Bu yaşadığın herkesin başına gelebilecek bir olay bence.Neden bu kadar tepki verdiler onuda anlamadım açıkçası.Sonuçta kuzeninle çok samimisin ve sevdiği insanla tanışmışsın ve tanıştığın kişiyede o anda güvenmişsin güvenmemen gerekirdi ama her insan hata yapabilir.Her neyse başta o adamın sana normal yaklaştığını düşünmüş olabilirsin bu çok normal ama rahatsızlık seviyesine geldiyse bunu kuzeninle paylaşmalısın burdan bir arkadaşta aynısını önermiş kuzenine beni yanlış anlamanı istemem ama sence bu mesajlar normalmi bana bu şekilde mesaj atıyor seninde görmeni istedim diyerek konuya girip kuzeninle bunu paylaşmalısın..Paylaşmazsan ne olur yarın birgün öğrenir ve aranızda bişey olduğunu bile düşünebilir bu seferde ömür boyu kuzenlikten kovulmak durumunda kalırsın hemde hiç suçun olmadan
Onu bile düşündüm ama olamaz ya kim yaparki böyle bir şakayı.
Ya sürekli kuzenimin onu bana anlattığını biliyo hatta benden bahsediyolarmış işte beni tek anlayan odur diye.
Hani nebilim of ya nediyceğimi bilemiyorum.
ben aşırı tepki gösteren birilerini göremedim nedense.
çoğu kişi normal olan şeyleri söylemiş.
Tabiki de bilmeli canım ya onun yerinde ben olsam bende bilmek isterdim.
Ama okadar mutlularki çocuk düşkün sözde hani anlattığına göre, beraber oturduğumuzda ağzının içine bakıyodu kuzenimin.
En iyisi mesajları biriktirip göstermek.
yani..:26:
tepki verdiysek de adama verdik nasıl böyle davranır diye..:26:
neyse.............
Sağol canım yorumun için. Hiç kimse için kolay birşey değil bu. Amacım kötü niyette değildi zaten alırken. İnsan bazı şeyleri düşünmeden yapablir ama kuzenimin bu kadar çok sevdiği bir erkek var ve ben hemen gidip sevgilin bana asılıyoda diyemem birşeyler emin olmadan. Ozaman işte ssuçlu durumda ben olabilirim.Bence canım uygun zamanı bekle. Bakalım bu şekildee mesaj atmaya devam edecek mi ?? Belki Düşündüğün gibi Birşey Yoktur. Zamana Bırak derim ben. Mesajlar Kalsın Yine telefonunda. Yarın Bir gün Bişey Olur en azından kanıtın elinde olur tatlım. Yaşadığın şey gerçekten Çok üzücü ve zor bişey. Benimde aynen Senin gibi Çok sevdiğim bir kuzenim var. Aynı şeyi Ben düşündümdee çok zorr. İnşallah Kötü şeyler olmadan sorun çözülürr tatlım
Yok canım onlar benden 6 yaş büyük. Ben 19 yaşındayım yani insan ister istemez kötü bir şey hissetmiyo kuzenim ve sevgilisi ablam abim gibi 6 yaş az değil.tatlım git kuzenine herşeyi anlat adam açık açık zarf atıyor sana düşecekmisin diye karakter olsa bunu yapmaz adamın başka ne vukuatları var kımbılır düşün cesarete bak sen ondan büyüksün birde değilmi 6 yaş ben olsam anlatırım bu kadar durmam yani ilerde ne olcak
Hepinizin yavsiyelerine ihtiyacım var hepiniz benim ablamsınız buraya nankör damgası yemeyede gelmedim zaten. Çok haklısın canım bende senin gibi düşünerek verdim zaten kuzenimden habersiz aldıım desem neyse o söyledi bana bunu zaten niye kardeşi gibi görüyo onunda kötü bir niyeti yokki sonuçta. Yarın gitmeyi düşünüyorum yanına kendimi toparlıyıp söyliycem.Bu yaşadığın herkesin başına gelebilecek bir olay bence.Neden bu kadar tepki verdiler onuda anlamadım açıkçası.Sonuçta kuzeninle çok samimisin ve sevdiği insanla tanışmışsın ve tanıştığın kişiyede o anda güvenmişsin güvenmemen gerekirdi ama her insan hata yapabilir.Her neyse başta o adamın sana normal yaklaştığını düşünmüş olabilirsin bu çok normal ama rahatsızlık seviyesine geldiyse bunu kuzeninle paylaşmalısın burdan bir arkadaşta aynısını önermiş kuzenine beni yanlış anlamanı istemem ama sence bu mesajlar normalmi bana bu şekilde mesaj atıyor seninde görmeni istedim diyerek konuya girip kuzeninle bunu paylaşmalısın..Paylaşmazsan ne olur yarın birgün öğrenir ve aranızda bişey olduğunu bile düşünebilir bu seferde ömür boyu kuzenlikten kovulmak durumunda kalırsın hemde hiç suçun olmadan
Tabiki onun bana asılması hoşuma gitmiyo tersleyenler var ama onlarda bu durumda olsa aynı hisleri hissedicekelr nasıl yaparım diye. Tersledim de zaten en son ben senin abinim yanlış anladıysan kusura bakma dedi. Bu mesajları hepsini göstericem kuzenim yargılasın artık nediyim
Sıkıntı yaratacak bi durum yok .Bu konuya şüpheyle yaklaştıkca başınız çok ağrır.Ters bi hareketini ve ya bir davranışını gördüğünüz de siz zaten gerekeni yapacaksınızdır . Eminim
Ben bi ihtimal verdim fakat öyle olmayada bilir .Kuzeniniz size güveniyor.Çocuğun size yaklaşım şekli canımlı cicimli halini aldığında mevzuya dur diyin . Ya da kendinizi bu durumdan bir an önce soyutlayın
19 canımKaç yaşındasın acaba merak ettim.
Kuzeninin bu durumdan mutlak suretle haberdar olması gerekir..Zira bugün sana, yarın başkasına...
Muhakkak konuş bu konuyu onunla..
mesajlardan örnek verebilir misin?
sen yanlış anlamış olmayasın?
yani arada 6 yaş var kardeş gibi görüyor olabilir diye düşündüm ben.
numara isteme falan çok anormal değil sonuçta 2 aylık bir sevgili değilmiş. benim erkek arkadaşım da kuzeninin numarasını vermişti, sonuçta samimiler bir şey olsa ulaşırım, doğum gününde bu sıra istediği bir şey var mı diye sorarım, kavga ettiğimzde danışırım vs.
buraya kadar iyi düşünemeye çalıştığım şeyler.
ama eğer çocuk ciddi anlamda şüphe uyandırıyorsa ben olsam bir gün haber vermeden kuzenimin evine giderdim, sevgiliye de msj atardım naber gibi sıradan bir şey. ondan mesaj geldiğinde de kuzenime gösterirdim aa bak seninki mesaj attı diye. ne yazmış diye sorar herhalde kendisi o zaman gösterirsiniz.
bence kesinlikle ama kesinlikle "ben şüpheleniyorum" imajı vermemelisiniz. sonra siz kötü olursunuz hatta ayartıyor bile olursunuz.
Belki de kuzenin ve sevgilisi seni deniyor olabilir ? Olamaz mı ?
Yarın konuşmayı düşünüyorum canım.
Evet yanlış anladığımı birçok kez düşündüm oyüzden söylemekte acele etmedim sonuçta ilişkileride az bir süre değil. Benim bile kuzenlerimin sevgilimde numaraları var hatta bu konuştuğum kuzenimin bile var. Kuzenim benden çok bahsederdi ona hatta cafedeyken falan çok teşekkür etti birçok ayrılıklarında ben yol göstermiştim kuzenime. Mesela ilk başlarda hani çok iyi kafa dengi bir kız olduğumu söyledi. sonra çok hanım hanımcık alımlı güzel bir kız olduğumu söyledi ona da bişey demedim ilk başta sonuçta 24 yaşında insan yani. Tekrar buluşup oturup biryerlerde bişeyler içelim dedi kuzeninle buluştuğunda mutlaka sende gel dedi.
Sonra sonra bu konuşmalar tuhafıma gitti ben mi yanlış anlıyorum diye. Başka bir kuzenimin böyle bir eşi var hani herkezle labalidir içinden geldiği gibi konuşur öper sarılır. İlkten öyle düşündüm sonra bana dediki sevgilin çok şanslı sevgilinin yerinde olmak isterdimsöylerken utanıyorum nasıl söyliycem bunları ben ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?