kuzenimle aram çok iyiydi bizde kalırdı hep onun sevgilisiyle buluşurduk evden çıkması için benmde gitmem gerekirdi tabi ben hep tektim onlar ikisi oturup sohbet ederlerdi ben hiç yokmuşum gibi sonra ne olduysa sevgilisi benmle samimi olmaya başladı ben pek yüz vermek istemedm çünkü kuzenm kıskanç biri bir süre sonra ikiside benimle konuşmadı kuzenmle aram çok açıldı sonra fesatlıkları başladı yılan gibi bakmaya başladı her fırsatta küçük düşürücü lafları beni çıldırttı artık dayanamıyorum eminim onun kalbi benden daha kötü
sırrı başkasına söylemek sinsiliktir
neyse..
sen bunu yapsan kuzenin senin yaptğını bilmeyecek ki yani sen kendince intikam alacaksın ama kuenin senden bilmeyeceği için yine eski tavırları da devam eder zannımca.
hani gözdağı vermek istiyorsan yani işe yaramaz
ayrıca bunu yaparsan onun seni ezdiğinden daha kötü duruma düşer ailenin ögrenmesi kimbilir nelere yol açar bunu da düşündün mü?
evet düşündüm kötü olabilir öğrenirlerse
kızlar merhaba kuzenimden nefret ediyorum onun bir sevgilisi var kimse bilmiyor annesi babası böyle şeylere çok karşı bende bir face açıp facede sevgilisiyle konuşmasını abisine yollamayı düşünüyorum sizce bunu yapmalımıyım karar veremedim çok düşündüm eğer yaparsam ortalık karışacak ve bunu benim yaptığımı anlayabilirler çok kararsızım sizce böyle bir tuzak hazırlamalımıyım?
kızlar merhaba kuzenimden nefret ediyorum onun bir sevgilisi var kimse bilmiyor annesi babası böyle şeylere çok karşı bende bir face açıp facede sevgilisiyle konuşmasını abisine yollamayı düşünüyorum sizce bunu yapmalımıyım karar veremedim çok düşündüm eğer yaparsam ortalık karışacak ve bunu benim yaptığımı anlayabilirler çok kararsızım sizce böyle bir tuzak hazırlamalımıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?