kuzenime tuzak...

"Sana kötülük yapana sen iyilik yap, kötülüğü anca böyle yenersin." lafını duymadın mı?

İlk başta vicdanın rahatsız eder seni, eğer sana kötülük yapıyorsa iyilik yapmasan bile görmezden gelmelisin onu.

kuzenimle aram çok iyiydi bizde kalırdı hep onun sevgilisiyle buluşurduk evden çıkması için benmde gitmem gerekirdi tabi ben hep tektim onlar ikisi oturup sohbet ederlerdi ben hiç yokmuşum gibi sonra ne olduysa sevgilisi benmle samimi olmaya başladı ben pek yüz vermek istemedm çünkü kuzenm kıskanç biri bir süre sonra ikiside benimle konuşmadı kuzenmle aram çok açıldı sonra fesatlıkları başladı yılan gibi bakmaya başladı her fırsatta küçük düşürücü lafları beni çıldırttı artık dayanamıyorum eminim onun kalbi benden daha kötü

kısasa kısas yap sende.
sende ez onu, laf sok...ama asla onun sırrını ailesine söyleme.
sana nasıl davrandıysa sende ona öyle davran

sırrı başkasına söylemek sinsiliktir
neyse..

sen bunu yapsan kuzenin senin yaptğını bilmeyecek ki yani sen kendince intikam alacaksın ama kuenin senden bilmeyeceği için yine eski tavırları da devam eder zannımca.
hani gözdağı vermek istiyorsan yani işe yaramaz

ayrıca bunu yaparsan onun seni ezdiğinden daha kötü duruma düşer ailenin ögrenmesi kimbilir nelere yol açar bunu da düşündün mü?

evet düşündüm kötü olabilir öğrenirlerse

evet düşündüm kötü olabilir öğrenirlerse

Bencede döner dolaşır seni bulur bi de kuzenin bu kadar kötüyse olayı senin üstüne de atabilir sonra olay senin üstüne kalır bence açık oyna böyle arkasından iş çevirme lafını esirgeme ne düşünüyosan söyle sende küçük düşür ama ben senin yerinde olsam hiç muhattap olmaz selam bile vermezdim en büyük erdem susmak hiç konuşmamaktır:)

Bunu kesınlıkle yapmamalısın sorunları kendı aranızda çözmelisiniz...

ergenlik işte.. geçer geçer kazasız belasız birinin canını yakmadan geçirsen bari..

Kuzenin sevgilisi. Var sizin yok sorun bu gibi sanki
Sana tavrını beğenmiyorsan mesafe koy olsun bitsin
Bu intikam planlârı nedırya. Ayrıca sana söylenen sırrı böyle

Bi sebepten ortaya çıkarırsan. Boşuna vebal almış olacaksın

Umarım bu fikrinden vazgeçmişsindir,sonuçlarının kötü olacağından bahsetmişsin ama ne kadar kötü bunu kestiremezsin kimse kestiremez,belki ailesi asıp kesmez ama kız bunalıma girse kendine zarar verse Allah korusun, bu yükün altından kalkabilecekmisin? bunları düşün ,seninle konuşmayı kesmişse kesmiş sende muhattap olma ezik oluncak birşey yok laf sokuyor diyorsun mecburen bir araya geldiğiniz zamanlar baş başa kalma siz akrabasınız akrep değil. buna bel altı vurmak denir,lütfen mantıklı olun

Bir insanın sırrını poposu sıkıştı mı ifşa eden ya da ifşa etmekle tehdit eden insanda gram şahsiyet ve onur yoktur.
Sen bunu yaparak onursuzca mı davranmak istiyorsun?

Bence istemiyorsun, istememelisin

Son düzenleme:
Ortada bi kiskanclik sezdim.
Sinsi olma. Eline hic birsey gecmez.
Yine giden senden gider

Boyle biriyle kotu olunca onun sirlarini silah olarak kullanan insanlari cok sinsi ve fesat buluyorum, Allah da boyle beslenenlerden korusun herkesi.
Herkese katiliyorum.

Kuzeninizden neden nefret ediyosunuz? Kardeşiniz sayılır o sizin.
Ne yaptı ki bunu hakedecek?

başlığı açan kişi kaç yaşında bilmiyorum ama iki saniyede nefret ettim. kuzenin fesat olabilir ama inkitam almayı düşünen biri anca iblis olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuzak kurmaya çalışan bir akraba. Bu profildeki birinden sevglisni kıskanması ve görüşmelerini istememesi normal geldi bana.Bir yanlışta herşeyi yapabilecek aileyi darmadağın hale getirmeyi düşünebilecek birisiniz..
Bu konuyu düşüneceğim henüz yapmadımk diyorsunuz ya.
Ne yani evet yap desek burda size yapacak mısınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…