18 yasında bir kuzenim var. Teyzem kötü bir evlilik yaptı ve evliliği bitti. Anne tarafımızın durumu çok iyidir ama malesef teyzemin başında koca sayesinde hiçbir şey kalmadı ona.. Teyzem üniversite mezunu 50 yaşında emekli ve dul bir kadın.. Büyük kuzenimi tek başına üniversite okutuyor, küçük kuzenim de bu yıl lise son sınıfa geçti. 2 yıldır onu hiç hak etmeyen, her fırsatta aşağılayan biriyle beraber. Teyzem ve ailesinden bu kadar örnek vermemin nedeni ise, durumları fazla iyi değil şuan için, küçük kuzen de sürekli buna takıyor, istediği kadar kıyafet alamıyor, istediği kadar kozmetik ürün alamıyor diye.. 155 boyunda ve 53 kilo.. Büyük kuzenim yine boylu poslu, küçük kuzen de böyle olunca iyice aşağılık kompleksine giriyor.. Bu kız hayatında kulağını bile deldirmemiş biri ve tırnaklarını yiyor.. ben ona biraz parasal yardım yapmayı düşünüyorum.. kocaman ela gözleri var.. bana kal geldi, şu sıralar nişan bozduğum için kafam yerinde değil.. bu dönemde kuzenime yardım edip, onla uğraşırken kendi sorunlarımı da unutayı istiyorum.. sizin böyle değişim kararlarınız oldu mu?? kuzenime nasıl yaklaşmalıym??