Selam kk'nun guzel hanimlari 😊
Benim sorum şu
Kuzenimin erkek arkadasi kuzenime evlenme teklifi etti ve 1 hafta sonra askere gidiyor aileler bile tanismadi boyle bi evlenme teklifi ne kdr dogru ? Sanki kizi kendine baglamak ister gbi bi evlenme teklifi edilmis ben boyle dusunuyorum haksizmiyim
Plansız,programsız sorumsuz bir erkek askerden sonra değişen erkek çok kız beklemede kalsın ama aceleye gerek yok olacağı varsa olur ama erkek biraz şeytanlık yapmış gibi
Benim sorum şu
Kuzenimin erkek arkadasi kuzenime evlenme teklifi etti ve 1 hafta sonra askere gidiyor aileler bile tanismadi boyle bi evlenme teklifi ne kdr dogru ? Sanki kizi kendine baglamak ister gbi bi evlenme teklifi edilmis ben boyle dusunuyorum haksizmiyim
Benim sorum şu
e adam askere gidiyor kız beklesin diye benim niyetim ciddi msjı veriyor . bunda ne var yani . askerdeyken terk edilen bir sürü erkek var çünkü .. iki kişi arasındaki şey seni neden geriyor ki onu anlamadım .. herkes kendi ilişkisinden sorumludur ...
Benim sorum şu
Evlenme teklif edilen kuzenin, eden de onun sevgilisi, bu seni niye rahatsız etti ki?
Kuzenin de senin gibi mi düşünüyor, yoksa o hayatından gayet mutlu mu?
askere gitmeden yapılan herşey bana çok saçma geliyo.
mesela sevgilini bekliyosun 15 ay yolunu gözlüyosun. geldikten bi süre sonra ayrılıyolar. kızın 15 ayı çöpe gidiyor.
yada ne biliyim evleniyolar, askerde çocuğun başına bişey geliyo. al sana dul ve çocuklu kadın.
gidipte dönememek diye bişey var sonuçta.
benim çok arkadaşım yaptı o hayatı. biri evlendi düğün yaptı apar topar. 7 gün sonra kocası askere gitti. amaç neydi ki bunda şimdi?
1 sene sonrada kavga etmeye başladılar çocuk askerden döndükten 5 ay sonra boşandılar.
bi arkadaşım var o da evlendi çocuğu oldu. çocuğu şuan 5 aylık kocası geçen hafta askere gitti. kadın bebekle ortada kaldı. ne yicek içicek şimdi?
böyle saçma olaylar dönüyo işte etrafımda. düşüncesizlikten başka bişey değil bana göre. laf olsun torba dolsun hesabı resmen kuzeninin sevgilisinin olayı
Beni şu sekilde ilgilendiriyor canim kuzenim daha 3 aydir taniyor bu cocugu ben cocuga guvenmiyorum kendine baglayp gitmesi normal mi aileler tanissa daha ciddi bisryler soz konusu ya yapmasin yda gercek bi soz yapsin kendi aralarinda takmalari cok hos gelmedi kuzenimde benm gbi dusunuyor ve napicagni blmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?