- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
Kiz sinsirella falan degil valla yapmasi gerekeni yapmis.
Size ne ki? Bu laflari diyecek kisi siz degil yengeniz.
Sikayetci olan kendisi konussun, siz milletin hakkini ararken boyle kotu duruma dusersiniz.
Kiz sinsirella falan degil valla yapmasi gerekeni yapmis.
Size ne ki? Bu laflari diyecek kisi siz degil yengeniz.
Sikayetci olan kendisi konussun, siz milletin hakkini ararken boyle kotu duruma dusersiniz.
O konuşmuyorsa siz de konuşmayın..
Sabredin bekleyin..
evet siz "sen bilirsin ev senin para senin" diyip geçebilirdiniz.
kocası da karısını tutuyosa yapacak bişey yok.
O kadar altına düştün ki dirseğe kadar bilezikle gezip pazar alışverişini yengem yapıyor inanbiliyor musunuz?
Bir de istemedğim şeyi aldılar demez mi... Kii isteğini aldılar adım gibi eminim.
Bencede sizin söylemeniz yanlış bildiğin kötü kaynanalik yapmış sınız.. Adam karısını seviyor haklı olsada olmasada tabiki onun tarafını tutacak.. Fikrini paylaşmış.. Bende eve birşey aldigimda sonradan hiç beğenmeyip pişman olduğum olmuştur normal bi durum
Beni kötü gösterdi belki de çok üzülüyorum.
Sabredemiyorum ki konuşsam da ne diyeceğim bilmiyorum.
yengen neden yapıyor?
bence geline değil yengeye akıl vermelisiniz
Yapmasın? Kız kafasına silah mı dayıyor? Kolunda sürüyle bilezik olan kadının market alışverişini yengeniz yapmak zorunda değil. Yatağına örtü almayan kadının evini yengeniz düzmek zorunda değil.O kadar altına düştün ki dirseğe kadar bilezikle gezip pazar alışverişini yengem yapıyor inanbiliyor musunuz?
Bir de istemedğim şeyi aldılar demez mi... Kii isteğini aldılar adım gibi eminim.
Muhtemelen öyle..
En tahammül edemediğim şeylerden biridir nankörlük ve dedikodu..
Muhatap siz değildiniz ne yapacaksa yapsın size şikayet etmemeliydi..
Üstelik kendinin katkısı olmamış, fikir alınmış ama beğenmiyor..
Sizin söyledikleriniz elbette ki hoşuna gitmemiş..
Rahatsız olmuş..
Korkarım daha çok karıştırır o kadın aileyi..
Geride kalın bence sessiz olun.. Yorumsuz kalın..
Yapmasın? Kız kafasına silah mı dayıyor? Kolunda sürüyle bilezik olan kadının market alışverişini yengeniz yapmak zorunda değil. Yatağına örtü almayan kadının evini yengeniz düzmek zorunda değil.
Gelin belli ki aç gözlü bir şey eyvallah, ama zorla evlenmedi ya kuzeninizle. Alan razı veren razı.
Söylediğinizde haklısınız, kabul ama yengeniz kendi yapıyorsa, yapar yani. Yapmasın. Kızın suçu değil bu. İki gün aç kalırlar üçüncü gün ya mobilyaları kemirmeye başlarlar ya da altınları bozarlar.
Selam arkadaşlar, canımı gerçekten çok sıkan bir olay yaşadım ve ne yapmam gerekiyor bilemiyorum.
Geçen sene Mayıs ayında kuzenim 2 ay içinde tanıdığı bir kızla evlendi. Uzak biz şehirden aldık kızı. Evlendikleri ay bitmeden hamile kaldı,neyse Bilgi vermek için söylüyorum asıl konumuz oturdukları ev Rahmetli amcamdan kalan ev. Bütün eşyaları yengem dizdi. Ama bütün evi tabak çanak bile. Kız yatağına sermeye örtü bile almamıştı düşünün.. Yengem ne kadar üzülmüştü.
1 hafta önce bize geldiler, mutfakta oturuyoruz bana dedi ki "ben yatak odamı hiç sevmiyorum istemediğim modeli aldılar, elime para geçince bunu değiştireceğim.(Kolu dirseğine kadar bilezik dolu) Ben de dedim ki 1.si sana bir sürü model çekip abim gönderdi ve sen bunu beğendin, ikincisi de kusura bakma ama o kadın tek başına bütün evini aldı, sen sadece kıyafetlerini alıp geldin yaptığın çok ayıp. Yanımdan kalktı gitti bir daha gidene kadar benimle konuşmadı.
Ki inanın biz sülale şehir dışına nişan var diye gittik resmen kanalizasyon borularının geçtiği ne olduğu bir yere soktular bizi nişan yapıyoruz diye. Durumları da yok değil ha yanlış anlaşılmasın..
Üzüldüğüm nokta ise kuzenim benimle konuşmuyor, ne anlattı ona ne yaptı bilmiyorum ama abim bana çok soğuk.. Onunla konuşsam mı kızlar ne yapsam bilmiyorum. Kız tam bir sinsirella ya.. Çok sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?