. Yazın dipdibeydik. Hıncını da benden çıkarırdı. O zamanlar anlam veremezdim, yaşım geçtikçe anladım.. şimdi evlendi çoluk çocuğa karıştı, artık öyle davranmıyor. Adeta bir melek, şimdi de çok iyiyiz. İnşallah sizin kuzeninizin de zamanla aklı başına gelir. Bu yaştan sonra zor ama.

Dunyada bir tek kendisi mutlu olsun, onun disinda herkes mutsuz olsun istiyor. Zaten cogu seye sahipmis ama oturup şükretmek yerine baskalarinin hicbir seyi olmasin istiyor

Ne kadar sabırlisiniz ben olsam bukadar sessiz kalamazdim çocuk üzerinden bunu nasıl.yapabilir ben en çok da bu evlatlara üzülüyorum annesinden fesatlığı öğrenecek hayata öyle başlayacak

Belliki kuzeniniz sizin huzurunuzu,mutluluğunuzu kıskanıyor,kendisi belki de bunlara tam olarak sahip olmadığı için sizin sahip olamadıklarınizla sizi vuruyor,görüşmeyin mesajlarına donmeyin,annenize gittiğinizde o yokmuş gibi davranın.

Umarım tez zamanda sizde bebek sahibi olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…