canım mesajları silme bence göster kuzenine.. sence bu mesajlar normal mi diye.. bilmesi gerek diye düşünüyorum..
Kızmakta haklısınız ama dediğim gibi çok yakınız hani bende nezaketen tamam dedim ver.
Öyle bir durumun içerisindeyimki nasıl söyliyceğimi bilmiyorum.
Utanıyorum ya beni yanlış anlarsa ya beni suçlu bulursa diye.
bence sana attığı mesajları aynen olduğu gibi kuzenine at..
Ben rahatsız oluyorum bu tarz şakalardan(!) de..
gerçi şaka değil asılmalar falan diyorsun, madem kardeş gibisiniz kuzenle, bilsin kimle çıktığını, zaten dediğin gibiyse bu ilişki fazla sürmez, belki başka kızlarla da alakası vardır..bence kuzeninin bunları bilmesi
lazım..
Zaten senle tanıştığı gibi senin telini istemesi normal değil.
Kuzen değil de kardeş bile olsanız, insan hemen sevgilisinin kardeşinin telini pat diye istemez ilerleyen zamanlarda vakti gelince alır tel nosunu ki hadi kardeş dersin..
Bence aynen o mesajları ilet..ben rahatsız oluyorum ya, bak oku, yazmasın bana mesaj falan de.çekinme..
Asıl yol yakınken söylemezsen suçlu olacaksın haberin yok..
Bu mesajlar ilerler de adam sana ilgi falan duymaya başlarsa o zaman görürsün..
baştan neden bana söylemedin sana mesaj falan attığını , bu hataya neden ortak oldun?..derse kuzenin o zaman haklı kuzenin olur sen de suçlu..demedi deme..
Ki bu adamında sana karşı gidişatı normal değil..
Bence şakayla karışık söyle: "ya aman nasıl içten biri çok sevdim kanki olduk" de. "bana sürekli mesaj atıyor baksana " de, merak edip bakmasını sağla. aksi takdirde ne desen kalbi kırılır.
Belki de kuzenin ve sevgilisi seni deniyor olabilir ? Olamaz mı ?
Herkez benim üstüme niye geliyor onu anlmadım adama kuyruk sallamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?