Kuzenim!

çalis kiz kazan kpss yi çatlamazsa noluyum
iki sene sonra yazarsin çocuk da yaparim kariyerde diye insallahhh

boyleleri insanlikdan iyilikden susmakdan anlamaz

Bu ne böyle dizilerdeki kötü karakterlerden beter kuzeniniz.
Kıskanmak biraz az kalmış yaptıklarının yanında. Çocuğu olsun diye bin türlü stresle uğraşan birinin annesinin kucağına çocuğunu oturtup " Yengemin torun hasreti." diye paylaşan terbiyesiz bir kadının karşısında çirkefleşmek mübah.

Çok kötü kalpli biri imiş.
Böylesinin yararı olmazki,görüşmeyin.
Bozun tersleyin,evet kıskanıyorum dayanamıcam deyin çıkartın hayatınızdan. Manyak mı ne.
Manyak hatta.
Terbiyesiz, görgüsüz,ayıptan günahtan haberi olmayan kötü kalpli biri.
Yazık,yetiştireceği çocuğa yazık.

Halı hazirda tüp bebek tedavisi gören biri olarak bebek konusunda ki hassaslığınizi en iyi ben bilirim.. nacizane tavsiyem ufaktan görüşmeyi kesin bu kadar kötü niyet kimde olsa uzak durulur. Herseyde gözü kalır mazAllah bayramdan seyrana görüşmekte yarar var

Bebek yapmayı matah birsry zannediyorlar sanırım. Ben de iki tane yaptım kimse madalya takmadi. Hele ki başkası yapmış yapmamış bana ne!

Bence o kendini mutlu, herşeyi olan biri gibi gösterse de öyle değil. Çocukla gezip tozamiyor da. Sen de gezdigin icin belli ki içten içe kendini yiyor belli ki.

Ayrıca bebek için yaptığı konuşmalar çok iğrenç. Ben olsam lafı koyarım. Karakterim böyle kimseye taviz vermem. Ve eğer beni mutsuz eden biri varsa hayatımdan çıkarırım. Keza çok kişiyi çıkardım da.

Ayrıca bebiş hasreti daha çok cekmezsin inşallah ve umarım ikizlerin olur.

Kuzenin de dermiş o ikiz yaptı dur ben de üçüz yapayım )))

Hepinizin yazdiklarini okudum. Cok tesekkur ederim yorumlariniz iyi dilekleriniz icin. Ben onunla ugrasamam. Yani daha fazla kiskandirmak bana gore degil. Bence bu durumda o biraz acinacak durumda. Ama bir daha bna böyle laflar ederse bozacagim fena sekilde. Bizde akraba baglari saglamdir. Cogunu sevmem. Evlendikten sonra da coguyla görüsmedim. Cünkü burda senle oturur döner arkandan konusur ekserisi. Ama bu kizdan kurtulamadim su ana kadar. Insallah o da olacak.... bana diyor ki senin bebegin olursa hemen ikinciyi yapmam lazim. Böyle bir hasta.... gecen de bir ortamda oturuyorduk ailecek. Onlar kalktilar. Biz oturacagiz dedik. Kocasina diyor onlarin cocugu yok otururlar bizim yavrusumuz var gidelim. Ya da baska bir gün piknikte dere kenarina indim ben. O da bebegini alip inebilir dümdüz yol. Diyor oh bebek yok ya gez. Yani o kadar sacma ki her lafi anlatamam. Ben de asla muhatap olmadim ama artik yapacagimi biliyorum. Rabbim bana ve bebek isteyen kardeslerime tez zamanda versin....

Canım bnm ya insanlar nasıl bu kadar kötü olabiliyor

çok cahilmis çok..Tek yapabildigi sey cocuk demek ki hayatta baska bir ise yaramiyor...

Yazma stilinize hayran oldum oncelikle.
Sezgilerime gore cok pozitif,alcakgonullu,hayata gulebilen ama ayni zamanda da realist yapidasiniz. Icim kaynadi size bilemedim :)
Imrenmek ,hayran olmak kotu bir sey degildir.
Ama sizin kuzeninizin yaptigi bildiginiz fesatlik. Bunu da geciyorum yahu insan zaafindan yararlanir mi sevdigi birinin. Bebek bu ,can bu. Pazardaki iki kilo elma degil nasil hic dusunmuyor anlamiyorum. Okurken icimde bisilerin kirildigini farkettim. Haklisiniz Rabbim yardimciniz olsun. Tez zamanda hayirlisiyla once vatana millete sonra size hayirli bir evladiniz olur insallah. Tebessumunuz eksik olmasinn

Madem o senin canını acıtıyo sende onun canını acıt gezdiğin tozduğun fotoğrafları ona inadına göster. Mesela biz evlenir evlenmez görmemiş gibi hemen çocuk yapmayız daha eşimle birbirimize doyamadık de. Dahada çatlat onu. Allah kimisine para verir kimisine de eşim gibi seven bir eş verir de. Vallahi gece gece sinir oldum

Pes ! Insana bun yoldan gecen yabanci yapmaz.
Yahu kiskanclik olur olurda tedavi goren birne nasil gozune soka soka canini yaka yaka bunu dersin nedr bu insanliktan cikmislik
Yani bazi insanlara aciyorum herseyi var ama insanligi yok kusura bakmayin ama kuzeniniz bu cinsten
Kesin alakanizi size bu sekilde yaklastgi ana tersleyin gerekirse acikca soyleyin beni uzerek ne zevk aliyosun diye
Bence boyle insanlari uzak tutun psikolojinizi gercekten etkiler..
Rabbim saglikla hayirla yollasin miniginizi ♡

ben bu şekilde fesatlık yapanların daha çok gözüne sokarım mutluluğumu, benim de bir bebek kaybım var, Allah içimi biliyor bir defa bile fesatlanmadım bebeği olanlara, aksine mutluluklarını onlarla birlikte paylaştım, Allah hepsine uzun önür versin , ben inanıyorum ki Allah herkesin kabine göre veriyor , siz de içinizi ferah tutun ama lafınızı da söyleyin altta kalmayın, size bebeği verdiğinde senin yok dediğinde, aman ben de senin gibi bebek yüzünden eve tıkılmıyorum, kocacımla gezip tozuyorum mis gibi deyin bakalım ne dicek :)

siz geziyorsunuz biz gezemiyoruz kiskaniyorum. Ama benim de bebegim var senin yok teyzesi kiskan

Durumunda kizini paylasiyor. Ben bakmayinca özelden de atiyor bana. Bakinca atmiyor onu da kesfettim. Mutlaka görmemi istiyor yani

Mesela cocugu kucagima verecek, tut teyzesi ne de olsa senin cocugun yok diyor.

Ben anamin evine gidince giyinip takinip süslenıp bebegini de süsleyip damliyor.

Karaktersiz pislik der susarım. Ayıptır yahu. En nefret ettiğim şey, insanı bu şekilde manevi duygularla vurmak. Allahından bulsun, koparın iletişiminizi. Sorarsa da açık açık söyleyin, soranlara da anlatın rezil olsun.

Ya evet bir de bu mesele var. Sanki ben onun bebegini kiskanacagim ya da baskalarini kiskanacagim. Ben bebek isteyeli tonlarca kisi hamile kaldi. Yani kendi adima üzülüyorum ama onlarin neden oldu ya da neden oluyor olmasin diye mi düşünmem lazim illa. Allah hicbir kadina yasatmasin diyorum aksine. Ama o kiskanacagim saniyor. Yani neden kiskanayim. Kumam mi sanki benim töbe.... Evli ayri bir cift. Her evli ciftin cocugu oldugunda kiskaniyor olsam suan kiskancliktan ölmüştüm. Kendi tedavilerime yogunlasmisim bisey ilgilendirmiyor ki hic beni.... acaba böyle desem susar mi biraz. Yoksa daha mi azitir... bilemedim.

Çok tesekkür ederim. Insan kendi nasilsa karsisindakini öyle görürmüş. O sizin pozitifliginiz ve alcakgönüllülüğünüz.. yani evet haklisiniz bebek bu... yani misal biz bebek istiyoruz elimizden geleni yapiyoruz ama olmuyor. Ama kuzenim de gezmek istese elinden geleni yapsa gezebilir yani. Hem para harcamak istemiyorlar ve gezmiyorlar hem de kiskaniyor. Yani bilse benim ayda en az 500 lirami bu tedaviye harcadigimi. Diyorum bebek olsa da ona harcasam. Bebisimle gezsem. Ama Allah verecek bu is nasip işi.

Siz açıkça yüzüne vurmadıkça böyle devam eder. Rahatsız olduğunuz zaman dile getirin, çekinmeyin. Özellikle çocuk konusunda ben olsam çoktan uyarmıştım. Bilerek mi yapıyorsun, özellikle beni üzmeye çalşıyorsan çok ayıp diyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…